Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναδοχή παιδιών με ασθένειες & σύνδρομα


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΡΙΑ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΠΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ. 

ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ( ΝΟΜΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ).ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΒΙΟΛΟΓΗΚΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΛΚΟΛΙΚΕΣ, ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΟΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΗΔΡΗΜΑ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ Η ΨΗΧΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΣΥΝΔΡΟΜΟ ( Π.Χ. ΝΤΑΟΥΝΜΥΕΛΟΜΗΝΙΓΓΚΟΚΗΛΗ, ΚΑΡΚΙΝΟ,ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΚΛΠ). 
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ Η ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β η C, Η ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΙΟ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΤΟ ΠΑΔΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΤΙΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΟΡΟΘΕΤΙΚΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΜΩΣ Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΕΜΕΙΝΕ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 4-Ν ΧΡΟΝΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ. 
ΟΡΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΗΝΔΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΓΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΜΙΣΗΧΡΟΝΩΝ ΦΥΓΑΝΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ HIV, ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΓΕΙΕΣ, ΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ "ΑΡΡΩΣΤΟ"  
ΑΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ  ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΝΑΔΩΝ ΑΛΚΟΛΙΚΩΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ BΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙ ΑΛΚΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ Η ΚΑΘΟΛΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ( ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΛΚΟΟΛ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ). ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΝΕΟΓΝΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕBΡΟΛΟΓΙΑ ( ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ Η ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ). ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ .))))  

 

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ RAD- REACTIVE ATTACHMENT DISORDER. ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ RAD., ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΜΑΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.  
 

 

 

ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΔΟΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ. ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΔΟΧΟ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 
 

 

 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΥΜΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΚΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΔΙΑ 14-18 ΧΡΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΩΣ ΖΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ. 
 

ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ, ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ. 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


 

 

ΑΑΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ "ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ".

Link to comment
Share on other sites

 

 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΔΟΧΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΑ Η ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ-ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με την νευρολογίαΣχεδόν όλα τα παιδιά την παρουσιάζουν. Μην ξεχνάμε ότι περισσότεραπαιδάκια είναι από Μάνες χρήστες  και αλκοoλικεςΈχουμε ένα ερώτημά" Να πάρω ένα παιδάκι με οργανική βλάβη του εγκεφάλουΌλα τα μωράκια έχουν ανάγκη από στοργή και αγάπη. ". Πρέπει να κοιτάξετε σε ποιο βαθμό έγινε αυτή η βλάβηΠόσο συχνά έπινε η βιο μαμά ( μην ξεχνάμε αλκοoλικο σύνδρομο http://www.ediet.gr/edietblog/42-pregnancy-lactation/113-emvryiko-alkooliko-syndromo-fas), η ποια ναρκωτικά χρησιμοποιούσε Τι μπορεί να κάνει ο αναδοχοσ? Να πάει στο νευρολόγοΟμοσ πρέπει να βρείτε έναν που δεν θα σας πει " Γιατί το πήρες? Δεν το ξερεσ?" Άλλα να βρείτε ένανεπαγγελματία  ποθ θα πει " Οτι μπορουμε θα κανουμε, για να βοηθήσουμε" . Πάρτε 2-η, 3-η γνώμηαλλά μην φοβάστεενημερωθείτε για κάθε διάγνωσή. Μην ξεχνάτε ότι ο εγκεφαλος των μικρών παιδιών αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, και αν υπάρχει βλάβη μπορεί να αναπτηχθει παραλληλα για να διορθώσει το π[ροβλημαΓνωρίζω μερικά παιδάκια  απο ίδρυμα ( από μακρυά) που έχοντάς υποστεί εγκεφαλικό μετά από θεραπιες μπορεσαν και περπατήσανε και αναπτύσσονται  σαν τα κανονικά παιδιά. Πρεπει να καταλαβαίνετεότι ένα υγιέστατο παιδί δεν θα δώσουν για ανδοχήΆρα ετοιμαστείτε για όλα τα ενδεχόμενα -καρδιάσπαστικά παιδιάνοητικοί στέρησήεπιλεψιαμυοπάθειααλκοολικο σύνδρομοκυστεςατρεσία του εντέρου ( αν  το μετέφρασα σωστά), υδροκεφαλή, ανομαλιες στην ανάπτυξη κάποιων οργάνωνσύνδρομο  Απερτσύνδρομο Νταουνλαγώχειλο κλπ. Υπάρχει μεγάλωσ καταλογος απο παθησειςομως πίσω από αυτό είναι οι μικρεσ ζωέςΕσεις σαν ενήλικοι πρέπει να πάρετε απόφασή αν αντέχετε όλα αυτάΓιατί επιτροφη δεν υπάρχει μετά. http://www.noesi.gr/book/syndrome/apert

Link to comment
Share on other sites

Περισσότερα παιδιά σαν διάγνωση έχουν στην κάρτα τούς "νοητική στέρηση ελαφριάς μωρφής". Σε περισσότερα όμως όταν φτάνουν στην οικογέννια βγάζουν αυτή διάγνωση. Γιατί? Λόγο τού ότι τα παιδιά στο ίδριμα βρήσκονται σε συνεχόμενο στρεσς ( αποδηδηγμένα ), καί οργανισμός τους προσαρμόζεται.Η ψηχηκή ανάπτηξη σταματάει η καθιστηρεί να αναπτυχθεί. Πολλά παίδακια περπατάνε αργότερα από τα κανονικά, αρχίζουν να μιλάνε αργότερα, ελέγχουν την τουαλέτα αργότερα κλπ. Δηλαδή λόγω αυτης της καθηστέρησης αν ο γιατρός ειναι έμπηρος ποτέ δεν θα γράψει " νοητική στέρησή" σε ένα παιδάκι μικρότερο 5 χρονών. Μια γνωστή μου πήρε ένα κοριτσάκι. Αυτό ήταν πρόωρο, και για αυτό δεν αναπτύχθηκαν σωστά οι πνεύμονές της.  Κατερινάκι είναι 2 χροών, και ήδη έχει "νοητική στέρησή". Την έχει λόγω του ότι το παιδί βρισκόταν συνέχεια στο κρεβατάκι του, δεν την αφήνανε να βγει γα να μην κολλήσει από αλλα παιδιά καμιά γρίπη η κάτι άλλο. Ετσι το παιδί δεν περπατάει καλά-καλά, δεν ξέρει να παίζει με αλλά παιδάκια, δεν μπουσουλάει. 

Καθυστέρηση στην ανάπτυξη έχει, όχι νοητική στέρηση. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Φτιάχνουμε ΣΤΑΘΕΡΟ περιβάλλον στο σπίτι, ψάχνουμε για να λύσουμε γιατρικά θέματά, πολλά μασάζ η φισικοθεραπίες. Αν το παιδί έχει κινητικά προβλήματα και δεν είχε πολλά ερεθίσματα, τότε ο νευροψηχολόγος πρέπει να γίνει ο καλύτερος σας φίλος http://www.filoktitis.com.gr/υπηρεσίες/νευροψυχολογική-αξιολόγηση-και-η-γνωστική-αποκατάσταση
Και θυμόμαστε ότι ο στόχος δεν είναι να μπεί το παιδί στο πανεπιστήμιο, άλλα να μεγαλώσει σε ένα ευτυχισμένο άτομο, προσαρμοζμενο να ζήσει στην κοινωνία. 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Φορέας στην Ελλάδα για την Ηπατίτιδα C:

  • Ελληνικό Ιδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.) Μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την ενημέρωση του κοινού για τα νοσήματα του πεπτικού συστήματος και της υγιεινής διατροφής. Πατριάρχου Ιωακείμ 30, 10675, Αθήνα Τηλέφωνο: 2107231332 Email: [email protected] Ιστοτόπος: www.eligast.gr
Link to comment
Share on other sites

Πιο εύκολη γίνεται η αντιμετώπιση της ηπατίτιδας C. Κλινικές μελέτες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε 99 ηπατολογικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, έδειξαν ότι ο ιός μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά στο μισό χρόνο και με σημαντικά λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες. Την αισιόδοξη αυτή ανακοίνωση έκαναν σε Συνέντευξη Τύπου ο ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Στέφανος Χατζηγιάννης και ο αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Άγγελος Χατζάκης . Οι δύο διακεκριμένοι επιστήμονες αναφέρθηκαν στα ευρήματα μεγάλης κλινικής μελέτης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 1.311 ασθενείς από πολλές χώρες του κόσμου, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό «Annals of Internal Medicine». Για το λόγο αυτό, μελετήθηκαν ασθενείς οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τους «πιο εύκολα αντιμετωπίσιμους» γονότυπους 2 και 3 τού ιού ηπατίτιδας C. Η μελέτη έδειξε ότι ακόμη κι αν η διάρκεια της θεραπείας με πεγκυλιωμένη ιντερφερόνη α-2α ελαττωθεί κατά το ήμισυ, από ένα έτος σε έξι μήνες, και η δόση της ριμπαβιρίνης μειωθεί κατά 200 έως 400 mg την ημέρα, 84% εξ αυτών θα επιτύχουν σταθερή ιολογική απόκριση. Στους ασθενείς με το «δύσκολο» γονότυπο 1, απαιτούνται 48 εβδομάδες θεραπείας με τη συνήθη δόση (1.000 - 1.200 mg) ριμπαβιρίνης για να επιτευχθεί το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα (52% ιολογική απόκριση των ασθενών). Στο σύνολο των ασθενών, η χορήγηση του συνδυασμού πεγκυλιωμένης ιντερφερόνης και ριμπαβιρίνης μετά από 48 εβδομάδες, είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη σταθερής ιολογικής απόκρισης σε 63% συνολικά των ασθενών. Τα ευρήματα αυτά θα επιτρέψουν στους ιατρούς να προσφέρουν στους ασθενείς τους τη βέλτιστη θεραπεία και να μειώσουν το κόστος περίθαλψης για τους ασθενείς με γονότυπο 2 και 3. «Γνωρίζουν πλέον ότι οι έξι μήνες θεραπείας έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα με τους 12 μήνες», σημείωσε ο καθηγητής κ. Χατζηγιάννης, επισημαίνοντας ότι τα οφέλη που προκύπτουν για τους ασθενείς από την αγωγή αυτή αφορούν στη σημαντική ελάττωση των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Να, κοριτσάκι, βάζω το πόστ γιατί η Βάση Δεδομενών στην Ρωσία είναι ανοιχτή. Το κορίτση αυτό το λένε Ζωή. Δεν έχει ούτε τα χεράκια, ούτε τα ποδαράκια. Νοητικά αναπτησεται πολύ καλά.  

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.usynovite.ru/child/?id=auhyi-2ad2i Άλλο κορίτσι, κοιταχτε. Διάγνωση μία απο αυτές που έγραψα πιο πάνω. Καί είναι πάρα πολλά τόσο ομωρφα μένουν εδώ στην Ελλάδα. Πάρτε στην αναδοχή, καί μετά βλέπετε

Link to comment
Share on other sites

https://showhope.org/product/the-connected-child/ Γιά όσους ξέρουν καλά Αγγλικά. ¨Ενα από τα καλύτερα βιβλία που εξηγούν καί βοηθάνε να αντιμτοπίσουν το τράβμα των παίδιών από τα ιδρηματα. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 εβδομάδες μετά...

19.ΕΛΕΠΑΠ, Η Ελληνικη Εταιρεια Προστασιας και Αποκαταστασης Αναπηρων Παιδων ειναι Σωματειο προνομιακου κοινωνικου χαρακτηρα με καθεστως Νομικο Προσωπο Ιδιωτικου ∆ικαιου. Ιδρυθηκε στην Αθηνα το 1937 απο πρωτοβουλια ιδιωτων. Στοχος της ΕΛΕΠΑΠ ειναι να βοηθησει παιδια σπαστικα η με αλλες κινητικες αναπηριες στην αντιμετωπιση της παθησης τους. Κόνωνος 16 , 11634 Αθήνα, Τηλ. 210-7212780,210-7228360,210-7233860, fax:210- 7228380 http://www.elepap.gr

Link to comment
Share on other sites

24.Εθνικος Οργανισμος Μεταμοσχευσεων, δραστηριοποιειται για την προωθηση της ιδεας της ∆ωρεας Ιστων και Οργανων. Ο Ε.Ο.Μ. προχωρα σε δυο κατευθυνσεις, εφ’ ενος στη βελτιωση του μεταμοσχευτικου προγραμματος μεσα στο Εθνικο Συστημα Υγειας, και αφετερου στην ενημερωση των πολιτων της χωρας μας. Σε ευρωπαικο επιπεδο συνεργαζεται με ολους τους αντιστοιχους οργανισμους της Ευρωπης. Πλουταρχου3, 106 75 Αθηνα, (Σοφια Ψυχογιου) τηλ. 210-6471200, 210-7255065-6, fax: 210-7255066, 210-7248527, http://www.eom.gr

Link to comment
Share on other sites

Επίσης γράφουν ότι θεραπείες με άλογα και δελφίνια δίνει πολύ καλά ποτελέσματα. Για άλογα έχω ακούσει ότι κάτι υπάρχει έξω από την Αθήνα, για δελφίνια δεν γνωρίζω τίποτα. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

https://www.instagram.com/mama.nuzhna.vsem/ (γιά παράδειγμά ) εδώ θα δείτε φώτο παιδιών από τα ιδρύματα Ρωσίας. Είναι παιδιά ανεπιθύμητα προς υιοθεσία. Κάποια μωράκια έχουν τις μαμάδες στην φυλακή ( κανένας δεν τα παίρνει , για να μην τα αναζητήσει η μαμά οταν βγεί. Θα αναζητήσει? Θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, θα βρεί δουλειά , σπίτι? Η το παιδάκι θα παραμείνει για πάντα στο ίδρυμα? ) Κάποια έχουν σήνδρομο ( FAS, DAOYN, APERT , SPINA BIFIDA ) και δεν θα τα αναζητήσει κανένας. Κάποια θα πεθάνουν, κάποια θα πάνε σε κληστό ίδρημα μετά τα 18 ). Κάποια είναι οροθετικά, καρδιακά, με επιλεψια, λαγώχειλο, πομφολυγώδη επιδερμόλυση. Κάποια έχουν πολλά αδέρφια ( ίδρυμα δεν τους δίνει χωριστά ) και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ λίγοι υποψήφιοι που αναζητούν "τραινάκι" από 3-4-5 παιδάκια. Και αυτά επίσης θα μείνουν στο ήδρημα. Στην ¨Ελλάδα μορεί η κατάσταση είναι ΛΙΓΟ διαφορετική, άλλα υπάρχουν πάρα πολλά παιδάκια που μπορούν να πάνε στην αναδοχή. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 Τα πιο όμωρφα παιδιά έχουν τις ποιό σοβαρής παθησεις ( τα αγαπημένα μου  spina bifida).  Η Ζωήτσα ( το κοριτσάκι χωρίς ποδαράκια και χεράκια από τα προηγούμενα ποστ ) πήρε δρόμο της για ανάδοχη οικογέννια))))

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

7 minutes ago, TSAPNOKLIDOU ELENA said:

 

 

 

7 minutes ago, TSAPNOKLIDOU ELENA said:

 

 

 

SPINA BIFIDA η  μυελομηνιγγοκήλη-  είναι πάρα πολύ σοβαρή πάθηση . Αυτές μέρες συνήθως κάνουν έκτρωση , και τέτοια παιδάκια δεν γενιούνται καν. Κρίμα, γιατί είναι πανέξηπνα και καλύπτουν την αδιναμια τους στην μεταφορά με νοιτική ανάπτηξη. Θέλει παρακολούθηση από τον νευροχειρούργο, νευρολόγο, ουρολογο και ορθοπεδικό. Λόγω του ότι κόβονται εκτεθεμένα νεύρα στη κήλη, τα παιδάκια δεν μπορούν να ελένξουν την τουαλέτα, πρέπει να φοράνε πάνα, να κάνουν κάθε μέρα, χρήση καθετήρα για να βγούν όλα τα ούρα έξω και να μην χαλάσουν τα νεφρά. Επίσης τα παιδιά αυτά δεν νοιώθουν καλά τα πόδια τους. Κάποια χρησημοποιούνε μόνο καρότσι, κάποια μορούν και περπατάνε λίγο. Για να αναπτιχθούν κάπως οι ικανότητες σπίνα παιδάκια χρεάζονται οπωσδήποτε φισική αποκατάσταση. Τέτοια προγράμματα έχει στο ΕΛΕΠΑΠ η σε άλλα παρόμοιά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.  

Παιδιά δεν μπορώ να διγράψω τα 2 από 3 παραθήρα ανοιχτά.  Σόρρι δεν βρίσκω αναλογο κουμπι στον υπολογηστή μου.:confused:

Link to comment
Share on other sites

Η γνωριμία μου με spina bifida ξεκίνησε με αυτό το κοριτσάκι https://vk.com/albums-126463452. Την ερωτεύτηκα γιατί έμοιαζε πολύ στην κόρη μου. Για ένα χρόνο κάθε μέρα ασχολιόμουν μόνο με την προώθηση τον ποστ μου σε όλα τα μέσα στήν Ρωσία. Οταν έμαθα για την πάθηση της-έπσε η καρδιά μου. Όμωσ με τον καιρό σταματάει να σε ενοχλεί και αρχίζειςνα βλέπεις το παιδί,  ψάχνεις εξόδους, γιατρούς, νοσοκομεία. Ψάχνεις πληροφορίες, μαθαίνεις για το πού μπορείς να βλετιώσεις την κατασταση του παιδιου. Φοβόμαστε αυτό που δεν γνωρίζουμε. Τελικά το "κοριτσάκι μου" βρήκε οικογένεια. Ελπίζω τα πόστ μου βοήθησαν 'έστω και λιγάκι. Μέτά από όλη αυτήν ιστορία φοβάμαι μόνο λίγες παθήσεις όπως Μυϊκή Δυστροφία .  
 
Link to comment
Share on other sites

http://www.usynovite.ru/child/?id=7ki8u-orrbΚαταλαβαίνουν πολύ καλά ότι μείνανε μόνοι τούς. Κοιτάχτε την έκφραση στο προσωπάκι :-(  http://www.usynovite.ru/child/?id=7x5ci-1rr5

Link to comment
Share on other sites

Η Σοφία έχει spina bifida.Mετακινείται με χέρια, όμως είναι πανέξυπνη και νοητικά αναπτύσσεται πάρα πολύ καλά. Όλα τα spina bifida έχουν ύγροκεφαλή, όμως την αντιμετωπίζουν βάζοντας βαλβίδα. Μόνο στήριξη της οικογένειάς μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν, αλλιώς θα πάνε σε κλειστά ιδρύματα που τους δένουν στα κρεβάτια ( και στη Ελλάδα λόγω του ότι δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό ) και τα παιδάκια σιγά σιγά σβήνουν. 
 
Link to comment
Share on other sites

http://www.usynovite.ru/child/?id=d27ns-fh35 Αγγελήνα,έχει την ίδια πάθηση. Φαίνεται ότι η βαλβίδα δεν λειτουργεί και πολύ καλά, και χρεάζεται επείγοντος να τοποθετηθεί άλλη. Όμως σε κάποια ιδρύματα δεν προσέχουν πολύ, μέχρι να φουσκώσει πάρα πολύ το κεφάλη του παιδιού. Καλύτερα να μην φουσκώσει, για να μπορέσει το παιδί να το κρατήσει. Η κατάσταση ακόμα είναι διαχειρίσιμη. Τα ματάκια έχουν συξημένες κόρες, αρα είτε δεν βλέπει καλά απο την υδροκεφαλή, είτε δίνουν ηρεμιστικά για να μην κούνιεται πάρα πολύ στο κρεβατάκι της . Ε΄τσι όπως είναι, αυτό το κοριτσα΄κι για δυνατούς αναδόχους που δεν θα φοβηθούν δυσκολίες. Δεν θα περπατήσει, άλλα στο καρότσι μιά χαρά θα πάει. Ο πρώτος σταθμός-επίσκεψη στον νευροχειρούργο για την βαλβίδα. Θα χρεαστεί μαγνιτική οπωσδήποτε. Μετά οφθαλμίατρος και ορθοπεδικός ( υπάρχει εξαγωγή ισχίου και χρεάζεται να πέσει πολύ γίψο για να διορθωθεί το πόδι, μπορεί και χειρουργείο ). Αλλα , με αυτήν την διάγνωση το καλό είναι, ότι δεν περιμένεις κάτι άλλο. Ναι , είναι σοβαρή πάθηση, άλλα τα προβλήματα είναι σηγκεκρημένα. Τέτοια παιδιά καλύτερα να πάνε σε αναδοχή, γιάτι το κράτος προσφέρει δωρεάν γιατρική περίθαλψη και πολλά άλλα που δικαιούται σαν ορφανο΄.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλός ορθοστάτης. Και δεν χρεάζεται καρότσι. Στο καρότσι το παιδί κάθεται, εδώ βρήσκεται όρθιο και μπορεί να φτάσει πράγματα ψηλά με το χέρη , χωρίς βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...