Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

ένας πολύ καλός φίλος πάντως που δούλευε ως αντιπρόσωπος σε φαρμακεία μου είπε να μην τα πολυπιστεύω ότι λένε για τον Κορρέ

και οτι χρησιμοποιεί κι αυτός χημικά και πολλα

απλά το παραθέτω -

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί να τα έχω μαύρα μεσάνυχτα δηλ όταν έχω λεφτά ότι μου πουλάνε εγώ το περνώ κάτι ξέρω και εγώ για ενυδατώσει στο πρόσωπο και χέρια το καλύτερο οι αμπουλιτσες βιταμίνη Ε eviol από τα φαρμακεία.

Μπορεί να τα έχω μαύρα μεσάνυχτα δηλ όταν έχω λεφτά ότι μου πουλάνε εγώ το περνώ κάτι ξέρω και εγώ για ενυδατώσει στο πρόσωπο και χέρια το καλύτερο οι αμπουλιτσες βιταμίνη Ε eviol από τα φαρμακεία.

Και να την πίνεις επίσης...δρα από μέσα!!!

εντάξει δεν κοροιδεύουν κανέναν όμως σου λένε ακριβώς ότι έχει μέσα.

Εγω την κάνω ψώνιο με την Apivita που λέει Φυσικά προϊόντα και εκεί να δεις τι γίνεται.

Όπως και να έχει είναι καλύτερα από τα dior και τα L'oreal από άποψη χημικών οπότε....

ειδικά τις κρέμες προσώπου τις λατρεύω και ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που τις χρησιμοποιούν.

Τώρα πήρα μια κρέμα σε συσκευασία δώρου που έχει και είχε μέσα ένα μανό και ενα στικ για τα χείλια. Το στίκ έχει πάρα πολυ ωραία υφή και μυρωδιά αν και είναι λίγο έντονο το χρώμα του. Το μανό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ελπίζω να είναι καλό γιατί μου αρέσει να έχω περιποιημένα νύχια και εκεί να δεις τίγκα χημεία στα κανονικά μανό.

Εγώ πάντως είχα αγοράσει ένα βιβλίο από τα Fresh Line με διάφορες "συνταγές" για φυσικά προιόντα περιποίησης.Και όταν λέμε φυσικά, εννοούμε κατευθείαν από την κουζίνα μας.Δεν έχω εφαρμόσει κάτι για να σας πω αποτέλεσμα,αλλά ακούω την θεία μου που λέει για τις παλιές,που είχαν τέλειο δέρμα χωρίς την σημερινή τεχνολογία,με κρέμες που έφτιαχναν μόνες τους και μάλλον έτσι θα είναι.Πάντως και η καλύτερη κρέμα δεν μπορεί να νικήσει το γονίδιο...άμα το πέτυχες καλό,δεν χρειάζεσαι και πολλά!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλημέρα κορίτσια,

έχετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία με μανό ?Καλό μανό όμως ,γιατί έχω απαγοητευτεί τελευταία και δεν ξέρω εάν φταίνε τα νύχια μου ,κάνω εγώ κάτι λάθος?Το κυριότερο είναι ότι όσο και να προσέχω ,πάνω από μία μέρα και αν, δεν κρατάει το χρώμα πάνω στα νύχια μου.Και έπειτα όταν περνάω το χρώμα πάνω από τη βάση ,αφήνει κενά ,σαν να έχω κάτι λιπαρό πάνω στο νύχι ,αυτό συμβαίνει΄πιο πολύ στον αντίχειρα.

Μου έχουνε πει για την Estee Lauder αλλά τα χρώματά της είναι για κλάμματα.Έβαλα στο μάτι του Dior ,αλλά πριν πάω να δώσω το 20αρικο και μετά το κλαίω πάλι ,το έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα και τι άλλο θα μπορούσατε να μου συστήσετε?Αν στέγνωνε και γρήγορα θα ήτανε ιδιαίτερα ενδιαφέρον...Ζητάω πολλά ε??

Σας ευχαριστώ!!

Καλημέρα κορίτσια,

έχετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία με μανό ?Καλό μανό όμως ,γιατί έχω απαγοητευτεί τελευταία και δεν ξέρω εάν φταίνε τα νύχια μου ,κάνω εγώ κάτι λάθος?Το κυριότερο είναι ότι όσο και να προσέχω ,πάνω από μία μέρα και αν, δεν κρατάει το χρώμα πάνω στα νύχια μου.Και έπειτα όταν περνάω το χρώμα πάνω από τη βάση ,αφήνει κενά ,σαν να έχω κάτι λιπαρό πάνω στο νύχι ,αυτό συμβαίνει΄πιο πολύ στον αντίχειρα.

Μου έχουνε πει για την Estee Lauder αλλά τα χρώματά της είναι για κλάμματα.Έβαλα στο μάτι του Dior ,αλλά πριν πάω να δώσω το 20αρικο και μετά το κλαίω πάλι ,το έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα και τι άλλο θα μπορούσατε να μου συστήσετε?Αν στέγνωνε και γρήγορα θα ήτανε ιδιαίτερα ενδιαφέρον...Ζητάω πολλά ε??

Σας ευχαριστώ!!

Isabella. Πήρα ένα τυχαία, γιατί είχε χαλάσει το χρώμα,΄ήμουνα έξω και ηθελα κάτι εξπρες. Ωραία χρωματα, φαρδύ πινέλο (βάφεις σχεδόν με ένα πέρασμα), στεγνώνει α μ ε σ ω ς, τι να πω, ότι πρέπει αν δεν έχεις άπειρο χρόνο. Τιμή: 8 ευρώ και τα αξίζει!

Isabella. Πήρα ένα τυχαία, γιατί είχε χαλάσει το χρώμα,΄ήμουνα έξω και ηθελα κάτι εξπρες. Ωραία χρωματα, φαρδύ πινέλο (βάφεις σχεδόν με ένα πέρασμα), στεγνώνει α μ ε σ ω ς, τι να πω, ότι πρέπει αν δεν έχεις άπειρο χρόνο. Τιμή: 8 ευρώ και τα αξίζει!

Επειδή δεν την ξέρω την συγκεκριμένη εταιρεία ,θα την βρω στα χοντος ?Στα ευρείας?

Διαφημίσεις

Τώρα πήρα μια κρέμα σε συσκευασία δώρου που έχει και είχε μέσα ένα μανό και ενα στικ για τα χείλια. Το στίκ έχει πάρα πολυ ωραία υφή και μυρωδιά αν και είναι λίγο έντονο το χρώμα του. Το μανό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ελπίζω να είναι καλό γιατί μου αρέσει να έχω περιποιημένα νύχια και εκεί να δεις τίγκα χημεία στα κανονικά μανό.

Εγω επιλεγω - επιμενω ;):D Κορρε τοσο για την περιποιηση του προσωπου, οσο και του σωματος καθως πλεον και για το μακιγιαζ...

Εγω το αναλογο σετακι που πηρα yogini μου, ειχε ενα εξαιρετικο ροδακινι lip balm και βερνικι νυχιων, απολυτως του γουστου μου.

Το δε στικακι ειναι απλα τελειο, ουτως ή αλλως το χρησιμοποιω και σε καθημερινη βαση, αντι για κραγιον τις πρωϊνες ωρες.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και αφου πλεον βρισκω και στην περιοχη και τα προϊοντα του μακιγιαζ που δυστυχως δεν τα εφερναν εως τωρα, τα επιλεγω σταθερα.

Yogini, και το βερνικι να ξερεις, ειναι εξαιρετικο... ;)

Καλά χρώματα ?ΚΑι από τιμές??

Ναι ωραία χρώματα...Είχε πάρει η αδερφή μου παλιότερα ένα λιλά...μούρλια, αλλά ήταν λίγο ακριβό. Του Κορρέ τα έχεις δοκιμασει; Έιχα πάρει ένα μελιτζανί και ήταν πολύ καλό... και φθηνό στα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

. Του Κορρέ τα έχεις δοκιμασει; Έιχα πάρει ένα μελιτζανί και ήταν πολύ καλό... και φθηνό στα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Ναι εκει στα 5 - 6 ευρω εχουν και ειναι εξαιρετικα...;)

Ναι ωραία χρώματα...Είχε πάρει η αδερφή μου παλιότερα ένα λιλά...μούρλια, αλλά ήταν λίγο ακριβό. Του Κορρέ τα έχεις δοκιμασει; Έιχα πάρει ένα μελιτζανί και ήταν πολύ καλό... και φθηνό στα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Λατρεύω όλες τις μωβ αποχρώσεις!!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι τα καλύτερα μανό είναι 1. China Glaze 2 Essie 3 OPI

Ναι ναι! Με china glaze μου τα έβαψε η κοπέλα τις προάλλες όταν είχα πάει να κάνω μανικιούρ. Ένα βαθυκόκκινο -σατινένιο κάπως- χρώμα. Πολύ ωραίο, πλούσιο...Τιμές δεν γνωρίζω...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Παιδιά καμιά ιδέα για μασκαρα; Θέλω μια που να αξίζει τα λεφτά της! Γενικά μου στρώνουν καλύτερα αυτές που λένε μήκος και όχι ογκο.

HR δες... Είναι ακριβούτσικη όμως, εκτός εάν περιμένεις το -25% που βάζει τακτικά ο Hondos.

ξερει καμμια κοπελα σχετικα με τις αδυνατιστικες κρεμες???αξιζουν τα λεφτα τους ?ειναι καποια δοκιμασμενη και καλη??

Tης Vichy και είναι γύρω στα 40 ευρώ....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Της HR αυτή την τιγρε εννοείς; Είναι για μήκος; Εχω ακούσει για τα μάσκαρα τα PUPA εχει καμιά σας αποψη;;;

Ναι τη τιγρέ! Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι για μήκος και όγκο και το κυριότερο δε κομπιάζει τις βλεφαρίδες. Είναι κάθε μια ξεχωριστή...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Παιδιά καμιά ιδέα για μασκαρα; Θέλω μια που να αξίζει τα λεφτά της! Γενικά μου στρώνουν καλύτερα αυτές που λένε μήκος και όχι ογκο.

Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια παίρνω φανατικά την projectionist της estee lauder.Ο όγκος δε μου λείπει αλλά το μήκος και με τη συγκεκριμένη είδα όντως διαφορά.

82nop2.png

Όποια θέλει σούπερ όγκο,να πάρει ένα ειδικό προϊόν,που εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες πριν την μάσκαρα.Ουσιαστικά αφήνει ίνες,οι οποίες αυτόματα μακραίνουν τις βλεφαρίδες και όταν τις βάψετε,το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.Υπάρχει σε πολλές μάρκες,ενδεικτικά αναφέρω της MAC και YSL.Εναλλακτικά,μπορείτε να πουδράρετε πολύ καλά τις βλεφαρίδες πριν την εφαρμογή της μάσκαρα και θα έχετε περίπου το ίδιο αποτέλεσμα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...