Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΥΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΩΟΘΗΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Απο οτι καταλαβενω εχεις ταλαιπωρηθη και εσυ κοπελα μου παρα πολυ δυστοιχως για εμας που εχουμε πολυκυστηκες ειναι πιο δυσκολα λιγο τα πραγματα.

Όταν γέννησα τον γιό μου ήρθε και με είδε ο γιατρός που μου έκανε εξωσωματική και τον ρώτησα, γιατρέ ποτε μπορώ να προσπαθήσω για 2ο???:D:D:D:D:D

¨Ολα μα όλα τα ξέχασα και το ίδιο κάνουν ολες οι μανουλες που ταλαιπωρούνται να κανουν παιδιά ;);););) Σου ευχομαι λοιπόν η επόμενη προσπάθεια που από οτι κατάλαβα θα ειναι με κατεψυγμένα, να είναι και η τυχερή σου :!::!::!::!::!::!:

4Xjop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν γέννησα τον γιό μου ήρθε και με είδε ο γιατρός που μου έκανε εξωσωματική και τον ρώτησα, γιατρέ ποτε μπορώ να προσπαθήσω για 2ο???:D:D:D:D:D

¨Ολα μα όλα τα ξέχασα και το ίδιο κάνουν ολες οι μανουλες που ταλαιπωρούνται να κανουν παιδιά ;);););) Σου ευχομαι λοιπόν η επόμενη προσπάθεια που από οτι κατάλαβα θα ειναι με κατεψυγμένα, να είναι και η τυχερή σου :!::!::!::!::!::!:

Σ ευχαριστω πολυ για την ευχη σου μακαρι να πιασει, και να μην ταλαιπωρηθω αλλο!!!!!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!

inopi1 ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!

aggellino77 NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ!

inopi1 μπορείς να μου στιλ εις το όνομα του γιατρού με πμ . Λυπούμε για ότι σου έτυχε και εύχομαι το γρηγορότερο να αποκτήσεις ένα μωράκι. Γρήγορα να ξεχαστούν όλα τα άσχημα και να ακολουθήσουν ευχάριστα γεγονότα στην ζωή σου. Φιλικά.

KALHMERA SAS EINAI H PRwTH FORA POU STELNW.DIAVASA TA MNM SAS KAI DN KSERW AN ANHKW KAI GW STO CLYB TS YPERDIERGESHS!!!:confused:.H ISTORIa MOY EINAI:PRIN PERIPOU ENA XRONO KAI KATI KEKINHSA ENESEIS GONAL OLA PHGAN MIA XARA EMEINA EGKYOS ALLA DYSTYXWS EKANA KAISARKhH TN 6O MHNA APOTELESMA EZHSE TREIS PERIPOU MANES KAI META EGINE ENA AGGELAKI STON OURANO.AFOY PERASA TO SOK APOFASHSA NA KSANADOKIMASW.ALLAKSA GIATRO ENNOEITAI KAI KSEKINHSA THERAPEIA AYTO TN MEINA(LOGO POLUKUSTIKWN XREIAZOMAI THERAPEIA)KSEKINHSA ME ALTERMON TWN 75 KAI META APO LIGES MERES 3AN THYMAMAI EPERNA ALTERMON 150 AYTO GINOTAN PERIPOY GIA 10 MERES TN TRITH EKANE KAI TN PREGNIL KAI EXW APO XTES FRIKTOUS PONOUS STN KOILIA KAI HREMW MONO OTAN EIMAI KSAPLWMENH O GIATROS M EIPE NA PINW NERO ALLA KAI NA TRWO PRWTEEINES KAI AN EINAI KATI THA FANEI APO TN ALLH BDOMAD.H ALATHEIA EINAI OTI ME KATHISYXASE ALLA OSO DN KSERW KAI LOGO TS ATYXIAS MOU EGW SYNEXIZW NA EIMAI EPIFYLAXTIKH.MAKARI NA EINAI LOGO WORHKSIAS KAI OXI TPT ALLO GIATI DN SAS KRYBW OTI FOVAMAI.:?:

Διαφημίσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ24 ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝ. ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΙΜΕΝΟΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ALTERMON 75. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ Ε2 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

• 1 χρόνο μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΥ ΕΚΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΝΤΟ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ, ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 26 ΩΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΟΝΟΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 16. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΟΛΞΨΙΑ ΕΧΩ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ? ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:-(

ΡΕSKY ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 26 ΩΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ 26 ΦΟΡΕΣ ΣΕ "ΤΡΥΠΗΣΑΝ" ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΧΘΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Διαφημίσεις

persky καλα αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου κ μακαρι απτα 16 ωαριακια σου καποιο να αγαπησει την κοιλιτσα σου κ να μηνει μεσα σου για τους υπολοιπους 9 μηνες!!

το θεμα υπερδιεγερσης ειναι πολυ συχνο!απο εκει που φυσιολογικα κανουμε ενα ωαριο εσυ εκανες 26!!!!!!!οποτε φυσιολογικο ειναι να πρηστεις κξ να φουσκωσεις!!

καποιες κοπελες πρηζονται λιγο καποιες πολυ κ απευθυνονται σε νοσηλεια σε καποιο νοσοκομειο!!εσυ ξερεις πως εισαι κ ο γιατρος σου!!

Έχω περάσει, ειδικά τις φορές που μου πήραν πάνω από 10 ωάρια είχα και πονάκια, αλλά όπως μου εξήγησε ο γιατρός μετά την ωοληψία θέλει λίγη προσοχή γιατί όπως και να έχει κάτι έχουν ΄"σκαλίσει" για να πάρουν τόσα ωάρια. Είναι σαν να έχουμε πολύ πολύ πολύ μικρές πληγούλες-τσιμπηματάκια.

Ειδικά το φούσκωμα σε εμένα επιδεινόνονταν όταν έκανα την Pregnyl και μετά.

• 8 months later...

Λίγη βοήθεια θα ήθελα πάνω στο θέμα της υπερδιέγερσης γιατί με ταλαιπωρεί σχεδόν μια εβδομάδα τώρα με φοβερό πρήξιμο και έντονους πόνους,ειδικα τις πρώτες μέρες.. 2 μέρες πριν κάνω την πρώτη μου χοριακή , η οποία βγήκε θετική, και ακόμα και τώρα δεν λέει να υποχωρήσει. Η κοιλιά μου είναι σαν να είμαι 8 μηνων. Πόσο θα κρατήσει αυτό? Υπάρχει κίνδυνος για την πορεία της εγκυμοσύνης? Τα φωτα σας θα ήθελα!!! Ηταν κατά τον γιατρό late εμφανιση γιατί μου παρουσιαστηκε τόσο αργά και ενώ δεν είχα τόσα πολλά ωάρια , γύρω στα 12. Σας έχει συμβει? Βοήθεια παρακαλώωω!!!

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Να ενημερώνει; Τον ιατρο σου. Η υπέρ διέγερση επιβαρύνεται όσο ανεβαίνει η χοριακη. Το είχα πάθει εγω. Εμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο . Δεν κινδυνεύει το σποράκι σου μην ανησυχείς.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...