Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιθανότητα λάθους του τέστ φαρμακείου;

Tsofh

Recommended Posts

Καλησπέρα!!Ειμαι νέο μέλος,ευχομαι σε ολες οτι επιθυμείτε !Η απορία μου ειναι η εξής..εκανα το τεστ early predictor με 3 μερες καθυστέρηση βραδινή ωρα και βγήκε αρνητικό,σημερα συνεχίζεται η καθυστέρηση 5η μέρα ..υπάρχει πιθανότητα λάθους;σας εχει συμβεί;

Διαφημίσεις

με 1000 μοναδες θετικη χοριακη, το τεστ φαρμακειου αρνητικο...και οχι μονον ενα...οποτε ναι,μπορει να συμβει...θεωρω οχι συχνα,αλλα συμβαινει

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

19 ώρες πρίν, Tsofh είπε:

Καλησπέρα!!Ειμαι νέο μέλος,ευχομαι σε ολες οτι επιθυμείτε !Η απορία μου ειναι η εξής..εκανα το τεστ early predictor με 3 μερες καθυστέρηση βραδινή ωρα και βγήκε αρνητικό,σημερα συνεχίζεται η καθυστέρηση 5η μέρα ..υπάρχει πιθανότητα λάθους;σας εχει συμβεί;

Το συγκεκριμένο τεστ το έχω κάνει κι εγώ 6 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο με τα δεύτερα πρωινά ούρα. Τα οποία δηλαδή είναι σαφώς περισσότερη ορμόνη απ' ό,τι έχουν τα βραδυνά. Κι όμως μου βγήκε πολύ πολύ αχνό θετικό. Δοκίμασε να κάνεις ένα άλλο με τα πρώτα πρωινά αλλά να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες. Αλλιώς, μπορείς να πας για εξετάσεις αίματος να ξεμπερδεύεις :-)

Απο χθες εχω καφε εκκρίσεις μονο στο σκούπισμα..λέω ηρθε αλλα ακομα και τωρα δεν υπάρχει κατι πέραν του σκουπίσματος ..συγνώμη για τις λεπτομέρειες..αυριο θα πάω για χοριακη..

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Tsofh είπε:

Απο χθες εχω καφε εκκρίσεις μονο στο σκούπισμα..λέω ηρθε αλλα ακομα και τωρα δεν υπάρχει κατι πέραν του σκουπίσματος ..συγνώμη για τις λεπτομέρειες..αυριο θα πάω για χοριακη..

Ίσως είναι από την εμφύτευση το καφέ. Να πας οπωσδήποτε!!! Περιμένουμε νέα :-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...