Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εφηβικές φιλίες

Recommended Posts

Γειά σας! Ειμαι αγόρι και πηγαίνω Α' λυκείου. Κανω από το δημοτικό παρέα με δύο φίλες μου, δεθηκαμε όμως περισσοτερο στο γυμνάσιο. Εκει γνωρίσαμε αλλο ένα παιδί και μπήκε κι αυτός στην παρεα. Με την παροδο των χρονων οι φιλες μου κατεληξαν να κανουν περισσοτερη παρεα μαζι του παρα μαζι μου. Εκεινος παντα με εκνευριζει γιατι κανει σαν κακομαθημενο παιδακι δημοτικου, εγω απο την αλλη ειμαι το ακρως αντιθετο. Πιο ωριμος απο τους υπολοιπους, πιο σοβαρος. Ομως τον τελευταιο καιρο το κακο εχει παραγινει. Δε μου δινουν καθολου σημασια, κρατανε μυστικα, αυτος τις επηρεαζει και κανουν διαφορες βλακειες ως εφηβοι, κλπ. Πολλες φορες εχουμε μαλωσει κι η μια αυτες (η κολλητη μου, η οποια εκνευριζεται μαζι του μερικες φορες) παιρνει το μερος μου. Απο την αλλη η αλλη φιλη δε δινει σημασια ποτε οταν ειναι μπροστα εκεινος αλλα μετα οταν μενουμε μονοι μας τον σχολιαζει. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η κατασταση ειναι τοσο μπερδεμενη... Εκεινος λεει παααρα πολλα ψεματα. Τον εχουμε πιασει κιολας πολλες φορες. Ψεματα στους γονεις του οτι ειναι για καφε ενω ειναι στο σχολειο (ψεματα που δε βγαζουν νοημα). Πολυ συχνα σκεφτομαι πως ισως με ζηλευει επειδη παιρνω καλυτερους βαθμους. επειδη η μια παιρνει το μερος μου, κλπ. Αποφασισα να στειλω εδω γιατι ξερω ποσο πολυ βοηθατε κι επειδη σημερα συνεβη παλι κατι παρομοιο.Δεν ξερω αν εγω εχω το θεμα ή εκεινος ή ολοι. Δε ξερω πως να διορθωσω την κατασταση.... περιμενω τις συμβουλες σας... Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...