Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ωρα χορτοσουπας

Stefania221217

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Γιατί όχι αγκαλιά τάισμα; Τι διαφορά κάνει αν θα κάθεται στα πόδια σου ή όχι;

Την αγκαλιά στο  μυαλό μου την έχω σαν κανάκεμα τύπου κυνηγητό ή βιντεάκια ή τραγουδάκια κλπ για να φάει το παιδί. Μήπως υπερβάλλω; Γι' αυτό γενικά ανησυχώ για το ποια είναι τα όρια του κάνω το γεύμα ευχάριστο με το κάνω τον καραγκιόζη για να φάει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Έσπερος είπε:

Την αγκαλιά στο  μυαλό μου την έχω σαν κανάκεμα τύπου κυνηγητό ή βιντεάκια ή τραγουδάκια κλπ για να φάει το παιδί. Μήπως υπερβάλλω; Γι' αυτό γενικά ανησυχώ για το ποια είναι τα όρια του κάνω το γεύμα ευχάριστο με το κάνω τον καραγκιόζη για να φάει. 

Μην ανησυχείς για κακές συνήθειες. Ακόμη και αν υιοθετηθούν κόβονται με τον καιρό. Μωρά είναι και όλα χρειάζονται...και τα παιχνίδια για να φάει και τα καραγκιοζιλικια. Ο αυτόματος πχ σε μας δεν λειτούργησε ποτέ... 

Στην αρχή έκανα και εγώ τον καραγκιόζη για να φάει, η μαμά μου επίσης την τάιζε στα πόδια της αγκαλιά και ακόμη το κάνει.

Το αποτέλεσμα τώρα στους 11 μήνες είναι να δέχεται εξίσου καλά και το καρεκλακι της ,χωρίς παιχνίδια για να φάει και από ποσότητες ικανοποιητικές έως μεγάλες (είναι βέβαια αδύνατη,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Δες τι λειτουργεί στο δικό σου μωρό και μην αγχώνεσαι ότι κακομαθαινει αν το ταισεις λίγο αγκαλιά ή του λες ένα τραγουδάκι.

rΓια να επαναφερω τη συζητηση κοντα στο θεμα, αυτο που ειδα και λειτουργησε εντυπωσιακα τις 3 τελευταιες ημερες ηταν το να μας βλεπει να τρωμε. δυο μερες εκανε πληρη γευματα με κρεατοχορτοσουπα κ μαλιστα κρεατα που δοκιμαζε για πρωτη φορα, μονο κ μονο πιστευω επειδη μας εβλεπε να τρωμε. παρολο που δν τρωμε για μεσημερι κανονικα λογω ζεστης κ διαφορων τρεξιματων ενοψει αναχωρησης, καθομαστε και τσιμπολογαμε ενα φρουτο, ενα γιαουρτι, για να μας βλεπει. κ χωρις να το καταλαβω φευγει το μισο μπωλ! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...