Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

g stone τι απογινε με τις εξετασεις θυρειδη..... ?????

τις εχουν κανει?????μη μου πεις οτι θα τις ξανακανετε.....

εγω ειμαι να σκασω!!!!!! ειναι η τριτη μερα που δεν τρωει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!

μου χει σπασει τα νευρα!!!!! τουλαχιστον σταματησαν οι διαρροιες..... αλλα θα μου πεις αφου δεν τρωει τι να κανει στην πανα της???? τον αερα που καταπινει????

οτι της βαζουμε στο στομα το φτυνει!!!!!!!!!!

ααααααχχχχχχ τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω.....

χθες που πηγε γιατρο για την διαρροια ?την ζυγισε και ειχε παρει 150 γραμμ (αισιως φτασαμε τα 8500) πως εγινε αυτο????παντως απο το φαι δεν ειναι!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

g stone τι απογινε με τις εξετασεις θυρειδη..... ?????

τις εχουν κανει?????μη μου πεις οτι θα τις ξανακανετε.....

εγω ειμαι να σκασω!!!!!! ειναι η τριτη μερα που δεν τρωει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!

μου χει σπασει τα νευρα!!!!! τουλαχιστον σταματησαν οι διαρροιες..... αλλα θα μου πεις αφου δεν τρωει τι να κανει στην πανα της???? τον αερα που καταπινει????

οτι της βαζουμε στο στομα το φτυνει!!!!!!!!!!

ααααααχχχχχχ τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω.....

χθες που πηγε γιατρο για την διαρροια ?την ζυγισε και ειχε παρει 150 γραμμ (αισιως φτασαμε τα 8500) πως εγινε αυτο????παντως απο το φαι δεν ειναι!!!!!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε? βεβακι και εμενα δεν τρωει τιποτα,ψιχουλα,την πηγα γιατρο γ να δω μηπως της ποναει ο λαιμος επειδη με ποναει κ εμενα μα τπτ.μου ειπε οτι ειναι τα δοντια !!!πιασαμε με τα χιλια ζορια τα δεκα κιλα κ θα χασουμε παλι?δεν θα το αντεξω!

NJMAp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε? βεβακι και εμενα δεν τρωει τιποτα,ψιχουλα,την πηγα γιατρο γ να δω μηπως της ποναει ο λαιμος επειδη με ποναει κ εμενα μα τπτ.μου ειπε οτι ειναι τα δοντια !!!πιασαμε με τα χιλια ζορια τα δεκα κιλα κ θα χασουμε παλι?δεν θα το αντεξω!

καλημερα κι απο μενα.....

μας ριχνετε εναμιση μηνα και εναμιση κιλο!!!!!!

μια χαρα θα ημουν αν εμεις ειμασταν στα κιλα σας.......

αλλα εμεις ειμαστε 8500!!!!!!

χτες πηγαμε σε γαμοβαπτιση και μας ειχε πεθανει στο κλαμα-μουρμουρα-γκρινια ..... κατι που δεν το συνηθιζει.... βρε τι εχει ...... βρε τι εχει....... μου λεει μια μαμα μηπως να του δωσεις γαλα????:shock::shock::shock::shock:την κοιτω με εκπληξη.... σιγα μην φαει....... σκεφτομαι!!!!την περνω κι εγω και παμε στο τραπεζι μας και τι να δω...... της δινω ενα κομματακι γραβιερα και εκανε πηδους να το πιασει!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

καλε αυτη πεινουσε κι επειδη δεν το χει ξανακανει δεν ηξερα τι ηθελε!!!!

εεεε αυτο ηταν...... δεν εφαγε τιποτα αλλο σχεδον αλλα τουλαχιστον ειδα πως κανει αν πειναει.....

το παραμυθι με τον ψευτη βοσκο και τον λυκο το ξερετε???? ετσι την παταει και η Ευα!!!!!! θελει να φαει και η μανουλα δεν το πιστευει!!!!!!!εκει καταντησαμε.... να πειναει το παιδι και η μανα του να μην του δινει!!!!:shock::shock::shock::roll::roll::roll::roll::roll:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλημέρα!

bebaki-eva μου θα επανέλθει σιγά σιγά αφού της σταμάτησαν και οι διάρροιες.

Ευτυχώς δεν έχασε βάρος αλλά το αντίθετο οπότε μην αγχώνεσαι.

θα πεινάσει που θα πάει...

Λοιπόν με τις εξετάσεις θυροειδή του Δημητράκη μου βρήκα άκρη μετά από πολλά τηλέφωνα! το μπουκαλάκι με το αίμα το είχαμε πάει εμείς όπως μας είχαν πεί από το Παίδων σε ένα κτίριο λίγο πιο δίπλα του Παίδων που λέγεται ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ δεν ήξερα και εγώ πως λέγεται οπότε καταλαβαίνεις...μέχρι να καταλάβουν που έκανε τις εξετάσεις και που τις δώσαμε γιατί υπάρχουν και άλλα κτίρια εξωτερικά του παίδων... φέξε μου και γλύστρισα...

Οι εξετάσεις λοιπόν βγήκαν και ρώτησα αν είναι καλές και ευτυχώς μου είπαν γιατί θα με έτρωγε η αγωνία. Καλές είναι.

Το θέμα είναι είναι ότι ήταν οι Τ3-Τ4-TSH όχι αντισώματα. Πως εγώ νόμιζα ότι αυτές είναι τα αντισώματα ρε γμτ. Μήπως η παιδίατρος ήθελε να δεί πρώτα αυτές αν είναι καλές και μετά να κρίνει αν χρειάζονται και τα αντισώματα; θυμάμαι ότι μου τα είχε αναφέρει...

bebaki-eva μου θα επανέλθει σιγά σιγά αφού της σταμάτησαν και οι διάρροιες.

Ευτυχώς δεν έχασε βάρος αλλά το αντίθετο οπότε μην αγχώνεσαι.

θα πεινάσει που θα πάει...

Οι εξετάσεις λοιπόν βγήκαν και ρώτησα αν είναι καλές και ευτυχώς μου είπαν γιατί θα με έτρωγε η αγωνία. Καλές είναι.

Το θέμα είναι είναι ότι ήταν οι Τ3-Τ4-TSH όχι αντισώματα. Πως εγώ νόμιζα ότι αυτές είναι τα αντισώματα ρε γμτ. Μήπως η παιδίατρος ήθελε να δεί πρώτα αυτές αν είναι καλές και μετά να κρίνει αν χρειάζονται και τα αντισώματα; θυμάμαι ότι μου τα είχε αναφέρει...

λοιπον επιτελους πεινασε!!!!

σημερα εφαγε 160 γραμ κρεμα και μια βραστη πατατααααα!!!!!:P:p:D:D

ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!

μπραβο για τις εξετασεις σας g stone....

νομιζω οτι για να δεις θυροειδη κοιταζουν πρωτα τ3 τ4 tsh....αν αυτα ειναι εκτος τοτε θελεις χαπι......και τα anti ειναι σημαντικα αλλα δεν επηρεαζουν αμεσα και δεν δημιουργουν προβλημα απο μονα τους....(αν κανω λαθος να με διορθωσει καποια....)

εγω απεκτησα θεμα θυροειδη μετα την γεννα που ξαφνικα απο TSH 1,78 και οριο το 4 νομιζω.... πηγε 19!!!!!:shock::shock::shock::shock:

κανονικα επρεπε να παρω χαπι αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι συμβαινει καμια φορα μετα απο γεννα .....

νερο επινα και γινοταν λιπος γιατι δεν μεταβολιζε τιποτα ο οργανισμος μου..... μου ειπε σ΄ ενα μηνα να ξανακανω εξετασεις και αν ηταν ακομα τοσο μα τοσο ψηλα θα παρω χαπι να το ρυθμισω.... στο μηνα πηγε στο 12 και τωρα τελευταια φορα που μου πηραν αιμα ηταν στο 5 .... εκτος οριων αλλα τουλαχιστον σε φθινουσα πορεια..... συμπτωμα δεν ειχα κανενα εκτος απο το γεγονος οτι δεν εχανα δραμι!!!! ευτυχως μετα που επεσε η τιμη της TSH τα εχω χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης και να σου πω την αληθεια δεν ξανασχοληθηκα αλλα μαλλον πως πρεπει να το ξαναδω......

τωρα εγω δεν θα μπορουσα να εχω το αλλο που χανεις κιλα???? ;);););)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

λες για αυτο να μην εχανα κ εγω,γτ δεν ετρωγα πολυ ,εχω καιρο να δω τον θυρεοειδη μου...

εφαγε σημερα 100 μλ γαλα,μιση μπανανα κ μιση βανιλια...τα ενυρα μου...ε μετα ναμην με λεει η γιατρος οτι φταιει η αλλεργια που το παιδι μου δεν βαζει κιλα.....

εχει αρχισει κ μου κανει νερα..θελει να τρωει μονη της ...τσιμπολογαει ολη την ωρα σαν το πουλακι...εχθες σε διαστημα2 ωρων 5 φορες μου ειπε μαμ κ ανοιξε το ταπερ (ειμασταν εκτος) κ ετρωγε λιγο μπιφτεκακι...να χαρω που εφαγε 3 πατατες τηγανιτες?

ελεος....βαρεθηκα να ασχολουμαι με το φαγητο της παιδια...αυτη δεν τρωει και εγω δεν μπορω να σταματησω να πειναω... και με ενοχλει πιο πολυ διοτι τους 3 τελευταιους μηνες πηρε συνολο 1100 γρ..δεν θελω να κυλησει παλι

NJMAp3.png

λες για αυτο να μην εχανα κ εγω,γτ δεν ετρωγα πολυ ,εχω καιρο να δω τον θυρεοειδη μου...

εφαγε σημερα 100 μλ γαλα,μιση μπανανα κ μιση βανιλια...τα ενυρα μου...ε μετα ναμην με λεει η γιατρος οτι φταιει η αλλεργια που το παιδι μου δεν βαζει κιλα.....

εχει αρχισει κ μου κανει νερα..θελει να τρωει μονη της ...τσιμπολογαει ολη την ωρα σαν το πουλακι...εχθες σε διαστημα2 ωρων 5 φορες μου ειπε μαμ κ ανοιξε το ταπερ (ειμασταν εκτος) κ ετρωγε λιγο μπιφτεκακι...να χαρω που εφαγε 3 πατατες τηγανιτες?

ελεος....βαρεθηκα να ασχολουμαι με το φαγητο της παιδια...αυτη δεν τρωει και εγω δεν μπορω να σταματησω να πειναω... και με ενοχλει πιο πολυ διοτι τους 3 τελευταιους μηνες πηρε συνολο 1100 γρ..δεν θελω να κυλησει παλι

παιζει να εφταιγε ο θυροειδης σου.....

ποτε γεννηθηκατε εσεις??? εμεις 03/04/2009

δεν σου κανει "νερα" ......εχει αρχισει να ανεξαρτητοποιειται το πουλακι μου!!!!! θα επρεπε να χαιρεσαι!!!!!:-D:-D:-D εγω παντως ανυπομονω για την στιγμη που θα τρωει μονη της.....κι εγω εχω κουραστει να ασχολουμαι με το φαγητο της αλλα κατα πως φαινεται ειναι ενα θεματακι που θα μας απασχολει για καιρο ακομα.....:(:(:(:(

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

ναι ,ανεξαρτοποιειται,μακαρι να εβρισκε ομως κ τον στοχο ,το μισο φαι στο στομα το αλλο μισο στο πατωμα!!χαχαχα εμεις 20/02/2009 γεννηθηκαμε ,η μικρη δηλ γτ εγω ειμαι μουλαρα!χαχα σας περναμεεναμιση μηνα ακριβως,απλα μωρε γεννηθηκε μεγαλο μωρο γιαυτο απορω...

NJMAp3.png

παντως μπεμπακι πολυ ολιγοφαγη η δικια σου...μαλωμενη με το φαγητο ειναι?

οταν ηταν μωρο επινε πολυ γαλα?

θηλαζαμε μεχρι 13 μηνων περιπου και ετσι δεν μπορω να ξερω.....

αυτο που μου κανει τωρα εντυπωση ειναι οτι οταν γεννηθηκε την πρωτη κιολας μερα ζωης της δεν βαλε σταγονα γαλα στο στοματακι της!!!!:twisted::twisted:

επρεπε να το ειχα καταλαβει απο τοτε τι παιδι εχω.....:twisted::twisted::twisted:

ουτε 1 ml δε ηπιε γαλα...... μετα την δευτερη αρχισε να κουτσοθηλαζει και μετα μονο τζιτζι οποτε δεν μπορω να ξερω αν επινε γαλα......

μια φορα που ελειψα και ηταν 5 μηνων ηπιε καμια 800αρια ml σε μια ημερα δικο μου μητρικο απο μπουκαλι γιατι ζοριστηκε και μετα απο αρκετη πιεση απο την γιαγια της...... εκτοτε ουτε ζωγραφιστο δεν θελει να το βλεπει το μπουκαλι!!!!! το βλεπει και διαολιζεται!!!! για σκονες γαλατα εχουμε δοκιμασει σχεδον ολες και τελικα της δινουμε πλεον advance φρεσκο με την σιριγγα:shock::shock::shock::shock: οπως σας εχω ξαναπει κοριτσακια μου.....

γιαυτο σας λεω δραμα η κατασταση.......

τα ιδια εκανα στην μαμα μου τα ιδια εκανε ο αντρας μου στην δικη του!!!!

καλα να παθω!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

και εγω εκανα τα ιδια στη μανα μου,οποτε λετε να ειναι γραμμενο στο δνα μας?χαχαχαχαχα παντως καλα εκανες μακαρι να την θηλαζα και εγω τοσο και ας ηταν σε αυτα τα κιλα....

NJMAp3.png

γ.στοουν πιστευω οτι με το ρυθμο που βαζει κιλα η μικρη στην ηλικια σας να ειμαστε στα ιδια,παντως οπτικα ειναι μια χαρα ,δεν την θελω πιο παχια...

Και μένα οπτικά φαίνεται καλός.:shock:

Διαφημίσεις

bebaki-eva τουλάχιστον εσένα το πίνει και έτσι το γάλα. Εμένα καθόλου εδώ και 1 μήνα εκέι που έπινε έστω 50-60ml ανα δίημερο:shock:

Και εγώ το ιδια έκανα μικρή επίσης. Άσε που όταν μεγάλωσα και πήγαινα σχολείο το έριχνα στις γλάστρες!:shock:

Στιο σταθμό να δώ πως θα το πίνει για πρωινό γιατί φέτος δεν θα έχει φρουτόκρεμα. Νηστικός θα μένει...

bebaki-eva τουλάχιστον εσένα το πίνει και έτσι το γάλα. Εμένα καθόλου εδώ και 1 μήνα εκέι που έπινε έστω 50-60ml ανα δίημερο:shock:

Και εγώ το ιδια έκανα μικρή επίσης. Άσε που όταν μεγάλωσα και πήγαινα σχολείο το έριχνα στις γλάστρες!:shock:

Στιο σταθμό να δώ πως θα το πίνει για πρωινό γιατί φέτος δεν θα έχει φρουτόκρεμα. Νηστικός θα μένει...

τι εννοεις φετος δεν εχει φρουτοκρεμα?επειδη μεγαλωσε?θα τρωνε μονο πρωινο?εξηγησε μου λιγο γ να ξερω τι μας περιμενει..

NJMAp3.png

Στο μεταβρεφικό τμήμα από 2,5 ετών και πάνω το πρωινό τους θα είναι γάλα με ψωμί -βούτυρο και μέλι και δημητριακά. Δεν έχω ρωτήσει λεπτομέρειες. Την 1η Σεπτέμβρη που θα πάμε θα μάθω. Άστα σου λέω! μεγάλο δράμα θα περάσουμε...αλλά εσένα είναι ακόμα μικρό don't worry. Κάτα πάσα πιθανότητα φρουτόκρεμα θα τρώει. Εγω τι θα κάνω κοπελιά.

Άστα!! το πρωϊ η ζυγαριά δείχνει 11.500 και το βράδυ που συνήθως τον ζυγίζω 11.700:shock: πολύ αδύνατο ρε γαμώτο.

παντως ειστε εντος καμπυλων....και καπου γραφεις οτι οπτικα ειναι μια χαρα....

εμεις παλι εκτος ειμαστε!!!!και αμα την δεις θα καταλαβεις..... χτες που την εντυνα βιαζομουν γιατι "προεξηχαν" τα πλευρουδακια της απο την αδυναμια της και στεναχωριομουν που το εβλεπα..... :-(:-(:-(

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

παντως ειστε εντος καμπυλων....και καπου γραφεις οτι οπτικα ειναι μια χαρα....

εμεις παλι εκτος ειμαστε!!!!και αμα την δεις θα καταλαβεις..... χτες που την εντυνα βιαζομουν γιατι "προεξηχαν" τα πλευρουδακια της απο την αδυναμια της και στεναχωριομουν που το εβλεπα..... :-(:-(:-(

Κοριτσακι μου καταλαβαινω τη στενοχωρια σου.Εμενα η Μαρια μου στην ηλικια σας ηταν 9 κιλα , δεν ετρωγε τιποτα και το αγχος μου απο την ωρα που ξυπνουσα εως την ωρα που κοιμομουν ηταν " τι θα κανουμε σημερα για να φαει το παιδι καμια μπουκια".Ηταν ενας εφιαλτης το θεμα του φαγητου.

Εχω γραψει και παλιοτερα οτι απο 4 μηνων που εκοψε το γαλα της το εδινα οταν κοιμοταν πιεζοντας τη θηλη του μπιμπερο για να γεμισει γαλα το στομα της και να αναγκαστει να το καταπιει.Πραγματικα ηταν ενας εφιαλτης και για τις δυο μας.Στην ηλικια σας της το εδινα με το κουταλι .

Σημερα ειναι 5,8 χρονων ειναι 17 κιλα και ακομα την κυνηγαω για να της βαλω τη μπουκια στο στομα.

Μονη της δεν εχει φαει ποτε ,το καθε της γευμα διαρκει το λιγοτερο μια ωρα και για να πιει το γαλα της πρεπει να καθομαι διπλα της για να της θυμιζω να ρουφαει με το καλαμακι καμια γουλια.

Αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι ετσι εμαθε το παιδι και ετσι κανει .Αφου της βαζω τη μπουκια στο στομα αυτο θα περιμενει να της κανω.Γιατι να πιασει το πιρουνι να φαει μονη της αφου ξερει οτι αν δεν το κανει θα τρεξω εγω να την ταισω?

Δεν θα πω σε καμια μανουλα να μην αγχωνεται και να μη στενοχωριεται για το φαγητο του παιδιου της γιατι ξερω οτι δεν γινεται.

Προσεξτε ομως την πιεση που του κανετε γιατι φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.

Καντε πετρα την καρδια σας και μην τα κυνηγατε σ'ολο το σπιτι για να φανε καμια μπουκια παραπανω.Θα μαθουν ετσι και δεν αλλαζουν μετα.

Ειναι πολυ κουραστικο σας το λεω εκ πειρας.

Α, και επι της ευκαιριας.... μπεμπακι ειμαστε γειτονισες ε?

Ολυμπια εχεις απολυτο δικιο σ αυτα που γραφεις και γιαυτο το λογο επαψα εγω πλεον να την "κυνηγαω" σ οοοοοολο το σπιτι ...... καναμε τις εξετασουλες μας και ειναι καλες οποτε η μαμα χαλαρωσε ..... το θεμα ειναι ο πατερας της ακομα αγχωμενος ειναι...... πχ χτες το μεσημερι παλι δεν ηθελε να φαει στο καρεκλακι της (ηλεκτρικη καρεκλα πρεπει να την βλεπει τουλαχιστον ......) την πηρε ο πατερας για μια συνηθισμενη "βολτα" με το καροτσι!!!! πρακτικη που εγω φυσικα και δεν συμφωνω και μετα απο διαφωνιες καταφερα και επεισα και τον συζυξ οτι ειναι λαθος..... χτες βεβαια παλι τα ιδια..... εφαγε ολο το φαι της αλλα τι να το κανω που θα μου μαθει ετσι......

Ολυμπια μενεις Ρεθυμνο δηλαδη???? να κανονισουμε οι κρητικες μια αδυνατοσυναντηση να μην μας την βγαινουν οι Αθηναιες τσουπρες.........

εμοτικον που κλεινει ματακι......

(με τοση παχυσαρκια που παιζει στην Κρητη μαλλον οι δυο μας θα ειμαστε.... το κοβω .... χαχαχαχαχα)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

..

(με τοση παχυσαρκια που παιζει στην Κρητη μαλλον οι δυο μας θα ειμαστε.... το κοβω .... χαχαχαχαχα)

εεεεε οχι παρτε με κι εμενα καλε!!!!! σε 1 μηνα το παιδι ειχε παρει ολοκληρα 150 γραμμαρια! δε θυμαμαι αν το χω ξαναπει. πριν 1μισι μηνα που μας ειδε ο γιατρος δε χαρηκε και πολυ απο το 4ο μηνα ενω ηταν κανονικη, μεγαλωνει ε υψος αλλα οχι σε κιλα. πεφτει καθε μηνα η καμπυλη του βαρους και απο κανονικη ηρθε στο οριο. καναμε εξετασεις αιμα-ουρα και ολα τα σχετικα και ειναι ολα κανονικα.....:o:o:o:o:o:o:o

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εεεεε οχι παρτε με κι εμενα καλε!!!!! σε 1 μηνα το παιδι ειχε παρει ολοκληρα 150 γραμμαρια! δε θυμαμαι αν το χω ξαναπει. πριν 1μισι μηνα που μας ειδε ο γιατρος δε χαρηκε και πολυ απο το 4ο μηνα ενω ηταν κανονικη, μεγαλωνει ε υψος αλλα οχι σε κιλα. πεφτει καθε μηνα η καμπυλη του βαρους και απο κανονικη ηρθε στο οριο. καναμε εξετασεις αιμα-ουρα και ολα τα σχετικα και ειναι ολα κανονικα.....:o:o:o:o:o:o:o

εισαι κι εσυ κρητικια καλε?????

αντε να της φαμε σε νουμερα τις Αθηναιες.....:wink:;-):wink:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

το χω ξανακουσει ......:(:(:(:(

κι εμεις σε ηλικια 8 μηνων μας πηρε η κατιουσα...... τοσο βαζαμε κι εμεις 150 200 γραμμ τον μηνα.... θα δω και τα βιβλιαρια μας οταν γυρισω σπιτι να σου πω με σιγουρια......

δε μου λες.... θηλαζετε??????

αν ναι τωρα που αρχισατε στεερες να την βαζεις στο στηθος μετα που τελειωνετε το φαγητο (λεμε τωρα.....) γιατι ορισμενα τρωνε λιγη ποσοτητα στερεες, σταματανε και μαλλον περιμενουν το τζιτζι..... εγω αυτο δεν το ηξερα και δεν το εκανα..... ισως γιαυτο μας πηρε η κατιουσα.....

παντως το ιδιο ακριβως απο κανονικη φτασαμε στο οριο και μετα εκτος!!!!!

ευχομαι να μην βγειτε κι εσεις εκτος.....:(:(

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...