Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συσπάσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είναι 15 εβδομάδων.εχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις εδώ κ δύο τρεις εβδομάδες κ μάλιστα είχε δει κ ροζ καφέ υγρά γ μια μέρα ..πήγα στη γιατρό Μ είπε ότι λογικά είναι από τις συσπάσεις.κ Μ έδωσες προγεστερόνη γ μια εβδομάδα κ μετά μόνο βράδυ.ειχα κ στην 1η εγκυμοσύνη αλλά ένιωθα μόνο το σφίξιμο.αυτη τη φορά αισθάνομαι κ ελαφρύ πόνο.το θέμα είναι επίσης ότι όσο περνώ προγεστερόνη κάπως χαλαρώνει η κοιλιά.μετα μόλις σταματώ πάλι τα ίδια...εμένα με αγχωνει πολύ αυτή η κατάσταση. Είναι φυσιολογικό σε τόσο μικρή εβδομάδα μαζί με πόνο??

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, sweety** είπε:

Καλησπέρα σας, είναι 15 εβδομάδων.εχουν ξεκινήσει οι συσπάσεις εδώ κ δύο τρεις εβδομάδες κ μάλιστα είχε δει κ ροζ καφέ υγρά γ μια μέρα ..πήγα στη γιατρό Μ είπε ότι λογικά είναι από τις συσπάσεις.κ Μ έδωσες προγεστερόνη γ μια εβδομάδα κ μετά μόνο βράδυ.ειχα κ στην 1η εγκυμοσύνη αλλά ένιωθα μόνο το σφίξιμο.αυτη τη φορά αισθάνομαι κ ελαφρύ πόνο.το θέμα είναι επίσης ότι όσο περνώ προγεστερόνη κάπως χαλαρώνει η κοιλιά.μετα μόλις σταματώ πάλι τα ίδια...εμένα με αγχωνει πολύ αυτή η κατάσταση. Είναι φυσιολογικό σε τόσο μικρή εβδομάδα μαζί με πόνο??

Ε φυσιολογικο δεν το λες όταν πονας υπάρχει θέμα. Πηγαινε να μετρήσεις τραχηλο κ μεινε ξαπλωμένη.  

23 minutes ago, vicky86 said:

λογικα θα συνεχισεις την προγεστερονη κ ισως την αυξησετε κιολας.η μαγνησιο,συνδυαστικα

να εισαι χαλαρη κ να το παρακολουθειτε

Μ φάνηκε πολύ χαλαρή η γιατρός.μαλιστα Μ ειπε κανονικά να πηγαίνω γ δουλειά...ξερετε κοπελα που να είχε τέτοιες συσπάσεις κ να έφτασε μέχρι το τέλος?!

Πώς μετράμε τον τράχηλο??! Στην αυχενική Μ είπε ότι είναι οκ.αλλα δεν έκανε κάτι άλλο.

4 ώρες πρίν, sweety** είπε:

Μ φάνηκε πολύ χαλαρή η γιατρός.μαλιστα Μ ειπε κανονικά να πηγαίνω γ δουλειά...ξερετε κοπελα που να είχε τέτοιες συσπάσεις κ να έφτασε μέχρι το τέλος?!

Πώς μετράμε τον τράχηλο??! Στην αυχενική Μ είπε ότι είναι οκ.αλλα δεν έκανε κάτι άλλο.

ναι ισως να της ελεγα κ εγω κατι αν φοβομουν λογω συσπασεων.για τη δουλεια δλδ

υπαρχουν πολλες περιπτωσεις με συσπασεις κ αιμοραγια,αλλα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.με ξεκουραση,φαρμακα,ακομη κ νοσηλεια αναλογα τη σοβαροτητα,υπαρχουν πολλες ιστοριες που πηγαν ολα καλα

τον τραχηλο νομιζω με κολπικο υπερηχο

Διαφημίσεις

• 1 month later...
On 3/2/2023 at 1:59 ΜΜ, sweety** είπε:

Κ εμένα ξεκίνησαν οι συσπάσεις περίπου την 15 εβδομάδα. 

Τώρα είμαι στην 18η. 

Μόνο μαγνήσιο παίρνω. 

Η γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικές λόγω το ότι μεγαλώνει η μήτρα. Εγώ δεν πονάω απλά νιώθω λίγο τη μήτρα να πετρώνει. 

Μετράμε και το μήκος τραχήλου κάθε φορά που πάω και όλα οκ μέχρι στιγμής. Εσυ πώς πάς?

4 hours ago, Smurf123 said:

Κ εμένα ξεκίνησαν οι συσπάσεις περίπου την 15 εβδομάδα. 

Τώρα είμαι στην 18η. 

Μόνο μαγνήσιο παίρνω. 

Η γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικές λόγω το ότι μεγαλώνει η μήτρα. Εγώ δεν πονάω απλά νιώθω λίγο τη μήτρα να πετρώνει. 

Μετράμε και το μήκος τραχήλου κάθε φορά που πάω και όλα οκ μέχρι στιγμής. Εσυ πώς πάς?

Καλησπέρα! Εγώ είμαι στην 24 τώρα. Τπτ τα ίδια ,συνεχίζουν οι συσπάσεις,αλλά όλα καλά ακομα ευτυχώς!! Εδώ κ 2 μέρες αισθάνομαι την κοιλιά Μ ,όχι μόνο χαμηλα,τόσο σκληρή κ γ πολύ ώρα χωρίς να μαλακώνει μέχρι να ξαπλωσώ...αυτο πάλι δεν ξέρω γτ συμβαίνει ..δεν φεύγει κ έρχεται δλδ,πετρώνει κ μένει έτσι λες κ έχω φάει πέτρες ..ξέρει κμ να μας πει???!

On 3/4/2023 at 12:00 ΠΜ, sweety** είπε:

Καλησπέρα! Εγώ είμαι στην 24 τώρα. Τπτ τα ίδια ,συνεχίζουν οι συσπάσεις,αλλά όλα καλά ακομα ευτυχώς!! Εδώ κ 2 μέρες αισθάνομαι την κοιλιά Μ ,όχι μόνο χαμηλα,τόσο σκληρή κ γ πολύ ώρα χωρίς να μαλακώνει μέχρι να ξαπλωσώ...αυτο πάλι δεν ξέρω γτ συμβαίνει ..δεν φεύγει κ έρχεται δλδ,πετρώνει κ μένει έτσι λες κ έχω φάει πέτρες ..ξέρει κμ να μας πει???!

Πόση ώρα περίπου είναι αυτό που νιώθεις? Διάβασα ότι όταν μια γυναίκα έχει συσπάσεις Braxton hicks γιατί λογικά αυτές έχω εγώ τουλάχιστον, αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να. Ηρεμήσουν είναι ένα ζεστό μπάνιο, πολύ νερό, να αδειάζουμε την κύστη άμεσα και να αλλάζουμε θέση όταν ξεκινά το πέτρωμα. 

Στην β' επιπέδου τι μήκος τραχήλου είχες?

On 4/6/2023 at 4:59 PM, Smurf123 said:

Πόση ώρα περίπου είναι αυτό που νιώθεις? Διάβασα ότι όταν μια γυναίκα έχει συσπάσεις Braxton hicks γιατί λογικά αυτές έχω εγώ τουλάχιστον, αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να. Ηρεμήσουν είναι ένα ζεστό μπάνιο, πολύ νερό, να αδειάζουμε την κύστη άμεσα και να αλλάζουμε θέση όταν ξεκινά το πέτρωμα. 

Στην β' επιπέδου τι μήκος τραχήλου είχες?

Κραταει αρκετή ώρα συνήθως...δεν ξέρω το μήκος του τραχήλου.μου είπαν όμως ότι είναι εντάξει!!

• 4 months later...

Καλύτερα να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη. Ίσως να μην είναι τίποτα ή ίσως να χρειάζεται να πάρετε και κάτι ακόμη για τις συσπάσεις (π.χ. κάποιο τοκολυτικό). Οι συσπάσεις Braxton Hicks δεν ξεκινούν τόσο νωρίς, στην 15η εβδομάδα, απ' ό,τι ξέρω. Όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...