Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ;

Recommended Posts

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Θα μπορούσε, κορίτσια, να έχει και -.

Όπως έγινε με εμένα.

Και εγώ και ο σύζυγος είμαστε 0+.

Το κοριτσάκι μας, όμως, είναι 0-

Και αυτό διότι, προφανώς και οι δυο μας είμαστε + και - και επικρατεί το +. Και ο πατέρας μου και ο πατέρας του συζύγου μου έχουν 0-. Άρα και οι δυο μας έχουμε και το -

Διαφημίσεις

αν εγω εχω Α+ κ ο αντρας μου ΑΒ+ τα παιδια τι εχουν???:roll:

μπορεί να έχουν Α μπορει ΑΒ ή μπορεί να έχουν οποιαδήποτε άλλη ομάδα απο τα υπολειπόμενα γονίδια σας τα οποία δεν τα ξέρετε......είναι καθαρά θέμα βιολογίας και μια εξέταση αίματος θα σας δείξει την ομάδα.

Τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου έχουμε 0+. Η κόρη μας έχει 0+ επίσης. Θα μπορούσε να έχει κάτι άλλο;

ναι.....θα μπορουσε να εχει οπιαδήποτε άλλη ομάδα....

οι γονείς μου έχουν Α+ και Β+ και εγώ έχω Ο+.....

Στα 18 μου που το ανακάλυψα γύρισα σπίτι και τους είπα ότι με έχουν υιοθετήσει και να μου πουν επιτέλους την αλήθεια αφου μέχρι τότε ήξερα ότι η ομάδα αίματος κληρονομείται....:cool:

φανταστείται σοκ που έπαθαν......

στα μαθήματα της σχολής όμως η καθηγήτρια μου εξήγησε τι γίνεται..ο περίφημος νόμος του Medel....Oπότε μην έχετε δεδομένη την ομάδα αίματος;)

9Onsp3.png

Τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου έχουμε 0+. Η κόρη μας έχει 0+ επίσης. Θα μπορούσε να έχει κάτι άλλο;

όχι! δεν θα μπορούσε να έχει άλλη ομάδα.

όσοι έχουν ομάδα Ο είναι ομόζυγοι, δηλ Ο,Ο

jv42p3.png

DfUyp2.png

οι γονείς μου έχουν Α+ και Β+ και εγώ έχω Ο+.....

Στα 18 μου που το ανακάλυψα γύρισα σπίτι και τους είπα ότι με έχουν υιοθετήσει και να μου πουν επιτέλους την αλήθεια αφου μέχρι τότε ήξερα ότι η ομάδα αίματος κληρονομείται....:cool:

φανταστείται σοκ που έπαθαν......

στα μαθήματα της σχολής όμως η καθηγήτρια μου εξήγησε τι γίνεται..ο περίφημος νόμος του Medel....Oπότε μην έχετε δεδομένη την ομάδα αίματος;)

Μονο 0 θα μπορουσε να εχει η κορη της Magda17 με θετικο ή αρνητικο ρεζους.

Μamathoma οι γονεις σου ειχαν Α0 και Β0 και ειχες 25% πιθανοτητες να εισαι 0 οπως και εγινε. Κληρονομικη ειναι η ομαδα αιματος.

Διαφημίσεις

Αυτο δεν γινεται,τα παιδια θα ειναι η Α η Β :P

Γιατί δε γίνεται;;; Αν κατάλαβα καλά από την πορεία των μυνημάτων, η μαμά έιναι 0, άρα 00. Ο μπαμπάς που είναι ΑΒ, δεν είναι ΑΒ0; Το 0 δεν υπάρχει σε όλους; Μπερδεύτηκα τώρα :?..

NUPfp3.png

nzGVp3.png

Μάγδα όχι δεν γίνεται γιατί ο ΑΒ είναι ΑΒ μόνο. Και εμείς ΑΒ- εγώ και 0+ ο άντρας μου ο γιός μας βγήκε Β+.Κάτι δεν κάναν καλά στον εντοπισμό αίματος των μωρών σου.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

εγω και ο ανταρας μου εχουμε και οι δυο Α+. αρα υποθετω οτι τα παιδια μας ειναι ή Α+ ή Ο+. μπορει να εχουν και αρνητικο? επισης μια αλλη απορια ο μπαμπας μου εχει Β2+ τι ειναι το 2 ? αυτο του το εχουν γραψει επειδη ειναι αιμοδοτης στην καρτα αιμοδοσιας

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

το αρνητικό σημαίνει ότι ο παράγοντας ρέζους δεν υπάρχει στο αίμα, μπορεί να συμβεί ακόμα και αν και οι δυο γονείς είναι +

το 2 σημαίνει ότι έχει ομάδα αίματος ΒΒ και όχι Β0

επίσης ΑΒ0 δεν υπάρχει

Διαφημίσεις

ευχαριστω αλλα απορια ..δεν ειμαι σε φαση να κανω τεστ πατροτητας οποτε αν ο μπαμπας μου εχει ΒΒ εγω πως εχω Α ? δεν χωραει αμφιβολια πατροτητας καθοτι ειμαι κλωνος του!? μηπως τοτε ειναι λαθος το δικο μου? αλλα και στην δικη μου καρτα αιμοδοσιας γραφει Α+

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Επειδή και εγώ είμαι Α2- (λες και είμαι κατηγορία εθνικής μπάσκετ!!!) και είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι το 2 είναι επειδή και οι δύο γονείς μου έχουν Α-... Μάλλον οι γονείς του μπαμπά σου apricot ήταν και οι δύο Β...

Παρ' όλα αυτά ο αδερφός μου δεν είναι Α2- αλλά σκετο Α-...

Εμείς πάλι κάναμε την βλακεία και όταν κάναμε εξετάσει της μικρής δεν ζητήσαμε να μας πουν την ομάδα αίματος... Εγώ Α- και ο πατέρας 0- Σίγουρα έχει ρέζους - (σίγουρα όμως σας λέω!!!).... χιχι

Το Β2 δε σημαινει ΒΒ. Προφανως ο μπαμπας σου ειχε Β0 και η μαμαμ σου ΑΒ ή Α0 ή ΑΑ και εσυ εχεις Α

μαλλον αυτο ειχα σκεφτει και εγω.

Απρικοτ η μαμά σου έχει η Α ή ΑΒ

Αυτό με το 1 και 2 και εγώ έχω Α1Β- όπως γράφει στην ταυτότητά μου αλλά και εγώ δεν ξέρω τι είναι το Α1

πρεπει να το ψαξω...

η Β2 ειναι υποομαδα της Β... προφανως ο μπαμπας σου εχει Β0 και η μαμα σου ΑΑ ή Α0 ή ΑΒ οποτε εσυ εχεις Α0...

μαρια νομιζω δεν ισχυει αυτο που λες..

ευτυχως αλλιως θα ετρεχα στα 34 να ψαχνω τον πατερα μου:-D

τώρα με έπιασες αδιάβαστη... (έχουν περάσει και χρόνια από τότε που τα μάθαινα αυτά!)

ε καλα και εγω απο το γυμνασιο αλλα παντα ειχα απορια για το 2 :D:D

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

τότε έκανα λάθος πριν, τα έμαθα τώρα σωστά!

και είχα και 20 στη Βιολογία, τρομάρα μου (και μια "ιδιαίτερη" αδυναμία στο Βιολόγο μας τότε... θα πέσει φωτιά να με κάψει)

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...