Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διακοπεσ πελοπονησο που?

Recommended Posts

καλημερα εχω 2 παιδακια ενα 3 χρονο κ ενα 9 μηνων θελω ενα μεροσ στην πελοπονησο οπου να ναι τα δωματια διπλα στην θαλασσα να μην παιρνουμε αμαξι να κουβαλαμε πραγματα εχετε κατι να μου προτεινετε? ευχαριστω:D:D:D:D:D:)

Διαφημίσεις

καλημερα εχω 2 παιδακια ενα 3 χρονο κ ενα 9 μηνων θελω ενα μεροσ στην πελοπονησο οπου να ναι τα δωματια διπλα στην θαλασσα να μην παιρνουμε αμαξι να κουβαλαμε πραγματα εχετε κατι να μου προτεινετε? ευχαριστω:D:D:D:D:D:)

Ξενοδοχείο Βαθύ στο Βαθύ Γυθείου. Τιμές (το 2012 που πήγα) λογικότατες κ τεράστια δωμάτια με κουζινάκι.

Ήμουν 5 μηνών έγκυος κ είχα και το πρώτο μου παιδί, 1 χρονών κ 3 μηνών τότε. Θέλαμε αυτό ακριβώς που ζητάς.

Πολύ ξεκούραστο, περνάς έναν χωματόδρομο κ στα 3 λεπτά με τα πόδια βρίσκεσαι στην (καθαρή) θάλασσα, η παραλία είναι με πολύ μικρό βοτσαλάκι (ούτε να πονάει το παιδί περπατώντας αλλά ούτε με την ψιλή άμμο που μπαίνει παντού - κ επίσης το μικρό αυτό βοτσαλάκι ενδείκνυται για οικοδομικές εργασίες με κουβαδάκια - μπουλτόζες κ τα γνωστά αξεσουάρ).

Αν θυμάμαι καλά, απέναντι ακριβώς είχε κ παιδική χαρά (αλλά δεν πηγαίναμε γιατί προτιμούσαμε την θάλασσα).

Είχαμε βολευτεί κ μία πολύ οικονομική κ οικογενειακή ταβέρνα - που δεν θυμάμαι όνομα - κ πηγαίναμε στην ίδια κάθε μέρα. (εκεί πας με αυτοκίνητο, αλλά μην φαντάζεσαι, ούτε 10 λεπτά απόσταση).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...