Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

καμια σχεση ετσι????

μπουτακια, χερακια μαγουλακια........

κι εγω ρε γμτ την θηλαζα μεχρι 13 μηνων αλλα δεν μου βγηκε ετσι......

εσεις τι της κανατε???

το βραδυ την τρομπαρατε????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν τρωει στο σταθμό?

η δικιά μου μόνο εκεί τρώει!!

Και εμένα μόνο εκεί έτρωγε αλλά ξέρεις τι γίνεται; εκεί μέχρι τώρα έτρωγε αλεσμένα εκτός από ορισμένα φαγητά που τα έτρωγαν κανονικά π.χ. βίδες με κιμά. Στο σπίτι φυσικά έχει σταματήσει τα αλεσμένα από 2 ετών περίπου αλλά τρώει όλο ζυμαρικά, κανά μπιφτέκι, κεφτεδάκι, ζυμαρικά με κιμά, κρέας , κοτόπουλο, καμιά ελιά, αγγούρι, ντομάτα,ψωμί. Άλλα φαγητά όπως π.χ γιουβαρλάκια που έτρωγε στο σταθμό σχεδόν αλεσμένα ή γεμιστά , φακές ή αρακά , πατάτες στο φούρνο κ.λ.π.δεν τα τρώει. Και δεν μιλάμε να του τα αλέσω και εγώ...δεν το κάνω γιατί τα έχει αηδιάσει αλλά δεν θα τα πλησιάσει κιόλας. Κατάλαβες πιο είναι το πρόβλημά μου;ή που θα τρώει κανονικά άλλιωτα ή που δεν θα τρώει...ας ελπίσουμε το πρώτο.

τα μπούτια και τα χέρια οφείλονται αποκλειστικά στον θηλασμό έτσι?

στις διακοπές τρώγαμε μόνο γιαούρτια και βυζάκι...

στόουν στο σταθμό τα τρώνε πατημένα με το πηρούνι...

στο σπίτι να φτιάξω όσπρια και να φάει??

χαχα..ωραίο αστείο

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

culte μου η κόρη σου έχει απίστευτες μαγουλίθρες και ματάρες είναι η χαρά της θηλάζουσας μάνας :D:D (από τον καημό μου το λέω που η δικιά μου πάντα ήταν σαμιαμίδοκόριτσο) :roll::roll:

Κόρες εν Αθήναι άντε να επιστρέψουμε όλες από τας διακοπάς και να κανονίσουμε καμιά αδυνατοσυναντηση !!!

(έτσι για να ζηλεύουν οι Κρητικιές ):lol::lol:

culte μου η κόρη σου έχει απίστευτες μαγουλίθρες και ματάρες είναι η χαρά της θηλάζουσας μάνας :D:D (από τον καημό μου το λέω που η δικιά μου πάντα ήταν σαμιαμίδοκόριτσο) :roll::roll:

Κόρες εν Αθήναι άντε να επιστρέψουμε όλες από τας διακοπάς και να κανονίσουμε καμιά αδυνατοσυναντηση !!!

(έτσι για να ζηλεύουν οι Κρητικιές ):lol::lol:

γιατι δεν θα με καλεσετε??????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα !!! Εμεις κοριτσια πια δεν ειμαστε δυσκολοι στο φαγητο , πλεον τρωει και μαλιστα πολυ !!!

Λοιπον χθες ,

Το πρωι τοστ με ενα ποτηρι γαλα καθε πρωι !

μετα εφαγε φρουτοκρεμα

μεσημεριανο πιο αργα ο εφαγε ενα γεματο μπολ σπανακοριζο

και βραδυνο ενα νεκταρινι ενα τοστ με μελι και ενα ποτηρι γαλα !

Και καθε μερα ετσι κοιλαει η μερα μασ με πολυ φαγητο !!!

Προχθες το βραδυ εφαγε 2 μπολακια κρεμα συμιγδαλης !!!

Κορίτσια πήρε ο άντρας μου όλες τις εξετάσεις εκτός από της κοιλιοκάκης.Είμαι στενοχωρημένη νομίζω ότι δεν είναι πολύ καλές

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πολλά θέλω την γνώμη σας.

Ευρεθείσα τιμή τιμες αναφοράς

Σίδηρος 33 60-160

Φερριτίνη 37 10-150

Τώρα για γενική αίματος δεν σας γράφω γιατί δεν έχει τιμές αναφοράς.

Τ.Κ.Ε. 1η ώρα 15

Ευρεθείσα τιμή τιμέςς αναφοράς

CRP 72.3 Πρόωρα, νεογνά : <1

Παιδιά, ενήλικες : <10

Ενήλικες (καρδιαγγειακός έλεγχος) : <3

τιμες αναφοράς

Ανοσοσφαιρίνες

IgG : 737,00mg/dl 708-1622

IgA : 26mg/dl 32-245

IgM :57mg/dl 69-251

Αποτέλεσμα τιμές αναφοράς

Γλυκόζη 82mg/dl 70-110

Ουρία 27 10-35

Κρεατινίνη 0,27 0,2-1,0

Οξαλοξεική Τρανσαμινάση GOT (AST) 37 U/I 10-60

Πυροσταφυλική Τρανσαμινάση GPT(ALT) 21 5-45

Πείτε μου την γνώμη σας. Καλά ο σίδηρος είναι πάρα πολύ χαμηλός και έπινε συμπλήρωμα ρε γαμώτο 3,5 μήνες. Θα π΄ραω και την παιδίατρο.

Οι ανοσοσφαιρίνες είναι τα αντισώματα θυροειδή. Είναι χαμηλά βλέπω αυτό δηλώνει ότι έχει;

γμτ και ειμαι στην δουλεια!!!!!!

μολις παω σπιτι θα σου πω τα δικα μας!!!!!!

κι εγω μονο τον σιδηρο καταλαβαινω....

οι ανοσοσφαιρινες απ οσο θυμαμαι εχουν να κανουν με την γενικοτερη ανοσια του σε ιωσεις...... μηπως περνουσε καμια ιωση????

πχ εμεισ εχουμε πολυ υψηλα SGOT (135 και το οριο ειναι 40) και μας ειπαν οτι ειναι απο το τρυπημα για να κανουν την αιμοληψια......

στις 2.30 θα ειμαι σπιτι να σου πω τα δικα μας.....

σιγα σιγα...... παρε την γιατρο.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Κορίτσια οι ανοσοσφαιρίνες δεν είναι τα αντισώματα θυροειδή έκανα λάθος. Μίλησα με την παιδίατρο. Μου είπε ότι έχουν να κάνουν με το πόσο συχνά αρρωσταίνει ένα παιδάκι.

Ο σίδηρος μου είπε δεν μας πειράσει εφόσον η φεριτίνη είναι καλή και η αιμοσφαιρίνη. Θα της στείλω και με φαξ και πρέπει να περιμένω και τις άλλες.

Διαφημίσεις

εμενα μου ειχαν δωσει απο το Αγ σοφια τις τιμες αναφορας σε ανοσοσφαιρινες νομιζω για την ηλικια της κορης μου και μου ειχαν πει οτι αυτες ελεγχουν γενικα το ανοσοποιητικο συστημα του παιδιου.....

ισως μωρε να ειχε ιωσουλα τοτε που του πηρατε αιμα....

περιμενε να δεις και τις υπολοιπες.....

κι εμενα παντως οι ανοσολογικες ηταν κοντα στο κατωτατο οριο αλλα δεν μου ειπε κατι ανησυχητικό η γιατρος μας γιαυτα.....

το μονο που μου ειπε να μην ξαναασχοληθω......

ΥΓ: Εμεις προς το παρον ακομα νερακι κανουμε και εχουμε ιωγενη γαστρεντεριτιδα!!!!

ελεος!!!!!!!! θα χασει οτι εχει παρει το πουλακι μου απο κιλα..... μας ζυγισε και ο "επιστημονας" και μας εβγαλε 8500 και μας μετρησε στο υψος και μας εφαγε 3 ποντους!!! (πως εγινε να κοντηνει το παιδι δεν το καταλαβαινω...)80 εκ μου την εβγαλε..... ( η γιατρος μας λειπει διακοπες και πηγαμε σε αλλο γιατρο....)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki-eva όρθια την μέτρησε την μπουμπού η ξαπλωτή; γιατί αν την μέτρησε όρθια υπάρχει αυτή η διαφορά όπως έχουμε πεί.

Αχ μωρε ταλαιπωρείται με τις διάρροιες το ζουζουνάκι αλλά κάνε λίγη υπομονή... και θα τα ξαναπάρει άυτά που έχασε αν έχασε μην φοβάσαι. Μην κοιτάς που με τον δικό μου δεν ισχύει αυτό:mad: τα περισσότερα παιδάκια το αναπληρώνουν.

Κορίτσια θα τρελλαθώ! πολύ φοβάμαι ότι δεν πρέπει να του έκαναν την εξέταση για τα αντισώματα θυροειδή που είχε γράψει η παιδιατρός μας. Τ3,Τ4,TSH αυτές πρέπει να είναι, είναι γραμμένες στο βιβλιάριο του παιδιού αλλά δεν τις βλέπω πουθενά στα χαρτια που πήραμε σήμερα ούτε στο χαρτί με τις απαντήσεις που περιμένω. φφφ θα σκάσω! θα πρέπει να το ξανατρυπήσουν το παιδί; έλεος! και μόνο που το σκέφτομαι μου ρχεται να βάλω τα κλάματα με αυτά που πέρασε για να του πάρουν αίμα.

τιμες αναφοράς

Ανοσοσφαιρίνες

IgG : 737,00mg/dl 708-1622

IgA : 26mg/dl 32-245

IgM :57mg/dl 69-251

Γλυκόζη 82mg/dl 70-110

Ουρία 27 10-35

Κρεατινίνη 0,27 0,2-1,0

Οξαλοξεική Τρανσαμινάση GOT (AST) 37 U/I 10-60

Πυροσταφυλική Τρανσαμινάση GPT(ALT) 21 5-45

λοιπον γυρισα σπιτι.....

αυτες ειναι οι δικες μας με τις τιμες αναφορας για 1-2 ετων παιδακι....

IgG : 707,00mg/dl 575-1446

IgA : 30mg/dl 23-123

IgM :70mg/dl 63-251

Γλυκόζη 122mg/dl 70-110

Ουρία 21 10-35

Κρεατινίνη 0,48 0,2-1,0

Οξαλοξεική Τρανσαμινάση GOT (AST) 94 U/I 10-60

Πυροσταφυλική Τρανσαμινάση GPT(ALT) 19 5-45

αυτα για να μην αγχωνεσαι....

παω για φαι γιατι ο αντρας μου καθεται για μαμ και θελει παρεουλαααα:wink::wink::wink:

τα λεμε σε λιγακι.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εμάς μας την έγραψε η παιδίατρος μαζί με τις άλλες αλλά μάλλον δεν την είδαν στον Παίδων.:shock: θα περιμένω και τα αντισώματα θυροειδή να βγούν μήπως και είναι μαζί και αυτές αλλά δεν νομίζω. Αφού δεν τις βλέπω καθόλου στα χαρτιά του Παίδων...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...