Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξετάσεις Θρομβοφιλίας και Κυστικης Ινωσης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Είμαι έγκυος στις 6 βδομάδες και ο γιατρός μου είπε να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία και κυστικη ινωση. Χωρίς να κάνουμε διαφήμιση μπορείτε να μου πείτε ενα αξιόπιστο κεντρο για να τις κάνω και περίπου πόσο πληρώσατε εσείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

καλησπέρα....!!!! 
καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!

εγω για την θρομβοφιλια με ειχε παραπεμψει ο γυναικολογος μου σε ενα εργαστηριο καπου στον κορυδαλλο.....τιμη περιπου 200€...

οσον αφορα την κυστικη ινωση την καναμε σε ενα νοσοκομειο πισω απο το παιδων Αγ. Σοφια, δεν θυμαμαι πως λεγεται και η τιμη ηταν γυρω στα 150-180€...

και στις δυο εξετασεις μας κατηυθυνε ο γυναικολογος που να κανουμε ποια εξεταση....

δυστυχως απο οσο ξερω αυτες τις εξετασεις δεν τις καλυπτει το ΙΚΑ..

με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!!!

Καλησπέρα εγώ έκανα το πληρες πακέτο της κυστικής ινώσης για το 99.9% των μεταλλάξεων στο γυναίκας υγεια και στοίχισε 300 ευρώ.βγηκα θετική σε μετάλλαξη της κυστικής οπότε αναγκάστηκε και ο άντρας μου να το κάνει.ευτυχως δεν έφερε γονίδιο μετάλλαξης.

Εγω εκανα πληρη γονιδιακο ελεγχο στο παραρτημα του Αλεξανδρας και πληρωσα 150 ευρω.τα πρωτα αποτελεσματα τα ειχαμε σε δυο ωρες επειδη ηταν επειγουσα η κατασταση και μεσολαβησε η γυναικολογος μου.τα υπολοιπα σε πεντε μερες.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας. Εγω ειμαι 6 εβδομαδων κ 2 ημερων.πηγα σημερα στον γιατρο κ μου ειπε να κανω εξετασεις κυστικης ινωσης.ειναι καποιες οι οποιες γραφονται αλλα εχω το 50% των πιθανοτητων.εστω αυτο για αρχη μιυ ειπε.οσο για την θρομβοφιλια μ ειπε οτι δεν ειμαι στην κατηγορια γυναικων που πρεπει να την κανουν.ομως εγω λεω αν την βρω καπου δωρεαν η πολυ οικονομικα να την κανω.εχετε ιδεα που; 

16 ώρες πρίν, ΚΑΛΥΜΝΙΑ είπε:

Γεια σας. Εγω ειμαι 6 εβδομαδων κ 2 ημερων.πηγα σημερα στον γιατρο κ μου ειπε να κανω εξετασεις κυστικης ινωσης.ειναι καποιες οι οποιες γραφονται αλλα εχω το 50% των πιθανοτητων.εστω αυτο για αρχη μιυ ειπε.οσο για την θρομβοφιλια μ ειπε οτι δεν ειμαι στην κατηγορια γυναικων που πρεπει να την κανουν.ομως εγω λεω αν την βρω καπου δωρεαν η πολυ οικονομικα να την κανω.εχετε ιδεα που; 

Καλησπερα.με το καλο το μωρακι σου!!δεν ξερω για ποιο λογο θελεις να κανεις για θρομβοφιλια.ειναι ακριβες εξετασεις και δεν γραφονται.εγω θα κανω αυτες τις μερες για καποια γονιδια σε ιδιωτικο μαιευτηριο στην Αθηνα και κοστιζουν 200 ευρω.εφοσον σου λεει και ο γιατρος σου οτι δεν υπαρχει λογος να τις κανεις καλυτερα μη μπλεξεις χωρις λογο.σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρακι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...