Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ε coli στον κόλπο-θεραπεία χωρίς αντιβίωση;

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο ιατρικό θέμα.

Είχα αρκετό διάστημα ενοχλήσεις, τσούξιμο-κάψιμο-φαγούρα εσωτερικά κι εξωτερικά και πήγα την Πέμπτη στον γυναικολόγο. Εκείνος με βρήκε καθαρή, χωρίς υγρά, μου πήρε δείγμα για καλλιέργεια και μου έκανε και τεστ παπ. Η καλλιέργεια βγήκε θετική στο e coli (μεγάλη έκταση, πολλοί μικροοργανισμοί). Τα αποτελέσματα του τεστ παπ δε βγήκαν ακόμα.

Ο προβληματισμός μου είναι πως ο γυναικολόγος βρήκε φυσιολογική την ύπαρξη του συγκεκριμένου μικροβίου στον κόλπο και δε μου έδωσε αντιβίωση από το στόμα, μόνο κολπικά υπόθετα, 10 ημέρες τα donafil κι άλλες 10 τα vidermina. Αυτά όμως δεν είναι αντιβιωτικά και φοβάμαι μήπως το μικρόβιο μεταφερθεί στην ουρήθρα και πάθω ουρολοίμωξη.

Οι δικοί σας γιατροί, σας δώσανε αντιβίωση;

Διαφημίσεις

Είχα αρκετό διάστημα ενοχλήσεις, τσούξιμο-κάψιμο-φαγούρα εσωτερικά κι εξωτερικά και πήγα την Πέμπτη στον γυναικολόγο. Εκείνος με βρήκε καθαρή, χωρίς υγρά, μου πήρε δείγμα για καλλιέργεια και μου έκανε και τεστ παπ. Η καλλιέργεια βγήκε θετική στο e coli (μεγάλη έκταση, πολλοί μικροοργανισμοί). Τα αποτελέσματα του τεστ παπ δε βγήκαν ακόμα.

Ο προβληματισμός μου είναι πως ο γυναικολόγος βρήκε φυσιολογική την ύπαρξη του συγκεκριμένου μικροβίου στον κόλπο και δε μου έδωσε αντιβίωση από το στόμα, μόνο κολπικά υπόθετα, 10 ημέρες τα donafil κι άλλες 10 τα vidermina. Αυτά όμως δεν είναι αντιβιωτικά και φοβάμαι μήπως το μικρόβιο μεταφερθεί στην ουρήθρα και πάθω ουρολοίμωξη.

Καλησπέρα, την ιδια αγωγη ειχα ακολουθησει πριν απο 5 περιπου μηνες. ειχα τον ιδιο προβληματισμο κι ομως στην επαναληπτικη ημουν καθαρη... Οποτε ακου το γιατρο σου και θα φυγει το μικροβιο μια χαρα.

Καλησπέρα, την ιδια αγωγη ειχα ακολουθησει πριν απο 5 περιπου μηνες. ειχα τον ιδιο προβληματισμο κι ομως στην επαναληπτικη ημουν καθαρη... Οποτε ακου το γιατρο σου και θα φυγει το μικροβιο μια χαρα.

Αχ σε ευχαριστώ, με βοηθάς πολύ! Πίστευα πως έπρεπε να πάρω κάτι πιο δυνατό, έστω κολπικά...και πιο πολύ φοβάμαι τη μεταφορά του μικροβίου.

Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει κολπική καλλιέργεια κ είχα το ίδιο μικροβιο κ ο γιατρός μου έδωσε θεραπεία για μια μέρα κολπικό υποθετο κ τέλος

8HiKp2.png

Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει κολπική καλλιέργεια κ είχα το ίδιο μικροβιο κ ο γιατρός μου έδωσε θεραπεία για μια μέρα κολπικό υποθετο κ τέλος

Μόνο μία μέρα; Τι υπόθετο ήταν αυτό; Έκανες μετά επαναληπτική κι ήταν καθαρή;

Διαφημίσεις

Αχ σε ευχαριστώ, με βοηθάς πολύ! Πίστευα πως έπρεπε να πάρω κάτι πιο δυνατό, έστω κολπικά...και πιο πολύ φοβάμαι τη μεταφορά του μικροβίου.

Να σαι καλα! Κι εγω ειχα θορυβηθει κ ειχα παει κ σε αλλον γυναικολογο που μου θα μου χορηγουσε αντιβιωση ενω ειχα μεγαλο πρόβλημα με μυκητες. Αποφάσισα να ακουσω τον γιατρο μουβκαι ολα καλα.. το donafil θα κανει δουλεια!!

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω και κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση το μικρόβιο να βρίσκεται ήδη στα ούρα και να μην το έχω καταλάβει; Μήπως πρέπει να κάνω και καλλιέργεια ούρων;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...