Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μπαινεις αρχικα εδω κ απλα κανεις μια εγγραφη

http://photobucket.com

Υστερα ανεβαζεις φωτο, μπαινεις στα album scrapbooking κ δημιουργεις.

Ειναι ευκολος κ κατανοητος ο τροπος που λειτουργει το προγραμμα.

Χριστινάκι σ΄ευχαριστώ :D

Ειχα προσπαθήσει παλιοτερα να κανω κατι τετοιο , με αλλο προγραμμα , αλλα κουραστηκα και τα παράτησα .. :roll:

Δωσε μας μερικες πληροφοριες . Πως διαλέγεις φύλλα ? Πως αποθηκεύεις τις φωτο ? Το ανοιξα αλλα ...δεν βρηκα ακρη ...ειμαι τελειως χαζή ??? :oops::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

τις οποιες κανεις λινκ στο σκραπ, οποτε ειναι ακομα ιδιωτικες????

Τελος παντων με συγχωρητε για την σφηνα.....

Τί εννοείς?Γιατί εγώ εγώ είμαι σκράπας :shock::D

Πίστευα ότι κάνοντας κάτι τέτοιο είμαι ασφαλής.

Και όχι καλά κάνεις και μπαινεις σφήνα.Μη ζητάς συγγνώμη.Εξηγησέ μου αν θέλεις, εμένα με ενδιαφέρει.

5ba48f516d.png.png

οταν δημιουργεις ενα αλμπουμ με φωτο στο photobucket πχ, ναι εχεις την δυνατότητα τις φωτο αυτες να τις βλεπεις μονο εσυ.

οταν ομως τις κανεις λινκ καπου "εξω" ( πχ σε ενα φορουμ) τοτε αυτες αντιγραφονται και εκει οποτε δεν ειναι πια ιδιωτικες και "απαγορευμενες" οσες βγηκαν...

κι απο κει και περα ενα photoshop ναναι καλα....

οταν δημιουργεις ενα αλμπουμ με φωτο στο photobucket πχ, ναι εχεις την δυνατότητα τις φωτο αυτες να τις βλεπεις μονο εσυ.

οταν ομως τις κανεις λινκ καπου "εξω" ( πχ σε ενα φορουμ) τοτε αυτες αντιγραφονται και εκει οποτε δεν ειναι πια ιδιωτικες και "απαγορευμενες" οσες βγηκαν...

κι απο κει και περα ενα photoshop ναναι καλα....

σ ευχαριστώ :wink:

Τί είναι το photoshop. Και γιατί να ναι καλά?? :shock:

Μπερδεύτηκα πάλι :(

Αλλη μία ερώτηση.Οταν κάνεις λινκ σε ένα φορουμ και μετά το διαγράψεις απο το φορουμ,συνεχίζουν να είναι ιδιωτικές ή οχι?

Συγγνώμη αν σε κουράζω,αλλά μια που βρήκα παππά ας θάψω πέντε έξι :D:D:D

5ba48f516d.png.png

Διαφημίσεις

Τί είναι το photoshop. Και γιατί να ναι καλά?? :shock:

Μπερδεύτηκα πάλι :(

προγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιων.. πχ απομονωνω το κεφαλι και βαζω αλλο σωμα...

Αλλη μία ερώτηση.Οταν κάνεις λινκ σε ένα φορουμ και μετά το διαγράψεις απο το φορουμ,συνεχίζουν να είναι ιδιωτικές ή οχι?

ναι συνεχιζουν ή να το πω καλυτερα ξαναγινονται καθοτι σβηνεις το αντιγραφο.

Συγγνώμη αν σε κουράζω,αλλά μια που βρήκα παππά ας θάψω πέντε έξι :D:D:D

ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ανοιξατε?μπραβο κοριτσια!!!!πολλα κοριτσια θα μαθουν και για ψηφιακο και για αλμπουμ scrapbooking.

Δεν χρειαζεται να μπαινουν φωτο των παιδιων παντα.Συμβουλες,οδηγιες για το πως η καθε μια μπορει να το κανει...

ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δεν είπα παπάς είπα παππάς.Οπότε ήθελα να γράψω παππούς και έκανα λάθος. :shock::shock::D:D (αστείο έτσι?)

elias-christina περιμένουμε να μας πεις τη συνέχεια,με ενδιαφέρει πολύ.

Το πρόβλημά μου είναι πως προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες για να έχω υλικό αλλά καθυστερούσε πολύ.Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα??

5ba48f516d.png.png

Ασχολούμαι με το scrapbooking περίπου 2,5 χρόνια. Χρησιμοποιώ photoshop & psp. Δεν κάνω upload τις φωτο των παιδιών μου αλλά τις έχω στο PC μου.

Ξεκίνησε σαν hobby απο μια φίλη μου στο εξωτερικο.

Δεν χρησιμοποιω το photobucket. Όλα τα υλικα ( κουμπιά, frames,papers, bows) είναι είτε αγορασαμένα ή φτιαγμένα απο εμένα.

Δείγματα πιο κάτω( το πραγματικο μέγεθος είναι πολύ μεγάλο):

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

123.jpg

122.jpg

121.jpg

124.jpg

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Μπράβο marilia12 !!! Πολυ ωραία δουλειά :D Αλλα και τα μοντέλα .... υπέροχα να τα χαιρεσαι :D

Εγω έχω ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω το αλμπουμ της μικρης με απλες κανονικες φωτο ...το παράτησα ..ξεκίνησα να φτιάχνω ηλεκτρονικο αλμπουμ με ενα προγραμμα ...με κουρασε ...Τωρα επιασα το scrapbooking..ε φανταζεστε πια θα ειναι η τυχη του ... :oops::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ασχολούμαι με το scrapbooking περίπου 2,5 χρόνια. Χρησιμοποιώ photoshop & psp. Δεν κάνω upload τις φωτο των παιδιών μου αλλά τις έχω στο PC μου.

Ξεκίνησε σαν hobby απο μια φίλη μου στο εξωτερικο.

Δεν χρησιμοποιω το photobucket. Όλα τα υλικα ( κουμπιά, frames,papers, bows) είναι είτε αγορασαμένα ή φτιαγμένα απο εμένα.

Δείγματα πιο κάτω( το πραγματικο μέγεθος είναι πολύ μεγάλο):

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

εγω θα ηθελα να ρωτησω αυτες τις σελιδες,πριν βαλεις τα κουκλια σου,τις αγορασες,τις εκτυπωσες ή τις κατεβασες απο ιντερνετ?

αν τις αγορασες πως λεγονται

ευχαριστώ πολύ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Εγω θα ήθελα να ρωτησω (χαχα πολυ μου αρεσει) γιατι δεν μου ανοιγει το scrapbook ? Να πω τι εγινε .... Φορτωνα φωτογραφίες και παράλληλα το ειχα ανοιχτο σε αλλο παράθυρο . Κολλησε το πισι , τα παράτησα και γω γιατι ειχα δουλεια και μετά όταν ξαναπροσπάθησα να το ανοιξω με "βγάζει" πισω εκει στο αλμπουμ των φωτογραφιων και δεν μου ανοιγει :? Καμια ιδέα ? :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

γεια σας και παλι

ανοιξα λογαριασμο,αλλα δεν μου κανει upload τις φωτο.............

ΓΙΑΤΙ?

Τι κανω λαθος?

τα φωτα σας παρακαλω

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Ειμαι καινουργια στο σπορ και εχω αποριες!

Μπορω το τελικο μου δημιουργημα να το κατεβασω στον υπολογιστη μου για να το γραψω σε dvd και μετα να σβησω απο το photobucket ο,τι ανεβασα χωρις να μεινουν ιχνη;

εγω θα ηθελα να ρωτησω αυτες τις σελιδες,πριν βαλεις τα κουκλια σου,τις αγορασες,τις εκτυπωσες ή τις κατεβασες απο ιντερνετ?

αν τις αγορασες πως λεγονται

ευχαριστώ πολύ

Οι σελιδες οπως είπα ειναι φτιαγμένες από εμενα. Δηλ. οι δαντέλες, τα λουλούδια κλπ ειναι ξεχωριστα κομματια τα οποια εγώ ταιριάζω μεταξύ τους.

Διαβασα οτι το photobucket σου δινει αυτην την τη δυνατότητα αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε παρολο που χρησιμοποιω το photobucket πολλα χρόνια για να αναβεσασω gif που φτιαχνω.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...