Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσες φορες τη βδομαδα δινετε αυγο στο παιδι?  

963

1. 1. Πόσες φορες τη βδομαδα δινετε αυγο στο παιδι?

• 1
      48
    • 2
      74
    • 3
      207
    • 4
      98
    • 5
      40
    • 6
      15
    • 7
      63

Recommended Posts

Και εμάς η παιδίτρος μας είπε μέρα παρά μέρα και πολύ σφιχτό !!

Του αρέσει πολύ ας είναι καλά ο θείος μου από το χωριό που έχει κοτούλες και μας στέλνει πολύ τακτικά .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ στην κόρη μου, μετά από συμβουλή του παιδιάτρου,ξεκινήσαμε όταν χρόνισε και της έδινα μέρα παρά μέρα.Στον γιό μου ξεκίνησα απο τον 7 μήνα,έχουμε άλλον παιδίατρο,μόνο τον κρόκο του αυγού και στον χρόνο ολόκληρο το αυγό,μέρα παρά μέρα.

Η κόρη μου δεν έτρωγε με τίποτα το αυγό ενώ ο γιός μου τρελαίνεται!!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ ΑΥΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 10ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

• 1 month later...

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ.ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Διαφημίσεις

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ.ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Κια που θα ξερουμε οτι ειναι φρεσκο?μας λενε αυτοι που τα πουλανε αλλα τους πιστευουμε?εγω παντως της δινω σχεδον καθε μερα και τρελενεται κυριως για το ασπραδι

Μήπως έχουμε τον ίδιο παιδίατρο? :lol:

Ακριβώς το ίδιο μου είπε κι εμένα και το εφαρμόζω

α) γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη

β) η μικρή τρελαίνεται για αυγό οπότε γιατί όχι?

Έχει πλάκα γιατί κοιτάει το μπολάκι σε κάθε κουταλιά να δει αν τελειώνει και όταν το φάει συνεχίζει να το κοιτάει με παράπονο του στυλ "δεν έχει άλλο? :cry: " Ικανή την έχω αν την άφηνα να έτρωγε 5αυγά την ημέρα! :shock:

Και εμάς μας αρέσει το αυγό πολύ πολύ

επειδή δεν του έφτανε ένα ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

και κοίταζε με παράπονο την κούπα

του άρχισα να πρόσθετο ψωμάκι για να ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ

αλλά πάλι το έτρωγε γρήγορα

ΚΑΙ ..........................!!!!!!!!1

τότε έκανα το μαγικό μου ΔΥΟ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΕΝΑΣ ΚΡΟΚΟΣ

.....

και εμάς είναι 14 μηνών ο μικρός και μας έχει πει η παιδίατρος μέχρι 3 την εβδομάδα.

Μα γιατί όλοι οι παιδίατροι δεν έχουν ένα σταθερό πρόγραμμα σε αυτά που μας λένε και όλοι είναι άλλα ντι άλλων;

wobz4vsv31g4fym5.png

Εμείς ξεκινήσαμε μετα από τις εντολές της παιδιάτρου μας 13-14 μηνών περίπου.

Μας είπε να του δίνουμε κάθε μέρα αλλά δυστυχώς ζήτημα να φάει ένα ολόκληρο την εβδομάδα! δεν το τρώει. Υπάρχουν όμως κάποιες μέρες που κλαίει γιατί θέλει κι άλλο(σχετικά σπάνια) και υπάρχουν μέρες που ούτε να το φτύσει!

Τι να πώ...άβυσσος η ψυχή του παιδιού!

Διαφημίσεις

εμεις το ξεκινησαμε 11 μηνων και η παιδιατρος μας ειχε πει μερα παρα μερα. Δεν το συζηταω οταν το εφαγε πως εκανε. Αμα μπορουσε ολη μερα θα ετρωγε αυγο, αφου μετα την πρωτη δοκιμη οταν με βλεπει να κραταω το μπρικι με κοιταζει και λεει "κοκο". Στην αρχη ξεκινησαμε με κροκο και τωρα ολοκληρο με μια φετα ψωμι (την ψιχα) και λιγο τυρακι. Μια φορα δεν ειχα ψωμι και του το εδωσα σκετο και ποιος μας ακουγε μετα. Οσον αφορα super market, βιολογικα ή χωριατικα προτιμω τα χωριατικα και ευτυχως που μπορουμε και βρισκουμε αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα.

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 3 months later...

μολις γυρισα απο την παιδιατρο.ειπε οτι πλεον οι ερευνες δειχνουν οτι εφοσον ειναι καλα βρασμενο το αυγο μπορει να τρωει καθε μερα.οχι ομως αν τρωει κ κεικ η οτι αλλο περιεχει μεσα αυγο.

εμείς βρε κορίτσια δεν το τρώμε καθόλου.Είναι 4 ετών, πειράζει λέτε?

oxi veavia fysika kai den peirazei!!!!!!!!!!!! Emena den to efage pote kai exw dokimasei olous toys tropous ...parola ayta trwei ola ta threptika fagita opws: tyri kitrino kai leyko polyyy!!!! Giaoyrti,ospria ktl!!!!!!!!

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Να ρωτήσω κάτι? Μου έλεγαν χθες οτι όταν έχουν στο μεσημεριανό τους ψάρι δεν πρέπει να τρώνε αυγό όλη μερα. Ισχύει αυτό?

Ισχύει, έχω ρωτήσει τον παιδίατρο, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό. Φοβάται για τυχόν αλλεργία. Εγώ και γενικότερα δεν θα τα δίνω την ίδια μέρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

μπορει για το πρωτο καιρο..γενικα ομως δεν ισχυει οτι δεν πρεπει νε τρωγονται μαζι.αυτο ειναι μονο για τα ατομα που εχουν αλεργια.οποιος δεν εχει μπορει να τρωει..αυτα απο γιατρο βεβαια..

Καμία δεν το δέχεται το αυγό και ο γιατρός μας είπε πως δεν πειράζει παρότι δεν είναι αλλεργικός.

Αυτό το διαπιστώσαμε από το γεγονός ότι τρώει τροφές που περιέχουν αυγό αλλά όχι σκέτο................. :cool:

Μια από τα ίδια και εμείς.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...