Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν μιλάνε σωστά στο παιδί

Recommended Posts

Ιρι θα μεγαλωσει κ η δικια σου κ θα απαιτει αυτο που θελει.θα ανοιγει την πορτα κ θα φευγει απι το δωματιο,θα φτυνει το φαι οπως εκανε,θα τους μαζευουν τα παιδια

Εμενα η πεθερα μου φοβοταν που ετρωγε κομματια κ μονη κ δ μπορουσε να την μπουκωσε.ακομη της τα κοβει πολυ μικρα κ ετσι η κορη μου χωνει 3-4μαζι

Λιλουμ συμφωνω.εφοσον αναγκαστικα μενετε μαζι οι παππουδες ειναι μονο για παιχνιδι.ανθρωπος εισαι θες να το κρατησουν να φας η να κανεις μπανιο αλλα οταν θα ναι τακτοποιημενο το μωρο

Εγω αν μουτο ξυπνουσαν που παιδευομουν με την πρωτη κ θηλαζε για να κοιμηθει μετα τους την εδινα δ μπορουσαν να την ηρεμησουν κ την επομενη φορα κανανε ησυχια

Κατσε να γινει 10κιλα να δουμε αν υα θελει να τον κοιμιζει αγκαλια

Διαφημίσεις

Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να μιλήσω στην καθεμιά χωριστά θα προσπαθήσω σε ένα μήνυμα να σας απαντήσω σε κάποια ερώτημα σας.

Λοιπόν για ένα διάστημα μεγάλο θα μείνω στην πεθερά. Οπότε δεν τον αφήνω να τον προσέχουν π.χ για να παω για δουλειά.

Δεν την αφήνω να τον κοιμησει Πότε! Εγώ θα τον βάλω να κοιμηθεί. Η πεθερά ψάχνει την ευκαιρία όταν π.χ πάω να κάνω μπάνιο! Πλέον κάνω μπάνιο όταν κοιμάται το παιδί.  Γιατί αν Πω να κάνω πρώτα μπάνιο κ μετά να τον κοιμησω... κάηκα!

πρίν από 20 λεπτά , λιλουμ είπε:

Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να μιλήσω στην καθεμιά χωριστά θα προσπαθήσω σε ένα μήνυμα να σας απαντήσω σε κάποια ερώτημα σας.

Λοιπόν για ένα διάστημα μεγάλο θα μείνω στην πεθερά. Οπότε δεν τον αφήνω να τον προσέχουν π.χ για να παω για δουλειά.

Δεν την αφήνω να τον κοιμησει Πότε! Εγώ θα τον βάλω να κοιμηθεί. Η πεθερά ψάχνει την ευκαιρία όταν π.χ πάω να κάνω μπάνιο! Πλέον κάνω μπάνιο όταν κοιμάται το παιδί.  Γιατί αν Πω να κάνω πρώτα μπάνιο κ μετά να τον κοιμησω... κάηκα!

Οπότε η προσωρινή σου λύση είναι ακριβώς αυτή. Υπομονή λιλουμ να περάσει - σαφώς η βοήθεια είναι πολύτιμη αλλά πάντα με οριοθέτηση από την πλευρά των γονιών. 

Εγώ στη θέση σου δεν θα ασχολιόμουν  περαιτέρω με αυτό το ζήτημα. Πιο πολύ θα καιγόμουν να κρατάνε κανόνες υγιεινής πχ πλύσιμο χεριών 

να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να μην αφήνεις κανέναν να σε συγχύζει. 

5 ώρες πρίν, Macgyver είπε:

Οπότε η προσωρινή σου λύση είναι ακριβώς αυτή. Υπομονή λιλουμ να περάσει - σαφώς η βοήθεια είναι πολύτιμη αλλά πάντα με οριοθέτηση από την πλευρά των γονιών. 

Εγώ στη θέση σου δεν θα ασχολιόμουν  περαιτέρω με αυτό το ζήτημα. Πιο πολύ θα καιγόμουν να κρατάνε κανόνες υγιεινής πχ πλύσιμο χεριών 

να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να μην αφήνεις κανέναν να σε συγχύζει. 

αυτό προσπαθώ να κάνω. 

Κάποιες φορές λέω υπομονή θα περάσει ο καιρός κ κάποιες άλλες απλά δεν αντέχω.

Δεν φτάνει η κούραση μου

έχω κ συνεχώς κ καποιον πάνω απο το κεφάλι να μου λέει το μακρύ κ το κοντό του.

Θέλω να μιλάνε όμορφα στο παιδί μου να μην λένε χαζομάρες κ να μην περνούν πρωτοβουλίες για το παιδί "μου". 

Κ η μάνα μου με θεωρεί υπερβολική που δεν θέλω ανοιχτή τηλεόραση όταν είναι ξύπνιο το παιδί αλλά κάνει αυτό που της λέω! Βέβαια στη μάνα μου το έκοψα μαχαίρι δεν το έφερα γλυκά γλυκά. Ίσως το γλυκά γλυκά δεν πιάνει...

Ευχαριστώ για της απόψεις σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...