Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βέπιπεδου ιασω

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε nat-left μου μακάρι...δεν αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, αλλά για τις πιθανότητες αποβολής ή μολύνσεως... :cry:

Με το καλό τα διδυμάκια σου!!!!!! :D

όλα θα πάνε μια χαρούλα!!! σου δίνω τον λόγο μου!

ευχαριστώ :D

να ρωτησω και κατι αλλο? ειδα στο site του Ιασω οτι κανουν 4d υπερηχο.. αυτο ισχυει για ολους ή ειναι εξτρα χρεωση και επιλεγεις τι θες? κανα dvdοπουλο παιρνουμε τελικα ή μπα?

me and my men...

να ρωτησω και κατι αλλο? ειδα στο site του Ιασω οτι κανουν 4d υπερηχο.. αυτο ισχυει για ολους ή ειναι εξτρα χρεωση και επιλεγεις τι θες? κανα dvdοπουλο παιρνουμε τελικα ή μπα?

ο γιατρος μου ειναι στο ιασω και επειδη πανω απο ολα ειναι ανθρωπος εκτος απο μετοχος, μου προτεινε να μην κανω 4d εκει γιατι κοστιζει πανακριβα,μπορεις βεβαια επειδη δεν ειναι εξεταση αυτο , να πας σε ενα διαγνωστικο κεντρο και να στο κανουν εκει.

εγω που το εκανα στην πρωτη εγκυμοσινη κοστισε 30 € και περνεις το dvd

τωρα στις εξετασεις (αυχενικη β επιπεδου και doppler) δεν σου δινουν dvd

μονο 3 σελιδες απο φωτογραφιες που ειναι ο υπερηχος.

αν πετυχεις καλο εξεταστη (οπως ηταν εμενα στην κορη μου) θα σου πει απο τον 3 μηνα το φυλλο και θα σου βγαλει καλες φοτο.

σε αυτη την εγκυμοσινη δεν μου ειπαν το φυλλο ουτε ειχα καμια φωτο που να φαινετε καθαρα το κεφαλακι του μωρου ελπιζω τελος ιανουαριου στην β επιπεδου να μου πουν το φυλλο.

Διαφημίσεις

Pola μην αγχωνεσαι καθολου,εκανα κ εγω πριν ενα μηνα αμνιο,ειχα ανοιξει κ σχετικο ποστ γι αυτο,κ ειχα αγχωθει τρελα,κ πιο πολυ απο ολα με ειχε αγχωσει το γεγονος οτι δεν υπηρχε καποιος ιδιαιτερος λογος που την εκανα.Απλα απο δικη μου επιμονη στο να βεβαιωθω οτι το παιδι μου ειναι καλα,γιατι ειναι η μοναδικη διαγνωστικη εξεταση.Και σκεφτομουν μηπως γινει κατι κ παει στραβα,κ οτι παιζω με την τυχη μου απο την στιγμη πυο η αυχενικη μου ειχε βγει παρα πολυ καλη,το ιδιο κ το ραρ-ε.

Μην αγχωνεσαι καθολου ειναι εξεταση 1λεπτου, δεν ποναει καθολου,απλα μετα πρεπει να κατσεις μια μερα ξαπλα,ολα θα πανε καλα,σε καταλαβαινω απολυτα που εχεις αγχος,αλλα να δεις που θα μπεις το απογευμα κ θα μας γραψεις οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Pola μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα.Εγω την εκανα πριν 1 μηνα και με ειχε φαει το αγχος, δεν κοιμομουν τα βραδια σκεφτοντας την εξεταση.

Τελικα περα απο ενα τσιμπημα που ενιωσα σε 5 λεπτα ειχαμε τελιωσει και τελικα δεν ηταν τιποτα.Απλα ολη την ωρα κοιταγα στην οθονη το μωρο και σκεφτομουν οτι θα μαθω το φυλο.

Ολα θα πανε καλα θα δεις...

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Περιμενουμε εντυπωσεις

.png

KtP4p2.png

σ'ευχαριστω... σκεφτομαι και ολη την ταλαιπορια με το ταξιδι κτλ, αλλα λεω καλα να πανε ολα και χαλαλι... ετοιμαζω και λιστα για το Jumbo να ψωνισω για το παρτυ γενεθλιων του πιτσιρικου μου, οποτε χαλαρωνω και μ'αυτο... ειναι shopping therapy οπως και να το κανουμε!

me and my men...

Διαφημίσεις

Εγω παλι δεν ξερω τι να κανω. Η αυχενικη μαζι με το παπα βγηκε 1 στις 1025 για νταουν (ειμαι 37 και εχω 1 στις 174 κανονικα) και ο αντρας μου δεν θελει με τιποτα τα κανω αμνιο. Εχεις μου λεει 1024 πιθανοτητες να κανεις γερο παιδι και θα πας να κανεις μια εξεταση που εχεις 1 στις 100 να αποβαλλεις? :evil: Δεν ξερω απο την μια δεν ανησυχω μεν για το αποτελεσμα μονο για την εξεταση απο την αλλη ησυχαζεις οριστικα. :roll:

lcWup3.png

vann τελευταια φορα μου εδωσαν πητ 15-20/05... αρχικα λεγαμε ως 19/5... τωρα αν σκεφτω οτι ο γιος μου δεν ηθελε να αφησει την κοιλια μου και καλοπερναγε μαλλον γιατι πηρα ολο τον μηνα και εβαλα και απο πανω, δεν ξερω κατα ποτε με βλεπω να γενναω! θα παω στο Ελενα, εσυ?

roulaki εισαι 37 και εβγαλες στην παπ-α καλυτερο ποσοστο απ'οτι εγω (1/180, παρολο που στο α-τεστ εβγαλα 1/1200+)... εισαι μια χαρα νομιζω... εγω δεν εκανα αμνιο. αφου βγηκε τοσο καλη γιατι να το κανεις?

me and my men...

Εγω παλι δεν ξερω τι να κανω. Η αυχενικη μαζι με το παπα βγηκε 1 στις 1025 για νταουν (ειμαι 37 και εχω 1 στις 174 κανονικα) και ο αντρας μου δεν θελει με τιποτα τα κανω αμνιο. Εχεις μου λεει 1024 πιθανοτητες να κανεις γερο παιδι και θα πας να κανεις μια εξεταση που εχεις 1 στις 100 να αποβαλλεις? :evil: Δεν ξερω απο την μια δεν ανησυχω μεν για το αποτελεσμα μονο για την εξεταση απο την αλλη ησυχαζεις οριστικα. :roll:

Το καλύτερο είναι να συζητήσετε μαζί με το σύζυγο σου και τον γιατρό σου όλες τις πιθανότητες και θα δεις πως θα σε κατευθύνει και ανάλογα αποφασίζεις.

Απ οτι καταλαβα ο γιατρος μου δεν ειναι του στυλ "κανε να εισαι σιγουρη" αλλα "σκεψου το καλα γιατι εισαι και 37 και τα ψωμια σου δεν ειναι πολλα (στο θεμα της τεκνοποιησης εννοειται :lol: )" Ηδη μετα την αυχενικη που ηταν 1 στα 657 μου ειπε οτι ειναι ποσοστο 30χρονης και οτι ειναι πολυ καλο. Επειδη με το παπα μπορει να χειροτερεψουν τα ποσοστα δεν μου ειπε τιποτα παρα "οταν βγει το αιμα θα τα πουμε". Σε δυο εβδομαδες εχω ραντεβου και νομιζω οτι θα μου πει κι αυτος να μην κανω οταν ηδη θεωρουσε το 1 στα 657 καλο.

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Βγηκαν και ειναι 1 στα 1025 απλα δεν μιλησαμε ακομα. Απλα μου ειπε επι λεξη "δεν εισαι 25 που εχεις αλλα 15 τουλαχιστον χρονια μπροστα σου να κανεις αλλο παιδι αν κατι στραβωσει στην αμνιο" οποτε μαλλον θα μου πει να μην κανω με αυτο το ποσοστο ετσι λεω.

lcWup3.png

MargaritaM κ εγω μια απο τα ιδια στην κορη μου ειχα παρει ολο το μηνα,κ πηγα με ραντεβου,εγω γενναω στο Ιασω,κριμα αν γενναγαμε στο ιδιο μαιευτηριο πιστευω οτι θα τα λεγαμε σιγουρα.

roulaki71 κανε την εξεταση για να ησυχασεις,δεν ειναι τιποτα,σκεψου οτι την εκανα εγω που ειμαι 29ετων κ μου ειχε βγει η αυχενικη 1-4000 εαν θυμαμαι καλα.Δεν εχω ακουσει ποτε απο κανεναν γνωστο μου να εχει αποβαλει απο την εξεταση,κι αν διαβασεις θα δεις οτι τα ποσοστα αποβολης ειναι 1-200 κ το 80%των αποβολων γινεται την ωρα της εξετασης,οποτε μετα ειναι ενα 20% το οποιο δεν προκειται να σου τυχει.Μην σκεφτεσαι αρνητικα,ειναι μια παραπανω εξεταση που για μενα θα επρεπε να την κανουμε ολες,κ πλεον εχει γινει εξεταση ρουτινας,ασε που κραταει ενα λεπτο,συζητα με τον γιατρο σου κ με τον αντρα σου,παντως τα πραγματα δεν ειναι τραγικα,καταλαβαινω το αγχος σου γιατι το ειχα κ εγω,αλλα τελικα δεν ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

roulaki71 Το να χασεις ενα παιδι ποναει το ιδιο πιστεψε με τι εισαι 25 τι 35 τι 45, θα μου πεις οτι δεν εχεις πολλα περιθωρια?σε τι ?αφου αυτην την στιγμη εισαι εγκυος κ ξερεις οτι εισαι γονιμη,δηλ τι θες να πεις οτι επειδη εισαι 37 δεν θα κανεις αλλο παιδι?θα μεινεις μονο με ενα?

μην σκεφτεσαι οτι θα κανεις την εξεταση κ θα χασεις το παιδι,ειναι λαθος αυτο,γιατι θα μπορουσες καλλιστα να σκεφτεις οτι μπορει να γεννησεις ενα μη υγιεις παιδι κ να ταλαιπωρειται μια ζωη.Τι ειναι πιο σημαντικο να γεννησεις ενα γερο παιδι η να εχες ενα ποσοστο 0,05% να το χασεις?

vann κι εγω με ραντεβου... ζορικα τα γκομενακια μας... μας το'παιζαν δυσκολα... μου εβαλαν ορους κτλ για τους πονους, και μου εσπασαν εκεινοι τα νερα. ευτυχως απο τις 8.30 περιπου που ξεκινησαμε με τον ορο, γεννησα στις 1.30, πολυ γρηγορα, και γλυτωσαμε την καισαρικη... σαν να λεμε οτι στη 2η εγκυμοσυνη μου παλι πρωταρα ειμαι, αφου δεν ξερω πως ειναι να σου σπανε τα νερα στα ξαφνικα, να σε πιανουν οι πονοι και εσυ να εισαι πχ στη μεση του δρομου και να τρεχεις για το μαιευτηριο... :roll:

me and my men...

MargaritaM μια απο τα ιδια μονο που εγω γεννησα 3ωρες μετα δηλ μου βαλαν τον ορο στις 7,40 κ 10,40 ειχα γεννησει,κ τωρα να σου πω την αληθεια φοβαμαι μην μου σπασουν τα νερα κ δεν προλαβω να παω στο μαιευτηριο.Σκεφτομαι πως αν παρω παλι ολο το μηνα,να κλεισω παλι ραντεβου κ να παω με την ησυχια μου,να εχω φτιαξει κ το παιδακι μου κ να ειμαι ησυχη

βασικα στα λεω αυτα γιατι κ εγω ετσι ημουν κ μαλιστα χειροτερα γιατι ο γιατρος μου γυρισε κ μου ειπε,οτι κοιτα εγω σαν γιατρος σου λεω να μην την κανεις,αλλα σαν φιλος επειδη ειναι η μονη διαγνωστικη εαν θες μπορεις να την κανεις.

κ σκεφτομουνα κ ελεγα οτι εαν γινει κατι κ χασω το παιδι μου απο βλακεια δικια μου?γιατι ημουν κατω απο το οριο ηλικιας,κ η εξετασεις ειχαν βγει καλες,κ σκεφτομουν μηπως καθομαι κ παιζω με την τυχη μου,απο την στιγμη που δεν μου ειπε καποιος οτι πρεπει να την κανεις.

Θυμαμαι πηγα να την κανω κ ετρεμαν τα ποδια μου,κ ελεγα στο γιατρο μου εαν παθω κατι, τι θα κανω, κ μου ελεγε τι λες παιδι μου συνελθε τιποτα δεν θα παθεις,το κανεις για το καλο του παιδιου σου κ μετα για το δικο σου.Αφου την εκανα καταλαβα οτι δεν ηταν τιποτα σαν εξεταση,απλα πρεπει μια μερα να κατσεις ξαπλωμενη αυτο ειναι το μονο ασχημο,γιατι σκεψου οτι εγω εχω ηδη ενα παιδι,κ ηταν δυσκολο να καθομαι σε εναν καναπε κ να μην κανω τιποτα

Βγηκαν και ειναι 1 στα 1025 απλα δεν μιλησαμε ακομα. Απλα μου ειπε επι λεξη "δεν εισαι 25 που εχεις αλλα 15 τουλαχιστον χρονια μπροστα σου να κανεις αλλο παιδι αν κατι στραβωσει στην αμνιο" οποτε μαλλον θα μου πει να μην κανω με αυτο το ποσοστο ετσι λεω.

Θα σου πάρω ένα πρόσφατο παράδειγμα, την ίδια κουβέντα είχαμε με τη ΜαργαρίταΜ (θυμάσαι Μαργαρίτα; ) πριν από λίγο καιρό, και οι γνώμες διίστανται. ʼλλες γυναίκες θέλουν να την κάνουν άλλες όχι.

Προσωπικά είμαι υπέρ της εξέτασης, όπως και να έχει αν υπάρχει ένδειξη για το οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ αν εσύ η ίδια επιλέξεις να μην την κάνεις κι αν - Θεός φυλάξει- κάτι πάει κάτι στραβά απλά να το αποδεχτείς (και αυτή είναι μία σεβαστή γνώμη)

Παρόλα αυτά, αντί αν αγχώνεσαι γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό ένα τηλέφωνο, μπορεί ο ίδιος να σε καθησυχάσει... και να σου πει να ΜΗΝ κάνεις την εξέταση.

Βασικα δεν αγχωνομαι με τετοιο ποσοστο. Θα κανω υπομονη ως το ραντεβου αλλωστε δεν εχει σημασια να το σκεφτομαι πριν καν μιλησω με το γιατρο μου.

lcWup3.png

εγ΄ωέκνα Β επιπέδου στο ιασώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και από τότε δεν ξαναπατάω ούτε για επίσκεψη είχε πεθάνει το μωράκι μου μέσα στη μήτρα και μου το είπαν λες και δεν τρέχει κάτι τόσο μα τόσο κρύα! άσε που για μια μέρα που γέννησα κανονικά μου πήραν 1700 ευρώ και όταν γέννησα την κόρη μου στη θεσσαλονίκη πριν 6 μήνες πλήρωσα σε δίκλινο 2000 ευρώ!

EPLX.jpg.png

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...