Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μωρό είναι πολύ ψηλά και ο τράχηλος κλειστός

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Είμαι 38+2 και σήμερα το πρωί είχα εξέταση με τη γυναικολόγο μου. Μου είπε οτι το μωρό είναι ακόμη ψηλά και ο τράχηλος πολυ κλειστός. Με συμβούλεψε να περπατάω καθε μερα τουλάχιστον 1 ώρα και θα με ξαναδεί σε μία εβδομάδα (μου έδωσε να καταλάβω οτι αργω ακόμα και να μην περιμένω να γεννήσω μεχρι να με ξαναδει). Το μωρό είναι ήδη 3.800, φοβάμαι οτι αν περιμένω κ αλλο θα πάει 4.500 μεχρι να γεννήσω και με κλειστο τράχηλο και περιτυλιξη που εχει θα αναγκαστώ να παω σε καισαρικη. ΠΗΤ έχω 19/11. Δεν εχω τοσο μεγάλο πρόβλημα να κανω καισαρική απλως δεν θελω να περιμένω να προσπαθώ για 10 ωρες πχ φυσιολογικα και μετα να καταλήξω εκεί! Εχει καποια παρόμοια εμπειρία!;; 

Διαφημίσεις

7 hours ago, Irinaki18 said:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Είμαι 38+2 και σήμερα το πρωί είχα εξέταση με τη γυναικολόγο μου. Μου είπε οτι το μωρό είναι ακόμη ψηλά και ο τράχηλος πολυ κλειστός. Με συμβούλεψε να περπατάω καθε μερα τουλάχιστον 1 ώρα και θα με ξαναδεί σε μία εβδομάδα (μου έδωσε να καταλάβω οτι αργω ακόμα και να μην περιμένω να γεννήσω μεχρι να με ξαναδει). Το μωρό είναι ήδη 3.800, φοβάμαι οτι αν περιμένω κ αλλο θα πάει 4.500 μεχρι να γεννήσω και με κλειστο τράχηλο και περιτυλιξη που εχει θα αναγκαστώ να παω σε καισαρικη. ΠΗΤ έχω 19/11. Δεν εχω τοσο μεγάλο πρόβλημα να κανω καισαρική απλως δεν θελω να περιμένω να προσπαθώ για 10 ωρες πχ φυσιολογικα και μετα να καταλήξω εκεί! Εχει καποια παρόμοια εμπειρία!;; 

Εμένα 37 εβδομαδων μου ειχε πει ακριβως τα ιδια και 37+3 ξεκινησε τοκετος φυσιολογικα. Ο τραχηλος απο κλειστος σε διαστολη 10 μπορει να γινει μεσα λιγες ωρες. Και 10 ωρες που λες δεν ειναι καθολου πολλες για πρωτοτοκο. Με το καλο

3 ώρες πρίν, maripoz είπε:

Εμένα 37 εβδομαδων μου ειχε πει ακριβως τα ιδια και 37+3 ξεκινησε τοκετος φυσιολογικα. Ο τραχηλος απο κλειστος σε διαστολη 10 μπορει να γινει μεσα λιγες ωρες. Και 10 ωρες που λες δεν ειναι καθολου πολλες για πρωτοτοκο. Με το καλο

Σε ευχαριστω πολυ!!! Μακάρι να γινει και σε μενα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...