Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρεπει να δωσω το μωρο μου για υοθεσια,βοηθηστε με

Recommended Posts

19 hours ago, Dust pink said:

Έδωσα απάντηση σε προηγούμενο θέμα που άνοιξες ομοίου περιεχομένου! Υπάρχουν άνθρωποι και φορείς που μπορούν να σε βοηθήσουν πέρα από την οικογένεια σου (σημαντικό) . Από τα γραφόμενα έχω όμως την εξής απορία είσαι κατά της έκτρωσης για να αποχωριστείς το μωρό σου λίγους μήνες αργότερα?

Καταλαβαίνω τις απορίες σου και είναι απόλυτα εύστοχες! Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα αναρωτιόμουν. Όποιος όμως είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Επίσης έχω ήδη επικοινωνήσει με ειδικό.φορεα και περιμένω απάντηση για να μου εξηγήσουν τις διαδικασίες αφού είμαι συν τοις άλλοις εκτός Ελλάδας. Αλλά ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Z.k.e είπε:

Καταλαβαίνω τις απορίες σου και είναι απόλυτα εύστοχες! Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα αναρωτιόμουν. Όποιος όμως είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Επίσης έχω ήδη επικοινωνήσει με ειδικό.φορεα και περιμένω απάντηση για να μου εξηγήσουν τις διαδικασίες αφού είμαι συν τοις άλλοις εκτός Ελλάδας. Αλλά ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Το κείμενο δεν είχε σκοπό κατακρισης για τις σκέψεις και τις πράξεις σου. Μια απορία απλώς.

Την οποία απόφαση θα την πάρεις ψύχραιμα και όχι σε ψυχικό βρασμό. Από τα κέντρα θα λάβεις ψυχολογική στήριξη για να αποφάσισεις. Αν καταληξεις σε υιοθεσία παιδιού θα πρέπει να μίλησεις με νομικό για να σε κατευθύνει για τις νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονται.

Ευχομαι και πάλι την καλυτερη απόφαση για σένα και το μωρό σου .

• 4 months later...
On 5/18/2018 at 8:38 PM, Z.k.e said:

Καλησπέρα. Βλέπω το ποστ σου είναι 2 χρόνια πριν. Θέλω απλά να πω πως είμαι στην 22η εβδομάδα, 5,5 μηνών, πρόσφατα έμαθα ότι είμαι κορίτσι, υγιέστατο και μάλιστα πολύ ζωηρό κάτι που κι εγώ αισθάνομαι συνεχώς. Δεν έριξα το παιδί για τον ίδιο λόγο, αλλά όπως κι εσύ δεν μπορώ να το κρατήσω και σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο με εσένα . Την υιοθεσία. Για τους ίδιους λόγους ακριβώς. Κάποιοι δεν μπορούν και παρακαλάνε για ένα παιδί κι εγώ δεν μπορώ να το μεγαλώσω. Και η δική μου οικογένειά λέει τα ίδια με όλους εδώ, να κάνω υπομονή κτλ κτλ, όμως εγώ ξέρω πως δεν θα τα καταφέρω μόνη μου εκτιμώ την κάθε συμβουλή, και κυρίως από μητέρες, αλλά υπάρχει πάντα και η άλλη οπτική. Πως όταν δεν βιώσουμε μια κατάσταση δεν μπορούμε και να την κατανοήσουμε. Είναι απόλυτα σεβαστά και δεκτά όλα όσα λένε οι ήδη μανούλες, όμως υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά του νομίσματος. 

Εγώ κ ο άντρας μου θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι. Αν το έχεις σε ίδρυμα, μην το αφήνεις εκεί. Έλα να μας βρες, να καταλάβεις τι οικογένεια είμαστε και αποφάσισε μετά. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν καλά ή αν έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν μας νοιάζει το χρώμα του ή αν εσύ κι ο σύντροφός σου έχετε κάνει χρήση. Είμαι κι εγώ υιοθετημένη και ξέρω πως το δέσιμο με το παιδί μέσω της υιοθεσίας είναι μεγαλύτερο. Σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου. Αν πάλι το έχεις κρατήσει κ θέλεις οποιαδήποτε βοήθεια, ζήτησε την.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...