Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Η Παιδίατρος που είχα στις μικρές μου την τελευταία φορά που πήγα μου έκανε λεκτική επίθεση λέγοντας μου ότι είμαι κακή μητέρα γιατί στέλνω τη μεγάλη μου παιδικό και τη μικρή θα τη πάω από Σεπτέμβρη. Επίσης ότι τα παιδιά τα έχω παρατημένα. Εννοείται ότι θα πάω σε άλλη παιδίατρο 

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

On 8/3/2020 at 10:49 ΜΜ, Ε29 είπε:

Η Παιδίατρος που είχα στις μικρές μου την τελευταία φορά που πήγα μου έκανε λεκτική επίθεση λέγοντας μου ότι είμαι κακή μητέρα γιατί στέλνω τη μεγάλη μου παιδικό και τη μικρή θα τη πάω από Σεπτέμβρη. Επίσης ότι τα παιδιά τα έχω παρατημένα. Εννοείται ότι θα πάω σε άλλη παιδίατρο 

Καλά κάνεις και την αλλάζεις.Κανενας δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει.Και μένα είχαν πέσει να με φάνε κάποιοι όταν έστειλα τη δεύτερη παιδικό.Και άντε την παιδίατρο την αλλάζεις...τους υπόλοιπους τι τους κάνεις;;;;;

On 3/8/2020 at 10:49 PM, Ε29 said:

Λυπάμαι πολύ για την συμπεριφορά της παιδίατρου σου. Δεν κατάλαβα γιατί σε κατεκρινε όμως επειδή θα πας και την μικρή παιδικό ή επειδή δεν την πηγαίνεις ακόμα? Και για ποιο λόγο είναι κακό είτε το ένα είτε το άλλο σου είπε?

• 4 εβδομάδες μετά...
On 21/3/2020 at 12:28 ΠΜ, maripoz είπε:

Λυπάμαι πολύ για την συμπεριφορά της παιδίατρου σου. Δεν κατάλαβα γιατί σε κατεκρινε όμως επειδή θα πας και την μικρή παιδικό ή επειδή δεν την πηγαίνεις ακόμα? Και για ποιο λόγο είναι κακό είτε το ένα είτε το άλλο σου είπε?

Επειδή θα πάνε και τα 2 παιδιά παιδικό και κυκλοφορούν αρρώστιες. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι δουλεύω και κάνεις δεν υπάρχει να τις προσεχεί

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε κρίνει, σαφώς μπορεί να πει την άποψη της σαν επιστήμονας αλλά ως εκεί. Ο παιδίατρος οφείλει να σέβεται τον προγραμματισμό κάθε οικογένειας. Να ξέρεις γενικά οι παιδίατροι το κάνουν αυτό, πολλοί υπερβάλλουν φορτώνοντας στους παιδικούς τις επτά πληγές του Φαραώ. . το καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι εκνευριστικο για τους γονείς που δεν έχουν αλλη λύση . Εμένα ο παιδίατρος μου έστειλε το δεύτερο παιδί του απευθείας στο νήπιο και γενικά η άποψη του για τους παιδικούς ήταν παρόμοια, παρόλαυτα είχε κατανοηση σε αυτό το θέμα γιατί κάθε οικογένεια έχει αλλο προγραμματισμό. Και φυσικά ποτέ δε με προσβαλε. Αν σε εκνευρισε απλά άλλαξε παιδίατρο κατα τη γνώμη μου.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...