Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διάρκεια αποβολής


budhahlee

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν βγάζω άκρη με τους γιατρούς και αρχίζω και πανικοβαλλομαι.

Έχω ένα παιδάκι 5 ετών που προέκυψε άμεσα σε 2 μηνες προσπαθειών με μια υπέροχη εγκυμοσυνη.

Μετά από 2.5 χρόνια προσπαθειών( μέσα στα οποία έμαθα ότι έχω πολυκυστικες στα 35 μου χρονια μιας και δεν το γνώριζα ως τον Φλεβάρη του 2021) καναμε μια χοριακη που βγήκε θετική 21.000 στις 5/8 και πέρασα στα σύννεφα , δυστυχώς στον πρώτο υπερηχο που μας έβαλαν στις 14/8 μας είπαν ότι είναι χαμηλά στον τράχηλο ,έβλεπε μόνο σάκο και ότι πάμε για αποβολη καθώς ημερολογιακό θα ημουν 8 εβδομάδων σχεδον με βάση την τελευταία περίοδο και οι μετρήσεις του σάκου αντιστοιχούν σε 6 βδομαδες. Να σημειώσω ότι από 6/8 ως και τις 13/8 έπαιρνα 3 φορές την μέρα ουλτροτζεσταν των 200 Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό χωρίς να με δει .

 

Μετά τον κοιλιακο υπερηχο στο κέντρο της κακιάς ωρας που έχουμε εδώ, ήρθαμε σπίτι και για μια μέρα είχα φοβερη αιμορραγία με κομμάτια. Παρά πολύ μεγάλη απώλεια αίματος σε σημείο να κάθομαι σχεδόν πάνω από την λεκάνη συνέχεια. Λυπάμαι για την αηδιαστική περιγραφή. 

Την επόμενη μέρα στις είχα ελάχιστα καφέ. 

Μένω επαρχία ο γιατρος του ΙΚΑ οπότε έρχεται είναι ελαφρώς αδιάφορος και το κ.υ δεν έχει υπέρηχο παρα μόνο καρδιοτοκογραφο,βασίζομαι σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο όπου και πάλι ο γιατρος για υπερηχο έρχεται ανά δύο βδομάδες. 

 

Βλέπω από άλλες μαμάδες ότι δεν γίνεται να αποβάλλεις και να έχει μόνο μια μερα αιμα ,μου έκλεισαν ξανά υπερηχο για να διαπιστώσουν ότι έγινε η αποβολη στις 25/8 ,φοβάμαι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα πάθω καμια σηψαιμια και θα αφήσω και το παιδι μου. Ο άντρας μου θεωρει ότι δεν έγινε τπτ λες και από την μια μέρα στην άλλη είναι δυνατόν να εξαφανιστεί έτσι οπότε δεν εχω υποστήριξη να παω να σε μεγάλη πόλη γτ δεν οδηγαω κιολας. 

Έχει συμβεί σε κάποια άλλη κοπέλα κάτι τετοιο; Να αποβαλλει μόνο με μια μερα αιμα; Σκέφτηκα ότι είναι τα ουλτροτζεσταν που ουσιαστικά κρατούσαν μέσα το αιμα και ίσως είχε εξελιχθεί νωρίτερα  .

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...