Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, MARIA METAKITRINA είπε:

Καλησπέρα!

Ξέρει κανείς να μου πει για τον παιδικό σταθμό Littles στην Κηφισιά; 

Καλημέρα Μαρία.

Μένω κοντά, τον είχα επισκεφθεί και μου είχε κάνει αρκετά καλή εντύπωση αλλά ήταν πολύ ακριβός για μένα και κατέληξα σε άλλον της περιοχής. Τί θέλεις να μάθεις?

Καλημέρα.

Ψάχνω πυρετωδώς στην ευρύτερη περιοχή για να στείλω τη μικρή μου από τον Σεπτέμβριο και κάποιος μου είπε ότι έχει ακούσει καλά λόγια.

Έμαθα όμως σήμερα ότι μάλλον έχει κλείσει τις θέσεις του και υπάρχει και λίστα αναμονής!

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και Χαρούμενη Πολιτεία και Bambineria στον σταθμό της Κηφισιάς (τους έχω δει και τους δύο, στον έναν πηγαίνουμε κιόλας). Άλλοι γνωστοί μου που μένουν στην περιοχή έχουν επιλέξει επίσης το Sofia's Kinderhaus και το Μπενάκειο.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...