Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Μήπως κάποια κοπέλα μπορεί να μου πει εντυπώσεις για τα παρακάτω καλλυντικά που σκέφτομαι να πάρω για λιπαρή επιδερμίδα ?? Διάβασα πολύ καλές κριτικές σε διάφορα blogs

Eνυδατική κρέμα μέρας-νύχτας Aqualia thermal Vichy (oil free - parabens free) - Ιδανική και για βάση μακιγιάζ

Weleda Κρέμα Ενυδάτωσης με Αγριοτριαντάφυλλο ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες και ιδανική για βάση μακιγιάζ.

Make up σε μορφή μους της maybelline dream matte mousse

Make up σε υγρή μορφή stila natural finish (oil free)

Επίσης ψάχνω ένα ενυδατικό σπρέι σταθερότητας του μακιγιάζ. Βρίσκω στο ιντερνετ κάποια αλλά είναι μόνο για αγορά από επαγγελματίες. Χρησιμοποιεί κάποια κοπέλα να μου συστήσει κάποιο ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως κάποια κοπέλα μπορεί να μου πει εντυπώσεις για τα παρακάτω καλλυντικά που σκέφτομαι να πάρω για λιπαρή επιδερμίδα ?? Διάβασα πολύ καλές κριτικές σε διάφορα blogs

Eνυδατική κρέμα μέρας-νύχτας Aqualia thermal Vichy (oil free - parabens free) - Ιδανική και για βάση μακιγιάζ

Weleda Κρέμα Ενυδάτωσης με Αγριοτριαντάφυλλο ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες και ιδανική για βάση μακιγιάζ.

Επίσης ψάχνω ένα ενυδατικό σπρέι σταθερότητας του μακιγιάζ. Βρίσκω στο ιντερνετ κάποια αλλά είναι μόνο για αγορά από επαγγελματίες. Χρησιμοποιεί κάποια κοπέλα να μου συστήσει κάποιο ?

Αυτό θα με ενδιέφερε κι εμένα...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Για αυτό λέτε http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=2771 ? Αυτό δεν είναι για σταθερότητα μετά το make up, αυτό είναι μετά τον καθαρισμό για εξτρα ενυδάτωση. Εγώ έχω το Evian water spray και είναι φοβερό πάντως, ειδικά τώρα με τις ζέστες..

δεν χρησιμοποιω πολλά καλλυντικά αλλά την anti-age της avene που την φοράς την νυχτα την έχω δοκιμάσει και ειναι πολυ καλη....εχω μικτη επιδερμιδα....

και για ενυδατική ημέρας φοράω μια της la roch poche απλά δεν θυμαμαι πως την λενε....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Για αυτό λέτε http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=2771 ? Αυτό δεν είναι για σταθερότητα μετά το make up, αυτό είναι μετά τον καθαρισμό για εξτρα ενυδάτωση. Εγώ έχω το Evian water spray και είναι φοβερό πάντως, ειδικά τώρα με τις ζέστες..

Το evian είναι για τη σταθερότητα του μακιγιάζ ή για έξτρα ενυδάτωση ?

Αυτό όμως είναι για τη σταθερότητα του μακιγιαζ ή κάνω λάθος?

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?manufacturers_id=52&products_id=110

Από όλα αυτά που έγραψες,έχω χρησιμοποιήσει μόνο το make up της Μaybelline και είναι πολύ καλό.Και καλυπτικό και κρατάει περισσότερο στο λιπαρό δέρμα.

Σπρέυ σταθεροποίησης του make up έχω ένα από τα MAC,το οποίο είναι και ενυδατικό.Αλλά για να σας πω και την αλήθεια,όχι μόνο δεν σταθεροποιεί, αλλά τα κάνει χειρότερα.Λογικό δεν είναι?Ό,τι και να ψεκάσετε σε ένα δέρμα στο οποίο έχετε βάλει make up,το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί τελικά λάσπη!!:lol::lol::lol:

Το μόνο προϊόν που πραγματικά σταθεροποιεί και το έχω διαβάσει σε περιοδικό από επαγγελματία,είναι η λακ!!!Και φυσικά καλό είναι να μην γίνεται συχνή χρήση,γιατί στεγνώνει το δέρμα.Ούτως ή άλλως,τώρα με την ζέστη δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα.Και το πιο ξηρό δέρμα του κόσμου να έχει κάποιος,θα λιώσει ό,τι και να βάλει.

Από όλα αυτά που έγραψες,έχω χρησιμοποιήσει μόνο το make up της Μaybelline και είναι πολύ καλό.Και καλυπτικό και κρατάει περισσότερο στο λιπαρό δέρμα.

Σπρέυ σταθεροποίησης του make up έχω ένα από τα MAC,το οποίο είναι και ενυδατικό.Αλλά για να σας πω και την αλήθεια,όχι μόνο δεν σταθεροποιεί, αλλά τα κάνει χειρότερα.Λογικό δεν είναι?Ό,τι και να ψεκάσετε σε ένα δέρμα στο οποίο έχετε βάλει make up,το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί τελικά λάσπη!!:lol::lol::lol:

Το μόνο προϊόν που πραγματικά σταθεροποιεί και το έχω διαβάσει σε περιοδικό από επαγγελματία,είναι η λακ!!!Και φυσικά καλό είναι να μην γίνεται συχνή χρήση,γιατί στεγνώνει το δέρμα.Ούτως ή άλλως,τώρα με την ζέστη δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα.Και το πιο ξηρό δέρμα του κόσμου να έχει κάποιος,θα λιώσει ό,τι και να βάλει.

Δεν συμφωνώ σχετικά με το σπρέι σταθεροποίησης. Και θα σου πω το γιατι. Τον δεκέμβριο έκανα τη βάφτιση του μικρού και μετά τραπέζι. Ηρθε η κοπέλα στο σπίτι στις 9 το πρωί με έβαψε μου έβαλε σπρέι σταθεροποίησης (που να σημειώσω ότι πρώτη φορά το άκουγα και το έβλεπα,ούτε στο γάμο μου πριν 4 χρόνια δεν μου είχε βάλει) και το μακιγιάζ ήταν σούπερ αναλοίωτο χωρίς λιπαρότητα μέχρι και τις 8 το βράδυ που επιστρέψαμε κατάκοποι στο σπίτι. Απλά μου είπε ότι ήταν επαγγελματικό.

Τώρα βρήκα αυτό σε ένα σιτε και θα το παραγγείλω. Ελπίζω να μην είναι για πέταμα, είναι επαγγελματικό και διάβασα σε ένα άλλο σιτε ότι τα προιόντα mallu wilz είναι πολύ καλά.

http://www.beauty-full.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=247

Διαφημίσεις

Δεν συμφωνώ σχετικά με το σπρέι σταθεροποίησης. Και θα σου πω το γιατι. Τον δεκέμβριο έκανα τη βάφτιση του μικρού και μετά τραπέζι. Ηρθε η κοπέλα στο σπίτι στις 9 το πρωί με έβαψε μου έβαλε σπρέι σταθεροποίησης (που να σημειώσω ότι πρώτη φορά το άκουγα και το έβλεπα,ούτε στο γάμο μου πριν 4 χρόνια δεν μου είχε βάλει) και το μακιγιάζ ήταν σούπερ αναλοίωτο χωρίς λιπαρότητα μέχρι και τις 8 το βράδυ που επιστρέψαμε κατάκοποι στο σπίτι. Απλά μου είπε ότι ήταν επαγγελματικό.

Εγώ μιλάω για την δική μου εμπειρία,εσένα μπορεί να σου έκατσε καλά στο δέρμα.Δεν ξέρω τί μάρκα σου έβαλε η κοπέλα που σε έβαψε,αλλά και τα MAC είναι και επαγγελματικά και από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν.Το συγκεκριμένο όμως το θεώρησα πεταμένα λεφτά.

Γιατί δεν την ρωτάς ποιάς μάρκας ήταν να ξέρουμε και εμείς??

Τώρα διαβάζω ότι μιλάς και για τον Δεκέμβριο....αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως δεν έχει καμία σχέση με την ζέστη του καλοκαιριού...

Κι εγώ τον χειμώνα δεν έχω πρόβλημα,αλλά τους ζεστούς μήνες δεν υπάρχει σωτηρία!!

Παιδιά στα MAC έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για μια βάση σιλικόνης γιαυτούς που έχουν πρόβλημα λιπαρότητας και το μακιγιάζ τους δε μένει στη θέση του εύκολα!

Το έχω και αυτό,είναι καλό στο να καμουφλάρει τους ανοιχτούς πόρους και να κάνει πιο λεία την επιφάνεια του δέρματος,οπότε το μακιγιάζ στρώνει καλύτερα.

Επίσης υπάρχει μια πούδρα για λιπαρά δέρματα,η οποία είναι σχεδόν άχρωμη(έχει ελάχιστο χρωματάκι και δεν είναι καλυπτική),η οποία είναι πραγματικά αποτελεσματική.

Εγώ μιλάω για την δική μου εμπειρία,εσένα μπορεί να σου έκατσε καλά στο δέρμα.Δεν ξέρω τί μάρκα σου έβαλε η κοπέλα που σε έβαψε,αλλά και τα MAC είναι και επαγγελματικά και από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν.Το συγκεκριμένο όμως το θεώρησα πεταμένα λεφτά.

Γιατί δεν την ρωτάς ποιάς μάρκας ήταν να ξέρουμε και εμείς??

Τώρα διαβάζω ότι μιλάς και για τον Δεκέμβριο....αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως δεν έχει καμία σχέση με την ζέστη του καλοκαιριού...

Κι εγώ τον χειμώνα δεν έχω πρόβλημα,αλλά τους ζεστούς μήνες δεν υπάρχει σωτηρία!!

το καλοκαιρι δεν υπαρχει σωτηρια για καμμια ειδικα αν βρισκεσαι σε χωρο εξωτερικο με πολυ ζεστη.εγω συνηθως το καλοκαιρι βαφω μονο ματια με σκια μασκαρα κ λιγο ρουζ στα μηλα.δεν μπορω να αισθανομαι σαν παστωμενος μπακαλιαρος με τοση ζεστη.αλλωστε δεν εχω προβλημα με σπυρακια πορους ουλες κτλ για να κανω εντονη καλυψη.σε αυτο ειμαι τυχερη.

ενα καλο προιον παντως για να στρωνει καλα το μεικαπ ειναι το idealist Estee. το χρησιμοποιω χρονια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.σου κανει ενα προσωπο βελουδινο.κ οσες κοπελες με εχοτν βαψει βλεπω οτι το χρησιμοποιουν.τωρα σχετικα με τα προιοντα mac εχω ακουσει πολυ καλα λογια απλα δεν τα εχω δοκιμασει.επισης ενα πολυ καλο προιον που δινει λαμψη κ φωτεινοτητα στα ματια που μου το εχουν βαλει δυο φορες σε μακιγιαζ ειναι του YSL.

touche eclat YSL σε μορφη στυλο.δυο μικρες βουλες στο εσωτερικο των ματιων αρκει για να δωσει φωτεινοτητα κ λαμψη στα ματια.εγω αγοραζω καλλυντικα κ αρωματα απο cheapsmells.com

εχει πολυ μεγαλη ποικιλια σε μακιγιαζ αρωματα κ κρεμες σε σχεση με αλλα σιτε.οι τιμες του ειναι πιο οικονομικες.απλα τωρα τελευταια σου κανει κατι εχτρα χρεωσεις per item κ εχει αυξησει τα μεταφορικα.αλλα κ παλι με συμφερει γιατι αγοραζω αρκετα προιοντα κ μου ερχονται ολα μαζι σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τα χοντος

Διαφημίσεις

εγω αυτο που κάνω για καλοκαιρι για μακιγιάζ που διαρκει και μόνο όταν έχω να πάω κάπου πχ σε γαμο βαπτιση κόλπο μιας αισθητικου που παλιά δεν ειχαν αυτα τα επαγγελματικα προιντα....για τα ματια βαζω απο το υγρο make up μια μικρη σταγονα την απλωνω καλα τριγυρω και μετα βάζω απο πάνω λιγη ματ πουδρα....σε σκονη...και μετα μια ελαφρια σκιά και μολυβι που δεν μουτζουρωνει....οχι μαλακο....και διαρκει για αρκετες ωρες...και με την ματ πουδρα στο προσωπο σε δυο αποχρωσεις μια πιο ανοιχτη και μια πιο σκουρα.....δημιουργω κατι σαν σκια γυρω απο τα μηλα πηγουνι και μετωπο και ελαχιστο ρουζ και ειμαι οκ.....και μετα πολυ καλο πλυσιμο με σαπουνι και ένα περασμα με αμυγδαλελαιο.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Είχα διαβάσει και κάτι για λεμόνι,δηλαδή μια δυο σταγονίτσες στο make up.

Είναι στυπτικό και διατηρεί περισσότερο το μακιγιάζ.

Α ρε Χριστίνα!!!!:)Είσαι φοβερή!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

παιδιά δοκίασα επιτέλους τηνβαφή μαλλιών της λορεαλ σε μορφή αφρου σε γενικές γραμμές καλή και εύκολη στη χρήση απλά έπρεπε να πάρω έναν τόνο πιο ανοιχτό. Πηρα το 5 που έλεγε καστανό και μου βγήκε καστανό σκούρο. Εν όψη κρίσης λέω να κόψω τα 50ευρα στα κομμωτήρια...κάθε μήνα. Θα τη δω πως θα εξεληχθεί και με το 2ο λουσιμο και θα σας πω...

παιδιά δοκίασα επιτέλους τηνβαφή μαλλιών της λορεαλ σε μορφή αφρου σε γενικές γραμμές καλή και εύκολη στη χρήση απλά έπρεπε να πάρω έναν τόνο πιο ανοιχτό. Πηρα το 5 που έλεγε καστανό και μου βγήκε καστανό σκούρο.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Εγώ τα 50ευρα στο κομμωτήριο τα έχω κόψει προ πολλού γιατί δεν βγαίνω μάνα μουυυυυυυ :lol:

παιδιά δοκίασα επιτέλους τηνβαφή μαλλιών της λορεαλ σε μορφή αφρου σε γενικές γραμμές καλή και εύκολη στη χρήση απλά έπρεπε να πάρω έναν τόνο πιο ανοιχτό. Πηρα το 5 που έλεγε καστανό και μου βγήκε καστανό σκούρο. Εν όψη κρίσης λέω να κόψω τα 50ευρα στα κομμωτήρια...κάθε μήνα. Θα τη δω πως θα εξεληχθεί και με το 2ο λουσιμο και θα σας πω...

Όποια βαφή και να έχω δοκιμάσει,στην αρχή το χρώμα βγαίνει πιο σκούρο και με τα λουσίματα ανοίγει.

Δεν τα έχω βάψει ποτέ σε κομμωτήριο,μια και δεν κάνω κάποια ριζική αλλαγή,αλλά τα σκουραίνω.Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.

Ναι, συμφωνώ με το χρώμα που βγαίνει πιο σκούρο στην αρχή τώρα το βλέπω καλύτερο. Ενα καστανό κάνω νομίζω πως τα ξανθά και οι ανταύγες θέλουν κομμωτήριο. Ενα καστανό είναι ένα καστανό, λιγο πιο σκούρο, πιο ανοιχτο. Βρε κορίτσια τώρα όμως τρέπομαι να πάω στο κομμωτήριο που τα έβαφα χρόνια...να χτενιστώ..τι να τους πω...έχουμε γνωριστεί τόσα χρόνια. Να πω πως τώρα τα βαφω μόνη μου;;;Αχ οι χαζές ντροπές των γυναικών! Βέβαια απο την άλλη πόσες φορές δεν είδα μούτρα κομμώτριας γιατί τα έκοψα αλλού!

Με την κρίση που υπάρχει,τί περιμένουν,να είμαστε κάθε μέρα στα κομμωτήρια??

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι αυτοί σου έχουν υποχρέωση που πηγαίνεις,όχι εσύ σε αυτούς.Αν θυμώσουν και στο δείξουν,κράτα και εσύ ένα ανάλογο υφάκι και θα δεις για πότε θα αλλάξουν συμπεριφορά.

Λες και κάνατε συμβόλαιο...

Εμένα πριν λίγο καιρό μου μίλησε πολύ ψυχρά μια γνωστή μου σε μια βάφτιση,επειδή είδε ότι είχα κάνει πεντικιούρ(μόνη μου)και θεώρησε ότι πήγα αλλού.Καθόλου δεν με ένοιαξε...ας ήταν καλύτερη στην δουλειά της, να ξαναπήγαινα...:wink::rolleyes:

• 3 εβδομάδες μετά...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...