Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχίες για την εξέταση doppler στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σε αυτό το φόρουμ για την εξέταση doppler που έκανα πρόσφατα. Είμαι 35 ετών και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Τα συμπεράσματα της επίσκεψης ήταν τα εξής:

- Διάγνωση: Μεγαλύτερο για την ηλικία του-σε βάρος- έμβρυο

- Συστάσεις: Επανεξέταση με υπέρηχο σε 3 εβδομάδες

- 76η % θέση ανάπτυξης

- Οριακή διάταση δεξιού νεφρού: 6,3 χιλ και οπίσθιου δεξιού κέρατος της πλάγιας κοιλίας του εγκεφάλου. Το εύρημα αυτό συνδέεται με λοιμώξεις της μητέρας όπως κυτταρομεγαλοιού, τοξόπλασμα, ερυθρά και παρβοιό, οπότε καλό είναι κάποια από αυτά να ξαναελεγθούν ανάλογα με την φορεία.

- Η κόμβωση στην αριστερή μητριαία αρτηρία δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαχείριση, δεδομένης της καλής αμάπτυξης του εμβρύου.

- Μήκος τραχήλου 37 χιλ.

Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας,. εχω κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές για λοιμώξεις. Ανησυχώ για την υγεία και την ανάπτυξη του μωρού μου και θέλω να μάθω αν χρειάζομαι κάποια άλλη διερεύνηση ή παρέμβαση. Μήπως κάποιος/κάποια από εσάς έχει περάσει κάτι παρόμοιο; Πώς νιώθετε; Τι συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τη βοήθειά σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.

Διαφημίσεις

Γειά σας, σίγουρα οι απαντήσεις άλλων μελών μπορεί να είναι καθυσηχαστικές, αλλά το καλύτερο για να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα θα είναι να επικοινωνήσετε με άλλη/άλλο ειδικό, καθώς πάντα όταν αισθανόμαστε αμφιβολία για μια ιατρική οδηγία ή ανησυχία μετά από μια απάντηση, είναι σημαντικό να στρεφόμαστε σε άλλη/ άλλο για μια δεύτερη γνώμη.   Το ιστορικό του κάθε μέλους μπορεί να είναι διαφορετικό από το δικό σας κ πιθανώς απαντήσεις να σας αποτρέψουν από το να ακούσετε και την γνώμη και άλλου/άλλης ειδικού. 

Ευχαριστούμε !

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...