Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επαναλαμβανομενο επεισοδιο πυελικης φλεγμονης κοριτσια θελω την βοηθεια σας!!!!


Recommended Posts

κοριτσια ακουστε την ιστορια μου λοιπον πριν απο 3 μηνες ειχα ξαφνικα εναν πονο δεξια στην ωοθηκη λεω μαλλον ειναι ωορηξια ομωσ ο πονοσ δυναμωνε κ μετα απο 3 μερεσ πηγα στο γιατρο κ διαγνωστικα με πυελικη φλεγμονη δηλαδη πρησμενες ωοθηκες κ υγρο στο δουγλασιο πηρα διπλη αντιβιωση μεχρι κ δτο νοσοκομειο νοσηλευτηκα για 2 μερες γιατι ειχα πολλες παρενεργειες απο τα φαρμακα μετα ενταξει μου περασε τωρα λοιπον μετα απο 3 μηνεσ επανηλθε το ειδιο επεισοδιο πονοθσα απτη δευτερα πηγα λοιπον εχθεσ στο γιατρο μαζι με τις κολπικες που εκανα κ βρεθηκε β αιμολητικος στρεπτοκοκκος κ μου ειπε ο γιατρος να παρω 1 αντιβιωση κ μου ειπε πωσ περναει δυσκολα κ πως μπορει να μου ξανασυμβει κ δεν ξερει ποσες φορες ιδου η ερωτηση τωρα δηλαδη δεν υπαρχει καποια θεραπεια για να φυγει οριστικα?ειχε καποια απο σας κατι παρομοιο?ποσο σας κρατησε?παιδι θα μπορεσω να ξανακανω?γιατι λενε πως μπορει να βουλωσει κ η σαλπιγγα εχω ειδη ενα παιδι αλλα ηθελα να ξεκινησω προσπαθεια για δευτερο κοριτσια οποια γνωριζει το παραμικρο παρακαλω να με ενημερωσει γιατι δεν ξερω πολλα κ εχω στεναχωρεθει πολυ...αα και οι παλιοι το λενε και κρυωμα

elo7p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημερα!Εχω και γω συνεχεια πονο στην δεξια πλευρα και καθε φορα οι γιατροι βρισκουν υγρο στη δουγλασιο.Δεν μου δωσε κανεις να κανω εξετασεις.Αλλοι μου ειπαν οτι θα μαθω να ζω μ αυτον τον πο νο,αλλοι μου ειπαν οτι συμβαινει στην ωορηξια αν και με ποναει σε διαφορα σταδια.Δεν νομιζω οτι επιρεαζει την γονιμοτητα.Ευχομαι να περασει σε σενα και να φταει ο στρεπτοκοκκος.

Link to comment
Share on other sites

και γω ποναω καποιες φορες στη δεξια πλευρα (στην ωορρηξια αλλα και πριν τη περιοδο)εμενα δεν μου βρησκουν τιποτα απολυτως..εχω ακουσει παντως αρκετες κοπελες να λενε για αυτο τον πονο εκ δεξιων..

Link to comment
Share on other sites

Εμενα δεν ειναι σαν την ωορηξια ειναι πιο δυνατός κ συνεχόμενος φαντάσου ότι η δεξια ωοθηκη ειναι πρησμένη αρκετά ειναι η διπλάσια κ όσο για το θεμα της ωορηξιας εχω πολυκυστικες κ μαλλον κανω πολυ σπάνια όποτε το υγρό δεν ειναι από αυτο σιγουρα. ευχαριστώ κοριτσια για την απάντηση αν καποια κοπέλα το εχει περάσει παρακαλώ να μου στήλει την δικιά της εμπειρία...

elo7p3.png
Link to comment
Share on other sites

δυστυχως, θα το εχεις απο δω και περα κατα καιρους.

οταν σου ξανασυμβει, την επομενη φορα να πας αμεσως στον γιατρο σου, να μην περιμενεις ουτε μια μερα. οσο το αφηνεις, τοσο περισσοτερη "βλαβη" μπορει να προκαλεσει.

οταν θα κανεις θεραπεια με αντιβιωση, θα κανει και ο συζυγος, και θα υπαρχει αποχη μεχρι να τελειωσετε τη θεραπεια. και επισης, πριν απο την επομενη σου προσπαθεια καλο θα ειναι αν μπορεις να κανεις υστεροσκοπιση για τυχον συμφυσεις.

δεν το εχω περασει για να σου πω κατι παραπανω, αλλα υπαρχουν διαφορα αρθρα να δεις αν θελεις. σου στελνω ενα απο αυτα. δεν γνωριζω τον γιατρο που το εγραψε, αλλα ολα τα αρθρα που βρηκα, γραφουν πανω-κατω τα ιδια. ευχομαι να σου πανε ολα καλα.

 

http://www.womanclinic.gr/index.php/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CF%85%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%86%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B7

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...