Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια για όνομα

BabyBoom

Recommended Posts

αυτό το θέμα δεν είναι πρόσφατο, το έχω βαφτίσει το παιδί μου πλέον, όχι όπως ήθελα, αλλά δεν είχα διάθεση για ξυνίλες και υποχώρησα. Εντάξει δεν είναι και τραγικό το όνομα Κατερίνα, δεν μπορώ να πω.

Καλά να είναι όλα τα παιδάκια και αν μεγαλώσει και δεν της αρέσει ας το κάνει όπως θέλει αυτή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν έχεις ως 2ο το Μαρία, μπορείς να τη φωνάζεις Mary-Key (Μαρία - Κατερίνα)

Και για την κυρία με τους δυο Γιώργηδες, έχω να προτείνω το εξής:

έχω μια φίλη μου που ο πατέρας της επέμενε να τη βγάλουν με το τάδε όνομα, το οποίο όμως δεν ήθελε με τίποτα η μητέρα της. Η λύση που βρήκαν ήταν να βαφτιστεί το παιδί με το όνομα που θέλει ο μπαμπάς μεν, αλλά η μαμά & όλοι οι υπόλοιποι τη φωνάζουμε με τελείως διαφορετικό όνομα, που καμία σχέση δεν έχει με το βαφτιστικό.

Επίσης αν δώσετε το όνομα της περίεργης γιαγιάς;;; Ούτε αυτό θέλει;;;;;;;

το Κατερίνα είναι υπέροχο όνομα και έτσι θα βγάλω την δεύτερη κόρη μου,αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω κορίτσια.Η πρώτη θα είναι Άννα-Μαρία.Και εδώ κολλάει αυτό που λένε "ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε"!!!!!!!!!:lol::lol:

Εσένα να σε δω , αν κάνεις αγόρι!

Και για την κυρία με τους δυο Γιώργηδες...

αν δώσετε το όνομα της περίεργης γιαγιάς;;; Ούτε αυτό θέλει;;;;;;;

Και την πεθερά της κοπέλας Γεωργία τη λένε!

Πρόβλημα με το όνομα, όντως είναι περίεργο να έχεις 2 παιδιά με το ίδιο όνομα, προσωπικά δε μου πολυαρέσει ακόμα και όταν είναι αντίθετου φύλου, πόσο μάλλον τώρα που είναι και τα δύο αγόρια. Δεν είναι και πρακτικό, υποθέτω και ο μεγάλος σου γιος μένει μαζί σας, θα φωνάζεις Γιώργο και θα γυρνάνε 2? Ούτε στα ίδια τα παιδιά θα αρέσει, πες στο στον άντρα σου. Ας βαφτιστεί Γεώργιος και κάτι άλλο και να φωνάζετε μόνο το άλλο. Αν τον φωνάζει Γιώργο μόνο η πεθερά, σκασίλα σου!

EkcAp3.png

Κι εμένα το γιο μου Γιώργο τον λένε και μου αρέσει σαν όνομα, αλλά Γιώργος εις διπλούν πάει πολύ..;)

Και για να γελάσουμε λίγο σου βρήκα το εξής:

Γεώργιος Χαράλαμπος => Γιόχαν :lol:

Όπως λέμε Γιόχαν Στράους! :lol::lol::lol:

Mόνο να μη νομίζουν ότι βγαίνει από το Γεώργιος και το χάνος...:lol:

Πες τότε ότι το χάνος είναι από την πεθερά..:roll:

EkcAp3.png

2 παιδιά με το ίδιο όνομα είναι υπερβολή, πόσο μάλλον του ίδιου φύλου! Και τα ίδια τα παιδιά θα αισθάνονται άσχημα αργότερα πιστεύω... Συγγνώμη αλλά δεν είναι σαν ο άντρας σου να αγνοεί τελείως την ύπαρξη του παιδιού σου? Το λέω με την έννοια ότι η κατάσταση είναι πως η γυναίκα του έχει ήδη ένα παιδί με αυτό το όνομα. Δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός αυτό... Μήπως να του αλλάξεις και όνομα για να τον βολέψει? Το πολύ πολύ να το βάλετε σαν δεύτερο όνομα...

Αλλά δεν μου πέφτει λόγος, οπότε για να απαντήσω στο ερώτημά σου:

Γιώργης, Άκης

Έχω την αίσθηση όμως ότι ο άντρας σου δεν θα θέλει ούτε υποκοριστικό (πχ Άκης) ώστε να ακούγεται το όνομα ολόκληρο...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Εσένα να σε δω , αν κάνεις αγόρι!

Αν κάνω αγόρι,θα είναι και ο δικός μου Γιώργος,σαν τον δικό σου!

Αλλά θέλω οπωσδήποτε και ένα κοριτσάκι!;)

Aχ κι εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, για να δούμε..

EkcAp3.png

κυρα Γιωργαινα ,ο Γιωργος σου που παει?εδω θα λεμε,κυρα Γιωργαινα οι Γιωργηδες σου που πανε?καλα που

δεν σε λενε κ σενα Γεωργια !εχω φιλη Γεωργια με αντρα Γιωργο κ το παιδακι Γιωργος επισης!δεν αλλαζε μυαλα ο αντρας της!οποτε τους πειραζουμε ο Γιωργος,η Γιωργια κ το Γιωργακι!!!!!!!!ειναι που στην Ελλαδα κραταμε τα ηθη κ εθιμα!

• 1 month later...
εχω φιλη Γεωργια με αντρα Γιωργο κ το παιδακι Γιωργος επισης!δεν αλλαζε μυαλα ο αντρας της!οποτε τους πειραζουμε ο Γιωργος,η Γιωργια κ το Γιωργακι!!!!!!!!ειναι που στην Ελλαδα κραταμε τα ηθη κ εθιμα!

Αυτό είναι λίγο αστείο εδώ που τα λέμε! :D Αλλά τουλάχιστον κάνεις μια γιορτή με ένα έξοδο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...