Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η Φατσουλινα μου ηρθε!

Recommended Posts

Γεννησα τη Δευτέρα 24/9/2007 και ωρα 12.20 το μεσημερι, μια πανεμορφη μπουμπου, 2990 κιλα.:D

επειδη αντιμετωπιζει ενα προβληματακι και νοσηλευεται στην ΜΕΝ, θα σας τα πω οταν βρω το χρονο.

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!

Ελπίζω όλα να πάνε καλά για τη μικρή και για εσάς και σύντομα να την έχετε σπίτι σας στην αγκαλιά σας. Περιμένουμε νέα σου.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Να σου ζήσει evi-c και ελπίζω να βγει γρήγορα από τη ΜΕΝ για να μπορείς να την έχεις κοντά σου....................................

Περιμένουμε νέα σου

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!! :lol::lol::lol:

.png

[.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει !!!!!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Λοιπον να σας πω κι εγω την ιστοια μου.

οπως ειπα και πιο πανω γεννησα τη Δευτερα 24/9. Στις 6.20 το πρωι εσπασαν τα νερα και στις 12.20 γεννησα φυσιολογικα την μπουμπουκα μου, 2990 κ και 50.5 ποντους υψος.

Βγηκαμε απο το νοσοκομείο την Πεμπτη με 12,9 ικτρερο και μας ειπαν το Σαββατο να την παμε παλι για μετρηση. Ο ικτερος ειχε φτασει 18.9 και καναμε εισαγωγη για φωτοθεραπεια.

Μόλις κάναμε την εισαγωγη, με ρωτησε ο γιατρός αν εχω παρατηρησει κατι μη φυσιολογικό στη συμπεριφορα της μικρης. Του ειπα πως μετα το τελευταιο γευμα (0930 το πρωι) εχει υπνηλια. Ο γιατρος μετα απο αυτο παραξενευτηκε, γιτι η υπνηλια δεν ειναι 100% σημαδι ικτερου, από οτι μου ειπε, και ζητησε να της κανουν επιπλέον εξετασεις.

Τις εκαναν παρακεντηση στη σπονδιλικη στηλη και διαπιστωθηκε αρχη μυνιγγίτιδας :cry::cry::cry::cry::cry::cry: . Πιθανον προκειται για μικροβιο, το οποιο κολλησε ειτε ενδομητρικά, την τελευταια εβδομαδα πριν γεννηθει, είτε την ωρα του τοκετου.

Αμεσως μετα μπηκε σε αντιβιωση. Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι σε πολυ αρχικό σταδιο, γιατι δεν ειχε κανενα συμπτωμα, και πως θα πρεπει να παρει αγωγη για 21 μερες τουλαχιστον. :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τωρα πριμενουμε να της κανουν νεα παρακεντηση (αγνωστο ποτε), να δουν αν πεφτει η τιμη των κυτταρων και πως αντιδρα ο οργανισμος της στην αγωγη.

μεχρι πριν την εισαγωγη θηλαζα κανονικά. Τωρα βγαζω το γαλα και το αποθηκευω για να τις το πηγαινω, οταν επιτρεψουν οι γιατροι να φαει.

Αυτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...