Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια για όνομα

BabyBoom

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν)

Το Καρεν πως σου φαινεται;;;

QJZup3.png

bxuCp3.png

Το πιο εύκολο δεν είδα..Κέλυ! (Κατερίνα-Ελένη στην τελική λες οτι το λεχεις ταξει :wink: )

Επίσης Κρίστη μου αρέσει πολύ. Και ασυνήθιστα και θυμιζουν το αρχικό τους..Πάνως και εγώ προτείνω να βγάλουμε όνομα που αρεσει σε EMAΣ κυριως και μετά στους άλλους..Δικά μας είναι τα μωρά μας βρε κορίτσια..Εμείς τρεχουμε εμεις νοιαζόμαστε..Που κολλάνε όλοι οι άλλοι πια για να κάνουν κουμαντο στην ζωη μας?Αφήστε που έτσι ίσως τους δίνουμε και παραπανω θαρρος οτι μπορουν να παρεμβαινουν.. :evil:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Εγω λεω να βγαλεις αυτο που θελεις, θα τους περασει με τον καιρο κι αν δεν τους περασει ξυδακι! :lol:

Απο την στιγμη που δεν βγαζεις και απο το σοι σου δεν θα επρεπε να μιλανε. Εσενα αληθεια ποιο ονομα σου αρεσει?

Εμεις δεν βγαζουμε απο κανενα σοι, εχουμε αποφασισει να την βγαλουμε Βιβιαν απο τον αγιο Βιβιανο. Το ονομα το δωσαμε κιολας οταν πηρε την ευχη στις 8 μερες. Το σοι μου επεμενε να βαλουμε και το ονομα της πεθερας μου σαν δευτερο γιατι λενε δεν ειναι σωστο αλλα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου το θελουμε και ακομα και η πεθερα μου δεν την νοιαζει, τουλαχιστον ετσι λεει οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Η πλακα ειναι οτι αντι να αντιδρασουν τα πεθερικα μου αντιδρα το σοι μου! :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Το Κάρεν μου φαίνεται πολύ ξένο.

Το κέλυ μου αρέσει πολύ.

Και το Κρίστυ μου αρέσει αλλά μου φέρνει σε Χριστίνα.

Είστε τέλειες κορίτσια!!! Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Καλό Μήνα!!!

Δεν μου αρέσει καθόλου το όνομα Κατερίνα αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω μάλλον για τη μικρή μου.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα για συνδυασμό με άλλο όνομα?

Διαφωνώ, μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά περί ορέξεως... :) Τώρα για συνδυασμό, θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις για δεύτερο συνθετικό το "Ρίνα"... πχ. Μαρία-Αικατερίνη = Μαρίνα αν και μου ακούγεται ψιλοάσχετο... Ίσως δεν είναι καλή ιδέα ο συνδυασμός ονομάτων, αλλά να βρεις ένα πρωτότυπο υποκοριστικό του Κατερίνα

Το Ρένα μου κάνει σε Ειρήνη και το Ρανίτα πολύ παράξενο μου ακούγεται.

Τελικά με το κατερινα δεν ταιριάζουν πολλά ονόματα. Σύμφωνα με το γιατρό θα γεννήσω μέσα στις γιορτές από 25 έως 5 οπότε σε κάποιον άγιο.

Το ΚΑτερίνα είναι πολύ όμορφο, όπως και το Κάτια.

Από εκεί και πέρα, μου άρεσε πολύ το Κέλυ, αλλά συνήθως βγαίνει από το Καλλιόπη ( :shock: )!

Για το Νίνα τι λες; Μου αρέσει πολύ και αυτό!

Με το καλό! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Να πω και εγω το προβλημα μου με το ονομα?

Τον ιουλιο παντρευομαι για 2 φορα ( η μαλλον 3η? επειδη εχω κανει κ εναν πολιτικο με τον τωρινο μου αντρα) κ εχουμε ενα παιδακι 14 μηνων και θα κανουμε κ την βαπτιση μαζι

απο τον 1ο μου γαμο εχω ενα αγορακι 9 χρονων που τον λενε γιωργο..(και η πεθερα κ ο πεθεροσ ηταν γιωργος κ γεωργια...)

αλλα και η πεθερα μου κ ο πεθερος μου (ο οποιος εχειπεθανει ) ειναι γιωργος κ γιωργια...

οποτε ο αντρας μου ειναι λογικο να θελει το ονομα του πατερα του...

λογικο.. ισως να ειμαι η μονη ελληνιδα μανα που εχει 2 γιους με το ιδιο ονομα (επιτυχια ε?) θελω λοιπον τα φωτα σας.. πως μπορω να φωναζω τον δευτερο μου γιο ?

και μην μου πειτε την ατακα του αδερφου μου... γιωργος Α γιωργος Β ....χαχαχα

το μονο που σκεφτηκα ειναι τζωρτζης.... αλλα ακουγεται καπως γκει.... ααα να μην ξεχασω πως επειδη γεννηθηκε της Παναγιας λεμε να τον βγαλουμε γιωργο παναγιωτη...( το σκετο παναγιωτης απορρηφτηκε γιατι ηδη η γιαγια του τον φωναζει γιωργο...) για πειτε μου τι μπορω να βγαλω σαν συνδιασμο κ των 2? η εστω πειτε μου ενα αλλο ονομα που μαζι με το γιωργος να βγαζει ενα καπως συμπαθητικο υποκοριστικο.... θενκςςςςς

το σιγουρο ειναι οτι ο καθενας τα βολευει οπως θελει αλλα

το Ρενα ειναι απο ΕΙρηνη

το Κελλυ απο Καλλιοπη

το Ρανιτα απο Ρανια= Ουρανια

το Κριστυ απο Χριστινα

οσο για το Δαναη, το λατρευω, αλλα ειμαι σιγουρη οτι οταν θα παει νηπια, σε 4-5 χρονια δηλαδη, απ το πολυ που το βαζουν ολοι θα χει γινει σαν το Μαρια τοσο συνηθισμενο

το Μαριτινα επισης μου κανει Μαρια Χριστινα!

ειπαμε να τα βολευουμε, αλλα μην βγαζει αλλα ντ αλλα ο αναγραμματισμος

για μενα βαλτο Κατερινα ειναι ευηχο και μια χαρα ονομα

τα υποκοριστικα δυο τριων γραμματων ειναι καλυτερα δηλαδη??

[quote=κατερινα κωστας;

αν ειναι δυνατον δυο παιδια με το ιδιο ονομα!!!!

να ταν και να ταιριαζε συνδυασμος

δεν το βλεπω

εγω θα το εβγαζα Μαριο - Γεωργιο και θα το φωναζα Μαριο

Διαφημίσεις

Καλα κατερινα κωστας τι συπτωση και αυτη με το ονομα!!!

Γιωργής μηπως?

Αλλα βρε κατερινα μου μηπως το να βγαλεις το ιδιο ονομα και στο αλλο παιδι θα εχει επιπτωση στον μεγαλο σου γιο?????

ή μετα γιωργακη και να το φωναζεις Ακη???? Θα εχεις δικαιολογια οτι ειναι ο μικροτερος....

prospathise na kaneis mia suzhthsh me ton antra sou, den uparxei periptwsh na se katalabei???

pantws sol fobera onomata dialekses gia ta paidia sou!!!!!!!!! eidika to xryshlia mou ekane tromerh entupwsh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kai kati asxeto :P egw eimai xaroumenh pou h mama mou prin tosa xronia den mou edwse to onoma tis mamas tis!!! eimaste 3 aderfes kai se kamia den to edwse gt den tis areze apla!!!! kai edwse sthn prwth tis petheras tis kai stis alles duo asxeta :P

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

k εγω ετσι θελω αλλα δεν παιζει... λογω του θανατου του πεθερου μου... σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ... ελα σκεψου σκεψου...

Μην το παλεύεις...ή Γιώργη θα τον φωνάζεις ή Άκη.Έπεσες και εσύ στην περίπτωση βρε κορίτσι μου...

Μην το παλεύεις...ή Γιώργη θα τον φωνάζεις ή Άκη.Έπεσες και εσύ στην περίπτωση βρε κορίτσι μου...

ναι γιατι εγω ελεγα να τον λεω γερμά.. απο το γιωργος-μαριος... χαχαχαχαχαχα:P

Βρε κορίτσι μου έλεος, τι σύμπτωση είναι αυτή!!!

(Και με ενοχλούσε εμένα το Κατερίνα! Για την ιστορία Κατερίνα την βγάλαμε)

Και ρωτάω εγώ τώρα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνουμε το όνομα του παππού που είναι εν ζωή καθώς ο άλλος δεν θα το ακούσει?

anyway, Τζώρτζης ή Άκης νομίζω άλλο δεν βλέπω κι εγώ.

Και ρωτάω εγώ τώρα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνουμε το όνομα του παππού που είναι εν ζωή καθώς ο άλλος δεν θα το ακούσει?

Κανονικά,θα έπρεπε ο καθένας να δίνει στο παιδί του το όνομα που του αρέσει.Αλλά,αν θες να σου πω τί πιστεύω εγώ...οι μισές τουλάχιστον κοπέλες από το φόρουμ που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα,όταν έρθει η στιγμή να βαφτιστεί η εγγονή τους,το ίδιο θα κάνουν.Θα απαιτήσουν να βγει το όνομά τους και θα γκρινιάζουν κιόλας.Το λέω με κάθε καλή πρόθεση και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί καμία,μια και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σ'αυτή την κατηγορία.Βέβαια το όνομά μου το λατρεύω,μια και το διάλεξα και μόνη μου(βαφτίστηκα σχεδόν 3 χρονών),αλλά δεν θα επέμενα αν με λέγανε Γραμματική ή Επιστήμη,κλπ.

Και για να τελειώνω,το Κατερίνα είναι υπέροχο όνομα και έτσι θα βγάλω την δεύτερη κόρη μου,αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω κορίτσια.Η πρώτη θα είναι Άννα-Μαρία.Και εδώ κολλάει αυτό που λένε "ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε"!!!!!!!!!:lol::lol:

Και για να τελειώνω,το Κατερίνα είναι υπέροχο όνομα και έτσι θα βγάλω την δεύτερη κόρη μου

χαχαχα συμφωνω..υπεροχο ονομα... αλλα τα παιδια μου ας βγαλουν οτι τους αρεσει...

Έγραψα όλα το κατεβατό και ξέχασα να πω αυτό που βασικά μπήκα να πω. Είχα συμφοιτήτρια που την έλεγαν Κατερίνα αλλά τη φώναζαν Κορίνα και άρεσε σε αρκετούς το όνομά της. Εϊπα να στο προτείνω.

έτσι με φωνάζανε κι εμένα μικρή!κάποια στιγμή στράβωσα με το κορίνα όμως και άρχισα να χρησιμοποιώ το κατερίνα.

sol , μήπως ήμασταν συμφοιτήτριες??:wink:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...