Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Έχει κάνει δύο φορές λαρυγγίτιδα και την πρώτη τρόμαξα πάρα πολύ. Του έδωσα κορτιζονούχο και πέρασε βέβαια (κάναμε και μία βολτίτσα από το Παίδων). Μετά η ομοιπαθητικός παιδίατρος (έχω δύο, μία συμβατική και μία ομοιοπαθητικό) μου έδωσε ένα ομοιοπαθητικό φαρμακάκι (ακόνιτουμ, νομίζω), γιατί μου είπαν και οι δύο, ότι όταν κάνει λαρυγγίτιδα, την επαναλαμβάνει μέσα στον επόμενο μήνα. Τη δεύτερη φορά ήταν βέβαια πιο ήπια, και με το ομοιοπαθητικό υποχώρησε. Δεν έτυχε να ξανακάνει έκτοτε. Ίσως μία πολύ πολύ ελαφρά πριν από ένα μήνα, αλλά βγήκαμε στο μπαλκόνι και ηρέμησε!

Διαφημίσεις

Κορίτσια κολλάει η λαρυγγίτιδα...?

Έχω φρικάρει...χθες είμασταν παρέα με παιδάκια εκ των οποίων το ένα είχε, η μαμά του μας είπε πως δεν κολλάει! Ισχύει???? ...και΄όποιος ξέρει αν κολλάει σε πόσο χρονικό διάστημα εκδηλώνεται????

bMZ0p2.png

Κι εμείς ακόνιτουμ! (respect)

Για τη δεύτερη μέσα στο μήνα δεν ήξερα. ΦΡΙΚΗ. Γενικά ξέρω ότι υπάρχει η άποψη ότι την παντρεύεσαι μεχρι τα 5 ή 6. Η ομοιοπαθητικός είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό αυτό και ότι κατά τεκμήριο οι επόμενες φορές αν συμβούν είναι πολύ πιο ελαφριές. Στις επάλξεις είμαι πάλι.

Για το αν κολλάει τώρα, μη σε φρικάρω, αλλά μου είπε η παιδίατρος ότι όσο βήχει κολλάει. Ρώτα το γιατρό σας μήπως δεν κατάλαβα καλά.

επανεπεξεργασία του μηνύματος: ειδα αυτό http://www.paidiatros.com/children/Emergencies-Laryngitis/ που λέει ότι δεν είναι απαραίτητα μεταδοτική.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ο πιτσιρίκος μου είχε θέμα με τις λαρυγγίτιδες. Η πρώτη όταν ήταν 7 μηνών. Εφιάλτης. Τρέχαμε στις 3 το βράδυ στο νοσοκομείο και ρώταγα συνέχεια αν αναπνέει.

Ακολουθήσαμε το σχήμα εισπνεόμενα και κορτιζόνη και το παιδί ήταν μέσα στον εκνευρισμό και την γκρίνια. Χρώμα μηδέν. Όρεξη ανύπαρκτη.

Αυτά Απρίλιο του 2010.

Από Σεπτέμβριο του 2010 ξεκίνησε και εκείνος ομοιοπαθητική.

Εκείνον τον χειμώνα πέρασε πολλές λαρυγγίτιδες. Τις ξεπέρασε όλες με τα ομοιοπαθητικά, μόνο 1 φορά πήρε αντιβίωση για σούπερ μεικτή ίωση, και αυτό για 3 μέρες. Μηδέν εκνευρισμός και αυπνία. Η όρεξη του καλή και γενικά καμμία σχέση από όταν πήρε συμβατικά φάρμακα.

Φέτος άκουσα τον χαρακτηριστικό βήχα μια φορά μέχρι τώρα από τον Σεπτέμβριο. Δεν πρόλαβα καν να ζητήσω ενημέρωση από την ομοιο. Την επόμενη μέρα δεν ξανακούστηκε τίποτα. Ελπίζω ότι φέτος τα πράγματα θα κυλίσουν ήρεμα, τουλάχιστον πιο ήρεμα από πέρσυ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

η λαρυγγίτιδα αν είναι ιογενής κολλάει (κατά τον γιατρό)...

εμάς το γύρισε σε βρογχίτιδα...και καλώς ήρθαμε στον κόσμο των εισπνεόμενων :-/

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια παθουσα και εγω με το αγορακι μου και χτες το βραδυ ακουσα παλι τον γνωστο βηχα και φυσικα δεν κοιμηθηκε κανεις. Σας παραθετω πιο κατω ενα παλιοτερο ποστ μου για να αποφυγετε "συμβουλες" παιδιατρου σαν αυτης που πηγα εγω.

Αρχικό μήνυμα απο candy1234 viewpost.gif

Η κα Κούκουρα είναι μήπως και στο Κεντρο Μητέρας κ παιδιού στην Αγ. Σοφία; Είναι γύρω στα 50; (ετών) Γιατί πήγα πριν μια εβδομαδα εκει και μου φάνηκε καλή γιατρός..μια κυρία με μαύρα μαλλιά και αφέλειες..ή άλλη λέω;

Μα τι λετε? Εγω δυστυχως την επισκεπτομαι στο ΙΚΑ για να μου γραφει τα εμβολια και μετραω τα δευτερολεπτα να φυγω απο κει μεσα. Αναγωγη σαν ανθρωπος και σαν γιατρος παντελως ασχετη. Σας το λεω εκ πειρας αφου πριν απο μια εβδομαδα πηγα σαν εκτακτο ραντεβου (η κυρια δεχετε μεχρι τις 6¨30 στο ικα αλλα την κανει σκασιαρχειο απο τις 5 και ...), ο μικρος μου ειχε λαρυγγιτιδα (η παιδιατρος μας ελειπε σε συνεδριο) και μου εδωσε απαραδεκτη ποσοτητα φαρμακου επικυνδυνη για το παιδι. Οσες μανουλες εχουν περασει την λαρυγγιτιδα ξερουν το μπουκαλακι με την κορτιζονη, που το δινεις σε πολυ βαριες μορφες. Η εν λογο "παιδιατρος" μας το εδωσε να το παρουμε 3 φορες την μερα επι 3 μερες!!!!!!!!!!!! + αντιβιωση που δεν χρειαστηκε. ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ!

Δεν θελω να της το χαρισω και αυτο και ψαχνω και αλλες μητερες να μαζευτουμε να την διωξουμε απο αυτο το ΙΚΑ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...