Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χωρίς πάνες απο την αρχή?

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ και πάλι Iren…

Θα ήταν πολύ καλή ιδέα να τα φτιάξω εγώ, αλλά εκτός ότι δεν έχω χρόνο, δε ξέρω τι υλικά να χρησιμοποιήσω και που να τα βρω…

Μάλλον θα τα παραγγείλω… έβγαλα και κάρτα για αγορές στο ιντερνετ…

Πάντως αν δε σου κάνει κόπο, μετέφρασε μου τα υλικά που χρησιμοποιούν. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι απλά πανιά, αλλά ειδικά που κρατάνε την υγρασία… αν είναι υλικά που μπορώ να βρω, τότε θα το παλέψω το θέμα…

Έχω και μια άλλη απορία… τα παιδάκια μας, εκτός από την συγκεκριμένη ώρα που τα βάζουμε και κάνουν τσισακια, ενδιάμεσα τα ξανακάνουν??? Εχτές, για δεύτερη φορά, παρατήρησα τη μικρή, ότι ενώ την είχα βάλει πριν το μπάνιο της, να κάνει τσισα στην τουαλέτα, μετά από 2-3 λεπτά τα ξαναέκανε και στην μπανιέρα… αλλά και ενδιάμεσα απο τα διαστήματα που τη βάζω μέσα στην ημέρα, πρέπει πάλι να της φεύγουν, γιατί αρκετές φορές, μου φάνηκε υγρή η πάνα.

Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα???

Από εχτές, το σκέφτομαι συνέχεια…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Anti μου δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά τα κάνουν σε δόσεις, γιατί δεν έχουν συνηθήσει ακόμα να αδειάζουν με τη θέληση τους όλη την κύστη τους με τη μία, μην ανησυχείς. Απλά όταν την βάζεις και κάνει λίγα, ξανακάνε της τον ήχο και περίμενε τη 1 -2 λεπτάκια ακόμα.

(όσο για τα υφασματα, θα τα κοιτάξω και θα σου πώ)

lKinp2.png

Και πάλι με καθησύχασες Iren μου… Tι θα κάναμε χωρίς εσένα…????

Σε αυτή τη σελίδα στο amazon βρήκα πολύ φτηνά βρακάκια… Iren πως σου φαίνονται??? Άμα πάρω μια 12δα από αυτά, θα πρέπει να πάρω και εκείνα τα πανάκια που πουλιούνται χωριστά??? Η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν πουλάει τέτοια. Μήπως δεν χρειάζονται για αυτά τα εσωρουχάκια???

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_6?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=training+pants&sprefix=traini

0sShp3.png

PGnvp2.png

καλημέρα, τα είδα αλλά δυστυχώς δεν έχει κανένα στοιχείο, ούτε αν ειναι βαμβακερά λέει, ούτε αν έχουν κάποιο απορροφητικό υλικό μέσα. & απ τη φωτό δε μπορείς να καταλάβεις... οπότε τι να σου πω? δε ξέρω, βέβαια είναι πολύ οικονομικά και χαριτωμένα, απλά δε ξέρω αν κάνουν δουλειά. Τα προηγούμενα που είχες βρει τουλάχιστον είχαν καλή περιγραφή. Τα έξτρα πανάκια είναι για ενίσχυση, αν το βρακάκι έχει απο μόνο του , τότε δεν χρειάζονται.

lKinp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

πισωγυρισματων συνεχεια...

η αληθεια βεβαια ειναι πως κ αυτος ο κακομοιρης δεν εχει παρει ανασα.

σε 3 εβδομαδες 4 δοντια :rolleyes:.

και ξημερωσε η αποφραδα μερα κ τοσους μηνες μετα ο μιχαηλ τα εκανε πανω του....:(

ουτε καταλαβα ποτε...

και οχι μια φορα αλλα 3!

τωρα το απογευμα μαλιστα τον εβαλα μετα την κρεμα κ δεν εκανε τιποτα κ μολις τον εντυσα κ τον εβαλα στο καρεκλακι του , τον ακουσα να σφιγγεται αλλα τα μισα δεν τα προλαβα:cry:.

αχχχχχχ!ειρηνακι δε θελω να το χασω αυτο το παιχνιδι.

εν τω μεταξυ σημερα για συμπληρωμα του εδωσα frisomel confort γιατι ειχε τελειωσει το κατσικισιο της holle κ περιμενα να μου τα στειλουν σημερα.

επειδη το συγκεκριμενο του το διναμε για τη δυσκιλοιοτητα λες να τον επηρεασε κ να του φυγανε του ερημου?

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον ήσουν ειδοποιημένη :-), μη στενοχωριέσαι Efitsa, το παιχνίδι δε πρόκειται να το χάσεις, θα επανέλθει. 4 δοντάκια σε 3 βδομάδες είναι αρκετή αναταραχή για τον μικρούλη σου. Για το γάλα δεν ξέρω. Απλά να σου πώ πως όταν ο δικός μου (τώρα πρόσφατα δηλαδή) άρχισε να τρώει & λίγο φαγάκι, ξαφνικά για 2μιση μέρες "κακάκια" τίποτα. Τρόμαξα μήπως κι αρχίζει δυσκοιλιότητα και τον τάραξα στο χαμομήλι & τα ακτινίδια και την τρίτη μέρα το μεσημέρι ενεργήθηκε πανηγυρικά, αλλά...στην πάνα του!! Κι είχε καιρό να του συμβεί του καυμενούλη και με κοίταζε όλο απορία:-) 'Οπότε μια απ τα ίδια & εμείς: καθώς αλλάζει η διατροφή, αρχίζουν τα δοντάκια, τα μπουσουλήματα,κλπ είναι αναμενόμενα και τα ατυχήματα, μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά. Θα επανέλθουν όμως. Σημασία έχει πως πια το χουν καταλάβει τι γίνεται.

lKinp2.png

Και για του λόγου το αληθές :-) Ο μικρός μου απόψε, αφου θηλασε & τον άλλαξα & έπεσε για ύπνο, ξαφνικά λίγη ώρα μετά μου βάζει τις φωνές. Τρέχω κοντά του, τον χαιδολογάω, προσπαθώ να καταλάβω τι τον ενοχλεί, τίποτα! σχεδόν τρέξανε τα ματάκια του δάκρυα. Αφού είχα τσεκάρει όλα τ άλλα, τον σηκώνω και τον καθίζω στο γιο-γιο και αμέσως μου σκάει ένα χαμόγελο και τα κάνει μεσ την καλή χαρά! Του ξαναφόρεσα την στεγνη του πάνα & κοιμήθηκε ξερός. Κι εγώ έπαθα την πλάκα μου γιατί πρώτη φορά μου ξυπνάει & "απαιτεί" από μόνος του να τον βάλω! Είναι κερδισμένο το παιχνίδι της επικοινωνίας!(σορυ αλλά ενθουσιάστηκα & ήθελα να το μοιραστώ)

lKinp2.png

μα εμενα εκλαψε ΑΦΟΥ τα εκανε ομως!

εν τελει ηρθε το γαλα του κ δεν θα του ξαναδωσω frisomel c.

για να δουμε κ σημερα....α!βγηκε κ το τεταρτο καλεεεε!!!!!

ειναι ηρεμος πολυ.

ποιος ξερει τι τραβηξε αυτες τις μερες απο πονους.

θα επανελθω με νεα. φιλια!!!

uDuOp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον το θέμα και έχω εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες των μωρών μας! Πραγματικά δε μπορούσα να φανταστώ εκπαίδευση για να απαλλαγούν από τις πάνες τα μωρά τόσο νωρίς! Για να πω την αλήθεια ο μικρός είναι το 1ο μου παιδί και μωρά από τον περίγυρο δεν είχαμε ώστε να ξέρω πέντε πράγματα... Έτσι αν με ρωτούσε κανείς για το πότε κατά τη γνώμη μου βγάζουμε τις πάνες...δε θα ήξερα με σιγουριά να πω... Μια γνωστή μου με 3 παιδιά το ένα 5 ετών το άλλο 3 και το άλλο 15 ημερών μωρό παίρνει πάνες νούμερο 1, 4 και 5!! Και το θεωρούσα φυσιολογικό. Η μεγάλη φοράει ακόμα το βράδυ, η μεσαία όλη μέρα και ο μικρός...δικαιολογείται ακόμα νομίζω! :lol:

Με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση να ενημερωθώ λίγο για το θέμα (αν και τα αγγλικά μου δεν είναι και πάρα πολύ καλά...) και στη συνέχεια να δοκιμάσω με τον μπέμπη μου...

Παλιότερα δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε επί του θέματος! :lol: Όχι δλδ πως μπορούμε και τώρα... απλά από όταν άρχισε τις στερεές πολλές φορές τα κάνει κατά τη διάρκεια του φαγητού και πλέον τον βλέπω που σταματάει κάθε δραστηριότητα και σφίγγεται. Κάτι είναι κι αυτό για αρχή...

Μια δυο ερωτήσεις για αρχή. Αφού ως επί τω πλείστον ενεργείται κατά τη διάρκεια του φαγητού (σταματάει σε μια στιγμή να τρώει και....αρχίζει το σπρώξιμο :lol: ) είναι εντάξει να τον κατεβάσω από το καρεκλάκι εκείνη την ώρα για να τον βάλω σε γιο-γιο?

Επίσης σε άσχετες φάσεις σκέφτομαι να του φοράω μες στο σπίτι παντελονάκι για εύκολο κατέβασμα και να τον βάζω. Αν δεν προλάβουμε υπάρχει πρόβλημα?

Όταν τον βάζω να του λέω "κακά" ας πούμε για να συνδυάσει τη λέξη με την πράξη?

Για το γάλα για παράδειγμα του έχω ένα σινιάλο και του λέω "γάλα". "Θα πιούμε το γάλα μας." Του το κάνω λίγο καιρό τώρα και πλέον ακόμα κι αν δε δει το μπιμπερό αλλά του πω "γάλα" ή του κάνω το σινιάλο κάνει σαν τρελός από χαρά και ανυπομονησία (όπως έκανε κι όταν έβλεπε το μπιμπερό)

Κάποια άλλη συμβουλή? Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να διαβάσω κάποια από τα λινκ... Αν μπορείτε με 2 λόγια να μου πείτε σε γενικές γραμμές πώς πράττουμε θα σας ήμουν υπόχρεη! Ευχαριστώ πολύ!!

εγω γνωρισα μια Ουκρανη η οποια μου ελεγε οτι στην Ουκρανια ειναι θεμα σοβαρο το να μαθαινουν τα μωρα να ειναι καθαρα (δηλαδη να μην κυκλοφορουν με πανες λερωμενες) απο πολυ μικρη ηλικια και ετσι συνηθως κατα τον 6ο μηνα ξεκινουν με υπομονη και αφοσιωση να τα βαζουν σε γιογιο και μαθαινουν συνηθως μεχρι το χρονο να το χρησιμοποιουν..βεβαια καπου εχω διοαβασει οτι ο σφιγκτηρας στον πρωκτο δεν ειναι ωριμος πριν τα δυο ετη αλλα δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι..

εγω λοιπον εμπνευστηκα απο αυτη τη κοπελα και ξεκινησα να βαζω τη μικρη μου στο γιογιο απο τον 9ο μηνα αλλα επειδη εργαζομαι και λειπω αρκετες ωρες δεν την εβαζε η κυρια που την κραταει τακτικα και ετσι με τον καιρο και οταν αρχισε να ειναι ιδιαιατερα κινητικη δεν ηθελε και ετσι η προσπαθεια εμεινε στη μεση..τωρα ουτε να το βλεπει δεν θελει..θα της αγορασω ενα γιογιο τυπου καθισματακι ωστε να καθεται καλυτερα σε σχεση με το γιο γιο μιας και της αρεσει να κανει ακριβως αυτα που κανουμε και εμεις..

Διαφημίσεις

Μια δυο ερωτήσεις για αρχή. Αφού ως επί τω πλείστον ενεργείται κατά τη διάρκεια του φαγητού (σταματάει σε μια στιγμή να τρώει και....αρχίζει το σπρώξιμο :lol: ) είναι εντάξει να τον κατεβάσω από το καρεκλάκι εκείνη την ώρα για να τον βάλω σε γιο-γιο?

Επίσης σε άσχετες φάσεις σκέφτομαι να του φοράω μες στο σπίτι παντελονάκι για εύκολο κατέβασμα και να τον βάζω. Αν δεν προλάβουμε υπάρχει πρόβλημα?

Για το γάλα για παράδειγμα του έχω ένα σινιάλο και του λέω "γάλα". "Θα πιούμε το γάλα μας." Του το κάνω λίγο καιρό τώρα και πλέον ακόμα κι αν δε δει το μπιμπερό αλλά του πω "γάλα" ή του κάνω το σινιάλο κάνει σαν τρελός από χαρά και ανυπομονησία (όπως έκανε κι όταν έβλεπε το μπιμπερό)

!!

καλημερα:).

καταρχην σε ζηλευω για τη νοηματικη.

εγω το μονο που καταφερα ειναι το "τελος" μετα το φαι κ αυτο απλα το καταλαβαινει κ χαμογελα,δεν το κανει...

αν κ η ειρηνη τα γραφει ολα αυτα που ρωτας , ναι. σταματα το φαγητο κ βαλτον στο γιο γιο. θα εκπλαγεις:D

το παντελονακι ειναι μια χαρα .θα σε βοηθησει πολυ. οχι δεν πειραζει αν δεν τον προλαβεις. 3 μηνες σχεδον μετα την 1η μας φορα , ακομα δεν τον προλαβαινω παντα:rolleyes:

ο συνδιασμος της πραξης:lol::lol:, με μια γριματσα , μια λεξη η εναν ηχο ειναι ιδανικα , γιατι βελτιωνεται η επικοινωνια κ συνεπως το αποτελεσμα;)

uDuOp2.png

Καλημέρα Έφη!! Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες! Για τη νοηματική που λες δεν έχεις κάτι να ζηλέψεις καλέ! Ούτε εμένα το δείχνει, ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να το συνηθίσει. Θα ήθελα να του μάθω ακόμα τον "ύπνο" και το "νερό" αλλά νερό δεν πίνει ακόμα, δεν το θέλει οπότε θα αργήσουμε πολύ να το κάνουμε... Δε'ν'κακό να του μάθω και κανένα σινιάλο για τα "κακά" για αργότερα... Αλλά θέλει κι αυτό υπομονή και πολλές επαναλήψεις.

Για το θέμα με τις πάνες το είπα στον άντρα μου και είναι πολύ θετικός. Προσπαθεί να μου δώσει και ιδέες... Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα! ;) Ευχαριστώ και πάλι!

Αχ μπράβο!!! Τι ωραία…!!! Σας ζηλεύω κορίτσια!!!

Δε μπορώ να πω όμως… και η δικιά μου αν και μεγαλύτερη, μια χαρά τα πάει!!!

Τα κακακια της τώρα ποια τα κάνει μόνο στη τουαλέτα και κάποιες φορές μας τα λέει κιόλας πριν τα κάνει για να τη βάλουμε. Και τα τσισακια στη τουαλέτα, τις περισσότερες φορές!!!!

Δεν είναι υπέροχη αυτή η επικοινωνία???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Αχ μπράβο!!! Τι ωραία…!!! Σας ζηλεύω κορίτσια!!!

Δε μπορώ να πω όμως… και η δικιά μου αν και μεγαλύτερη, μια χαρά τα πάει!!!

Τα κακακια της τώρα ποια τα κάνει μόνο στη τουαλέτα και κάποιες φορές μας τα λέει κιόλας πριν τα κάνει για να τη βάλουμε. Και τα τσισακια στη τουαλέτα, τις περισσότερες φορές!!!!

Δεν είναι υπέροχη αυτή η επικοινωνία???

που εισαι εσυ καλεεεεεε?

καλημερα !μπραβο το μωρο:wink:

εμεις ειχαμε ενα πισωγυρισμα αλλα το απογευμα χθες που ηταν με το μπαμπα του εκανε κακα στο γιογιο.

το βραδυ στη 1 ξυπνησε κατουρημενος. κλαμαααα!!!!!!!!!

τεσπα!το πρωι τον εβαλε κ εκανε τσισακια και μετα μου "εκατσε" κ μενα .

στο φρουτο τον επιασε μια γκρινιααα...αλλο πραμα...κατουρησε:rolleyes:

τωρα κοιμαται. για να δουμε σημερα τι θα κανει .

ειμαστε 2 στις 3 εως τωρα:lol:

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

που εισαι εσυ καλεεεεεε?

Χαχαχα!!! Εδώ είμαι!!! Σας παρακολουθώ!!!!:lol::lol::lol:

Η Ειρήνη χάθηκε…!!! Ειρήνη που είσαι????:rolleyes:

Λοιπόν κορίτσια, περιμένω να πληρωθώ αυτό το μήνα, έβγαλα και κάρτα για αγορές μέσω ιντερνετ και θα αγοράσω υφασμάτινες πάνες. Θα πάρω μερικές, θα δω πως είναι φτιαγμένες και ίσως να ξεκινήσω να φτιάχνω και εγώ στο σπίτι. Και αν πάνες όλα καλά, βρω δηλαδή, μαγαζιά με υφάσματα που να κάνουν για πάνες κ.λπ., μπορεί να κάνω το χόμπι και δεύτερο επάγγελμα… Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά!! Αλώστε ραπτομηχανή έχω. Χρόνο βέβαια δεν έχω, αλλά άμα πωρωθεί και η μαμά μου (που σίγουρα θα το κάνει) θα με βοηθήσει και εκείνη.

0sShp3.png

PGnvp2.png

απο τα mothercare βαμβακερες τετραγωνες πανες 7 η 9 ευρω οι 12!

τις ειχα παρει κ τον φασκιωνα οταν γεννηθηκε κ τωρα τις διπλωνω μακροστενα κ τις βαζω μεσα απο το παμπερς;)

uDuOp2.png

Εμένα πάντως το θέμα δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνη..

Αν προσέξετε έχουμε διάφορες εμμονές κ πολλές απαιτήσεις απ΄τα παιδιά μας.π.χ. να κόψουν γρήγορα τις πάνες,να κόψουν γρήγορα τ'αλεσμένα,να περπατήσουν γρήγορα,να μιλήσουν νωρίς κλπ.(ακόμη τρώτε αλεσμένα? εμένα ο δικός μου τα'χει κόψει εδώ και καιρό!!!) ε και τι έγινε λοιπόν όλα θα'ρθουν στον καιρό τους,είδατε εσείς κανέναν ενήλικα να φοράει πάνες???

θα σας αναφέρω απλά το παράδειγμα της συνυφάδας μου η οποία είχε μεγάλη εμμονή να κόψει γρήγορα ο γιός της τις πάνες μέχρι που το παιδί κρατούσε τα κακά,με αποτέλεσμα δυσκοιλιότητα και τέλος εγκόπριση......η οποία είναι ψυχολογική διαταραχή και χρειάζετε ή βοήθεια ειδικού για ν'αντιμετωπιστεί.

τώρα είναι 7 ετών και ακόμα λερώνει το εσώρουχο του,λέγοντας ότι δήθεν δεν πρόλαβε να πάει τουαλέτα.

Όσο για τις χώρες που δεν έχουν πάνες φανταστείτε μόνες σας το τί γίνεται.

Εγώ πάντως συμφωνώ με την Rafaela!

Μην τρελαθούμε κιόλας!.....

Χαχαχα!!! Εδώ είμαι!!! Σας παρακολουθώ!!!!:lol::lol::lol:

Η Ειρήνη χάθηκε…!!! Ειρήνη που είσαι????:rolleyes:

(...)Και αν πάνες όλα καλά, βρω δηλαδή, μαγαζιά με υφάσματα που να κάνουν για πάνες κ.λπ., μπορεί να κάνω το χόμπι και δεύτερο επάγγελμα… Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά!! Αλώστε ραπτομηχανή έχω. Χρόνο βέβαια δεν έχω, αλλά άμα πωρωθεί και η μαμά μου (που σίγουρα θα το κάνει) θα με βοηθήσει και εκείνη.

Εδώ είμαι, έτρεχα με τη δουλειά μου λίγο & έχασα τεύχη:-) Βρε θηρία, μια χαρά σας βρίσκω & πολύ το χαίρομαι, ειλικρινά!! Αnti, στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές μαμάδες που το κάνουν ήδη επάγγελμα και φτιάχνουν πολύ όμορφες πάνες, απλά στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα, οπότε αν τα καταφέρεις θα χεις & την πρωτιά :-).

lKinp2.png

Εγώ πάντως συμφωνώ με την Rafaela!

Μην τρελαθούμε κιόλας!.....

Καμιά μας δεν τρελλαίνεται, ό,τι κάνουμε είναι πλέον τεκμηριωμένο, γίνεται από παράδοση σε εκατοντάδες μέρη του κόσμου, το απολαμβάνουμε & μεις & τα μωρά μας & δε θα το δοκιμάζαμε ποτέ αν δεν ταίριαζε στη λογική μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι στέκεται καλά & τι όχι στη δική του λογική. Στη δική μου λογική, π.χ. φαίνεται απολύτως παράλογο να επιβάλλω στο μωρό μου να κάθεται στις ακαθαρσίες του επί 2-3 χρόνια & μετά να προσπαθώ να το "εκπαιδεύσω" να μην το κάνει, αυτό είναι όλο. Στη δική σου λογική πως δείχνει αυτό? Ειλικρινά θα εκτιμούσα τη γνώμη σου.

lKinp2.png

Μια γνωστή μου με 3 παιδιά το ένα 5 ετών το άλλο 3 και το άλλο 15 ημερών μωρό παίρνει πάνες νούμερο 1, 4 και 5!! Και το θεωρούσα φυσιολογικό. (...)

Με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση να ενημερωθώ λίγο για το θέμα (αν και τα αγγλικά μου δεν είναι και πάρα πολύ καλά...) και στη συνέχεια να δοκιμάσω με τον μπέμπη μου...

Παλιότερα δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε επί του θέματος! :lol: Όχι δλδ πως μπορούμε και τώρα... απλά από όταν άρχισε τις στερεές πολλές φορές τα κάνει κατά τη διάρκεια του φαγητού και πλέον τον βλέπω που σταματάει κάθε δραστηριότητα και σφίγγεται. Κάτι είναι κι αυτό για αρχή...

-Ούτε εμένα μου φαίνεται λογικό 5 χρονών στις πάνες. Τα περισσότερα μωρά που εφαρμόζουν την Φυσική υγειηνή καθαρίζουν με τις πάνες κάπου ανάμεσα 15 με 24 μηνών.

- κι ο δικός μου τα ίδια απο χτες, προτιμάει την ώρα του φαγητού. Είχα απ τον μεγάλο μου ενα καρεκλάκι φαγητού με γιο-γιο ενσωματομένο, οπότε μ έσωσε, φοβάμαι όμως ότι δεν πολυκυκλοφορούν πια αυτά.

-Σωστά κάνεις & τον σηκώνεις, έτσι κι αλλιώς όσο σφιγγεται αποκλείεται να φάει, λογικό δεν είναι :wink:

-Το παντελονάκι είναι καλή ιδέα αν σας βολεύει, εγώ είμαι κάπως αργή με τα παντελονάκια και βολεύτηκα με baby-legs, δηλαδή καλτσάκια (σαν γκέτες, αλλά για μωρά) που φτάνουν μέχρι ψηλά στον καβάλο, οπότε η πρόσβαση στην πάνα είναι πάντα άμεση. Στην ελλάδα δεν βρήκα & μέχρι να ρθουν αυτές που χω παραγγείλει από ιντερνετ, του φοράω μακριά παιδικά καλτσάκια για μεγαλύτερα παιδιά, χωρίς φτέρνα.

-Ο δικός μου, αν και του λέω "κακα" ανταποκρίνεται & για τα 2 στο "τσςςς" περισσότερο, ίσως γιατί είναι πιο υψίσυχνος ήχος. Ο,τι σας βολέψει & δουλεύει πάντως είναι οκ.

Για οποιεσδήποτε άλλες απορίες ριξε μια ματιά στα παρακάτω:

στη σελ.3 δεσ την απάντηση μου στην Αlkyon, & στη σελ. 5 έχω μεταφράσει ένα συγκεντρωτικό αρθράκι για τα λιγο μεγαλύτερα μωράκια με τιτλο : Μπορούμε να αρχίσουμε την Φυσική Υγειηνή σε μωρά 6 μηνών & μεγαλύτερα?

κι ό,τι άλλη απορία έχεις, εδώ είμαστε όλες.

Καλωσήρθες στο κλαμπ των "τρελλαμένων μαμάδων" :-), είναι πολλοί αυτοί που μας αποκαλούν έτσι & εδώ & στο εξωτερικό. Διάβαζα χτες στη σχετική λιστα που έχω γραφτει, ότι όταν οι μαμάδες σαν και μας μιλάνε για τη μέθοδο, σε μαμάδες που δεν, αντιμετωπίζονται ακόμα και με θυμό & επίθεση... Είναι κρίμα, αλλά συμβαίνει. Αλλά αυτή είναι και η μαγεία του να έχει κανείς επιλογή, να την τεκμηριώνει και να την ακολουθεί. Εγώ πριν ενημερωθώ, αντιδρούσα στο ότι οι πάνες πλασάρονται ως μονόδρομος. Τώρα ξέρω πως αυτό ειναι πρακτικά λάθος & απολαμβάνω την επιλογή μου.

Καλή αρχή :-)

lKinp2.png

ρηνιω μου καλησπερα!

τα διαβασες τα χαιρια μας?:lol::lol::lol:

τι θα κανω? ειπα να αγχωθω αλλα κρατηθηκα:mrgreen:

σημερα πηγε καλα . εκανε κακα του εξω. τα πρωινα τσισακια τα πιο πολλα στην πανα αλλα δε με πειραζει πια(νομιζω:rolleyes:)

θα δουμε και αυριο λοιπον που θα ξημερωσει καινουρια μερα:D.

Διάβαζα χτες στη σχετική λιστα που έχω γραφτει, ότι όταν οι μαμάδες σαν και μας μιλάνε για τη μέθοδο, σε μαμάδες που δεν, αντιμετωπίζονται ακόμα και με θυμό & επίθεση... Είναι κρίμα, αλλά συμβαίνει

εδω συνεβη μολις πριν 5 ωρες απο το πουθενα:shock:

uDuOp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...