Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίεργα Συμπτώματα από την 4η εβδομάδα

Recommended Posts

Καλήμερα σε όλες,

Πριν από 4 ημέρες έμαθα επιτέλους το πολυπόθητο νέο. Θα κάνουμε μπεμπάκι! :D. Έκανα την πρώτη χοριακή και η τιμή της είναι 31,57. Ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω άλλη μία σημερα.

Όλα καλά μέχρι εδώ! Το άγχος μου είναι οτι έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπνηλία, έντονο πρήξιμο στην κοιλιά! Ειμαι σαν 3 μηνών έγκυος! Επίσης έχω πολλά αέρια :oops: και ενώ είχα μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας, τώρα πάω τουαλέτα καθημερινά! Πέρα από όλα αυτά, έχω λίγα πονάκια σαν περιόδου, όχι έντονα ούτε συχνά, και το χειρότερο βγάζω μικρά σπυράκια και κανω μεγάλες μελανιές πολύ εύκολα χωρίς να έχω χτυπήσει δυνατά κάπου.

Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Είναι δυνατόν να με πιέζουν τα ρούχα μου από την αρχή της εγκυμοσύνης ή μήπως είναι ψυχολογικό!

Σας ευχαριστώ όλες!!!! :wink:

Διαφημίσεις

Καλήμερα σε όλες,

Πριν από 4 ημέρες έμαθα επιτέλους το πολυπόθητο νέο. Θα κάνουμε μπεμπάκι! :D. Έκανα την πρώτη χοριακή και η τιμή της είναι 31,57. Ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω άλλη μία σημερα.

Όλα καλά μέχρι εδώ! Το άγχος μου είναι οτι έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπνηλία, έντονο πρήξιμο στην κοιλιά! Ειμαι σαν 3 μηνών έγκυος! Επίσης έχω πολλά αέρια :oops: και ενώ είχα μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας, τώρα πάω τουαλέτα καθημερινά! Πέρα από όλα αυτά, έχω λίγα πονάκια σαν περιόδου, όχι έντονα ούτε συχνά, και το χειρότερο βγάζω μικρά σπυράκια και κανω μεγάλες μελανιές πολύ εύκολα χωρίς να έχω χτυπήσει δυνατά κάπου.

Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Είναι δυνατόν να με πιέζουν τα ρούχα μου από την αρχή της εγκυμοσύνης ή μήπως είναι ψυχολογικό!

Καλημερα και πολλα συγχαρητηρια!!! Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! Ειναι πολυ φυσιολογικα ολα αυτα καθως μπορει να σου το επιβεβαιωσει κι ο γιατρος σου οταν θα πας για τον πρωτο σου υπερηχο. Μη δινεις ομως πολυ σημασια στα συμπτωματα γιατι εκτος του οτι αλλες γυναικες εχουν λιγα αλλες πολλα κι αλλες καθολου, ακομα και οι εγκυμοσυνες της ιδιας γυναικας διαφερουν. Εγω στην πρωτη δεν ειχα τιποτα και στη δευτερη τα ειχα ολα μαζι. Απολαυσε το ταξιδι σου και οσο μπορεις μεινει χαλαρη!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ despina88.

Σημερα θα μας πει ο γιατρός ποτέ θα κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο!

Όλα καλά θα πάνε!

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Καλήμερα σε όλες,

Καθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.. Εμένα είναι η δεύτερη και δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη. Ποτέ σου εχει δώσει ημερομηνία ο γιατρός σου; Εγώ είμαι στην 6η εβδομάδα τώρα και μου εχει πει 13/12. Την μεγάλη Τρίτη θα πάω για τον υπέρηχο. Σου εύχομαι μια ανέφελη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις

Καλήμερα σε όλες,

αν πανε ολα καλα μαζι θα γεννησουμε :P

κ εγω ειχα θετικη χοριακη και περιμενω τα αποτελεσματα της σημερινης με απιστευτο αγχος!

Πενη πολυ πολυ μεγαλη χοριακη σου ευχομαι!! Μολις μαθεις μπες διπλα στο Συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση να μας πεις! Θα περιμενουμε...

SunnyMarbi συγχαρητήρια κορίτσι! :D

αυτό με τις μελανιές να το αναφέρεις οπωςσδήποτε στον γιατρό σου δεν είναι καλό να κάνει θρόμβους το αίμα χωρίς λόγο ειδικά αν δεν το πάθαινες πριν! σου εύχομαι μια τελειόμηνη χαρούμενη εγκυμοσύνη!

Κράτα το

Κράτα το

Μου έχει δώσει 23 Δεκεμβρίου πρώτα ο Θεός! Σε 4 ώρας θα πάρω τα αποτελέσματα και της δεύτερης χοριακής και ανυπομονώ!

Όλα καλά να πάνε για όλες!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...