Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΕΒΕ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Όσο αφορά τις εξετάσεις αφού σου τις γράψει ο γιατρός σου σε ένα χαρτί με την σφραγίδα του ,θα πας στον γιατρό του Τεβε που έχεις δηλώσει και θα ζητήσεις να σου τις γράψει. Έτσι έκανα εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Το μόνο που με είπε ο γιατρός είναι ότι μπορεί να μου γράψει εξετάσεις μόνο τρεις φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης εκτός αν έχω κάποιο πρόβλημα σε προηγούμενες εξετάσεις και πρέπει να κάνω πιο συχνά

.png

Γιατι μόνο τρεις φορες? Εγώ όλες τις εξετάσεις αίματος (σχεδον μια το μηνα) που έκανα, μου τις έγραφε κανονικά. Αυτό που δεν ξερω είναι αν καλυπτει την αυχενικη και τη β επιπεδου, που τα πληρωσα κανονικα, γιατι δεν ασχοληθηκα. Ντοπλερ και αμνιοκεντηση εκανα στο νοσοκομειο (δημοσιο) οποτε ουτε και για αυτα ξερω.

tndLp2.png

FgHKp2.png

λοιπoν και εγω ακριβως αυτο εκανα δλδ εχω τον προσωπικο μου γιατρο ο οποιος μου εδινε παραπεμπτικο με σφραγιδα και πηγαινα στο γιατρο του τεβε και μου εγραφε τα σιδηρα τα ασβεστια και τις εξετασεις τις αιματολογικες.

ολες οι αιματολογικες καλυφθηκαν απο το τεβε δεν υπαρχει περιορισμος οσο για τους υπερηχους οχι δεν τους καλυπτει το τεβε .και αυχενικη και β επειπεδου και doppler τις εκανα στο ιασω και πληρωσα κανονικα.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

λοιπoν και εγω ακριβως αυτο εκανα δλδ εχω τον προσωπικο μου γιατρο ο οποιος μου εδινε παραπεμπτικο με σφραγιδα και πηγαινα στο γιατρο του τεβε και μου εγραφε τα σιδηρα τα ασβεστια και τις εξετασεις τις αιματολογικες.

ολες οι αιματολογικες καλυφθηκαν απο το τεβε δεν υπαρχει περιορισμος οσο για τους υπερηχους οχι δεν τους καλυπτει το τεβε .και αυχενικη και β επειπεδου και doppler τις εκανα στο ιασω και πληρωσα κανονικα.

Συμφωνώ απόλυτα, κανένας περιορισμός δεν υπαρχει, πλην των αυχενική, β'επιπέδου που δεν καλύπτονται απο το τεβε!!!

z4X6p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΕΤΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΕΤΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ

ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!

Βρε κοριτσάκια μόνο ο δικός μου γιατρός του ΤΕΒΕ είναι εξυπηρετικός; πάω κάθε μήνα και μου γράφει:

Γενική αίματος, ούρων, Σάκχαρο, Φερριτίνη, Σίδηρο, Υπέρηχο.

Κάθε δεύτερο μήνα: Τοξόπλασμα, Έμμεση Coobs, Μίνι καμπύλη και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι!

βρε κοριτσια, κι εγω έτσι ξεκίνησα...είχα τον προσωπικό μου γιατρό και πήγα και στον γιατρο του τεβε για να μου γραψει εξετασεις. Και μου φάνηκε τόοοοοσο καλός που τελικά έμεινα σε αυτόν! Η ερώτησή μου είναι η εξής...εφόσον είναι γιατρός του τεβε γιατι πρεπει να τον πληρώνω σε κάθε επίσκεψη? τον ρώτισα και μου είπε πως το τεβε καλύπτει μόνο τις εξετάσεις και τα φάρμακα...

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

Αντίθετα ο δικός μου δεν παίρνει ΤΙΠΟΤΑ, μόνο αν κάνω υπέρηχο 30 και εγώ στις επισκέψεις κάθομαι μισή ώρα τουλάχιστον. Το καλύτερο ήταν όταν τον είχα ρωτήσει πόσο θέλει για την καισαρική διδύμων μου είπε 1500 άσχετα τι θέση θα επέλεγα στο ΙΑΣΩ.

ʼμα θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μήνυμα. Πάντως είναι εκπληκτικός ΓΙΑΤΡΟΣ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Α και κάτι άλλο, να του απαντήσεις ότι ρώτησες στο ΤΕΒΕ και σου είπαν ότι αυτό δεν ισχύει. Εγώ έχω πάει σε ενδοκρινολόγο, παθολόγο, οφθαλμίατρο, παιδίατρο και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ γιατί τα ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΒΕ.

Αντίθετα ο δικός μου δεν παίρνει ΤΙΠΟΤΑ, μόνο αν κάνω υπέρηχο 30 και εγώ στις επισκέψεις κάθομαι μισή ώρα τουλάχιστον. Το καλύτερο ήταν όταν τον είχα ρωτήσει πόσο θέλει για την καισαρική διδύμων μου είπε 1500 άσχετα τι θέση θα επέλεγα στο ΙΑΣΩ.

ʼμα θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μήνυμα. Πάντως είναι εκπληκτικός ΓΙΑΤΡΟΣ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Α και κάτι άλλο, να του απαντήσεις ότι ρώτησες στο ΤΕΒΕ και σου είπαν ότι αυτό δεν ισχύει. Εγώ έχω πάει σε ενδοκρινολόγο, παθολόγο, οφθαλμίατρο, παιδίατρο και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ γιατί τα ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΒΕ.

Κορίτσια και η δική μου η γιατρός είναι ταυτόχρονα γιατρός μου και στο τεβε, και της πληρώνω το υπερηχογράφημα μονο 25€...όχι κατι άλλο...

Εξετάση και φάρμακα είναι 100% καλυπτόμενα απο το τέβε...τώρα τι άλλο θα κάνει πλην του υπερήχου, θα σας γελασω και δεν το θέλω...αν σκεφτείς δηλαδή ότι το τέβε τελικά σου καλύπτει την πίεση, το ζύγισμά και το μισάωρο συζήτησης με τον γιατρό...

z4X6p2.png

Βρε κοριτσάκια μόνο ο δικός μου γιατρός του ΤΕΒΕ είναι εξυπηρετικός; πάω κάθε μήνα και μου γράφει:

Γενική αίματος, ούρων, Σάκχαρο, Φερριτίνη, Σίδηρο, Υπέρηχο.

Κάθε δεύτερο μήνα: Τοξόπλασμα, Έμμεση Coobs, Μίνι καμπύλη και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ?

gio_kx γιατι πληρωνεις μονο 25? τον υπερηχο? εγω στον γιατρο του ΤΕΒΕ που πηγα στην αρχη μου επαιρνε 50?. και τι ειναι το μισαωρο συζητησης? στο τεταρτο ειχαμε τελειωσει κιολας. παντως τωρα που παω σε γιατρο του νοσοκομειου μου δινει παραπεμτικο και παω στο γιατρο του ΤΕΒΕ και μου γραφει εξετασεις και φαρμακα. οι υπεροχοι πληρωνονται κανονικα. δεν ξερω ποσο γιατι δεν εχω κανει αλλον μετα την αυχενικη διαφανεια. και χαιρομαι γιατι με τη γιατρο μου τωρα συζηταμε.

Στο ΤΕΒΕ που είχα ρωτήσει μου ειχανε πει πως ποτε δεν πληρώνουμε τον γιατρο του τεβε γιατι πληρώνεται απο το τεβε. Καθε φορά που πάω βέβαια κάνω υπέρηχο και πληρώνω 50 ευρώ...και μου είπε 1500 φτ στο Μητέρα ανεξαρτήτως δωματίου...

Να πάρω μήπως τηλέφωνο στο ΤΕΒΕ να ρωτήσω?

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

ʼκου να δεις, αφού σου κάνει υπέρηχο καλά κάνει και πληρώνεται αλλά αν δεν σου κάνει υπέρηχο και απλά σε δει, σε εξετάσει, σου πάρει την πίεση, σου δει τις εξετάσεις και όλα αυτά δεν πληρώνεται. Πάρε τις παροχές του ΤΕΒΕ και μάθε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τον δικό μου είναι στα Βριλήσσια - Αθήνα

ʼκου να δεις, αφού σου κάνει υπέρηχο καλά κάνει και πληρώνεται αλλά αν δεν σου κάνει υπέρηχο και απλά σε δει, σε εξετάσει, σου πάρει την πίεση, σου δει τις εξετάσεις και όλα αυτά δεν πληρώνεται. Πάρε τις παροχές του ΤΕΒΕ και μάθε λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κι εγώ κοντά στο Σισμανόγλειο μένω...οπότε υποθέτω ότι ειμαστε και κοντογειτονισσες!! Ο δικός μου είναι Γαλάτσι γιάτί εκεί ειναι η έδρα της επιχειρισης.... Τουλάχιστον δεν αισθάνομαι κορόιδο που πληρώνω βάσει της απάντησής σου!!

Ευχαριστώ και πάλι!

T9oHp3.png

gio_kx γιατι πληρωνεις μονο 25? τον υπερηχο? εγω στον γιατρο του ΤΕΒΕ που πηγα στην αρχη μου επαιρνε 50?. και τι ειναι το μισαωρο συζητησης? στο τεταρτο ειχαμε τελειωσει κιολας. παντως τωρα που παω σε γιατρο του νοσοκομειου μου δινει παραπεμτικο και παω στο γιατρο του ΤΕΒΕ και μου γραφει εξετασεις και φαρμακα. οι υπεροχοι πληρωνονται κανονικα. δεν ξερω ποσο γιατι δεν εχω κανει αλλον μετα την αυχενικη διαφανεια. και χαιρομαι γιατι με τη γιατρο μου τωρα συζηταμε.

Κορίτισια όπως σας είπα, η γιατρός μου είναι και στο τεβε...οπότε απο την πρώτη επίσκεψη μου χρεώνει 25€ για το υπερηχογράφημα και τιποτε άλλο.Μου γράφεί όλα τα φάρμακα και τις εξετάσεις εκτός απο αυχενική και β' επιπέδου που δεν καλύπτονται απο το τεβε.

Δεν ξέρω αν η "φιλική" τιμή των 25€ έχει να κάνει και με την φιλική μας σχέση, απλά μου είπε ότι θα πληρωθεί στο τέλος για τον τοκετό, δεν ξέρω όμως πόσα για να σας πώ!

Όσο για το μισάωρο, το εννοώ διότι δεν έχω φύγει απο το ιατρείο της ποτέ πρίν απο 45 λεπτά εξέτασεις...είναι λίγο τις λεπτομέρειας βλέπετε!!!

Όποια θέλει πληροφορίες ας στείλει πμ.

z4X6p2.png

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κι εγώ κοντά στο Σισμανόγλειο μένω...οπότε υποθέτω ότι ειμαστε και κοντογειτονισσες!! Ο δικός μου είναι Γαλάτσι γιάτί εκεί ειναι η έδρα της επιχειρισης.... Τουλάχιστον δεν αισθάνομαι κορόιδο που πληρώνω βάσει της απάντησής σου!!

Ευχαριστώ και πάλι!

Στο πάτημα Χαλανδρίου μένω και ο γιατρός είναι στη Γράμμου στα Βριλήσσια, όντως λοιπόν γειτόνισσες :D

Ευχαριστώ και πάλι!

Στο πάτημα Χαλανδρίου μένω και ο γιατρός είναι στη Γράμμου στα Βριλήσσια, όντως λοιπόν γειτόνισσες :D

Ναι ναι!! Καλή λευτεριά γειτόνισσα!

T9oHp3.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???????????? :roll::roll::roll:

Η δική μου, αλλά στην Αγ. Σοφίας...

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ?

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???????????? :roll::roll::roll:

Η δική μου, αλλά στην Αγ. Σοφίας...

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ?

Σου έστειλα πμ με τα στοιχεία της γιατρού!

z4X6p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...