Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

IKTEΡΟΣ SOS SOS

Recommended Posts

nainaki μου .. θέλω να κάνω μια επαναληπτική αλλά θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ να την κάνω γιατί στο Παίδων (παράρτημα Συγγρού) που πήγα ΦΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Το καταταλαιπωρήσανε το παιδί μου μέχρι να του βρούνε φλέβα, απο το πατουσάκι είπανε ότι δεν μπορούνε να του πάρουνε αίμα γιατί λέει "στάζει σταγόνα σταγόνα και αργεί να μαζέψει!" @@ριες .. 2 λεπτά κάνανε στο ΜΗΤΕΡΑ να του πάρουνε απο το πατουσάκι.. επιπλέον βάλανε ορό αιμολυμένο και δεν ήταν σωστή η μέτρηση .. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΚΟΛΠΟΣ!!!

Είδα τη μικροβιολόγο μέσα στο εργαστήριο να καπνίζει κι εκείνη ΑΝΤΙ να θορυβηθεί και να το σβήσει, ΗΡΘΕ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ!!!!!

Ελεος .. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ! Και μου την είπανε μετά ότι τάχα μου είναι πρώορο το παιδί (μλκίες κανονικό είναι το παιδί μου! :mad: ) και κακώς το έφερα εδώ και πρέπει να το δεί νεογνολόγος ..

ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που δεν έκανα και στα 2 φασαρια! Και στο Παίδων και στο ΜΗΤΕΡΑ! Ειδικά στο ΜΗΤΕΡΑ τόσα λεφτά τους έδωσα .. και αδιαφορία έδειξαν! :mad::mad:

Αλλά .. ας είναι καλά το παιδάκι μου .. τώρα κυνηγάω τον ήλιο και τον βάζω να κάνει ηλιοθεραπεία! :D:D Μαυροτσουκαλάκι θα μου γίνει!!! :D:D:D:D:D:D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα, σας βρηκα ψαχνωντας για την ασυμβατοτητα ΑΒΟ...

Γεννησα στη Χιο πριν 6 μηνες το πρωτο μου παιδι...σε ιδιωτικα κλινικη χωρις τα απαραιτητα μεσα....Αναγκαστηκα να παρω το μωρο μετα τη τριτη μερα μεσα απο τη κλινικη μονη μου και να το φερω στο Παιδων με 26.2 χολερυθρυνη.........περασα ενα γολγοθα...ευτυχως η μικρη βγηκε αλοβητη και χαιρει πληρης υγειας...Οσο αναφορα τη δευτερη εγκυμοσυνη?υψηλου κινδυνου με πιθανοτητα αφαιξοαιματομεταγγισης εντος κοιλιας...........ΕΙΠΑΤΕ ΤΠΤ?

nainaki μου .. θέλω να κάνω μια επαναληπτική αλλά θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ να την κάνω γιατί στο Παίδων (παράρτημα Συγγρού) που πήγα ΦΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Το καταταλαιπωρήσανε το παιδί μου μέχρι να του βρούνε φλέβα, απο το πατουσάκι είπανε ότι δεν μπορούνε να του πάρουνε αίμα γιατί λέει "στάζει σταγόνα σταγόνα και αργεί να μαζέψει!" @@ριες .. 2 λεπτά κάνανε στο ΜΗΤΕΡΑ να του πάρουνε απο το πατουσάκι.. επιπλέον βάλανε ορό αιμολυμένο και δεν ήταν σωστή η μέτρηση .. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΚΟΛΠΟΣ!!!

Είδα τη μικροβιολόγο μέσα στο εργαστήριο να καπνίζει κι εκείνη ΑΝΤΙ να θορυβηθεί και να το σβήσει, ΗΡΘΕ ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ!!!!!

Ελεος .. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ! Και μου την είπανε μετά ότι τάχα μου είναι πρώορο το παιδί (μλκίες κανονικό είναι το παιδί μου! :mad: ) και κακώς το έφερα εδώ και πρέπει να το δεί νεογνολόγος ..

ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που δεν έκανα και στα 2 φασαρια! Και στο Παίδων και στο ΜΗΤΕΡΑ! Ειδικά στο ΜΗΤΕΡΑ τόσα λεφτά τους έδωσα .. και αδιαφορία έδειξαν! :mad::mad:

Αλλά .. ας είναι καλά το παιδάκι μου .. τώρα κυνηγάω τον ήλιο και τον βάζω να κάνει ηλιοθεραπεία! :D:D Μαυροτσουκαλάκι θα μου γίνει!!! :D:D:D:D:D:D

Νanouka πώς τα πάτε? καλύτερα τα πράγματα?

στις μετεπειτα εξετασεις που εγιναν στη μικρη ανακαλυφθηκε ασυμβατοτητα στο αιμα εμενα και του αντρα μου.....(ΚΑΝΕΝΑς ΜΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ρ4ΕΖΟΥς ΑΡΝΗΤΙΚΟ)συγκεκριμενα σε υποομαδα.....πραγμα πολυ σπανιο δλδ......ετσι αν τελικα το εμβρυο ειναι υγειες χωρις χρωμοσωμικες ανωμαλιες...πολυ πιθανο να κανω ενδομητρια μεταγγιση για τη σωστη αναπτυξη του

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι να πανε ολα καλά LIZ!!!

Σε εμας ευτυχώς πήγαν όλα καλά! Την ασυμβατότητα του παράγοντα ΑΒΟ την ανακαλύψαμε μετά τη γέννα του δευτερου παιδιού!!!!

Εγω ειχα Ο θετικό και ο αντρας μου Α θετικό και τα δυο παιδια Α θετικό. Μπηκαν από την πρώτη μερα σε φωτοθεραπεια ευτυχώς!!

Με τις θετικοτερες ευχές μου..

Ζωή

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και να'μαι πάλι!

Πρίν δυο βδομάδες έφερα στον κόσμο τον γιό μου και το σκηνικό επαναλήφθηκε αλλά αυτή τη φορά ήμουν διαβασμένη!

Γέννησα στο ΛΗΤΩ και να'ναι καλά όλοι εκεί με βοήθησαν πάρα πολύ. 1ον τον μικρό τον θήλασα μόλις γέννησα!!! (αφού τον πλύνανε και τον είδαν οι παιδίατροι μου τον έφεραν στο χειρουργείο όπου προσπαθούσαμε να βγάλουμε τον πλακούντα.... :( )

2ον μόλις διαπίστωσαν ότι εμφανίζει ίκτερο με ενημερώσανε κατ'ευθείαν και ποτέ δεν μου προτείνανε ξένο γάλα γιατί τον θήλαζα αποκλειστικά. Εμεινε ένα βράδυ για φωτοθεραπεία αλλα και πάλι μου τον έφερναν να τον θηλάζω όταν έκλαιγε! Την επομένη είχε 12αρι ίκτερο (οριακή τιμή) και τον πήρα... Την Κυριακή πήγε 15,6 αλλά επειδή ήταν μεγάλος (πάνω απο 3 κιλά και 6-7 ημερών) δεν χρειαζόταν λάμπα μιας και το όριο ήταν 19...

Την Δευτέρα το πρωί έπεσε στο 14,3 και χθές ήταν 13,4!

Μου είπε η παιδίατρος ότι οφείλεται στην ασυμβατότητα ομάδων μας (εγώ έχω Β+ και ο μικρός Α+ και η κόρη μου είχε 0+) και θέλει 20 μέρες για να του φύγει τελείως επειδή τον θηλάζω -κάνει λιγότερα κακάκια και δεν αποβάλεται τόσο γρήγορα η χολερυθρίνη- αλλά ουδέποτε κανείς δεν μου είπε να σταματήσω να θηλάζω!!!! Βέβαια είναι οριακές οι τιμές και όχι πολύ υψηλές αλλά είναι κρίμα με λάθος συμβουλές να στερούνε απο τα μωράκια το πρωτόγαλα....

Τελος πάντων τελος καλό και όλα καλά και να'χουν υγεία τα μωράκια μας και όλα τα μωρά του κόσμου!

• 7 months later...

Γυρισαμε απο το μαιευτηριο πριν δυο μερες. Μας ελεγαν πως ο ικτερος ειναι στο 9, δεν υπαρχει θεμα λεει. Ομως εχθες η παιδιατρος που την ειδε μας ειπε να την εχουμε στον ηλιο συνεχεια, ειναι παλι κοκκινοκιτρινη...

Μηπως ξερει κανενας να μας πει, γιατι εχουμε ανησυχησει....

Παντα υπαρχει ασυμβατοτητα ρεζους? Γιατι εμεις εχουμε ικτερο ενω ειμαστε και οι δυο ρεζους + ????

Μου ειπαν να τη θηλαζω. Εδω διαβαζω να μην το κανω αυτο? Χειροτερευει ετσι??

Καθε ποτε την μετραμε? Γιατι εμας δεν μας ειπαν τιποτα οταν φυγαμε απο το μαιευτηριο....μηπως πρεπει να την παμε να την μετρησουν παλι??

• 2 months later...
Γυρισαμε απο το μαιευτηριο πριν δυο μερες. Μας ελεγαν πως ο ικτερος ειναι στο 9, δεν υπαρχει θεμα λεει. Ομως εχθες η παιδιατρος που την ειδε μας ειπε να την εχουμε στον ηλιο συνεχεια, ειναι παλι κοκκινοκιτρινη...

Μηπως ξερει κανενας να μας πει, γιατι εχουμε ανησυχησει....

Παντα υπαρχει ασυμβατοτητα ρεζους? Γιατι εμεις εχουμε ικτερο ενω ειμαστε και οι δυο ρεζους + ????

Μου ειπαν να τη θηλαζω. Εδω διαβαζω να μην το κανω αυτο? Χειροτερευει ετσι??

Καθε ποτε την μετραμε? Γιατι εμας δεν μας ειπαν τιποτα οταν φυγαμε απο το μαιευτηριο....μηπως πρεπει να την παμε να την μετρησουν παλι??

Kαλησπέρα σας!!! Σήμερα γεννήσαμε κι εμείς το μωράκι μας στο Έλενα!!! Κοριτσάκι 3.500 και 49 πόντους. Γεννήσαμε στην 40 + κάτι ημέρες εβδομάδα με καισαρική και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με παραπάνω... Απο την ώρα που γεννήσαμε δεν το έχουμε δει γιατί το έχουν στις λάμπες γιατί παρουσίασε ίκτερο απο την πρώτη μέρα! Μας είπαν οτι η τιμή είναι στο 9 , αλλα είναι ανησυχητικό οτι το έκανε απο την πρώτη μέρα. Εχω Α+ και η μητέρα 0+ . Μας είπαν κι εμας οτι μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα... Έχουμε τρελαθεί....

Είμαι ένας νέος μπαμπάς και ψάχνω μέσα στο διαδίκτυο απαντήσεις σε ένα πρόβλημα με το μωρό μας που με έχει τρελάνει.

Γεννήθηκε πριν 5 ημέρες,αγοράκι βάρους 4100.

Επειδή μόλις γεννήθηκε και δεν έκλαψε αμέσως το πήγαν αμέσως στην εντατική με μικρό πρόβλημα αναπνευστικού.

Καθ' οδόν για την εντατική το μωράκι έκλαψε πάρα πολύ όπως μας είπαν και δεν χρειάστηκε τελικά βοήθεια οξυγόνου.

Έμεινε στην εντατική για 2 μέρες για παρακολούθηση,και μετά μας το έδωσαν κανονικά να το θηλάσει η μαμά του.

Δεν προλάβαμε να το πάρουμε στα χέρια μας ούτε 10 λεπτά.

Μας το πήραν για εξέταση επειδή η παιδίατρος του θαλάμου μας δεν το είχε ακόμα εξετάσει λόγο του ότι ήμασταν πριν στην εντατική.

Μας είπαν πως έχει ίκτερο και με τιμή 16,5.

Μετά από νέα εξέταση ανέβηκε ο ίκτερος στην τιμή 20,5.

Το πήγαν πάλι στην εντατική το παιδάκι για να του δώσουν όπως μας είπαν ορό και να το βάλουν στην λάμπα όπως κάνουν στον ίκτερο.

Μετά από 1 μέρα κατέβηκε στο 16 και την ίδια ημέρα το βράδυ ανέβηκε ξανά στο 18,5.

Έχουμε τρελαθεί εντελώς.

Ακόμα το παιδί μας δεν το έχουμε ακούσει πως κλαίει.

Τι σημαίνει ίκτερος σε αυτές τις τιμές?

Κάθε απάντηση σας θα μας βοηθήσει απίστευτα.

Και κάτι ακόμα.

Υπάρχει ασυμβατότητα ρέζους στο αίμα μας είπαν.

Η γυναίκα μου έχει αρνητικό και το παιδί θετικό.

Επειδη και εμεις ειχαμε τρελεθει με το θεμα του ικτερου και καθε 2 μερες πηγαιναμε στο μαιευτηριο για εξεταση χολερυθρινης και ενημερωση τον παιδιατροκανετε, εκοψα το μητρικο γιατι για 15 μερες ειχε υψηλες τιμες(δεν σας συμβουλευω ομως να κοψετε το μητρικο), οταν αρχισε να πεφτει και καναμε επαναληπτηκη εξαταση αυξηθηκε παλι η τιμη χολερυθρινης. Θελει καθε 2 ωρες ταισμα για να μην αφυδατωθει το μωρακι σας και φως. Αυτες τις ηλιολουστες μερες εκμεταλλευτητες βαζοντας το κοντα σε ενα παραθυρο (οχι απευθειας ο ηλιος να το χτυπαει, γιατι εγω εκανα και αυτη τη βλακεια). Γρηγορα θα περασει και θα το ξεχασετε. Και παλι οι καλυτερες ευχες στο μωρακι σας!

Dz0Up3.png

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

γεια σας ! το μωρακι μου ειναι 8 ημερων και τις 7 ημερες της ζωουλας του της εχει περασει ηδη στη λαμπα ... κοντευω να τρελαθω, ο ικτερος δεν πεφτει με τιποτα, ξεκινησε με 17 επεσε στο 13 και εκει που ημασταν ετοιμοι να την παρουμε σκαρφαλωσε ξανα στο 17 και φτου κι απ την αρχη .. εχω βαρεθει να ακουω απο τους παιδιατρους την ιδια καραμελα , οτι στην ασυμβατοτητα συμβαινουν αυτα, ποτε θα παρω το μωρο μου επιτελους??? :(:(:(

γεια σας ! το μωρακι μου ειναι 8 ημερων και τις 7 ημερες της ζωουλας του της εχει περασει ηδη στη λαμπα ... κοντευω να τρελαθω, ο ικτερος δεν πεφτει με τιποτα, ξεκινησε με 17 επεσε στο 13 και εκει που ημασταν ετοιμοι να την παρουμε σκαρφαλωσε ξανα στο 17 και φτου κι απ την αρχη .. εχω βαρεθει να ακουω απο τους παιδιατρους την ιδια καραμελα , οτι στην ασυμβατοτητα συμβαινουν αυτα, ποτε θα παρω το μωρο μου επιτελους??? :(:(:(

Λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που περνάτε. Κι εμείς είχαμε ίκτερο για πολύ-πολύ καιρό (πιό χαμηλές τιμές αλλά καθαρίσαμε όταν το μωρό πήγε σχεδόν 2 μηνών) και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι γρήγορα να γυρίσετε σπίτι με το μωρουλάκι σας. Περαστικά της

S02fp3.png

LnVyp3.png

Ο ίκτερος γενικότερα πέφτει αργά, ειδικότερα αν θηλάζεις. Εμένα και τα δυο μου παιδια εκαναν υψηλό ικτερο. Στην κόρη μου μείναμε επτά μέρες στο νοσοκομείο και να φανταστείς είχα και τον μεγάλο σπίτι να περιμένει. Πάντως καλύτερα να είσαι μεσα και να το παρακολουθούν. Το μωρό μιας φίλης μου νοσηλεύτηκε με 20 ικτερο για 15 μέρες στο παίδων γιατί οι πανέξυπνοι γιατροί στο νοσοκομείο που ήταν κανανε μέτρηση αμέσως μολις το παιδί είχε βγει από την λάμπα και της έδωσαν εξιτήριο αντί να περιμένουν ενα 24 να δουν αν θα ανέβει πάλι.

Και όσο αν σου φαίνεται καραμέλα, όντως στην ασυμβατότητα αργεί να πέσει. Νομίζω ότι σε εμάς έπεσε κάτω από 10 μετά από δυο μήνες αν θυμάμαι καλά.

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...