Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

πάντως μόλις πάω και έχω νέα θα σου πώ και όταν το τελειώσω θα το βάλω και εδω φωτο. Αυτο που σου λέω είναι για την βάπτιση για αυτό δεν βιάζομαι :D Για την γέννηση το έχω έτοιμο θα το βγάλω και θα το βάλω να το δείτε. Αυτό το βρήκα έτοιμο απλά διακόσμησα εγώ με αυτοκόλλητα τις σελίδες του και έχει χώρο που βάζεις και φωτογραφίες! Είναι μικρό αυτό σε μέγεθος δεν το ήθελα μεγάλο. Θα στο βάλω να το δεις.

[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ κορίτσια! θα περιμένω!

Χριστίνα δες στην προηγούμενη σελίδα κάτω κάτω.. τα βίντεο-λινκς να πάρεις ιδέες για βιβλιοδεσία!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

To μεσημερι θα παρω της φωτο που δημιουργησα απο το φωτογραφο κ θα σας πω αποτελεσμα... θα της τυπωσει σε Α4 μεγεθος.

Ξερετε πως μπορω να τις δεσω?

Πρεπει να της κανω σαν βιβλιοδεσια?

Ναι, ναι!Ενημέρωσε μας αν μπορείς για την ποιότητα!Βάλε και καμιά φώτο! :wink: Εγώ προς το παρόν μόνο "παίζω" αλλά σκοπέυω να κάνω άλμπουμ με φώτο από το γαμήλιο ταξίδι μας, έχω ψιλοαρχίσει δηλαδή!(κάλλιο αργά παρά ποτέ) :)

Νομιζω ότι το δέσιμο με κορδέλες είναι πιο παιχνιδιάρικο! :)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Το δέσιμο με κορδέλες είναι πολύ εντυπωσιακό.

Αλλά για να ανοίξεις όλες τις τρύπες, αν δεν έχεις εργαλείο σαν το cropadile, ή άλλο διακορευτή χειρός με σωστή διάμετρο, δε θα κάνεις γρήγορα...

Πάντως θα το δοκιμάσω και αυτό.

Προς το παρόν, το βιδωτό έχω κάνει σε βιβλία ευχών γάμου.

Εκεί ταιριάζει πολύ περισσότερο από κρίκους ή σπιράλ.

To μεσημερι θα παρω της φωτο που δημιουργησα απο το φωτογραφο κ θα σας πω αποτελεσμα... θα της τυπωσει σε Α4 μεγεθος.

Ξερετε πως μπορω να τις δεσω?

Πρεπει να της κανω σαν βιβλιοδεσια?

Ναι, ναι!Ενημέρωσε μας αν μπορείς για την ποιότητα!Βάλε και καμιά φώτο! :wink: Εγώ προς το παρόν μόνο "παίζω" αλλά σκοπέυω να κάνω άλμπουμ με φώτο από το γαμήλιο ταξίδι μας, έχω ψιλοαρχίσει δηλαδή!(κάλλιο αργά παρά ποτέ) :)

Νομιζω ότι το δέσιμο με κορδέλες είναι πιο παιχνιδιάρικο! :)

Τελεια!!!

Εκει που με πιασανε τα νευρα ηταν στις φωτο απο τον γαμο μου, που ο βλακας ο φωτογραφος με δουλεψε κανονικοτατα, υποτιθετε πω ς η ποιοτητα που μου εδωσε τις φωτο σε dvd ηταν καλη, αλλα μειωσε την αναλυση για να μην μπορω να εκτυπωσω.

Ετσι εκεινες που εκανα απο τον γαμο μου χαλια αλλα εκεινες που εκανα με την κορουλα μου υπεροχες!

Το δεσιμο μου φαινεται περιπλοκο κ ετσι θα αρκεστω να κορνιζαρω για το δωματιο της...

Επισης να σας ρωτησω κατι... αν ειδατε καποιες που εκανα με την κορη μου (στις προηγουμενες σελιδες), με θεμα το μπανιο κ εκεινη στις σαπουναδες κ με μπουρνουζακια κ τετοια, θα σας φαινοταν ασχημο να βαλω στο μπανιο μας??? :shock::lol:

Διαφημίσεις

Πως γίνεται να κόψεις το παιδάκι στη φώτο; όχι στρογγυλά ή ορθογώνια αλλά στο σχήμα που έχει η στάση του. Οπως η μικρή Ασημένια της Φιλλιώς.

Αφού επιλέξεις την φώτο, πατάς το Crop (τα συγκεκριμένα σχήματα είναι επίσης εκεί), αλλά από εκεί επιλέγεις freehand και κόβεις την φώτο όπως θέλεις εσυ . Επίσης αν αλλάξεις την softness την κάνεις γύρω γύρω πιο θαμπή για ομοιομορφία εκεί που θα την βάλεις.. Ελπίζω να εννοείς αυτο και να βοήθησα..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Επίσης (τώρα το παρατήρησα) και η διπλανή επιλογή από το freehand, το eraser δηλαδη, κάνει παρόμοια δουλειά. Σβήνει τα γύρω γύρω και κρατάει μόνο την φωτογραφία.

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εγώ θα τυπώσω σε Α4 κάθετα ενώ όλα είναι για οριζόντια και στο κάθετο παραμορφώνει το θέμα και τις φωτογραφίες. Μήπως υπάρχει επιλογή για κάθετη εμφάνιση;

Κορίτσια σας βάζω μερικές φώτο από το βιβλίο ευχών γέννησης που έκανα

Η κετνρική μέσα πλευρά

CIMG0406-1.jpg

CIMG0404-1.jpg

Το εξώφυλλο

CIMG0407-2.jpg

από την μέση μέχρι το τέλος του βιβλίου έχει θήκες για να μπουν φώτος θα βάλω μετά που θα γεννηθεί ο μπέμπης

CIMG0408-1.jpg

Και τώρα μερικές φώτος στις σελίδες που θα γράφονται οι ευχές

CIMG0416.jpg

CIMG0412-1.jpg

CIMG0415-1.jpg

CIMG0418.jpg

CIMG0419.jpg

[/url]

Διαφημίσεις

ωραιότατο είναι!

Μια μικρή πρόταση: αντί για αυτοκόλλητα μικρά που αφήνουν γυρω ενα άσπρο περιθώριο, δοκιμάστε τα rub-ons.

Το αποτέλεσμα είναι σαν εκτύπωση.

οδηγίες φαίνονται σε αυτό το βίντεο:

μεταξύ άλλων.. κοιτάξτε κυρίως από το 02:42 λεπτό εώς το 03:40

xrysalis Σε ευχαριστώ πολύ

boukie17 Σε ευχαριστώ το βιβλίο ευχών το πήρα έτοιμο το εξώφυλο ήταν έτοιμο και δεν έχω κάνει τίποτα εγώ πάνει έτσι όπως το βλέπετε και έιχε και αυτό το μπρούτζινο σταντ με την καρδία και τα μπλε στρασάκια. Μου στοίχισε 27 ευρώ μόνο. Το μόνο που έκανα εγώ διακόσμησα με αυτόκόλλητα τις σελίδες τίποτα άλλο.

gogo πολύ ωραίο το βιντεάκι που έβαλες και όντως αυτά τα rub-ons είναι πολύ καλύτερα και φαίνονται σαν τα τυπομένα πάνω στην σελίδα. Εκεί που κοίταζα δυστυχώς δεν είχε και έτσι πήρα κανονικά αυτοκόλλητα. Αν βρώ όμως και από αυτά ίσως να πάρω μερικά και να το εμπλουτίσω :wink: Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την ωραία σου ιδέα !!

[/url]

• 3 εβδομάδες μετά...
Που μπορώ να κάνω μαθήματα scrapbooking?Με ενδιαφέρει πολυ,αλλα οσο κ αν εψαξα δεν βρήκα μαθήματα,εσείς πως μάθατε?

δεν ξέρω αν μαθαίνεται ακριβώς...

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί "κανόνες" σύνθεσης ας πούμε, αλλά από εκεί και πέρα, η φαντασία σου και η πηγή έμπνευσης να είναι καλά!

Πολλές ιδέες και συμβουλές θα βρεις στο φόρουμ περί scrapbooking.

http://www.scrapbooking.gr/forum/index.php

και δες μερικά βίντεο στο youtube για τεχνικές διάφορες.

ξεκίνα από απλές συνθέσεις και σιγά-σιγά θα δεις εξέλιξη!

Καλή αρχή! Είναι πράγματι πολύ διασκεδαστικό χόμπυ.

Διαφημίσεις

Τελευταία μ έχει πιάσει μανία με τις χειροτεχνίες,θα το ψάξω γωγώ και σ ευχαριστώ πολύ,δηλαδή θα εχω άλμπουμ με θέματα π.χ καλοκαιρινές διακοπές και θα τα στολίζω ανάλογα?Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή φωτογραφική μηχανή,οχι πολύ ακριβή?Εχω μια που μου έδωσαν δώρο με τον εκτυπωτή μου αλλά δεν είναι πολύ σόι.

Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή φωτογραφική μηχανή,οχι πολύ ακριβή?Εχω μια που μου έδωσαν δώρο με τον εκτυπωτή μου αλλά δεν είναι πολύ σόι.

μετα απο ερευνα ημερων και αντιστοιχο τοπικ.....παρηγγειλα προχθες την OLYMPUS μ-1040 ασημι(υπαρχει και σε κοκκινο,χρυσο και μπλε) 10mp,μπαταρια λιθιου και καρτα μνημης 136 ευρω.119 η μηχανη,10 η καρτα και 7 τα μεταφορικα.

ειμαι πολυ ευχαριστημενη,ευκολο μενου και πολλες επιλογες

τη συστηνω ανεπιφυλακτα

αν θες περισσοτερες λεπτομερειες μπορω να σου στειλω πμ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

• 2 εβδομάδες μετά...

εχω διαβάσει αλλά μου φάνηκαν λίγο περίπλοκα.Σκεφτόμουν να πάρω ενα μεγάλο λευκό άλμπουμ και να κάνω θέμα καλοκαιρινές διακοπές,να κολλήσω κοχύλια και να γράφω απο κάτω λεζάντες.είναι scrapbooking αυτό???

Ειναι κανονικοτατο κολαζ!

Αυτο το οποιο εκανα εγω κ αλλες κοπελες το καναμε μεσω του photobucket, μπες, κανε ενα λογαριασμο, ανεβασε φωτο σου κ ξεκινα.

Το βρηκα παρα πολυ απλο...

Δεν ξερω περισσοτερα... κ εγω πρωταρα ειμαι ακομη! :D

Ναι ψηφιακο κολαζ!

elias-christina πολύ ωραία αυτά που έφτιαξες στο scrapbook. Μπράβο σου είναι τέλεια αν και λες είσαι πρωτάρα δεν φαίνεται :wink:

Έχω φτιάξει και εγώ γιατί ήθελα να κάνω βιβλίο ευχών για βάφτιση. Τα έφτιαξα αλλά δεν ξέρω πως θα τα τυπώσω εσύ μόνη σου τα τύπωσες ή τα πήρες σε κάποιο βιβλιοπωλείο???

Επίσης αν μπορείς να μου πεις σε τι μέγεθος τα τύπωσες ? Και από ότι βλέπω δεν έχουν χάσει από την ποιότητα τους! Εγώ σκεφτόμουν να μην χάσουν για αυτό σε ρωτάω. Και σκεφτόμουν να τα πάρω σε βιβλιοπωλέιο να μου τα κάνουν αλλά αν είναι και γίνεται να τα τυπώσω μόνη μου τότε !!!

Επίσης πολύ μου άρεσε και το δωματιάκι σας αν θες βάλε μας περισσότερες φωτογραφίες από το δωμάτιο να πάρουμε και μεις καμια ιδέα !!! :wink:

[/url]

Ναι ψηφιακο κολαζ!

elias-christina πολύ ωραία αυτά που έφτιαξες στο scrapbook. Μπράβο σου είναι τέλεια αν και λες είσαι πρωτάρα δεν φαίνεται :wink:

Έχω φτιάξει και εγώ γιατί ήθελα να κάνω βιβλίο ευχών για βάφτιση. Τα έφτιαξα αλλά δεν ξέρω πως θα τα τυπώσω εσύ μόνη σου τα τύπωσες ή τα πήρες σε κάποιο βιβλιοπωλείο???

Επίσης αν μπορείς να μου πεις σε τι μέγεθος τα τύπωσες ? Και από ότι βλέπω δεν έχουν χάσει από την ποιότητα τους! Εγώ σκεφτόμουν να μην χάσουν για αυτό σε ρωτάω. Και σκεφτόμουν να τα πάρω σε βιβλιοπωλέιο να μου τα κάνουν αλλά αν είναι και γίνεται να τα τυπώσω μόνη μου τότε !!!

Επίσης πολύ μου άρεσε και το δωματιάκι σας αν θες βάλε μας περισσότερες φωτογραφίες από το δωμάτιο να πάρουμε και μεις καμια ιδέα !!! :wink:

Τα τυπωσα σε μεγεθος Α4. Σε φωτογραφο. Δεν εχασαν καθολου!

Για το δωματιο σε ευχαριστω, θα βαλω μολις μπορεσω περισσοτερες :wink:

Μπορεις να δεις λιγες ακομα στα δωματια των ζουζουνιων :)

Ναι ψηφιακο κολαζ!

Τα τυπωσα σε μεγεθος Α4. Σε φωτογραφο. Δεν εχασαν καθολου!

Για το δωματιο σε ευχαριστω, θα βαλω μολις μπορεσω περισσοτερες :wink:

Μπορεις να δεις λιγες ακομα στα δωματια των ζουζουνιων :)

Σε ευχαριστώ μπορείς να μου πεις και πόσες έβγαλες και πόσα σου στοίχισαν ?? Αν είναι καλύτερα να τα πάρω και εγω σε φωτογράφο

[/url]

Μμμμ! Δεν θυμαμαι γιατι ειδικα εκεινη την φορα τυπωσα 8 Α4 μεγεθος κ 100 φωτο της μικρης μου που ειχαν μαζευτει (εχω μανια με τις φωτο, ολη μερα την φωτογραφιζω). Θυμαμαι οτι πληρωσα συνολικα 70 ευρω κ μου ηρθε καπως (γι'αυτο το θυμαμαι κιολας :lol: )

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...