Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Cute διατροφή!

diminna

Recommended Posts

Ναι εχει πολυ ενδιαφέρον! Κ Εγω το διάβασα ολο! Εν τω μεταξυ επειδή δεν το 'χω Κ πολυ με αυτά (δηλαδη να κάτσω να φτιαξω πραγματα, η να ακολουθώ συγκεκριμένες διατροφες με η χωρις γλουτενη κλπ) διάβασα για γιαουρτάκι συγκεκριμένης εταιρίας με κεφιρ, κ τη Δευτερα που εχω ραντεβού στο γιατρο Θα τον ρωτησω αν είναι το παιδι να τρωει από αυτά.

Nα ρωτήσεις τη baby αν το γιαουρτάκι με το κεφίρ ενδείκνυται και ως μάσκα προσώπου (διότι εκεί προβλέπω να καταλήγει και αυτό).

Φιλικά

Διαφημίσεις

Nα ρωτήσεις τη baby αν το γιαουρτάκι με το κεφίρ ενδείκνυται και ως μάσκα προσώπου (διότι εκεί προβλέπω να καταλήγει και αυτό).

Φιλικά

:cool: σε πληροφορώ το τσάκισε!!!

Βέβαια, σίγουρα το κεφίρ που έχει το συγκεκριμένο γιαουρτάκι δεν είναι τόσο "δυνατό" όσο το σκέτο κεφίρ (με τον τρόπο που προτείνει εδώ η Dr St.Baby να χορηγείται), αλλά της το έδωσα εχθές, και περιμένω να δω και σήμερα αντιδράσεις στο έντερο (κακά, κλπ). Από γεύσεις εγώ δε βρήκα φράουλα, αλλά σύκο, δαμάσκηνο και αντινίδιο (εγώ πήρα σύκο). Και σαν ποσότητα ήταν κανονική (ενηλίκου) γιατί τα βρεφικά πλέον νομίζω ότι της μικρής της πέφτουν λίγα πια, θέλει και δεύτερο.

:cool: σε πληροφορώ το τσάκισε!!!

Βέβαια, σίγουρα το κεφίρ που έχει το συγκεκριμένο γιαουρτάκι δεν είναι τόσο "δυνατό" όσο το σκέτο κεφίρ (με τον τρόπο που προτείνει εδώ η Dr St.Baby να χορηγείται), αλλά της το έδωσα εχθές, και περιμένω να δω και σήμερα αντιδράσεις στο έντερο (κακά, κλπ). Από γεύσεις εγώ δε βρήκα φράουλα, αλλά σύκο, δαμάσκηνο και αντινίδιο (εγώ πήρα σύκο). Και σαν ποσότητα ήταν κανονική (ενηλίκου) γιατί τα βρεφικά πλέον νομίζω ότι της μικρής της πέφτουν λίγα πια, θέλει και δεύτερο.

Μάρκα και για εμάς;

GCqDp3.png qpsdp2.png

Μάρκα και για εμάς;

Α, το είχε αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ κάποια άλλη κοπέλα (από αυτήν το είδα)

για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφημιση, είναι η μάρκα γαλακτοκομικών που φέρει την ονομασία του υψηλότερου βουνού της Ελλάδος!

:wink:

Έχει μέσα και βρώμη

Διαφημίσεις

Α, το είχε αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ κάποια άλλη κοπέλα (από αυτήν το είδα)

για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφημιση, είναι η μάρκα γαλακτοκομικών που φέρει την ονομασία του υψηλότερου βουνού της Ελλάδος!

:wink:

Έχει μέσα και βρώμη

Δυσκολάκι μας βάζεις πρωί πρωί :lol:

Την ανωτέρω ανομία της πουλχερίας κάνω ότι δεν την είδα...

GCqDp3.png qpsdp2.png

Δυσκολάκι μας βάζεις πρωί πρωί :lol:

Την ανωτέρω ανομία της πουλχερίας κάνω ότι δεν την είδα...

Η poulxeria, νομίζω ότι το έκανε κάτι παραπάνω από ευκολάκι!!!...

:lol::lol::lol:

Εγώ ρώτησα το γιατρό, και το έδωσα στη μικρή εχθές, απλώς θέλω να δω και σήμερα πώς θα πάει με τα κακά της (μην της προκαλέσει καμία διάρροια) κι αν ειναι όλα οκ θα της δίνω 3-4 φορές την εβδομάδα.

Εγώ ρώτησα το γιατρό, και το έδωσα στη μικρή εχθές, απλώς θέλω να δω και σήμερα πώς θα πάει με τα κακά της (μην της προκαλέσει καμία διάρροια) κι αν ειναι όλα οκ θα της δίνω 3-4 φορές την εβδομάδα.

Εμένα δεν το ήθελε καθόλου,πιθανολογώ ότι της φάνηκε πολύ γλυκό

Διαφημίσεις

Μας ενδιαφέρει κι εμάς γιατί ενώ αρχικά έτρωγε μια χαρά το κατσικίσιο γιαούρτι, τώρα του φαίνεται ξινό! Βέβαια με βρώμη και μπανάνα μέσα το τσακίζει, αλλά ας έχουμε και μια επιλογή εύκολη για τις βόλτες!

Πάντως για τα κακά, εμείς με τόσες φυτικές ίνες έχουμε τακτικότατη δραστηριότητα 4 φορές τη μέρα, διάρροια δεν είναι όμως. Υπερωρίες τα εντεράκια με τόσο κολοκύθι και βρώμη.

GCqDp3.png qpsdp2.png

Εμένα δεν το ήθελε καθόλου,πιθανολογώ ότι της φάνηκε πολύ γλυκό

Καλά, εμένα έχει τρελλή προτίμηση στις γλυκιές γεύσεις...

Να σου πω, δοκίμασες όλες τις γεύσεις; Το σύκο που έδωσα εχθές, όντως ήταν γλυκό, αλλά το ακτινίδιο; μήπως δεν είναι και τόσο; (καλά, αυτές οι δοκιμές αν σε ενδιαφέρει, βέβαια, να φάει οπωσδήποτε το συγκεκριμένο γιαούρτι, αλλιώς, μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία)

Πάντως για τα κακά, εμείς με τόσες φυτικές ίνες έχουμε τακτικότατη δραστηριότητα 4 φορές τη μέρα, διάρροια δεν είναι όμως. Υπερωρίες τα εντεράκια με τόσο κολοκύθι και βρώμη.

Κι εγώ αυτό θέλω να δω, γιατί κι εμείς μέχρι στιγμής είμαστε της φουλ δραστηριότητας... και φοβάμαι μήπως την πειράξει!

Καλά, εμένα έχει τρελλή προτίμηση στις γλυκιές γεύσεις...

Να σου πω, δοκίμασες όλες τις γεύσεις; Το σύκο που έδωσα εχθές, όντως ήταν γλυκό, αλλά το ακτινίδιο; μήπως δεν είναι και τόσο; (καλά, αυτές οι δοκιμές αν σε ενδιαφέρει, βέβαια, να φάει οπωσδήποτε το συγκεκριμένο γιαούρτι, αλλιώς, μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία)

Δαμάσκηνο της έδωσα γιατί ούτως ή άλλως της έβαζα δαμάσκηνο στο γιαούρτι. Σύκο δε βρήκα. Θα δω όμως κάποια στιγμή μήπως προτιμάει το ακτινίδιο.

Μας ενδιαφέρει κι εμάς γιατί ενώ αρχικά έτρωγε μια χαρά το κατσικίσιο γιαούρτι, τώρα του φαίνεται ξινό! Βέβαια με βρώμη και μπανάνα μέσα το τσακίζει, αλλά ας έχουμε και μια επιλογή εύκολη για τις βόλτες!

Το κολοκύθι βοηθάει; Βρασμένο ;;

Τι αλλο βοηθάει απο φυσικά μην επεξεργασμένα ;;

Διαφημίσεις

Αχ, εμένα νομίζω έχει την τάση για έντονη δραστηριότητα, οπότε όλα εκεί τον οδηγούν! Νομίζω κολοκύθι βρασμένο, βρώμη, προϊόντα ολικής, δαμάσκηνο και φρούτα μαζί με τη φλούδα, γενικώς δηλαδή πολλή φυτικά ίνα αν παίξει θα έχετε αποτελέσματα :lol:

GCqDp3.png qpsdp2.png

Το δαμάσκηνο που αναφέρθηκε, ακτινίδιο, αχλάδι (αν και πλην της μπανάνας και το μήλου, έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα φρούτα βοηθάνε) και μην ξεχνάς το νερό.

Να στε καλε κοριτςια δεν τρώει φρούτα ο μικρος παρε μονο τα έτοιμα τα λιωμένα στα πακετάκια οποτε εχουμε προβλημα!!!

Θα δοκιμάσω το κολοκύθι ομως! Ειμαι πολυ περίεργη...

BabyCute, πώς και σου "ξέφυγε" ο μικρός σε αυτό το θέμα;;;

Ξερά σύκα δοκίμασες; μήπως τα τρώει;

Θέλω να κάνω μία διόρθωση στα γιαούρτια με κεφιρ που ανέφερα εχθές. Τελικά είναι κι αυτά 150γρ όπως και τα βρεφικά, με ξεγέλασε η συσκευασία και νόμιζα ότι είναι 200. Αυτό

BabyCute, πώς και σου "ξέφυγε" ο μικρός σε αυτό το θέμα;;;

Ξερά σύκα δοκίμασες; μήπως τα τρώει;

Θέλω να κάνω μία διόρθωση στα γιαούρτια με κεφιρ που ανέφερα εχθές. Τελικά είναι κι αυτά 150γρ όπως και τα βρεφικά, με ξεγέλασε η συσκευασία και νόμιζα ότι είναι 200. Αυτό

Σε ξεγέλασε η συσκευασία?! Να της κάνεις ΝΤΑ.

Έλεος.............................

Σε ξεγέλασε η συσκευασία?! Να της κάνεις ΝΤΑ.

Έλεος.............................

Κι είχα μια χαρά ότι έφαγε παραπάνω το παιδί...

Αλλά, επέστρεψα να διορθώσω την παραπληροφόρηση που έκανα!!!

Κι είχα μια χαρά ότι έφαγε παραπάνω το παιδί...

Αλλά, επέστρεψα να διορθώσω την παραπληροφόρηση που έκανα!!!

Για φαντάσου όμως να διάβασε μία μανούλα την πληροφορία που έδωσες και να μην ξαναμπήκε στο φόρουμ (γιατί έχει και δουλειές), κατά συνέπεια έμεινε για πάντα με την εσφαλμένη εντύπωση ότι η συσκευασία ήταν των 200gr...

Να τα προσέχουμε λίγο αυτά...

Πλακα έχετε ... Όντως τεραστια διαφορα τα 150 απο 200 γραμμάρια!!

Πάντως σορυ για το negativity αλλα απο κέφιρ γιαουρτάκι εμπορίου μην περιμένετε και παρα παρα παρα πολλα. Αν το δοκιμάσατε και όντως ειναι ξινό και απαίσιο όπως το κέφιρ τοτε οκ... Αλλιώς προβιοτικα απο φαρμακείο πιο καλο θα κάνουν...

Πάντως σορυ για το negativity αλλα απο κέφιρ γιαουρτάκι εμπορίου μην περιμένετε και παρα παρα παρα πολλα. Αν το δοκιμάσατε και όντως ειναι ξινό και απαίσιο όπως το κέφιρ τοτε οκ... Αλλιώς προβιοτικα απο φαρμακείο πιο καλο θα κάνουν...

Της τα'χω πει αγαπητή...το χαβά της αυτή...

Κι εσύ Βρούτε;;;

Δεν είναι negativity, νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως δεν πρόκειται να είναι το ίδιο πράγμα το "φυσικό κεφίρ", με το κεφίρ-γιαουρτάκι... απλώς βαυκαλιζόμαστε ότι δίνουμε έστω κάτι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...