Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χοριακή 68.7 με 13 ημέρες καθυστέρησης και καφέ υγρά.Υπάρχει κίνδυνος αποβολής ? (καφέ, κλειδωμένο)

Maralin

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Indyla καλά κάνεις και μου λες την εμπειρία σου.Εχω ηδη βρει και εναν άλλο γιατρό που ειπαν .Θα δω τι θα μου πει την Τριτη και θα εξαρτηθεί τι θα κανω.Αν συνεχιστεί ολο αυτο θα παω στον αλλο γιατρό.Ωστόσο ειναι σαν να εχω αδιαθετήσει.Θα κανω και τη χοριακή τη Δευτέρα μηπως τελικά πέφτει και ευχομαι να μη προκύψει τιποτα δυσαρεστο.

Την ανεφερεσ την αιμοραγια στο γιατρο που σε παρακολουθει?? 

Γιατι κ εγω ειχα αιμοραγια οταν ειχα το εξωμητριο..οχι βεβαια σαν περιοδου..αλλα αρκετη...μονο που η χοριακη ανεβαινε...

Μην βγαζεισ μονη σου συμπερασματα πωσ προκειται για αποβολη..μπορει να ειναι κατι αλλο...

Εδω μιλαμε για εξωμητριο..που ειναι κ επικινδυνο..το παραμικρο θα πρεπει να. το αναφερεισ στο γιατρο...

Και επειδη λενε τα κοριτσια για τον τροπο που σε παρακολουθει ο γιατροσ..εγω που ειχα αυτην την δυσαρεστη εμπειρια νοσηλευτηκα για 8 μερεσ στο ιπποκρατειο και μεχρι να δουν τι συμβαινει (γιατι ηταν πολυ μικρη η χοριακη κ δεν φαινοταν που ηταν) υπγρχαν 3  περιπτωσεισ...

Ειτε να φυγει απο μονο του...ειτε να χειρουργειο εφοσον δουν σε ποιο σημειο ειναι..αλλα να το δουνε...ειτε μεθοτρεξατη που μου την απεκλεισαν...

Ολεσ αυτεσ τισ 8 μερεσ οπωσ ειπα και παραπανω με παρακολουθουσαν με καθημερινη χοριακη και καθημερινουσ υπερηχουσ..2 και 3 τη μερα...

Δεν ειναι μια απλη κατασταση...

Καλα κανει κ ζηταει συνεχωσ να σε δει κ υπερηχο εφοσον δεν νοσηλευεσαι..αλλα εγω θα πηγαινα σε νοσοκομειο.....

Σε περιπτωση χειρουργειου αυτοσ θα σε αναλαβει?να τα εχεισ συζητησει ολα μαζι του..δεν θα τρεχεισ τελαυταια στιγμη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζανακι ζωη σε σας κοπελα μου.

Ο χαμος ενος γονιου δεν ξεχνιεται ποτε,ομως ο χρονος που περναει θα απαλινει τον πονο σου.Καλως να δεχθεις το μωρο σου ,γερο ,υγιες και παντα χαρες να σου δινει!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Την ανεφερεσ την αιμοραγια στο γιατρο που σε παρακολουθει?? 

Γιατι κ εγω ειχα αιμοραγια οταν ειχα το εξωμητριο..οχι βεβαια σαν περιοδου..αλλα αρκετη...μονο που η χοριακη ανεβαινε...

Μην βγαζεισ μονη σου συμπερασματα πωσ προκειται για αποβολη..μπορει να ειναι κατι αλλο...

Εδω μιλαμε για εξωμητριο..που ειναι κ επικινδυνο..το παραμικρο θα πρεπει να. το αναφερεισ στο γιατρο...

Και επειδη λενε τα κοριτσια για τον τροπο που σε παρακολουθει ο γιατροσ..εγω που ειχα αυτην την δυσαρεστη εμπειρια νοσηλευτηκα για 8 μερεσ στο ιπποκρατειο και μεχρι να δουν τι συμβαινει (γιατι ηταν πολυ μικρη η χοριακη κ δεν φαινοταν που ηταν) υπγρχαν 3  περιπτωσεισ...

Ειτε να φυγει απο μονο του...ειτε να χειρουργειο εφοσον δουν σε ποιο σημειο ειναι..αλλα να το δουνε...ειτε μεθοτρεξατη που μου την απεκλεισαν...

Ολεσ αυτεσ τισ 8 μερεσ οπωσ ειπα και παραπανω με παρακολουθουσαν με καθημερινη χοριακη και καθημερινουσ υπερηχουσ..2 και 3 τη μερα...

Δεν ειναι μια απλη κατασταση...

Καλα κανει κ ζηταει συνεχωσ να σε δει κ υπερηχο εφοσον δεν νοσηλευεσαι..αλλα εγω θα πηγαινα σε νοσοκομειο.....

Σε περιπτωση χειρουργειου αυτοσ θα σε αναλαβει?να τα εχεισ συζητησει ολα μαζι του..δεν θα τρεχεισ τελαυταια στιγμη

tzenaki1982 ζωη σε εσας εύχομαι και κουράγιο.Ευχομαι καλή λευτεριά να έχεις!Όλα να έρθουν πολύ ευλογημένα με τη βοήθεια της Παναγιάς μας.

Ναι του το ειπα οτι εχω αιμοραγια σαν να ειμαι αδιάθετη και ειπε αφου δεν έχεις πονους ,κανε τη χοριακή Δευτέρα και ελα την Τρίτη.Σημερα η αιμμοραγια αυξήθηκε και συνεχίζεται σαν περίοδο,πονους δεν μπορω να πω οτι έχω,διασπαρτα σήμερα και ελάχιστους.

Επεξεργάστηκαν by Maralin
  • Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου όλες θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά απο τα βάθη της ψυχής μου για όλη σας τη συμπαράσταση στο πρόβλημά μου.Η αλήθεια ειναι πως καμμια φορά μας τυχαίνουν όλα τα δύσκολα μαζεμένα.Ηταν να το πάθουμε κ αυτό.Εύχομαι και εσείς να είστε πολύ Δυνατές να ξεπερνάτε τα εμπόδια που προκύπτουν.

Σήμερα είπα να ολοκληρώσω το γενικό στο σπίτι και να στρώσω και το τελευταίο δωμάτιο που με όλα αυτα το είχα αφήσει.Εφτασα στη βιβλιοθήκη.Είχα φυλάξει το τέστ .Σε λίγες ημέρες που θα ταξιδεύαμε για τα πάτρια εδάφη μας και μετα απο 4 μηνες που έχουμε να δουμε τους δικούς μας ανθρώπους ,θα τους κάναμε την έκπληξη.Αυτη την εκπληξη πιά που πέρασαν 4 + ολόκληρα χρόνια και ακόμα δεν την κάναμε.Αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια.Δε πειράζει την επόμενη φορά ίσως να σταθούμε πιο τυχεροί.Μέχρι τότε έχουμε μέλλον.Το τεστ το πέταξα,δεν αντεχα να το βλέπω.

• Μου αρέσει 2

Maralin ακομη δε  τελειωσε τιποτα.

Κανε την προσευχουλα σου και περιμενε!

Να ρωτησεις το γιατρο σου γιατι συμβαινει αυτο .

Εχεις κανει εξετασεις για θρομβοφιλια?

Εγω μετα απο τοσες προσπαθειες και μετα απο μια παλινδρομη 

Οπου δεν με καθαρισε καλα ανακαληψε ο  νεος γιατρος μου οτι δεν θα πετυχαινε καμια εξωσωματκκη λογω φλεγμονων και συμφησεων.Τωρα κανω θεραπεια!

Θα βρεις τι φταιει και στην επομενη θα εχεις θετικο αποτελεσμα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 6/10/2017 at 4:08 ΜΜ, Maralin είπε:

Εγω οταν ρωτησα για ποιο λογο συνεβη το εξωμητριο πολλοι γιατροι ηταν αυτοι που μου ειπαν πωσ μαλλον  φταιγανε τα ινωμυωματα που ειχα..βεβαια κανενασ δεν μπορουσε να απαντησει με σιγουρια..

Εδω μεσα εχω διαβασει τουλαχιστον για 4 περιπτωσεισ εξωμητριου που ταυτοχρονα ειχαν και οι κοπελεσ ινωμυωματα...τυχαιο????

Εγω τα αφαιρεσα μου διορθωσε ο γιατροσ το σχημα τησ μητρασ..μου καθαρισε ταυτοχρονα και τισ συμφησεισ που ειχα στο ιδιο χειρουργειο..και μετα απο 7 μηνεσ εμεινα εγκυοσ..στα 34 με μια σαλπιγγα..

Astrogea  εσυ με φαρμακευτικη αγωγη κανεισ τη θεραπεια?

Να πανε ολα καλα...και συντομα με μια μπεμπαρονα η μπεμπαρο...μετα απο τοσεσ ταλαιπωριεσ στο χρωσταει....

• Μου αρέσει 2

Τωρα το ειδα tzenaki,ολη μερα σημερα εφτιαχνα το σπιτι,καθαριζα εβαλα χαλια γιατι την παρασκευη κανω χειρουργειο αφαιρεση χολης και δεν θα μπορω για λιγο να κανω δουλειες!

Εχω και εγω ενα ινωμειωμα αλλα μου εχοην πει ολοι οι γιατροι οτι δεν ενοχλει γιατι ειναι πανω απο τη μητρα.

Εμενα tzenaki μου ,μου εβαλε σπιραλ για να μην ξαναβγουν, μου ειπε ,οι φλεγμονες και οι συμφησεις και να παρει οπως ειπες ξανα το σχημα της!

Περνω cyclacur ,vibramicine για 21μερες(το τελευταιο εχτες)προς το τελος του μηνα τα καφε για 10 μερες και μολις αδιαθετησω θα παω να μου βγαλει το σπιραλ.

Μετα δεν ξερω αλλα μου ειπε μια κοπελα απο εδω οτι θα ξαναπαρω αντιβιωση!

Μου ειπε οτι αν δεν κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια δεν θα πετυχαινε η εξωσωματικη λογω λεπτου ενδομητριου,και να φανταστεις οτι εκανα 3 εξωσωματικες μετα την αποτυχημενη αποξεση!

Εμεις εχουμε θεμα και οι δυο και μπορει να παμε για βιοψια ορχεος ο ανδρας μου και για δανεικα ωαρια εγω.

Για τα δανεικα θα το συζηυησουμε μετα περισσοτερο γιατι εχω ακομα ωαρια αλλα η αμη ειναι 0,6

Εσυ τι διαδικασια ακολουθησες μετα την υστεροσκοπηση-λαμπαροσκοπηση και σου πηρε 7 μηνες?

• Μου αρέσει 1

On 8/10/2017 at 4:50 ΜΜ, astrogea είπε:

Τωρα το ειδα tzenaki,ολη μερα σημερα εφτιαχνα το σπιτι,καθαριζα εβαλα χαλια γιατι την παρασκευη κανω χειρουργειο αφαιρεση χολης και δεν θα μπορω για λιγο να κανω δουλειες!

Εχω και εγω ενα ινωμειωμα αλλα μου εχοην πει ολοι οι γιατροι οτι δεν ενοχλει γιατι ειναι πανω απο τη μητρα.

Εμενα tzenaki μου ,μου εβαλε σπιραλ για να μην ξαναβγουν, μου ειπε ,οι φλεγμονες και οι συμφησεις και να παρει οπως ειπες ξανα το σχημα της!

Περνω cyclacur ,vibramicine για 21μερες(το τελευταιο εχτες)προς το τελος του μηνα τα καφε για 10 μερες και μολις αδιαθετησω θα παω να μου βγαλει το σπιραλ.

Μετα δεν ξερω αλλα μου ειπε μια κοπελα απο εδω οτι θα ξαναπαρω αντιβιωση!

Μου ειπε οτι αν δεν κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια δεν θα πετυχαινε η εξωσωματικη λογω λεπτου ενδομητριου,και να φανταστεις οτι εκανα 3 εξωσωματικες μετα την αποτυχημενη αποξεση!

Εμεις εχουμε θεμα και οι δυο και μπορει να παμε για βιοψια ορχεος ο ανδρας μου και για δανεικα ωαρια εγω.

Για τα δανεικα θα το συζηυησουμε μετα περισσοτερο γιατι εχω ακομα ωαρια αλλα η αμη ειναι 0,6

Εσυ τι διαδικασια ακολουθησες μετα την υστεροσκοπηση-λαμπαροσκοπηση και σου πηρε 7 μηνες?

Βλεπω εχεισ υποστει μεγαλη ταλαιπωρια..

Παιζει μεγαλο ρολο ο γιατροσ που εμπιστευομαστε..δυστυχωσ κανουν κ αυτοι λαθη..

σου ευχομαι να πανε ολα καλα στο εξησ.. 

Τα δικα μου τα ινωμυωματα αν κ πολλα ο πρωτοσ μου γιατροσ θεωρουσε πωσ δεν μασ ενοχλουσαν.

Τα περισσοτερα ηταν κ εκτοσ τησ μητρασ..αλλα και παλι καποιοι απο τουσ γιατρουσ που με ειδαν θεωρησαν πωσ επαιξαν ρολο στο εξωμητριο.

Ο τελευταιοσ γιατροσ που με ανελαβε ηταν καθετοσ στο να τα αφαιρεσω..διακινδυνευα εγκυμοσυνη αν τα κρατουσα..

Το εκανα..περασαν 3 μηνεσ αναρρωσησ και μετα ηρθαν οι προσπαθειεσ..

Το μονο που συζητησα με τον γιατρο μου ηταν η πιθανοτητα σαλπιγγογραφιασ..αλλα μονο αν περνουσαν μηνεσ χωρισ αποτελεσμα.. 

Δεν εκανα τιποτα αλλο απο εξετασεισ..μονο τον προγεννητικο..και την προσευχη μου..μου φεραν κ την τιμια ζωνη..ακομη την φοραω...με βοηθησε και με προστατευει...

Καλη επιτυχια με το χειρουργειο σου..ρουτινασ ειναι..να περασει κ αυτο με το καλο...και μετα να ηρεμησεισ και να χαλαρωσεισ για να ερθει κ το μπεμπακι..

Δεν γινεται να μην ερθει..θα ερθει....υπομονηηηη...

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστω πολυ τζενακιΕσυ αυτην  την εβδομαδα θα γεννησεις?

Και εγω φορουσα την τιμια ζωνη αλλα νομιζα μονο κατα την δειαρκεια της διαδικασιας  περιπου για ενα μηνα δηλαδη.

Μπορεις να μου πεις σε πμ τξ σου ειπαν απο την εκκλησια.

Πρεπει να νηστεψει και κ ανδρας μου?γιατι δεν τα πιστευει,λεει οτι θα ιαυματα τα φτιαχνει το μυαλο μας!

Παρα τις μεταφυσικες εμπειριες που ειχα εγω με την αγια μαρινα και τον παισιο

18 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Ευχαριστω πολυ τζενακιΕσυ αυτην  την εβδομαδα θα γεννησεις?

Και εγω φορουσα την τιμια ζωνη αλλα νομιζα μονο κατα την δειαρκεια της διαδικασιας  περιπου για ενα μηνα δηλαδη.

Μπορεις να μου πεις σε πμ τξ σου ειπαν απο την εκκλησια.

Πρεπει να νηστεψει και κ ανδρας μου?γιατι δεν τα πιστευει,λεει οτι θα ιαυματα τα φτιαχνει το μυαλο μας!

Παρα τις μεταφυσικες εμπειριες που ειχα εγω με την αγια μαρινα και τον παισιο

Εμενα μου την φερανε..

Μαλλον πιστεψα πωσ μπορει να με βοηθησει..

Τον πρωτο καιρο την ειχα κατω απο το μαξιλαρι μου..και την φορουσα μονο οταν δεν με εβλεπε ο αντρασ μου..δεν ηθελα να δει την απογνωση μου ουτε να αγχωθει παραπανω. 

Απο τοτε που εμεινα εγκυοσ δεν την εχω βγαλει παρα μονο για να την πλυνω..με το που στεγνωσει την ξαναφοραω..και τοτε νιωθω παλι ασφαλεια..

Οταν με το καλο γεννησω και μπορεσουμε να ταξιδεψουμε θα την επιστρεψω στο μοναστηρι..

Εγω που τα λεω αυτα μπορει να μην ειμαι πολυ τησ εκκλησιασ αλλα πιστευω..

Και πιστευω πωσ με βοηθησε .αν την εχεισ φορεσε την..δεν νηστεψα ουτε εγω ουτε ο αντρασ μου..ουτε εκανα κατι αλλο..

Την αλλη πεμπτη γενναω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μέ τό καλο τζενακι!εγω μπαινω χειρουργειο χολης αυριο και δεν θα παρω το ταμπλετ μαζι μου,θα τα πουμε απο βδομαδα.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Φιλια!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλησπέρα!Διαβάζω τα μηνυματά σας.Η πίστη σώζει η αλήθεια είναι και πιστεύω πως δε θα μας αφήσει ο θεός.Οσο για την Τίμια ζώνη το έχω ακούσει.Υπάρχουν ζώνες και σε κάποια αλλα μοναστηρια της Ελλάδος μας συμπριλαμβανομένου και του Αγίου όρους που τις δίνουν για αυτό το σκοπό.

Astrogea εύχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις ενα αισιο αποτέλεσμα οταν με το καλό βγάλεις κ το σπιραλ.Tzenaki μου καλη λευτεριά με εναν πόνο.Αν έχεις ή μπορεις να βρει να πιεις λιγο βασιλικό απο το σταυρό πριν πας να γεννησεις ,για ευκολια στη γεννα.

Χθες πήγα την μάλλον τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό.Δεν έβλεπε τώρα κατι ξεκαθαρο,λεπτο ενδομήτριο ,ουτε σακο ειδε φυσικά και μου ειπε αφου αδιαθέτησα το πιο πιθανον ειναι να "μαραθεί" στη ωοθήκη κατι που δεν ενοχλεί για το μέλλον.Μου ειπε πως δεν είναι υπερ των χειρουργείων κ οτι μπορει να σωσει το σωζει.Για τα ινομυώματα που τον ρωτησα τι θα κάνουμε και να θα χρειαστεί να τα χειρουργήσουμε ,μου ειπε οτι επειδη με γνωρισε σε περίοδο κύησης ,τα ινομυώματα εχουν την ταση να φουσκώνουν,οποτε να αφησω ενα διάστημα μικρο να επανέλθει η μήτρα στη φυσική της κατάσταση και να με δει σε ενα μηνα και να δούμε τι μας πιεζει περισσοτερο για να χειρουργησουμε.Επισης ειπε οτι μπορει να μη χρειαστεί το χειρουργείο αλλά να μου δώσει μια θεραπεια.Ειπε πως δε μπορουμε να τα χειρουργήσουμε ολα γιατι στο τελος δε θα μεινει τιποτα και ο στόχος μας ειπε ειναι να πετύχουμε ενδομήτριο κύηση.Προσωπικά ετοιμάζομαι ψυχολογικά για χειρουργείο.

Πήρα λίγο τα πάνω μου χτες .Απο τη μια πλευρά γλίτωσα τουλάχιστον το χειρουργείο του εξωμήτριου.Μου ζητησε αλλες 2 χοριακές για να ναι σίγουρος οτι η χοριακή πέφτει και δεν ανεβοκατεβαινει .Η Χοριακή απο 1007 που ηταν τη Δευτερα που την εκανα επεσε στο 679.

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Μέ τό καλο τζενακι!εγω μπαινω χειρουργειο χολης αυριο και δεν θα παρω το ταμπλετ μαζι μου,θα τα πουμε απο βδομαδα.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Φιλια!

Καλη επιτυχία astrogea !όλα θα πάνε καλά καιθα ειμαστε εδω να μας πείς νεότερα με την εξέλιξη της υγείας σου!

• Μου αρέσει 2

Κοπέλες σας χαιρετώ μπαίνω και εγώ στη παρέα σας να σας πω να μην χάνουμε τις ελπίδες μας ο Θεος δε ξεχνά και ναι η ζώνη της Παναγιας μας βοηθά φτάνει να το πιστέψουμε. Καλή επιτυχία στη κοπέλα που μπαίνει για χειρουργείο χολής. Μaralin διάβασα για το εξωμήτριο σου είσαι καλά?? Αποβλήθηκε μόνο του σε εσένα?? Και εγω το πέρασα αυτό το καλοκαίρι. Θέλει υπομονή. Και τα ινομυώματα καλύτερα να τα αφαιρέσεις. Εχω έχω πολύποδα στη μήτρα θα τον αφαιρέσω αύριο. Οτιδηποτε ξένο στη περιοχη πρέπει να αφαιρείται. Τζενάκι μου γλυκό με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου και να σε πλυμμυρίσει ευτυχία :-)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!Διαβάζω τα μηνυματά σας.Η πίστη σώζει η αλήθεια είναι και πιστεύω πως δε θα μας αφήσει ο θεός.Οσο για την Τίμια ζώνη το έχω ακούσει.Υπάρχουν ζώνες και σε κάποια αλλα μοναστηρια της Ελλάδος μας συμπριλαμβανομένου και του Αγίου όρους που τις δίνουν για αυτό το σκοπό.

Astrogea εύχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις ενα αισιο αποτέλεσμα οταν με το καλό βγάλεις κ το σπιραλ.Tzenaki μου καλη λευτεριά με εναν πόνο.Αν έχεις ή μπορεις να βρει να πιεις λιγο βασιλικό απο το σταυρό πριν πας να γεννησεις ,για ευκολια στη γεννα.

Χθες πήγα την μάλλον τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό.Δεν έβλεπε τώρα κατι ξεκαθαρο,λεπτο ενδομήτριο ,ουτε σακο ειδε φυσικά και μου ειπε αφου αδιαθέτησα το πιο πιθανον ειναι να "μαραθεί" στη ωοθήκη κατι που δεν ενοχλεί για το μέλλον.Μου ειπε πως δεν είναι υπερ των χειρουργείων κ οτι μπορει να σωσει το σωζει.Για τα ινομυώματα που τον ρωτησα τι θα κάνουμε και να θα χρειαστεί να τα χειρουργήσουμε ,μου ειπε οτι επειδη με γνωρισε σε περίοδο κύησης ,τα ινομυώματα εχουν την ταση να φουσκώνουν,οποτε να αφησω ενα διάστημα μικρο να επανέλθει η μήτρα στη φυσική της κατάσταση και να με δει σε ενα μηνα και να δούμε τι μας πιεζει περισσοτερο για να χειρουργησουμε.Επισης ειπε οτι μπορει να μη χρειαστεί το χειρουργείο αλλά να μου δώσει μια θεραπεια.Ειπε πως δε μπορουμε να τα χειρουργήσουμε ολα γιατι στο τελος δε θα μεινει τιποτα και ο στόχος μας ειπε ειναι να πετύχουμε ενδομήτριο κύηση.Προσωπικά ετοιμάζομαι ψυχολογικά για χειρουργείο.

Πήρα λίγο τα πάνω μου χτες .Απο τη μια πλευρά γλίτωσα τουλάχιστον το χειρουργείο του εξωμήτριου.Μου ζητησε αλλες 2 χοριακές για να ναι σίγουρος οτι η χοριακή πέφτει και δεν ανεβοκατεβαινει .Η Χοριακή απο 1007 που ηταν τη Δευτερα που την εκανα επεσε στο 679.

Επειδή παρακολουθώ την περιπέτεια σου ήθελα να ρωτήσω κάτι με την ελπίδα να μην καταντήσω ενοχλητική. Δεύτερη γνώμη πήρες ποτέ;

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Elenaki5186 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ μπαίνω και εγώ στη παρέα σας να σας πω να μην χάνουμε τις ελπίδες μας ο Θεος δε ξεχνά και ναι η ζώνη της Παναγιας μας βοηθά φτάνει να το πιστέψουμε. Καλή επιτυχία στη κοπέλα που μπαίνει για χειρουργείο χολής. Μaralin διάβασα για το εξωμήτριο σου είσαι καλά?? Αποβλήθηκε μόνο του σε εσένα?? Και εγω το πέρασα αυτό το καλοκαίρι. Θέλει υπομονή. Και τα ινομυώματα καλύτερα να τα αφαιρέσεις. Εχω έχω πολύποδα στη μήτρα θα τον αφαιρέσω αύριο. Οτιδηποτε ξένο στη περιοχη πρέπει να αφαιρείται. Τζενάκι μου γλυκό με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου και να σε πλυμμυρίσει ευτυχία :-)

Ευχαριστω κοριτσι..

Καλη επιτυχια...

Αυτη η επεμβαση ειναι τιποτα...ολα καλα θα πανε..δεν πιστυω να αγχωνεσαι.

Καλα κανεισ και το αφαιρεισ..και να δεισ που μετα απο λιγο θα ρθει το μωρακι...

Αυτοσ ειναι ο σκοποσ αλλωστε..ολα θα νσι πιο ευκολα τωρα..

Να μασ ενημερωσεισ πωσ εισαι...

17 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Ευχαριστω κοριτσι..

Καλη επιτυχια...

Αυτη η επεμβαση ειναι τιποτα...ολα καλα θα πανε..δεν πιστυω να αγχωνεσαι.

Καλα κανεισ και το αφαιρεισ..και να δεισ που μετα απο λιγο θα ρθει το μωρακι...

Αυτοσ ειναι ο σκοποσ αλλωστε..ολα θα νσι πιο ευκολα τωρα..

Να μασ ενημερωσεισ πωσ εισαι...

Τζενάκι η υστεροσκόπηση είναι παιχνιδάκι τελικά όντως :-) κράτησε 20 λεπτά συνηλθα εύκολα απο την αναισθησία και μετά απο λίγες ώρες ήρθα σπίτι μου. Όλα καλά πήγανε, μόνο που μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κάνουμε σαλπιγγογραφία όπωσδήποτε. Είδε λίγο τις σάλπιγγες κατα τη διάρκεια της υστεροσκόπησης, βασικα φαίνονταν τα στόμια τους μόνο και έστειλε υγρό με την καμερα που ήταν μέσα μου και η αριστερή το ρούφιξε όλο αμέσως, ενώ η δεξιά το έστελνε πίσω εκει στο στόμιο της. Δυσκολευτηκε το υγρό να προχωρήσει, η δεξιά είναι αυτή που έκανε και το εξωμήτριο το καλοκαίρι. Με τη σαλπιγγογραφία θα έχουμε πλήρη εικόνα μου ειπε. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Elenaki5186 είπε:

Τζενάκι η υστεροσκόπηση είναι παιχνιδάκι τελικά όντως :-) κράτησε 20 λεπτά συνηλθα εύκολα απο την αναισθησία και μετά απο λίγες ώρες ήρθα σπίτι μου. Όλα καλά πήγανε, μόνο που μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κάνουμε σαλπιγγογραφία όπωσδήποτε. Είδε λίγο τις σάλπιγγες κατα τη διάρκεια της υστεροσκόπησης, βασικα φαίνονταν τα στόμια τους μόνο και έστειλε υγρό με την καμερα που ήταν μέσα μου και η αριστερή το ρούφιξε όλο αμέσως, ενώ η δεξιά το έστελνε πίσω εκει στο στόμιο της. Δυσκολευτηκε το υγρό να προχωρήσει, η δεξιά είναι αυτή που έκανε και το εξωμήτριο το καλοκαίρι. Με τη σαλπιγγογραφία θα έχουμε πλήρη εικόνα μου ειπε. 

Λενε μετα την σαλπιγγογραφια οι 3 μηνεσ που ακολουθουν ειναι πιο γονιμοι...αντε να την κανεισ και να χουμε ευχαριστα!!!

Ποσοσ καιροσ περασε απο την μεθοτρεξατη  που πηρεσ??περναει γρηγορα ο καιροσ...

3 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Λενε μετα την σαλπιγγογραφια οι 3 μηνεσ που ακολουθουν ειναι πιο γονιμοι...αντε να την κανεισ και να χουμε ευχαριστα!!!

Ποσοσ καιροσ περασε απο την μεθοτρεξατη  που πηρεσ??περναει γρηγορα ο καιροσ...

Τωρα διανύουμε τον τέταρτο μήνα μετά τη μεθοτρεξάτη. Σιγά σιγά περνα ο καιρός ναι. Απο τελος Δεκεβρη θα μπορουμε να ξαναπροσπαθήσουμε. Και μου ειπε ο γιατρος είτε Νιοβρη είτε Δεκεβρη να κάνουμε τη σαλπιγγπγραφία. Οποτε αναμένουμε. Και εσυ με το καλό να δεχτείς την μπέμπα σου :-):-):-) περιμένουμε να μας πεις για το υπέροχο ταξιδι του τοκετού :-)

• Μου αρέσει 1

On 12/10/2017 at 1:58 ΜΜ, Indyla είπε:

Επειδή παρακολουθώ την περιπέτεια σου ήθελα να ρωτήσω κάτι με την ελπίδα να μην καταντήσω ενοχλητική. Δεύτερη γνώμη πήρες ποτέ;

Indyla τελικά δεν ζήτησα δευτερη γνώμη.Ειδικά απο τον τελευταίο υπέρηχο που πλεον δεν είδε τίποτα ο γιατρός.

Η Χοριακή έπεσε πλέον .Χειρουργείο δε θα κάνω απο οτι φαίνεται.Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου  ,δεν ενοχλείς αλίμονο.Συζητάμε .

Με εχει κερδίσει αυτός ο γιατρός και για καποιον λόγο τον εμπιστεύομαι .Είναι original πιστεύω.Έχει πολλά θετικά στο ιστορικό του ,στις γνώσεις του μα κυρίως για μένα διαθέτει  μια σπάνια ηρεμία που χρειάζομαι,δε με αγχώνει.Για αυτό παρότι τα χιλλιόμετρα ειναι αρκετά αλλά οχι ανέφικτα ,στον Άρη θα παραμείνω.

On 11/10/2017 at 9:47 ΜΜ, tzenaki1982 είπε:

Μαραλιν ολα καλα???

Tzenaki μου καλύτερα ,η χοριακή  πέφτει .167 Και μια ακόμα την Τρίτη μου έμεινε.Που κ πού εχω λίγους πόνους δεξια στην ωοθήκη.Όταν ξαπλώνω μου περνάει,όταν σηκώνω βαρος και κανω γενικά δουλειες η πολύ ορθοστασία με πίανουν.Εσυ καλα είσαι ?Ετοιμαζεσαι  για τη γέννα ?Αντε με το καλό ,να καλοδεχτούμε το μωράκι :) 

On 12/10/2017 at 9:50 ΠΜ, Elenaki5186 είπε:

Elenaki5186 σου εύχομαι καλή ανάρρωση να εχεις!Καλά είμαι,αν εξαιρέσεις λιγοστούς πόνους .Η χοριακή έπεσε κατα πολύ πλεον.Δε το χειρουργήσαμε τελικά το εξωμήτριο.Σαν πολύ φοβιτσιάρα που είμαι γλίτωσα τουλάχιστον το χειρουργείο.Τωρα θα δουμε για τα ινομυώματα σε έναν μηνα που θα με ξαναδει ο γιατρός για να κρίνει τι θα αφαιρέσουμε  ή να θα μου δώσει κάποια θεραπεία είπε.

Ο γιατρός ειπε πως οτι ειναι μέσα στη μητρα αποβάλλεται ενω ότι ειναι εξω απο αυτη ,στη περίπτωση μου στην ωοθήκη,μένει εκεί και "μαραινεται" ,υποχωρεί αλλα δεν μας ενοχλεί.Μας νοιάζει ειπε η χοριακή να εχει πτωση και οχι να ανεβαινει κ να κατεβαίνει.

23 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Indyla τελικά δεν ζήτησα δευτερη γνώμη.Ειδικά απο τον τελευταίο υπέρηχο που πλεον δεν είδε τίποτα ο γιατρός.

Η Χοριακή έπεσε πλέον .Χειρουργείο δε θα κάνω απο οτι φαίνεται.Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου  ,δεν ενοχλείς αλίμονο.Συζητάμε .

Με εχει κερδίσει αυτός ο γιατρός και για καποιον λόγο τον εμπιστεύομαι .Είναι original πιστεύω.Έχει πολλά θετικά στο ιστορικό του ,στις γνώσεις του μα κυρίως για μένα διαθέτει  μια σπάνια ηρεμία που χρειάζομαι,δε με αγχώνει.Για αυτό παρότι τα χιλλιόμετρα ειναι αρκετά αλλά οχι ανέφικτα ,στον Άρη θα παραμείνω.

Tzenaki μου καλύτερα ,η χοριακή  πέφτει .167 Και μια ακόμα την Τρίτη μου έμεινε.Που κ πού εχω λίγους πόνους δεξια στην ωοθήκη.Όταν ξαπλώνω μου περνάει,όταν σηκώνω βαρος και κανω γενικά δουλειες η πολύ ορθοστασία με πίανουν.Εσυ καλα είσαι ?Ετοιμαζεσαι  για τη γέννα ?Αντε με το καλό ,να καλοδεχτούμε το μωράκι :) 

Elenaki5186 σου εύχομαι καλή ανάρρωση να εχεις!Καλά είμαι,αν εξαιρέσεις λιγοστούς πόνους .Η χοριακή έπεσε κατα πολύ πλεον.Δε το χειρουργήσαμε τελικά το εξωμήτριο.Σαν πολύ φοβιτσιάρα που είμαι γλίτωσα τουλάχιστον το χειρουργείο.Τωρα θα δουμε για τα ινομυώματα σε έναν μηνα που θα με ξαναδει ο γιατρός για να κρίνει τι θα αφαιρέσουμε  ή να θα μου δώσει κάποια θεραπεία είπε.

Ο γιατρός ειπε πως οτι ειναι μέσα στη μητρα αποβάλλεται ενω ότι ειναι εξω απο αυτη ,στη περίπτωση μου στην ωοθήκη,μένει εκεί και "μαραινεται" ,υποχωρεί αλλα δεν μας ενοχλεί.Μας νοιάζει ειπε η χοριακή να εχει πτωση και οχι να ανεβαινει κ να κατεβαίνει.

Και εγω πονούσα την πλευρα που βρέθηκε το εξωμήτριο για αρκετο διαστημα, αυτόν το μήνα μου πέρασε εντελώς.  Εμενα μου ετυχε ιουνη και πονουσα μέχρι και τελος Σεπτεβρη. Όχι πονο δυνατο που να μην μπορώ να ανεχτώ αλλα μια ενόχληση την είχα. Ειδικά αμα εκανα πολλες δουλειες και ορθοστασία. Ο γιατρος μου είχε πει οτι ειναι φυσιολογικο επειδη η σαλπιγγα ταλαιπωρηθηκε. Και να το φανταστω σαν ενα σπασμενο πόδι ή χέρι που θέλει μήνες να αναρρώσει. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια γεια σας!

Γυρισα εχτες στο σπιτι αλλα ακομη ποναω αρκετα.Ακομη και οταν μιλαω.

Eλενακι καλως ηρθες στη παρεσ μας.Εχει δικιο το τζενακι για την σαλπιγγογραφια,μου το εΧουν πει και εμενα!

Maralin,καλυτερα που δεν εκανες χειρουργειο βεβαιωσου ομως οτι θα εισαι ''καθαρη" μεχρι την επομενη προσοαθεια!

Τζενακι με εναν πονο την πεμπτη,

με ενα υγιες μωρακι.

Γρηγορα να γυρισεις σπιτακι σου !

• Μου αρέσει 2

On 14/10/2017 at 10:16 ΜΜ, Elenaki5186 είπε:

Και εγω πονούσα την πλευρα που βρέθηκε το εξωμήτριο για αρκετο διαστημα, αυτόν το μήνα μου πέρασε εντελώς.  Εμενα μου ετυχε ιουνη και πονουσα μέχρι και τελος Σεπτεβρη. Όχι πονο δυνατο που να μην μπορώ να ανεχτώ αλλα μια ενόχληση την είχα. Ειδικά αμα εκανα πολλες δουλειες και ορθοστασία. Ο γιατρος μου είχε πει οτι ειναι φυσιολογικο επειδη η σαλπιγγα ταλαιπωρηθηκε. Και να το φανταστω σαν ενα σπασμενο πόδι ή χέρι που θέλει μήνες να αναρρώσει. 

Eλενακι5186 καλημέρα!τι κανεις ?Ναι οι πόνοι συνεχίζονται,ποτε δεξιά ποτε γενικά στη κοιλιά.Ελπιζω να περάσουν συντομα αλλα απο οτι περιγράφεις και εσυ χρειάζεται χρόνος .

18 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Κοριτσια γεια σας!

Γυρισα εχτες στο σπιτι αλλα ακομη ποναω αρκετα.Ακομη και οταν μιλαω.

Eλενακι καλως ηρθες στη παρεσ μας.Εχει δικιο το τζενακι για την σαλπιγγογραφια,μου το εΧουν πει και εμενα!

Maralin,καλυτερα που δεν εκανες χειρουργειο βεβαιωσου ομως οτι θα εισαι ''καθαρη" μεχρι την επομενη προσοαθεια!

Τζενακι με εναν πονο την πεμπτη,

με ενα υγιες μωρακι.

Γρηγορα να γυρισεις σπιτακι σου !

astrogea να ευχηθώ καλή ανάρρωση!Σιδερένια!!!Μη κανεις τιποτα τωρα,απλα ξεκουράσου και όλα θα πανε καλα!Σήμερα θα τον παρω τηλ τον γιατρό να δω αν τελικά θέλει και την τελευταία χοριακή,μιαπου η προηγούμενη έπεσε αρκετά.

Σαλπιγγογραφία ειχα κανει και εγω στο  παρελθόν στα πλαίσια του γιατί δε μένω εγκυος ,μη φοβάσαι ,δεν ειναι τίποτα σαν διαδικασία.Τωρα οσον αφορά τις πιθανότητες έτσι ειχα ακούσει και εγω ,πως μένεις πιο εύκολα εγκυος γιατί με το φάρμακο μένουν ανοικτές οι σάλπιγγες,αλλά δε μου είχε προκύψει εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...