Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

εισαι κι εσυ κρητικια καλε?????

αντε να της φαμε σε νουμερα τις Αθηναιες.....:wink:;-):wink:

Αντε, κοριτσια κανονιστε συναντηση και ειμαι μεσα!!!!!!!!!!!!!!

Παντως επειδη μαλλον ειμαι η πιο παλια "καραβανα" εδω μεσα (με το μεγαλυτερο παιδι εννοω) θα σας δωσω μια συμβουλη.

Αφηστε τα μικρα σας να φανε οσο θελουν αλλα φυσικα φροντιστε αυτο που τρωνε να ειναι θρεπτικο και υγειινο.Να τρωνε απ'ολα εστω και μια κουταλια.

Και προσοχη παντα στο τραπεζι.Ετσι και σηκωθουν..... τελος το φαγητο.

Σας το λεω εγω που αν δειτε την Μαρια την ωρα που τρωει θα μεινετε ....ξερες.Ολες τις τουμπες ,κωλοτουμπες. ροδες .τροχους μπαλετα ,χορους κλπ κλπ που ξερει θα τις κανει με τη μπουκια στο στομα και με μενα να την κυνηγαω απο πισω και να περιμενω να τελειωσει τ' ακροβατικα για να της χωσω καμια μπουκια.Α,και να μην αναφερω οτι εκεινη ακριβως την ωρα θα της ερθει η αναγκη της για τουαλετα.....στανταρ!!!!!

Ειναι ενα ζωηροτατο και υγειεστατο κοριτσακι, αλλα ο τροπος που τρωει με εχει κουρασει παρα πολυ και νομιζω οτι θα χρειαστω τη βοηθεια παιδοψυχολογου για να μου πει πως μπορουμε να τον αλλαξουμε.

Εσας που τα παιδακια σας ειναι ακομα πολυ μικρα εχετε περιθωριο να αλλαξετε την σχεση τους με το φαγητο εαν δεχτειτε και σεβαστειτε το οτι ειναι λιγοφαγα .Προσφερετε τους το φαγητο τους νοστιμο και καλοσερβιρισμενο στη ωρα που πρεπει , με το χαμογελο και αν δεν θελουν τα αφηνετε ησυχα παλι με το χαμογελο!!

Δυσκολο?? Πολλλλυυυ!!!!!!!!!!!

Αλλα καντε το .Θα σας σωσει στο μελλον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τωρα τελευταια εχω αρχισει να ανησυχω πολυ.Η μικρη μου ειναι οπως και τα δικα σας ενα λιγοφαγο και αδυνατο παιδι.Επειδη ειμαι παθουσα απο την αναποδη δηλαδη η μεγαλη μου τρωει πολυ και τα παντα σε σημειο να την κυνηγαω για να ΜΗΝ φαει στην αρχη χαιρομουν που η μικρη ειναι αδυνατη αλλα τωρα τελευταια μ'εχουν ζωσει τα φιδια και ολο σκεφτομαι οτι κατι εχει και ειναι τοσο αδυνατη.Ειναι 3 χρονων 11,5 κιλα και 94 ποντους (μετρηση πριν απο 2 μηνες) τωρα με τη δικη μου ζυγαρια πρεπει να ειναι 12.Δεν μπορω να πω οτι δεν τρωει απλα με δικη μου προσπαθεια που κραταει περιπου μια ωρα καταφερνουμε να φαμε το φαγητο μας. Η παιδιατρος ειναι χαλαρη και επειδη με ειδε ετσι ανησυχη μου ειπε να της κανω ουροκαλλιεργεια και σιδηρο και φεριτινη.Θα παω απο βδομαδα εσεις τι αλλες εξετασεις κανατε?

z1QBp3.png UKB8p3.png

margio

εμεις ξεκινησαμε απο γενικες αιματος, θυροειδη, κοιλιοκακι, ορισμενα αυτοανοσα και τελειωσαμε με το τεστ ιδρωτα.....

τωρα εσεις που ειστε μεγαλυτερες ισως μπορεις να της κανεις και σωματομεδινη

δες εδω..... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27887

και μια ακτινογραφια αριστερου καρπου

αν και αφου η γιατρος σας ειναι καθησυχαστικη μην κανεις τιποτα......

εμενα με αγχωσαν κατι ασχετοι γιατροι και την υπεβαλα αδικα σε εξετασεις την ζουζουνα μου τελικα..... δεν πειραζει ομως γιατι ξεαγχωθηκα.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Στο μεταβρεφικό τμήμα από 2,5 ετών και πάνω το πρωινό τους θα είναι γάλα με ψωμί -βούτυρο και μέλι και δημητριακά. Δεν έχω ρωτήσει λεπτομέρειες. Την 1η Σεπτέμβρη που θα πάμε θα μάθω. Άστα σου λέω! μεγάλο δράμα θα περάσουμε...αλλά εσένα είναι ακόμα μικρό don't worry. Κάτα πάσα πιθανότητα φρουτόκρεμα θα τρώει. Εγω τι θα κάνω κοπελιά.

ΚΑΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ουτε μερεντα δε τρωμε εμεις

kKZUp2.png

δευτερα γυρναμε...περναμε τελεια ευτυχως φετος, μαθαμε να κολυμπαμε και ξερασαμε μονο ....3-4 φορες χαχαχαχχααχχα

ψωμι με μερεντα δε τρωμε αλλα κρεπα σοκολατα και παγωτινια τα τσακιζουμε ευχαριστως!!!!

Στοουν σε φαση ιωσης περσυ η crp της ηταν 100! και η δικια μου πριν 3 βδομαδες 115!!!

Αποσεπτεμβρη ξαναρχινας σιδηρο λογικα το μικρο

Τριτη την παω παιδοενδοκρινολογο να τα παουμε και να μου πει τη γνωμη της!

Συναντηση ..χωρις γατα...μη τολμησετε....

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

δευτερα γυρναμε...περναμε τελεια ευτυχως φετος, μαθαμε να κολυμπαμε και ξερασαμε μονο ....3-4 φορες χαχαχαχχααχχα

ψωμι με μερεντα δε τρωμε αλλα κρεπα σοκολατα και παγωτινια τα τσακιζουμε ευχαριστως!!!!

Στοουν σε φαση ιωσης περσυ η crp της ηταν 100! και η δικια μου πριν 3 βδομαδες 115!!!

που εισαι βρε γατουλα??????

μας ελειψες.....

περιμενουμε με αγωνια να μας πειτε πως περασατε στις διακοπες σας....

ασε τωρα τους γιατρους και τους ενδοκρινολογους!!!!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

ολυμπια δεν χρειαζεται να ξερεις ....... δεν παιζει να εχει το παιδι σου κατι τετοιο.....

ειναι για μια ασχημη κατασταση.... μια ασθενεια ...... κυστικη ινωση.... απλως τωρα τελευταια εχει γινει πολυ της μοδος και καλο ειναι να εξεταζονται οι κοπελες στον προγεννητικο ελεγχο γιατι προς το παρον ειναι ανιατη ασθενεια.......

τωρα ειστε 9 ετων ετσι...... χαλαρα..... εσυ εισαι και παλια "καραβανα!!!!"χιχιχιχι

εμεις που ειμαστε νεες μανουλες ειμαστε ακομα αγχομενες και ψαχνομαστε.....

που θα παει θα το παρουμε κι εμεις αποφαση οτι εχουμε ολιγοφαγα και κακοφαγα παιδιααααααα!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

γειά σας κοριτσάκια !!

χάλια είμαι μίλησα με την μικρή πριν από λίγο στο τηλέφωνο ρωτούσε την μάνα μου ........η μαμά μου είναι?? και φώναζε μαμάαα εν έχει κύμα ...... και με έχουν πάρει τα ζουμιά γμτ:(

bebaki-eva πως είναι η μικρή της πέρασε η διάρροια ??

Γατούλα άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά !!!

Ολυμπία_ άστο όπως λέει το bebaki είστε μεγάλοι εσείς :-D

Δεν ρωταω για μας , αλλα διαβαζω εδω οτι το εχουν κανει αρκετα παιδακια και δεν την ηξερα αυτη την εξεταση ,γι'αυτο.

Αλλα δεν ημαστε 9 βρε, τα 6 κλεινουμε το Δεκεμβριο.

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια !!

χάλια είμαι μίλησα με την μικρή πριν από λίγο στο τηλέφωνο ρωτούσε την μάνα μου ........η μαμά μου είναι?? και φώναζε μαμάαα εν έχει κύμα ...... και με έχουν πάρει τα ζουμιά γμτ:(

bebaki-eva πως είναι η μικρή της πέρασε η διάρροια ??

Γατούλα άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά !!!

Ολυμπία_ άστο όπως λέει το bebaki είστε μεγάλοι εσείς :-D

δεν περναει καλα???? που την εχεις???? στη μαμα σου ?????και σου λειπει στο σκ@#$%$$#^@$#$τουλι ετσι????

δοξα το θεο μας περασε σχετικα ευκολα....

και εχει αρχισει και τρωει (φτου φτου παλι θα την ματιασω η τρελη!!!!!!!):shock::shock::shock::shock:

ολυμπια μπερδεψα τα κιλα σας με την ηλικια σας.....

sorry....:wink:;-)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Δεν ρωταω για μας , αλλα διαβαζω εδω οτι το εχουν κανει αρκετα παιδακια και δεν την ηξερα αυτη την εξεταση ,γι'αυτο.

Αλλα δεν ημαστε 9 βρε, τα 6 κλεινουμε το Δεκεμβριο.

αν θελεις να μαθεις γιαυτο.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43682&highlight=%EA%F5%F3%F4%E9%EA%E7+%E9%ED%F9%F3%E7

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

φτου φτού :D:D μην το λές πουθενά :-D:-D

στη μαμά μου την έχω, διακοπεύει μέχρι να ανοίξει ο σταθμός, μια χαρά περνάει αυτή, εγώ περνάω δύσκολα :?:???: δεν την έχω αποχωριστεί και μου κάνει κάπως :-(:sad:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω ξαναγράψει εδώ πριν λίγους μήνες αλλά τώρα θα σας ξαναενοχλήσω.. Το κοριτσάκι μου είναι σχεδόν ενός έτους και ζυγίζει 7800 με βάρος γέννησης 2850. Μένω επαρχία και υπάρχουν μόνο 2 παιδίατροι. Θεωρείτε ότι θα πρέπει να πάω Αθήνα να το ψάξω λίγο με τη μικρή? Ο παιδίατρος δεν μου έχει πει κάτι..αλλά είναι και λίγο στο κόσμο του..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω ξαναγράψει εδώ πριν λίγους μήνες αλλά τώρα θα σας ξαναενοχλήσω.. Το κοριτσάκι μου είναι σχεδόν ενός έτους και ζυγίζει 7800 με βάρος γέννησης 2850. Μένω επαρχία και υπάρχουν μόνο 2 παιδίατροι. Θεωρείτε ότι θα πρέπει να πάω Αθήνα να το ψάξω λίγο με τη μικρή? Ο παιδίατρος δεν μου έχει πει κάτι..αλλά είναι και λίγο στο κόσμο του..

μωρε κι εμεις χρονισαμε 7200 πιο λιγα απο εσας και μαλιστα γεννηθηκαμε πιο πανω 3000. δεν μου φαινεται και τοσο τραγικο το βαρος σας.... αλλα παλι το ενστικτο της μανουλας ειναι αλανθαστο..... αν αυτο σου λεει οτι το παιδι σου ειναι μια χαρα ετσι θα ειναι.....

αμα το κουκλι σου ειναι ορεξατο.... παιζει ... τρεχει πανω κατω..... κανει ζουζουνιες γενικα δεν ειναι νωθρο αλλα ζωηρο αστο μα μια χαρουλα θα ειναι.... τρωτε τιποτα ή ειστε κι εσεις λιγοφαγα και κακοφαγα μωρακια???? δες ποσοτητες που γραφουμε εμεις οτι τρωμε να παρεις κουραγιο.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Γατόνι που εισαι;;;;;

Προοδεύετε βλέπω!!! μάθατε μπάνιο, δεν ξερνάτε πολύ...χα χα χα

Μπράβο μπράβο !!!

Μόλις είχαμε κάνει τις εξετάσεις μετά από 2-3 μέρες έκανε για μια μέρα πυρετό ο Δημητράκης και γι αυτό μάλλον οι ανοσολογικές ήταν χαμηλές.

Σίδηρο ξεκινήσαμε κιόλας!! ευτυχώς τον ρουφάει εύκολα!!

φτου φτού :D:D μην το λές πουθενά :-D:-D

στη μαμά μου την έχω, διακοπεύει μέχρι να ανοίξει ο σταθμός, μια χαρά περνάει αυτή, εγώ περνάω δύσκολα :?:???: δεν την έχω αποχωριστεί και μου κάνει κάπως :-(:sad:

Ξέρω φαίνεται άδειο το σπίτι μας χωρίς τα παιδάκια μας αλλά μην στενοχωριέσαι. Ολόκληρη χρονιά πως θα την βγάλεις;;;να ξεκουραστείς και εσύ λίγο. Εξάλλου περνάει καλά το ζουζούνι.

Εμείς εχτές αποφασίσαμε να πάμε 1 φορά για μπάνιο μόνοι μας χωρίς το καστοράκι για να ευχαριστηθούμε και εμείς λίγο, αλλά είχα τέτοιες τύψεις που καθισαμε 1 ώρα και φύγαμε. Τον είχε η μαμά μου και ήταν άδειο το σπίτι....

margio

εμεις ξεκινησαμε απο γενικες αιματος, θυροειδη, κοιλιοκακι, ορισμενα αυτοανοσα και τελειωσαμε με το τεστ ιδρωτα.....

τωρα εσεις που ειστε μεγαλυτερες ισως μπορεις να της κανεις και σωματομεδινη

δες εδω..... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27887

και μια ακτινογραφια αριστερου καρπου

αν και αφου η γιατρος σας ειναι καθησυχαστικη μην κανεις τιποτα......

εμενα με αγχωσαν κατι ασχετοι γιατροι και την υπεβαλα αδικα σε εξετασεις την ζουζουνα μου τελικα..... δεν πειραζει ομως γιατι ξεαγχωθηκα.....

Σ"ευχαριστω για την απαντηση bebaki.Η παιδιατρος μου ειπε για να ψαξουμε τα υπολοιπα θα επρεπε να πεσουμε απο τις καμπυλες.Κι εγω δεν θελω να την ταλαιπωρησω αδικα αλλα ελα που με τρωει....Βεβαια ειναι πολυ ζωηρη και καθολου νωθρη κλπ οπως λες παρακατω το θεμα ειναι ομως οτι εμενα τρωει εστω με υπερπροσπαθεια αλλα στο τελος το τρωει,γιατι δεν της πιανεται ομως???Τελος παντων θα ξεκινησω με τη γενικη πρωτα και βλεπουμε..

z1QBp3.png UKB8p3.png

Βεβαια ειναι πολυ ζωηρη και καθολου νωθρη

Ειδες που απαντησες μονη σου?????

γατουλα που εισαι???? μας ελειψες καλε!!!!! ακομα μπανιο κανετε???? τωρα που μαθατε να επιπλεετε ποιος μας πιανει.... να δω πως θα τα βγαζεις απο την θαλασσα!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Γατόνι που εισαι;;;;;

Προοδεύετε βλέπω!!! μάθατε μπάνιο, δεν ξερνάτε πολύ...χα χα χα

Μπράβο μπράβο !!!

Μόλις είχαμε κάνει τις εξετάσεις μετά από 2-3 μέρες έκανε για μια μέρα πυρετό ο Δημητράκης και γι αυτό μάλλον οι ανοσολογικές ήταν χαμηλές.

Σίδηρο ξεκινήσαμε κιόλας!! ευτυχώς τον ρουφάει εύκολα!!

καλα συνεννοημενα ειναι????

εμεις μολις γυρισαμε απο το Αγ Σοφια (απο τις ιδιες ακριβως εξετασεις) στο διωρο πανω καναμε 38αρι πυρετο που μας κρατησε 3 μερες και στο καπακι μαθαινω οτι ο πατερας μου ηταν νοσοκομειο στα Χανια οποτε και η βολτα που λεγαμε να κανουμε με την μικρη μας πηγε περιπατο.... αρον αρον ψαχναμε για αεροπορικο εισητηριο να κατεβουμε Κρητη την ιδια ακριβως μερα!!!! μα ειδες κατι συμπτωσεις.....?????;););)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

καλα συνεννοημενα ειναι????

εμεις μολις γυρισαμε απο το Αγ Σοφια (απο τις ιδιες ακριβως εξετασεις) στο διωρο πανω καναμε 38αρι πυρετο που μας κρατησε 3 μερες και στο καπακι μαθαινω οτι ο πατερας μου ηταν νοσοκομειο στα Χανια οποτε και η βολτα που λεγαμε να κανουμε με την μικρη μας πηγε περιπατο.... αρον αρον ψαχναμε για αεροπορικο εισητηριο να κατεβουμε Κρητη την ιδια ακριβως μερα!!!! μα ειδες κατι συμπτωσεις.....?????;););)

Έλα ντε!;)

Το παιδάκι μου ειναι σαν μακαρονι :-( ειναι 9400 και 81 ποντους. Ολη την μερα ειμαι με ενα κουταλι απο πισω του μονο οταν κοιμαται το βραδυ δεν εχουμε κουταλι. Σπανια να κατσει να φαει με ορεξη το φαι του μονο το γαλα του αρεσει

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...