Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα σας.Ο αγώνας μου για να υιοθετήσω ένα παιδάκι συνεχίζεται.Αν κάποια από τα κορίτσια μας ξέρουν για κάποιο δικηγόρο που να ασχολείται με αυτό το θέμα,θα ήμουν ευγνώμων να μου στείλετε κάποια στοιχεία είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ και πάλι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Smaro1980 είπε:

Καλημέρα σας.Ο αγώνας μου για να υιοθετήσω ένα παιδάκι συνεχίζεται.Αν κάποια από τα κορίτσια μας ξέρουν για κάποιο δικηγόρο που να ασχολείται με αυτό το θέμα,θα ήμουν ευγνώμων να μου στείλετε κάποια στοιχεία είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ και πάλι. 

Σμαρώ ρώτησες έναν απλό δικηγόρο μπας και έχει γνωριμίες να σε στείλει; Αν σε ενδιαφέρουν και παιδάκια από εξωτερικό απευθύνσου στις αντίστοιχες πρεσβείες να σου δώσουν κάποια στοιχεία πχ Σερβίας Βουλγαρίας η και εκτός Βαλκανίων! καλή επιτυχία και σύντομα μαμά! :-D

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 51 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Σμαρώ ρώτησες έναν απλό δικηγόρο μπας και έχει γνωριμίες να σε στείλει; Αν σε ενδιαφέρουν και παιδάκια από εξωτερικό απευθύνσου στις αντίστοιχες πρεσβείες να σου δώσουν κάποια στοιχεία πχ Σερβίας Βουλγαρίας η και εκτός Βαλκανίων! καλή επιτυχία και σύντομα μαμά! :-D

Παντού ρωτάω κορίτσι μου.Μία παροιμία λέει ρωτώντας πας στην πόλη.Σε ευχαριστώ.

11 ώρες πρίν, Smaro1980 είπε:

Καλησπερα!!! Το μονο που θα σε συμβουλευσω ειναι να κινηθεις αυστηρά μεσω δικηγορου για οτι κι αν κανεις... Πολυ κοντινό μου ζευγάρι την πατησε ασχημα... Εφτασε στην πηγη και νερό δεν ηπιε λογω λαθος χειρισμων!!! Μιλα σε καποιο φιλο δικηγόρο, σίγουρα θα ξερει καπου να σε παραπεμψει!!! Επισης αν εχεις γνωστους σε μαιευτηρια, κανε καποια νυξη!!! Σίγουρα θα εχουν ακουσει για ιδιωτικες υιοθεσιες και ατομα που ασχολούνται σχετικά!!! Καλη τυχη σου εύχομαι και συντομα μαμα!!! :) 

9 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλησπερα!!! Το μονο που θα σε συμβουλευσω ειναι να κινηθεις αυστηρά μεσω δικηγορου για οτι κι αν κανεις... Πολυ κοντινό μου ζευγάρι την πατησε ασχημα... Εφτασε στην πηγη και νερό δεν ηπιε λογω λαθος χειρισμων!!! Μιλα σε καποιο φιλο δικηγόρο, σίγουρα θα ξερει καπου να σε παραπεμψει!!! Επισης αν εχεις γνωστους σε μαιευτηρια, κανε καποια νυξη!!! Σίγουρα θα εχουν ακουσει για ιδιωτικες υιοθεσιες και ατομα που ασχολούνται σχετικά!!! Καλη τυχη σου εύχομαι και συντομα μαμα!!! :) 

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου.Ξέρω είναι ένας δύσκολος δρόμος και θέλει μεγάλη προσοχή.Κρίμα για την οικογένειά πού τους έτυχε κάτι τέτοιο. Όποτε έχεις χρόνο σε πμ μπορείς να μου πεις περιληπτικά την ατυχή εξέλιξη. Ευχαριστώ. 

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Smaro1980 είπε:

Καλή σας μέρα! 

Δυστυχώς δεν γνωρίζω. 

Γράφω μόνο να σας ευχηθώ να αποκτήσετε σύντομα το παιδάκι που τόσο επιθυμείτε! 

1 ώρα πρίν, Elena_Queen είπε:

Καλή σας μέρα! 

Δυστυχώς δεν γνωρίζω. 

Γράφω μόνο να σας ευχηθώ να αποκτήσετε σύντομα το παιδάκι που τόσο επιθυμείτε! 

Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου,Αμήν!!!

• 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Γειά σας, με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ το θέμα καθώς ανέκαθεν ήθελα να υιοθετησω παιδί. Προς το παρόν η καθημερινότητα κιμου δε με βοηθάει και επιπλέον ο άντρας μου ενώ δεν το απορρίπτει σαν ιδέα, δεν ειναι έτοιμος ακόμα. Εγώ όμως το ψάχνω και ενημερώνομαι και σας διαβάζω.  Έχω ήδη δυο δικά μου παιδιά και θα ήθελα ένα τρίτο να το υιοθετησω. Σαφώς θέλει επεξεργασία και σωστή διαχείριση με τα δικα μου, παιδοψυχολογο και ότι άλλο χρειαστεί. Οι λόγοι που το αποζητω και πάντα το Ειχα στο μυαλό μου ειναι ευνοητοι. Στεναχωριέμαι να ακούω και να διαβάζω για παιδιά που εγκαταλειπονται για τον οποιονδήποτε λόγο. Θέλω να δώσω την θαλπωρή και την αγάπη και την οικογένειά σε ένα παιδί καρδιάς. Εύχομαι κάθε επιτυχία να έχετε, θα σας παρακολουθώ...

5 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Γειά σας, με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ το θέμα καθώς ανέκαθεν ήθελα να υιοθετησω παιδί. Προς το παρόν η καθημερινότητα κιμου δε με βοηθάει και επιπλέον ο άντρας μου ενώ δεν το απορρίπτει σαν ιδέα, δεν ειναι έτοιμος ακόμα. Εγώ όμως το ψάχνω και ενημερώνομαι και σας διαβάζω.  Έχω ήδη δυο δικά μου παιδιά και θα ήθελα ένα τρίτο να το υιοθετησω. Σαφώς θέλει επεξεργασία και σωστή διαχείριση με τα δικα μου, παιδοψυχολογο και ότι άλλο χρειαστεί. Οι λόγοι που το αποζητω και πάντα το Ειχα στο μυαλό μου ειναι ευνοητοι. Στεναχωριέμαι να ακούω και να διαβάζω για παιδιά που εγκαταλειπονται για τον οποιονδήποτε λόγο. Θέλω να δώσω την θαλπωρή και την αγάπη και την οικογένειά σε ένα παιδί καρδιάς. Εύχομαι κάθε επιτυχία να έχετε, θα σας παρακολουθώ...

Είναι και εμένα επιθυμία μου να υιοθετήσω ένα παιδάκι αλλά έχοντας δύο παιδιά ήδη αφενός ξέρω ότι είναι σχεδόν ανέφικτο, αφετέρου - το ομολογώ - διστάζω να μπω στην διαδικασία, το θεωρώ άδικο να μπω στην σειρά δίπλα σε ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά.

Διαφημίσεις

Δε νομίζω πως υπάρχει θέμα σύγκρισης, για ένα κοινό καλό το κάνουμε οι μεν κι οι δε. Θα σκεφτούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει? Να σκεφτούμε τα παιδάκια που έχουν ανάγκη μια καλή Οικογένεια. 

Εγώ δεν ξέρω αν ποτέ το κάνω γιατί το πρόβλημα προς ώρας τουλάχιστον είναι ο άντρας μου. Δεν μπορώ να του επιβάλλω κάτι αν ο ίδιος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Αν ήμουν μόνη όμως ξέρω πολύ καλά τι θα έκανα. Και τη δυναμη έχω και τη διάθεση. Υποστήριξη δεν έχω και Βοηθεια όμως. 

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

On 17/5/2019 at 1:53 ΠΜ, Nefeli2014 είπε:

Δε νομίζω πως υπάρχει θέμα σύγκρισης, για ένα κοινό καλό το κάνουμε οι μεν κι οι δε. Θα σκεφτούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει? Να σκεφτούμε τα παιδάκια που έχουν ανάγκη μια καλή Οικογένεια. 

Εγώ δεν ξέρω αν ποτέ το κάνω γιατί το πρόβλημα προς ώρας τουλάχιστον είναι ο άντρας μου. Δεν μπορώ να του επιβάλλω κάτι αν ο ίδιος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Αν ήμουν μόνη όμως ξέρω πολύ καλά τι θα έκανα. Και τη δυναμη έχω και τη διάθεση. Υποστήριξη δεν έχω και Βοηθεια όμως. 

Επειδή το είχα ψάξει, με 3 δικά μου παιδιά, αυτό που κατάλαβα σε περίληψη είναι ότι μικρό παιδάκι ή μωρό υγιές αποκλείεται, γιατί δεν υπάρχουν τόσα και λογικό είναι να έχουν προτεραιότητα άτεκνοι, και ότι είναι απαραίτητο και να το θέλουν πολύ και οι δύο γονείς, αλλά και να υπάρχει και ευρύτερη οικογένεια που να είναι υποστηρικτική και αν ω μη γένοιτο συμβεί ποτέ κάτι σε εσάς, να μπορέσει να αναλάβει όλα πια μαζί τα παιδάκια.

18 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Επειδή το είχα ψάξει, με 3 δικά μου παιδιά, αυτό που κατάλαβα σε περίληψη είναι ότι μικρό παιδάκι ή μωρό υγιές αποκλείεται, γιατί δεν υπάρχουν τόσα και λογικό είναι να έχουν προτεραιότητα άτεκνοι, και ότι είναι απαραίτητο και να το θέλουν πολύ και οι δύο γονείς, αλλά και να υπάρχει και ευρύτερη οικογένεια που να είναι υποστηρικτική και αν ω μη γένοιτο συμβεί ποτέ κάτι σε εσάς, να μπορέσει να αναλάβει όλα πια μαζί τα παιδάκια.

Ναι εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να αναλάβω παιδάκι που έχει κάποιο πρόβλημα, αντίθετα στεναχωριέμαι πολύ θέλω να βοηθήσω, ο άντρας μου έχει όμως. Οικογένεια υπάρχει οι γονείς μας αν και εφόσον το πάρουμε εμείς απόφαση. Εχουμε λίγο καιρό μπροστά μας πρέπει να είμαστε σίγουροι και οι δύο.. 

Εγώ πάντως είμαι τόσο υπέρ της υιοθεσίας και κανονικά θα έπρεπε να γίνονται τακτικές καμπάνιες να αφυπνιζεται ο κόσμος. Τόσο μαρκετιν γιβεται για άσχετα θέματα κι αυτό πρέπει να το ψάξεις εσύ.. 

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

• 9 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...