Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τρεχει το ματι

Recommended Posts

εδω κ λιγο καιρο το αριστερο της ματι τρεχει,κανει τσιμπλιτσες κ επειδη την ενοχλει το τριβει συνεχεια.

της το καθαριζω με ορο,της βαζω tombrex αλλα δεν δειχνει να περναει.

η γιατρος ειπε να το δει κ ισως χρειαστει να γινει μια επεμβασουλα για να ανοιξει ο πορος.εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο?

Διαφημίσεις

είχε τύχη στη μικρή μου όταν ήταν πολύ μωράκι και της πίεζα το ματάκι απο κάτω, με φορά απο έξω προς τα μέσα -πάντα με γαζούλα-για να ανοίξει ο δακρυικός πόρος αλλα δεν χρειάστηκε να το κάνω πολές φορες.το tobrex αν δεν κάνω λάθος δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε πολύ,τη λέει ο παιδίατρος για αυτο;ααα.... και κάτι άλλο,μήπως το τρίβει γιατι μπαίνει το μαλλάκι στο μάτι και το ενοχλέι;το έχουμε πάθει και αυτό και αντι να σκεφτούμε το πιό απλό ψαγνόμασταν

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

εγω το ειχα προσφατα αυτο και ο ανιψιος μου 3 ετων.Για να περασει θελει το tobrex μια βδομαδα συνεχομενα 3 φορες τη μερα.Εγω την πατησα γιατι εγινα καλα και τα παρατησα.Αυτο που σου λεω μας το ειπε συγγενεις μας οφθαλμιατρος διαυθυντης σε μεγαλο νοσοκομειο της θεσσαλονικης.

Και ειναι ιωση παρακαλώ.Εγω πηγα στο νοσοκομειο γιατι το δικο μου προχωρησε πολυ και δεν εβλεπα.

Α και ειναι κολητικό οπως ολες οι ιωσεις!!! Αν το αφηνα και αλλο τοτε λεει η λοιμωξη θα γινονταν μικροβιακή.

rQGhp3.png

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα υπάρχουν επίσης και εδω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2181

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12597&highlight=%F0%FC%F1%EF%F2

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11564&highlight=%F0%FC%F1%EF%F2

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Beboulix, και μένα το είχε αυτό όσο ήταν νεογέννητο μέχρι και να σαραντήσει. Ο πρώτος παιδίατρος μας έδωσε το tobrex. Βλέπαμε για λίγες μέρες αποτέλεσμα και μετά ξανά τα ίδια. Η γιατρός που τον παρακολουθεί τώρα (αλλάξαμε για πολλούς λόγους) μας είπε ότι δεν επιτρέπεται το tobrex και μας έδωσε το eyebrex. Ε μέσα σε μια εβδομάδα είχε καθαρίσει.

Κάντου μασαζάκι και 3 φορές την ημερά καθαρισμό με αποστειρωμένη γαζούλα και φυσιολογικό όρο και μετά ότι σταγόνες σου δώσει ο γιατρός σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...