Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ;

sisi an

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 629
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεννήθηκαν 2400 και 47 εκ. και 2100 και 46 εκ. στις 37 εβδομάδες.

Σήμερα είναι 9500 και 8200.

οι κουκλιτσεςςςςςςςς :):):):):):) να σου ζησουν ελλη :)

Ειδες που την εφτασε η μικρη :) σε λιγο καιρο θα την ξεπερασει :P:P

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ο μπεμπούλης μας γεννήθηκε 4,090 κιλα και 53 εκ, στην 40η εβδομάδα με καισαρική.

Σήμερα που πήγαμε παιδίατρο- φρέσκες μετρήσεις δλδ :D - ζυγίζει 8700 κιλά και 71 εκ ύψος..!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

Η κόρη στην 38η εβδομάδα, 2900 και 52 πόντους. Τώρα είναι 17 κιλά και 1,17 πόντους.

Ο γιός στην 38η+1 εβδομάδα, 3100 και 51 πόντους. Τώρα είναι 60 πόντους και 5600.

Και τα δύο με καισαρική. :cry::cry:

PhC7p3.pngXCt8p2.png

οσες γεννησατε μωρακια γυρω στα 2700-2800 την 38η εβδομαδα χρειαστηκε να μεινουν σε ΜΕΝΝ για παρακολουθηση η κατι σχετικο? διοτι αν ξερω καλα μπορει να γεννηθει ενα παιδακι 2700 αλλα χανει το βαρος μετα τη γεννα και σε 10-15 μερες πρεπει να το χει ανακτησει..ρωταω γιατι εγω ειμαι στην 38η και το μωρο τωρα θα ναι γυρω στα 2700 και υπαρχει ενδεχομενο να γεννησω αυτες τις μερες..

οσες γεννησατε μωρακια γυρω στα 2700-2800 την 38η εβδομαδα χρειαστηκε να μεινουν σε ΜΕΝΝ για παρακολουθηση η κατι σχετικο? διοτι αν ξερω καλα μπορει να γεννηθει ενα παιδακι 2700 αλλα χανει το βαρος μετα τη γεννα και σε 10-15 μερες πρεπει να το χει ανακτησει..ρωταω γιατι εγω ειμαι στην 38η και το μωρο τωρα θα ναι γυρω στα 2700 και υπαρχει ενδεχομενο να γεννησω αυτες τις μερες..

Εφόσον το μωράκι σου είναι καλά και έχεις συμπληρώσει 37 εβδομάδες κύσησης θεωρείται τελειόμηνο και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι (διαβήτης κύησης, επιπλοκές στον τοκετό ή άλλα προβλήματα του μωρού) δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Για κοίτα αν θέλεις κι αυτό το topic:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7839&highlight=&sid=46745601a4fe2580780f94cfad1cb24f

Με το καλό να έρθει το μικρούλι σου.

:D

*

Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους και όλες!!Να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Εμένα η μπουμπουκούλα γεννήθηκε την 38 εβδομάδα 3040 Kg και 49 cm. Σήμερα είναι σχεδόν 6 μηνών ζυγίζει 8500 Kg και είναι 69 cm.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Το μεγάλο μου αγγελούδι ειναι 3,5 χρόνων τώρα και γεννηθηκε 3660 και δεν θυμάμαι ύψος, 20 ημέρες πριν την ΠΗΤ, Σήμερα-ζωή να έχει- ζυγιζει 24 κιλά :!: και 1,18 ύψος.Δεν ειναι παχής αλλά γεροδεμένος...δεν σηκώνεται στα χέρια μωρε αδελφάκι μου...Τωρα που γεννηθηκε και το Σισίνι και κάνει ζηλίτσες μου ζητάει να τον πάρω αγγαλιά και μου πεφτουν τα νεφρά αλλά τι να κάνω!!!!!! Ειναι μωράκι μωρε ακόμα!!!!!

Το Σισίνι ειναι 11 μηνών τώρα και γεννηθηκε 3570 και αυτό 20 ημέρες νωρίτερα απο την ΠΗΤ και τωρα είναι περίπου 9,5 κιλά...Καλός και αυτός νομίζω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...