Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

5 εβδομάδων είναι απαραίτητο να έχω δει εμβρυο ; (με 16.000+ χοριακή)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ΧρύσαΜ είπε:

@Stavii μακάρι να είναι και τα δυο καλα!!! 

Για το έμβρυο που δεν ακούσατε καρδιά, την είδατε να πάλεται; 

Για το άλλο τι σου είπε, ήταν καλά;;

Αγαπημένη μου γεια σου .. δεν μου είπε πολλά για το δεύτερο φασολάκι μόνο ότι ίσως να μην τα καταφέρει γιατί δεν άκουσε καρδούλα ενώ το πρώτο μας ακούστηκε ξανά και όλα μια χαρά κουνιόταν κιόλας έτσι μας είπε . Απλά είπε πως δεν είναι σίγουρη αν θα τα καταφέρει το δεύτερο γιατί δεν ακούσαμε καρδιά και ίσως απορροφηθεί. Μου είπε πως θα δω ίσως πολύ αίμα και κομμάτια και θα έχω πόνους θα είναι από τ δεύτερο που θα μας αφήσει . Η αλήθεια είναι πως πιστεύω πως άργησε να μας καλό δεχτεί και ίσως θέλει το χρόνου του να το ακούσουμε . Δεν ξέρω βέβαια αν δεν το βλέπαμε τόσο καιρό γιατί κάπως να τ έκρυβε το άλλο . Δεν ξέρω πραγματικά ελπίζω και στα δυο . Μου εμφανίστηκε ξανά αίμα χωρίς πόνο όμως και χωρίς κομμάτια ίδιο με την πρώτη φορά . Μου κράτησε μια μέρα τώρα έχω καφέ πάλι . Δεν ξέρω ελπίζω στην Πέμπτη .. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου μου κάνετε όλες παρέα κατά κάποιο τρόπο και μου δίνεται πολύ κουράγιο και ελπίδες ...

Διαφημίσεις

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχα αίμα κατακόκκινο και πολύ μια μέρα την 5η βδομάδα και ενώ η χοριακή στην αρχή ήταν χαμηλή 60 και δεν διπλασιαζόταν καλά δηλαδή πήγε 60-100-156 κάπως έτσι και στο καπάκι είδα και τόσο αίμα ήμουν σίγουρη ότι απέβαλλα! τελικά την ίδια μέρα πήγα στο γιατρό κ όχι μόνο είδε σάκο και έμβρυο αλλά είδε και την καρδιά που παλλόταν! Από τότε είχα καφέ για πολύ καιρό, μου έιπαν πως έχω ένα αιμάτωμα έξω από τη μήτρα (subchorionic ematoma λέγεται) και πως είναι συνηθισμένο, θα βγάζει αίμα άλλά όσο μεγαλώνει η μήτρα αυτό θα μικραίνει μέχρι που θα εξαφανιστεί. Και πράγματι έτσι έγινε το είχα όμως αρκετό καιρό ως τη 12η-14η βδομάδα κάπου εκεί. Και σε μένα είχαν πει ξεκούραση αλλά πιο πολύ για το ψυχολογικό, μου εξήγησαν ότι δεν είναι λόγω της κούρασης που έχω αίμα αλλά λόγω του αιματώματος αυτού. Καλή συνέχεια, με το καλό!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

22 ώρες πρίν, laura36 είπε:

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχα αίμα κατακόκκινο και πολύ μια μέρα την 5η βδομάδα και ενώ η χοριακή στην αρχή ήταν χαμηλή 60 και δεν διπλασιαζόταν καλά δηλαδή πήγε 60-100-156 κάπως έτσι και στο καπάκι είδα και τόσο αίμα ήμουν σίγουρη ότι απέβαλλα! τελικά την ίδια μέρα πήγα στο γιατρό κ όχι μόνο είδε σάκο και έμβρυο αλλά είδε και την καρδιά που παλλόταν! Από τότε είχα καφέ για πολύ καιρό, μου έιπαν πως έχω ένα αιμάτωμα έξω από τη μήτρα (subchorionic ematoma λέγεται) και πως είναι συνηθισμένο, θα βγάζει αίμα άλλά όσο μεγαλώνει η μήτρα αυτό θα μικραίνει μέχρι που θα εξαφανιστεί. Και πράγματι έτσι έγινε το είχα όμως αρκετό καιρό ως τη 12η-14η βδομάδα κάπου εκεί. Και σε μένα είχαν πει ξεκούραση αλλά πιο πολύ για το ψυχολογικό, μου εξήγησαν ότι δεν είναι λόγω της κούρασης που έχω αίμα αλλά λόγω του αιματώματος αυτού. Καλή συνέχεια, με το καλό!

Laura μου σε ευχαριστώ .. μπορώ να πω έτσι είμαι και εγώ πέρα ότι εμφανίστηκε κατά κόκκινο αίμα τα καφέ μου κάθε μέρα είναι τα ίδια . Ίσως λίγο πιο λίγο ίσως το ίδιο παρόλα αυτά νιώθω σαν να τα συνήθισα κάπως .. ελπίζω 12-14 εβδομάδα να μου κοπούν και μένα .. προς το παρόν ελπίζω στην Πέμπτη να το ακούσω πάλι Όπως επίσης και το δεύτερο φασολάκι μου . Θα φανεί . Ελπίζω . Είμαι αισιόδοξη . Ότι καλύτερο και για σένα εύχομαι !

On 20/7/2018 at 3:48 ΜΜ, Elektra.vs είπε:

Stavii συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Πώς πήγε η επίσκεψη στον γιατρό σου την Πέμπτη;

Elektra μου γεια σου .. το ένα μωράκι μας αποχαιρετά για αυτό έχω και αιμορραγία ενώ το άλλο αναπτύσσεται καλά και είναι πολύ καλό πιστεύουμε πως δεν θα το παρασύρει μαζί του .. έχω θετική ενέργεια και το ελπίζω .. επίσης να αναφέρω πως ο γυναικολόγος είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης .. εγώ άλλαξα και νιώθω πλέον ασφαλής !!! Αν κάτι πιστεύεται πως δεν Πάει καλά  τολμήστε το !!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...