Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόταση γάμου!

zaxaroulini

Recommended Posts

Κορίτσια είπα να ανοίξω ένα θέμα να χαρούμε λίγο γιατί διαβάζω πολλές δυσάρεστες καταστάσεις εδώ μέσα και στενοχωριέμαι. Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα που σε όλες φέρνει όμορφες αναμνήσεις. Πως έγινε η πρόταση γάμου λοιπόν σε εσάς?

Εμείς ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί, είχαμε αποφασίσει ότι η σχέση μας δεν ήταν κάτι προσωρινό είχε μέλλον με κοινό παρανομαστή εμάς!

Ανήμερα της ημέρας των γενεθλίων μου, είχαμε κανονίσει να βγούμε με παρέα ένα φιλικό ζευγάρι για να τους κεράσω, τελευταία στιγμή ο σύζυγος είπε ότι δεν θα έρθει με την δικαιολογία ότι κάτι έτυχε στην δουλειά, στενοχωρήθηκα πολύ.

Βγήκα βέβαια με το φιλικό ζευγάρι για ποτό όπως είχαμε κανονίσει σε ένα μπαράκι που πηγαίναμε συχνά (αυτός που έχει το μαγαζί είναι φίλος μας). Την ώρα λοιπόν που πίνουμε το ποτό μας, ακούω τον dj να σταματά την μουσική και να λέει «νόμιζες ότι δεν θα έρθει? Σήμερα που έχεις τα γενέθλιά σου? Για κοίταξε λίγο πίσω σου!» περιττό να σας πω ότι είχε πλάκα γιατί όλοι γύρισαν πίσω τους να κοιτάξουν!

Γυρίζω και τι να δω! Τον σύζυγο να έχει γονατίσει με ένα μικρό κουτάκι στα χέρια του και μου λέει το φοβερό: «θα με παντρευτείς?». Τι να σας πω, ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι συγκινούμαι!

Για πείτε βρε κορίτσια την δική σας εμπειρία, είναι όμορφο να μοιραζόμαστε ρομαντικές στιγμές και να ξεχνάμε λίγο τα προβλήματα μας!

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Διαφημίσεις

Zaxaroulini, ήμουν σίγουρη ότι θα είχες μια ρομαντική πρόταση γάμου! Εγώ καθότι πιο κυνική δεν είχα ανάλογη εμπειρία. Ήμασταν κάπου έξω και μου λέει ο σύζυγος, τι λές, να το επισημοποιήσουμε;=παντρευτούμε. Οκ, λέω εγώ.:mrgreen::mrgreen:

Και μενα ανημερα των γενεθλειων μου ηταν.Μετα απο 10 χρονια σχεσης.Σ εκεινα τα γενεθλεια δεν ηθελα να κανω τιποτα με ειχε πιασει απιστευτη γρουσουζια!!!!

Ημουν ξαπλωμενη κ εκνευρισμενη χωρις λογο.Ξαφνικα χτυπησε την πορτα του δωματιου μου(του ειχε ανοιξει η αδερφη μου που μεναμε τοτε μαζι)τον βλεπω να μπαινει μεσα μ μια τουρτα κ σκεφτομαι αντε παλι !!!!!τουρτες....κερακια....τα χω βαρεθει!!!:o.....ουτε καν σηκωθηκα απ το κρεβατι να φανταστειτε!

Ερχεται γονατιζει διπλα στο κρεβατι κ μου δειχνει την τουρτα που εγραφε:μωρο μου με παντρευεσαι;

Ανοιγει κ κουτακι με το δαχτυλιδι.....κ γω εχω μεινει αφωνη ....πιανω καταλαθος μες στον πανικο μου την τουρτα γεμιζει το χερι μου κ μετα τον αγκαλιαζω κ γεμιζω το σακακι του τουρτες....

Εν τω μεταξυ απ τη μισανοιχτη πορτα εχει μπει μεσα το σκυλακι μου κ γλυφει τουρτες απ οπου εβρισκε.απο τα ρουχα του τα χερια μου....

Αυτα!!!!!!!!Ωραιο θεμα ανοιξες!!!!Πρεπει να τα θυμομαστε που κ που ...:-P

Και μενα ανημερα των γενεθλειων μου ηταν.Μετα απο 10 χρονια σχεσης.Σ εκεινα τα γενεθλεια δεν ηθελα να κανω τιποτα με ειχε πιασει απιστευτη γρουσουζια!!!!

Ημουν ξαπλωμενη κ εκνευρισμενη χωρις λογο.Ξαφνικα χτυπησε την πορτα του δωματιου μου(του ειχε ανοιξει η αδερφη μου που μεναμε τοτε μαζι)τον βλεπω να μπαινει μεσα μ μια τουρτα κ σκεφτομαι αντε παλι !!!!!τουρτες....κερακια....τα χω βαρεθει!!!:o.....ουτε καν σηκωθηκα απ το κρεβατι να φανταστειτε!

Ερχεται γονατιζει διπλα στο κρεβατι κ μου δειχνει την τουρτα που εγραφε:μωρο μου με παντρευεσαι;

Ανοιγει κ κουτακι με το δαχτυλιδι.....κ γω εχω μεινει αφωνη ....πιανω καταλαθος μες στον πανικο μου την τουρτα γεμιζει το χερι μου κ μετα τον αγκαλιαζω κ γεμιζω το σακακι του τουρτες....

Εν τω μεταξυ απ τη μισανοιχτη πορτα εχει μπει μεσα το σκυλακι μου κ γλυφει τουρτες απ οπου εβρισκε.απο τα ρουχα του τα χερια μου....

Αυτα!!!!!!!!Ωραιο θεμα ανοιξες!!!!Πρεπει να τα θυμομαστε που κ που ...:-P

Τέλεια πρόταση!! φανταστική!! τι τέλειο όμως εκεί που ήσουν στενοχωρημένη να έχεις μία τόσο όμορφη εμπειρία!! Αυτό λέω και εγώ είναι κρίμα τόσα ζευγάρια να έχουν ξεκινήσει τόσο όμορφα και μετά να βγαίνουν όλο προβλήματα! η δική σου η πρόταση ήταν όσο πιο γλυκιά θα μπορύσε να γίνει :P

Κι εγώ στενοχωρημένη ήμουν. Είχα τότε τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και με πήγε μια βόλτα με το αμάξι να ξεσκάσω. Φτάνουμε σε ένα ειδυλλιακό μέρος, πρασινάδα, ποταμάκι, ήταν και Μάιος μήνας, πολύ όμορφα. Μου δίνει ένα κουτί με τις αγαπημένες μου πραλίνες κι εγώ η ξενέρωτη του λέω, σοκολάτες θα τρώω τέτοια ώρα (μία το μεσημέρι); Θα μου κόψουν την όρεξη! Φάε λίγες, μου λέει ο κακομοίρης. Άντε ας φάω, λέω, παίρνω τις δύο που ήταν πάνω πάνω, τις χώνω στο στόμα μου, ξανακλείνω το κουτί και το βάζω στην τσάντα μου. Εγώ να μασάω κατσουφιασμένη, με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα κι εκείνος ο δόλιος να ξεφυσάει. Δε θες να φας καμια ακόμα; με ρωτάει. Όχι χριστιανέ μου, τι σε έπιασε μεσημεριάτικα με τις σοκολάτες; Ε να επειδή οι πιο νόστιμες είναι κάτω κάτω! Εγώ, έτοιμη να τον βρίσω, ξαναβγάζω το κουτί μες στα νεύρα, να δω ποιες επιτέλους εννοεί και με έχει πρήξει, ψαχουλεύω και ξεπροβάλλει το δαχτυλίδι με το μονόπετρο! :roll: Πρώτη φορά κατάλαβα αυτό που λένε, έμεινα στήλη άλατος! :shock: Αφού το κοιτούσα άναυδη κι έλεγα, αποκλείεται, τι ηλίθιο όνειρο, όπου να 'ναι θα ξυπνήσω! :lol:

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ζαχαρουλίνι τι μου θύμισες τώρα! ήμασταν ολιγοήμερες διακοπές στην Ρώμη, κάποια στιγμή καθόμαστε να πιούμε ένα καφέ και άρχισε μία κουβέντα του στυλ ότι δεν μπορούμε να είμαστε άλλο έτσι μαζί και αλλάζουν τα πράγματα στις ζωές των ανθρώπων και είχε βαρεθεί να είμαστε ζευγάρι κάτι τέτοια. Οκ του λέω δεν έχω θέμα άμα θες να χωρίσουμε να χωρίσουμε, έπρεπε να έρθουμε στην Ρώμη να μου το πεις? μπορούσες και Αθήνα!

Όχι μου λέει δεν γινόταν στην Αθήνα, έπρεπε να γίνει εκεί για να είναι ρομαντικό. Οκ λέω ρομαντικός χωρισμός, πάει λάλησε! Και πάνω που ήμουν έτοιμη να τον βρίσω, βγάζει το κουτάκι και μου λέει: βαρέθηκα να είμαστε ζευγάρι απλώς, θες να παντρευτούμε???

χα χα χα.. ακόμη του λέω ότι ρίσκαρε με τον τρόπο του γιατί φανταστείτε να του έλεγα ότι: οκ να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω ψιλοξενερώσει μαζί σου, ας το αφήσουμε καλύτερα! στο τσακ την γλίτωσα γιατί ποιος θα βρισκόταν να με παντρευτεί την θεόμουρλη???

Τέλειο θέμα πάντως!

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

χα χα χα.. ακόμη του λέω ότι ρίσκαρε με τον τρόπο του γιατί φανταστείτε να του έλεγα ότι: οκ να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω ψιλοξενερώσει μαζί σου, ας το αφήσουμε καλύτερα! στο τσακ την γλίτωσα γιατί ποιος θα βρισκόταν να με παντρευτεί την θεόμουρλη???

Τέλειο θέμα πάντως!

αχαχαχαχαχαχ!!!:lol::lol::lol::lol:

στο τσακ την γλίτωσα γιατί ποιος θα βρισκόταν να με παντρευτεί την θεόμουρλη???

Κάποιον θα βρίσκαμε καλέ... Στην ανάγκη θα κάναμε έρανο...!! Με μια μικρή αμοιβή κάποιον θα βρίσκαμε, τι στο καλό...!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Η πρόταση γάμου έγινε στην Τσαγκαράδα! Ο σύζυγός μου είχε οργανώσει τα πάντα… μέχρι ποτήρια σαμπάνιας από το σπίτι της μητέρας του είχε φέρει μαζί, σε περίπτωση που δεν είχαν στον ξενώνα που μέναμε. Βέβαια όλα τα σύνεργα του εγκλήματος (σαμπάνια-ποτήρια-τριαντάφυλλο σε ειδικό φιαλίδιο με νερό) ήταν τοποθετημένα σε σάκο που υποτίθεται περιείχε εργαλεία για το αυτοκίνητο. Το τελευταίο πρωί πριν φύγουμε, είπαμε να πάρουμε πρωινό στο δωμάτιο. Με κάποια αφορμή ο άντρας μου βγήκε για λίγο έξω και επέστρεψε κρατώντας ένα δίσκο που είχε πάνω όλα τα προαναφερθέντα “σύνεργα του εγκλήματος” μαζί με ένα μικρό κουτάκι και μία κάρτα :D

• Μου αρέσει 1

Η πρόταση γάμου έγινε στην Τσαγκαράδα! Ο σύζυγός μου είχε οργανώσει τα πάντα… μέχρι ποτήρια σαμπάνιας από το σπίτι της μητέρας του είχε φέρει μαζί, σε περίπτωση που δεν είχαν στον ξενώνα που μέναμε. Βέβαια όλα τα σύνεργα του εγκλήματος (σαμπάνια-ποτήρια-τριαντάφυλλο σε ειδικό φιαλίδιο με νερό) ήταν τοποθετημένα σε σάκο που υποτίθεται περιείχε εργαλεία για το αυτοκίνητο. Το τελευταίο πρωί πριν φύγουμε, είπαμε να πάρουμε πρωινό στο δωμάτιο. Με κάποια αφορμή ο άντρας μου βγήκε για λίγο έξω και επέστρεψε κρατώντας ένα δίσκο που είχε πάνω όλα τα προαναφερθέντα “σύνεργα του εγκλήματος” μαζί με ένα μικρό κουτάκι και μία κάρτα :D

Πιστωτική ελπίζω...

Διαφημίσεις

Αχ τι θυμάμαι τώρα..

Εμείς είχαμε φύγει σκ..και εκεί που πίναμε το κρασάκι μας γονάτισε και έβγαλε το μονόπετρο..έκλαιγα τόσο πολύ από την συγκίνηση που δεν μπορούσα ούτε το ''ναι'' να ξεστομίσω, αφού ο καημένος με ρωτούσε..''τι λες λοιπόν??ναι??ναι??"χαχαχα

τι όμορφα που ήταν!

Εγώ πρόταση δεν έλαβα ποτέ. Ήμασταν μαζί πολύ καιρό, και εκτός από ζευγάρι ήμασταν -και είμαστε- και κολλητοί. Ε, του είπα σε κάποια φάση ότι έστειλα βιογραφικό σε μία εταιρεία μακριά, εκτός Ελλάδας, και μου είπε ότι αν τελικά με πάρουν, θα έρθει κι αυτός. Φυσικά συμφώνησα, ψάξαμε εκείνη τη στιγμή θέσεις εργασίας και γι΄αυτόν και στείλαμε βιογραφικά του...

και μου λέει πάνω στην κουβέντα: ''άρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε ημερομηνίες ρε και εκκλησία, να παντρευτούμε πριν φύγουμε''. Συμφώνησα κι εγώ, σκεφτήκαμε μέρα και μέρος και να μη τα πολυλογώ..

Σε ένα μήνα παντρευτήκαμε ! :lol:

LRaHp2.pngHw9ip2.png

Ήμασταν έξω για φαγητό οι δυό μας, σε ένα εστιατόριο που συνηθίζαμε να πηγαίνουμε εκείνο το διάστημα, κι όπως είχα εστιάσει στο σαλατικό και πάλευα να πιάσω το μαρούλι με το πιρούνι μου, γυρνάω και τον βλέπω με το δαχτυλίδι.

Στην αρχή μου ήρθε μια συγκίνηση, ομολογώ, αλλά μετά άρχισαν να περνούν μπροστά από τα μάτια μου οι προετοιμασίες και η έννοια του γάμου αυτή καθεαυτή, και μουγκάθηκα. Επικράτησαν ολιγόλεπτα διαστήματα σιγής, που διακόπτονταν από πράγματα που μας έρχονταν στο μυαλό και λέγαμε ότι πρέπει να κάνουμε.

Ε, μας κόπηκε η όρεξη τα μαζέψαμε και φύγαμε.

Δεν περίμενε κι αυτός ο χριστιανός να φάμε πρώτα!:roll:

:-)Καλέ τι ρομαντικούς συντρόφους που έχετε!

Ρισπεκτ στον Ζαχαρουλίνο, μόνο στην Αμερική τολμάνε να τα κάνουν αυτά!

Στο δικό μου έκανα πρόταση εγώ, στο άσχετο, γιατί όλοι μας οι φίλοι είχαν παντρευτεί, άλλοι ήταν στο πρώτο παιδί, στο δεύτερο παιδί και όταν τελικά θα παντρευόταν ένα ζευγάρι από την παρέα που ήταν βασικοί παίκτες και αδάμαστα άτομα, του λέω: "Ακόμα και αυτοί παντρεύτηκαν, τι λες, εμείς μείναμε μόνο!" Είχαμε τότε 3 χρόνια σχέση, 3,5 γνωριμία και δεν ήμασταν και στην πρώτη νιότη, αν ήταν να βάλουμε μπροστά για οικογένεια κάτι έπρεπε να κάνουμε, άκουγα τότε συνεχώς ότι τα 35 είναι κρίσιμη ηλικία και τα πλησίαζα σιγά σιγά. Και μου είπε ναι, έτσι λίγο ξεκάρφωτα. Δηλαδή δεν σχεδίασε κανείς πρόταση.

Μετά πέρασα μια φάση bridezilla γιατί είχε τότε κάτι φοβερά βρετανικά περιοδικά για το γάμο και είχα φάει κόλλημα με διάφορα για το γάμο, το φωτογράφο, το φόρεμα, το μαγαζί. Είχα μια μικρή συλλογή από τα περιοδικά αυτά. Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι αναγκαστικά θα κάναμε κάποια έξοδα, λυπόμουν να μην ψάξω για κάποια βασικά πράγματα. Κάποια στιγμή εκεί που χαλαρώναμε σπίτι, του έδειξα αδιάφορα να ξεφυλλίσει ένα και να μαντέψει τι μου άρεσε από κει μέσα και μάντεψε σωστά το δαχτυλίδι, που το είχα ερωτευτεί. Ακόμα και τώρα πού και πού μου λέει ότι δεν έχει δει πιο ωραίο! Εντάξει είναι λίγο ρομαντικός και λίγο ψωνάρα :roll::roll:

Οπότε το δαχτυλίδι ως επιλογή και την πρόταση την έκανε η γυναίκα στην περίπτωση αυτή.

Διαφημίσεις

Την δική μας δεν την λες και κλασσική πρόταση γάμου... Περπατούσαμε αργά το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και χαζεύαμε τις βιτρίνες, τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Κάποια στιγμή μου λέει: "Πότε θα γνωρίσω τους γονείς σου?" (σημ. οι γονείς μου είναι παλαιών αρχών κι έτσι δεν τους γνώριζα σχέσεις μου ποτέ γιατί μετά θα με πρήζανε πράγμα το οποίο του είχα πει) τον ρωτάω λοιπόν "γιατί?" και μου λέει "ε, δεν είναι σωστό..." πριν τελειώσει λοιπόν, νομίζοντας ότι εννοούσε ότι δεν είναι σωστό να έχουμε σχέση και να μην τους ξέρει, του απάντησα κι εγώ ότι δεν είναι ανάγκη, σιγά τώρα κλπ. αλλά με υφάκι "τι μας λες τώρα...". Μετά ολοκλήρωσε την φράση... "δεν είναι σωστό να τους γνωρίσω κατευθείαν στην εκκλησία...". Έμεινα... Κι άρχισα τα κουλά... "Ποια εκκλησία, τι εννοείς??" είμαι και βραδείας καύσεως σε αυτά... :mrgreen: Τους γνώρισε εγκαίρως τελικά...!! :lol::lol::lol::lol:

Αχ τι ωραίο θέμα..Ήμασταν στο Πασίσι, παραμονή Χριστουγέννων είχαμε φάει πιει, ανεβήκαμε στον φωτισμένο πύργο του Άιφελ και μου έδωσε δαχτυλίδι κειμήλιο της οικογένειάς του και μου είπε "θα με παντρευτείς"..Πρέπει για μισή μέρα να μην είχα απαντήσει, ήμουν στα ουράνια παραζαλισμένη (κυριολεκτικά και μεταφορικά)..ωραία να τα θυμάσαι ύστερα από 16 χρόνια γνωριμίας. :mrgreen:

Ποια από τις δύο να αναφέρω τώρα ... Μάλλον αυτή που αρνήθηκα που συνδέεται με τη δεύτερη.

Λοιπόν ήμουν καμιά οχταρια χρόνια σε σχέση με ένα παιδί απο φοιτητές. Όσο περνούσε ο χρόνος μετά το πανεπιστήμιο είδα ότι η σχέση είχε πια βαλτώσει. Λίγο η συνήθεια λίγο τα τόσα χρόνια ήταν και καλό παιδί δε χωριζα. Μετά το δεύτερο πτυχίο μου έφυγα στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και κατάλαβα ότι για μένα η σχέση είχε λήξει όποτε μέσω Skype προετοίμαζα το έδαφος για το χωρισμό. Ότι ήμαστε πολλά χρόνια μαζί, η σχέση ως έχει μας έχει κουράσει, κλπ κλπ. Εκείνος παρερμήνευσε και νομισε ότι ήθελα να την προχωρήσουμε και στις καλοκαιρινές διακοπές που ήρθα Ελλάδα με περίμενε στο πρώτο ραντεβού με δαχτυλίδι. Περιττό να πω πως εξελίχθηκε τελικά το πράγμα.

Ο άντρας μου που ήξερε για το σκηνικό πρώτα εξασφάλισε το ναι κι ύστερα πήρε το μονόπετρο.

:-)Καλέ τι ρομαντικούς συντρόφους που έχετε!

Ρισπεκτ στον Ζαχαρουλίνο, μόνο στην Αμερική τολμάνε να τα κάνουν αυτά!

Στο δικό μου έκανα πρόταση εγώ, στο άσχετο, γιατί όλοι μας οι φίλοι είχαν παντρευτεί, άλλοι ήταν στο πρώτο παιδί, στο δεύτερο παιδί και όταν τελικά θα παντρευόταν ένα ζευγάρι από την παρέα που ήταν βασικοί παίκτες και αδάμαστα άτομα, του λέω: "Ακόμα και αυτοί παντρεύτηκαν, τι λες, εμείς μείναμε μόνο!" Είχαμε τότε 3 χρόνια σχέση, 3,5 γνωριμία και δεν ήμασταν και στην πρώτη νιότη, αν ήταν να βάλουμε μπροστά για οικογένεια κάτι έπρεπε να κάνουμε, άκουγα τότε συνεχώς ότι τα 35 είναι κρίσιμη ηλικία και τα πλησίαζα σιγά σιγά. Και μου είπε ναι, έτσι λίγο ξεκάρφωτα. Δηλαδή δεν σχεδίασε κανείς πρόταση.

Μετά πέρασα μια φάση bridezilla γιατί είχε τότε κάτι φοβερά βρετανικά περιοδικά για το γάμο και είχα φάει κόλλημα με διάφορα για το γάμο, το φωτογράφο, το φόρεμα, το μαγαζί. Είχα μια μικρή συλλογή από τα περιοδικά αυτά. Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι αναγκαστικά θα κάναμε κάποια έξοδα, λυπόμουν να μην ψάξω για κάποια βασικά πράγματα. Κάποια στιγμή εκεί που χαλαρώναμε σπίτι, του έδειξα αδιάφορα να ξεφυλλίσει ένα και να μαντέψει τι μου άρεσε από κει μέσα και μάντεψε σωστά το δαχτυλίδι, που το είχα ερωτευτεί. Ακόμα και τώρα πού και πού μου λέει ότι δεν έχει δει πιο ωραίο! Εντάξει είναι λίγο ρομαντικός και λίγο ψωνάρα :roll::roll:

Οπότε το δαχτυλίδι ως επιλογή και την πρόταση την έκανε η γυναίκα στην περίπτωση αυτή.

Μπράβο βρε AthinaP! Εντυπωσιάστηκα!

Είπα να γράψω κ εγω αλλά δεν ήταν ρομαντικά καθόλου. Ήμασταν μαζί 5 μήνες. Ο άντρας μου είχε πάρει ήδη μετάθεση για βόρεια Ελλάδα κ μένα η θέση μ ήταν στην Αθήνα. Όποτε μαζί αποφασίσαμε να παντρευτουμε για να κάνουμε συνυπηρετηση. Ευτυχώς είναι ρομαντικός κ την επόμενη μέρα πήγαμε σ ένα εστιατόριο για φαγητό για να το γιορτάσουμε κ καλά. Κ ήρθε η ώρα του γλυκού. Μπροστά μ ο σερβιτορος έφερε ένα πιάτο με ένα ζευγάρι παιδικα παπούτσια αντί για το γλυκό π είχα παραγγείλει κ μια κάρτα που έγραφε πολλά κ στο τέλος η συνηθισμένη ερώτηση. Φυσικά κ με έπιασαν τα κλάματα αν κ το ήξερα από πριν. Κ το καλύτερο. Μετά από 5 μήνες έμεινα κ έγκυος κ τώρα είμαστε 3.

Ήταν μια κλασσική μέρα που είχα πάει γυμναστήριο(παλιές καλές εποχές!). Ηταν να έρθει και ο σύζυγος ο οποίος το μισούσε το γυμναστήριο και συχνά έβρισκε αφορμές για να την κοπανάει. Οπότε τον παίρνω τηλ στο σχόλασμα και μου λέει είμαι κουρασμένος δεν έρχομαι. Εγώ μέσα στην ειρωνία και τα νεύρα του λέω. Μπα?Τι έκπληξη. Έρχομαι σπίτι με τα φορμάκια μου και ξεμαλλιασμένη από τη γυμναστική και με το που ανοίγω την πόρτα βλέπω σκοτάδι παντού αναμμένα κεράκια και το σύζυγο γονατιστό δίπλα στην πόρτα ντυμένο σαν γαμπρό με το μονόπετρο στο χέρι να μου λέει 'Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου?' Φυσικά πέταξα ότι κρατούσα στο πάτωμα κι έτρεξα να τον αγκαλιάσω. Πρέπει να ήμασταν αστεία εικόνα! Αυτός με κουστούμι ,κολώνιες και τέτοια κι εγώ σα λετσάκι!χαχαχα!!!

1UEbp3.png

Παραπομπή στο ParentsCafe.gr - Σχέσεις

Αγαπητά μέλη

Οι σχέσεις μεταξύ των γονέων ή του ζευγαριού, αλλά και όλης της οικογένειας, είναι κάτι πολύ ιδιέταιρο.

Πόσο μάλλον η πρόταση γάμου.

Διαβάστε το μήνυμά μας, για βρείτε το σωστό σημείο ανάρτησης τέτοιων δημοσιεύσεων !

-----------------------------------------------------------------

Γενικοί κανόνες : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr (με βάση το καταστατικό της http://parents.org.gr/news/a245), βρίσκεται στην διάθεση των μελών για την τοποθέτηση ενημερωτικών θεμάτων και ερωτημάτων/ανταλλαγής πληροφοριών που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αναγνώστες/γονείς.

Για συζητήσεις που αφορούν συγκεκριμένα γεγονότα στην σχέση σας και εξέλιξή της, που έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα* και αφορούν την καθημερινή σας συνεννόηση με την παρέα σας, ή άλλα μέλη που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες/αγωνίες με εσάς,

παρακαλούμε κάντε χρήση του parentscafe.gr συγκεκριμένα στην ενότητα

Σχέσεις http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=170

ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ: http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18082-protasi-gamoy/

Η θεματολογία αυτής της συζήτησης/topic/thread, δεν ανήκει σε καμία απο τις ενημερωτικές κατηγορίες οι οποίες είναι επιθυμητό να δημοσιεύονται στο parents.org.gr (νομικά θέματα για διαζύγιο, παιδαγωγικά θέματα αντιμετώπισης κρίσεων στην σχέση κτλ) και για αυτό το λόγο θα μεταφερθεί στο αρχείο.

*Η ενότητα Σχέσεις, η οποία φιλοξενούσε τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις στο parents.org.gr έκλεισε για νέα θέματα στις 15 Φεβρουαρίου 2013, και έχει μεταφερθεί στην ενότητα που προαναφέραμε, στο ParentsCafe.gr.

-----------------------------------------------------------------

Οδηγίες εγγραφής στο Parentscafe.gr :http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Σημείωση

Αν το θέμα στο οποίο συμμετέχετε κλειδωθεί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση παρακαλούμε

α]

μην ανοίγετε νέο θέμα ως συνέχεια του θέματος που συμμετείχατε

β]

μην ανοίγετε ειδικά νέο θέμα στο parent.gr για να ανακοινώσετε την δημιουργία νέου θέματος στο parentscafe.gr.

Μπορείτε αν επιθυμείτε να ενημερώσετε τα υπόλοιπα μέλη με το να τοποθετήσετε την είδηση στην υπογραφή σας ή να κάνετε χρήση των προσωπικών μηνυμάτων.

Σε περίπτωση που ανοίξετε νέο θέμα στο parents.org.gr είτε ως συνέχεια κλειδωμένου θέματος είτε με σκοπό την ανακοίνωση νέου θέματος στο parentscafe.gr θα λάβετε κάρτα ειδοποίησης που θα σας ενημερώνει για τους κανόνες του forum της ΕΕΕΓ και ίσως συνοδεύεται από ολιγοήμερη απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...