Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση γυναικολόγου στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Γειά σας. Είμαι εγκυος  13+3  και ψάχνω για  γυναικολόγο  στην Θεσσαλονίκη. Μου είπαν για τον κ.Παναγιώτη  Τανιμανιδη  στην Τσιμισκή  ξέρει καμιά φίλη  να μου πει κάτι για εκείνον; 

Διαφημίσεις

On 9/10/2017 at 5:30 ΜΜ, Χριστινα8589 είπε:

Γειά σας. Είμαι εγκυος  13+3  και ψάχνω για  γυναικολόγο  στην Θεσσαλονίκη. Μου είπαν για τον κ.Παναγιώτη  Τανιμανιδη  στην Τσιμισκή  ξέρει καμιά φίλη  να μου πει κάτι για εκείνον; 

Καλημερα

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.Δε γνωριζω κατι για τον συγκεκριμενο παντως μπορω να σου προτεινω το δικο μου.Λεγεται Μακεδος Αναστασιος και ειναι πισω απο την Αγια Σοφια.Μπορεις να διαβασεις το βιογραφικο του στη σελιδα του.Ειναι πολυ καλος γιατρος και ΠΟΛΥ ανθρωπος.13 ωρες εκανα να γεννησω και δεν εφυγε απο διπλα μου ουτε λεπτο.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

On 9/10/2017 at 5:30 ΜΜ, Χριστινα8589 είπε:

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...