Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κατάθλιψη

angela

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Mάλλον θα διαφοροποιηθώ λιγάκι ...Γεννηθηκα Γενάρη . Λάτρευα και εξακολουθώ να λατρεύω την άνοιξη, ενώ γενικά απεχθανόμουν το φθινόπωρο. Φέτος όμως με τους απαίσιους καύσωνες (συν την απίστευτη αδυναμία που αισθανόμουν μιας και έχω στίγμα και βρισκόμουν στο 1. τρίμηνο εγκυμοσύνης) παρακαλούσα το θεό να μπεί επιτέλους το φθινόπωρο!!! Μάλιστα με τα πρωτοβρόχια έβγαινα βολτίτσα και δεν με πείραζε όταν ψιχάλιζε να έχω και την ομπρέλα κλειστή! Δεν ξέρω τί έχω πάθει, φαίνεται η εγκυμοσύνη έχει επηρεάσει και τα γούστα μου στο θέμα καιρός! :)

εγω γεννηθηκα φλεβαρη.μεχρι την 3η λυκειου λατρευα το καλοκαιρι .θαλασσα,τρελες κτλ.οταν τελειωσα το σχολειο κ λογω σχολης κ δουλειας αρχισα να δουλευω τρελα τα καλοκαιρια.τωρα προτιμω το χειμωνα.τις αγκαλιες κοιτωντας την βροχη.... :)

Εμένα κορίτσια μου αρέσουν όλες οι εποχές αλλά να είμαι στο κατάλληλο μέρος. Την Άνοιξη την αγαπώ και δεν τη βαριέμαι. Την βρίσκω πολύ ξεκούραστη εποχή και μου φτιάχνει την διάθεση. Βολτίτσες, βγάζουμε τα μπουφαν που τα έχουμε βαρεθεί και τα πρώτα καφεδάκια έξω. Το καλοκαιρι, μου αρέσει, τις στιγμές που είμαι στο σπίτι μου με το κλιματιστικό, στη θάλασσα ή σε διακοπές. Ακόμα και όταν βγαίνουμε έξω βολτίτσες με τον μικρό την βρίσκω πολύ ευχαριστη σαν εποχή αλλά όχι αν κάνει καύσωνα! :!: Το φθινόπωρο, έχει χαθεί σαν εποχή, αλλά το βρίσκω καλό όσο κρατάει. Ο χειμώνας, μου αρέσει αρκεί να μην βρέχει και είμαι έξω για κάποιες δουλειές και κουβαλάω την ομπρέλα και τσαλαβουτάω στα νερά ή όταν κάνει τρελό κρύο να κυκλοφορώ έξω και να παγώνω. Μου αρέσει σαν εποχή αρκεί να χαίρομαι τις δύσκολες μέρες του χειμώνα στο σπιτάκι μου με την οικογένεια μου! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

10 νοεμβρη και θελω καλοκαιρι-ζεστες-καυσωνες-παγωμενα mohitos-παραλία-πετρες-αμμο-θαλασσα-κυματα-ηλιο-ηλιοθεραπεια-να διαβαζω βιβλια στη παραλία-να ζωγραφιζω βοτσαλα-να πινω ποτακι εκει που σκαει το κυμα-να καθομαι τη παραλια στις 1 το βραδυ και να βλεπω τα αστερια-να φοραω μονο μαγιο ουφφφφφφφφφφφφφ και αλλα πολλα καλοκαρινααααααααααα :D:D:D:D

μηπως να μετακομίζω στη χαβαη????????????????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...