Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aπο που αγορασατε την κουνια του μωρου

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες.

Πριν λιγο γυρισαμε με τον αντρα μου απτο ΙΚΕΑ οπου ειδαμε για βρεφικο κρεβατακι. Το μονο που μας αρεσε ηταν ενα το πιο ακριβο τους που βγαινει σεμπλε και ροζ. Εχει αγορασει καμια σας κι αν ναι εμεινε ικανοποιημενη; Εντωμεταξυ σε καποιες βιοτεχνιες πουπηγα τα σχεδια μου φανηκαν παρωχημενα και πανακριβα. Εσεις απο πουκαι ποσο αγορασατε την κουνια του μωρου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΚΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΤΑΓΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟΥ.ΜΑΠΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ.ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΑΓΚΩΝΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΕΒΕ ΖΟΥ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ 390,00.ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΨΑΞΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.ΨΑΧΤΩ ΠΡΙΝ.

Καλησπέρα Αγλαϊα και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου. :D

Εμείς πήραμε την κούνια bedside από το mothercare, κόστισε νομίζω 300 ευρώ χωρίς το στρώμα.

Μου άρεσε γιατί είναι τελείως απλή (δεν ήθελα να έχει ζωγραφιές επάνω) και σε διαστάσεις που χωράνε στην κρεββατοκάμαρά μας γιατί τον έχω δίπλα μου. Είμαι ευχαριστημένη από την κούνια, έχει 2 θέσεις για το κάγκελο το οποίο μπαίνει και όλο κάτω από την κούνια πριν μετακινηθεί δίπλα στο κρεββάτι και βάση που ρυθμίζεται σε 8 διαφορετικές θέσεις. Με βόλεψε επίσης πολύ που έχει και ροδάκια για να τη μετακινώ πιο εύκολα.

Πάντως θα σε συμβούλευα να βρείς μια κούνια που να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο γιατί δεν είναι ευκολο να βάζεις ένα μωρό να κοιμηθεί κι να πρέπει να σκύβεις μέχρι κάτω για να το ακουμπήσεις. Και όσο θα βαραίνει το μωρό, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τη μέση σου.. :D

bV9Yp3.png

Mr42p3.png

Πιστεύω οτι η κούνια είναι ένα έξοδο που πρέπει να γίνει γιατι αξίζει και θα τα βγάλει τα λεφτά του που λένε-τα μωρά κοιμούνται πολλές ώρες, μερικά παιζουν κιόλας εκει μέσα, αρα είναι πολύ σημαντικό ψώνιο. Καλύτερα να μειώσει κανείς άλλα εξοδα για να πάρει μια καλή κούνια.

Εμείς πήραμε μια απο το ΗΡΑ που αργότερα θα γίνει κρεβατάκι, ακριβούτσικη αλλά ο μικρός την ευχαριστιέται.

Πάντως θα σε συμβούλευα να βρείς μια κούνια που να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο γιατί δεν είναι ευκολο να βάζεις ένα μωρό να κοιμηθεί κι να πρέπει να σκύβεις μέχρι κάτω για να το ακουμπήσεις. Και όσο θα βαραίνει το μωρό, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τη μέση σου.. :D

Έτσι σκέφτηκα και εγώ όταν ήμουν έγκυος στην πρώτη κόρη μου και πήρα τεέτοια κούνια. Οταν ήταν μικρή ήταν καλά. Μετά τους 13 μήνες ομως περίπου άρχισε να πιάνεται απο τα κάγκελα και να τα κάνει μπρός πίσω μέχρι που τα διάλυσε και πήγαμε και πήραμε αυτές με τα βιδωμένα κάγκελα.

Διαφημίσεις

καλημερα, εμεις πηραμε απο τα ΗΡΑ μια πολύ όμορφη, 270€ (αρεσε στον μπαμπα και στην πεθερα, αυτή αλλωστε την πηρε) εμενα μου ειχε αρεσει πιο πολύ μια με 170€

http://www.ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=12&the2id=18&theid=18&open1=12&open2=18

(μου αρεσε το 1ο πηραμε το 3ο) στο κανουν με οτι αποχρωση και σχεδιο θελεις, εχει μασητικο προστατευτικό για τα δοντια στα κεγκελα, κατεβαινει το καγκελο, εχει 1 συρταρι, γενικά με βολεψε, το στρωμα που πηρα ειναι απο τα πιο ακριβα, 150€ αλλά και με 60 € βρισκεις πολύ καλό.

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Εμεις πήραμε τη σειρα vigo white από τα bebe-jou (κούνια και συρταριέρα). Εκανε γύρω στα 500 η κούνια(χωρίς το στρώμα), 600 η συρταριέρα και γύρω στα 400 τα υπόλοιπα (στρώμα, πάντα, κουνουπιέρα , παπλωματοθήκη, σεντονακια ).Τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Γίνεται μετά και κρεβατακι εως 6 χρονών. Και μάρεσει παρα παρα παρα πολύ.... αντε πότε θα ερθει η μπεμπα μου να τη βάλω μεσα......

Εμείς παρόλο που δεν έχουμε κάνει την παραγγελία ακόμα( θα γίνει όταν ξαναπάμε Αθήνα) καταλήξαμε στο allegro στην Μεταμόρφωση, είχε πολύ ωραία σχέδια και πολύ οικονομικά! Βρήκαμε κούνιες απο 180 ευρώ! Η δεύτερη στη σελίδα http://www.allegro.com.gr/ είχε τόσο, και άλλο τόσο η αλλαξιέρα. Η δικιά μας μαζί με την αλλαξιέρα και ένα επιπλάκι σαν μικρή βιβλιοθήκη κοστίζουν 740 ευρώ. Είναι μια απλή ζαχαρί-μπέζ με μεγάλη αλλαξιέρα, όχι αυτές που είναι σαν κομοδίνα!Αλλα φαντάσου οτι ήταν απο τις λίγο πιο ακριβές του μαγαζιού. Καλό ψάξιμο!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παρήγγειλα το παρακάτω κρεβατάκι για τον γιο μου απο την vibel..

room1.jpg

Ειναι δώρο των γονιών μου και δεν θυμάμαι ποσο κάνει αλλά θα την ρωτήσω και θα σας πω..

wQuw.jpg.png

Ελευθερία είδα την κούνια σας και σε ένα άλλο τόπικ. Έίναι πραγματικά πολύ όμορφη, αλλά έχω την εξής απορία:δεν έχει κάποιο κλείσιμο στο πλάι; Γιατί στην φωτογραφία τουλάχιστον μοιάζει τελείως ανοιχτή.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ειναι με πλεξιγκλας αντι για κάγκελα για να μην πιάνεται ανάμεσα κ να βλέπει το παιδι πιο πολύ γύρω του...

Ωραίο αυτό!!Πάντως πολύ όμορφη κούνια. Με το καλό!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες.

Πριν λιγο γυρισαμε με τον αντρα μου απτο ΙΚΕΑ οπου ειδαμε για βρεφικο κρεβατακι. Το μονο που μας αρεσε ηταν ενα το πιο ακριβο τους που βγαινει σεμπλε και ροζ. Εχει αγορασει καμια σας κι αν ναι εμεινε ικανοποιημενη; Εντωμεταξυ σε καποιες βιοτεχνιες πουπηγα τα σχεδια μου φανηκαν παρωχημενα και πανακριβα. Εσεις απο πουκαι ποσο αγορασατε την κουνια του μωρου;

εμεις την πηραμε απο ενα κουκου. ειναι ηρα (με προστατευτικο για τα καγκελα και 2 θεσεις να ανεβοκατεβαινουν) και επειδη ηταν προιον εκθεσης εκανε 200€. αν περναμε την ιδια ακριβως αλλα σε κουτι 250€. τιμη χωρις το στρωμα.

Εμείς πήραμε την St.Ives απο το Mothercare και πήγα να την σηκώσω απο το κεφαλάρι και αυτό ξεκόλλησε!!!! Γενικά μου φαίνεται ψιλομάπα και έκανε και 279?!

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=E2991

Για μένα να προσέξεις να ειναι ξύλινη καθε αυτού και όχι mdf ή μελαμίνη.

Επίσης να ειναι 70χ140 για να γίνεται και κρεβάτι μετά και να την κρατήσετε κανεναν 5αρι χρόνια.

επιτρεψτε μου να διαφωνισω με την προλαλησασα , γιατι να ειναι μεγαλυτερη η διασταση και να γινετε κρεβατακι μεχρι τα 5 του? Εγω πηγα ενα φθηνο κρεβατακι απο τα mothercare 108 ε για την ακριβεια το οποιο μοντελο το εχουν χρησιμοποιησει φιλες μου και βγηκαν πολυ ευχαριστιμενες γιατι δεν πιανει χωρο και ειναι ανθεκτικο , και παρειγγειλα ενα πολυ καλο στρωμα ( οχι φυσικα απο τα mothercare)Η λογικη μου ειναι πως μετα απο 2 χρονια θελω να κανω ενα ωραιο παιδικο δωματιακι στην μικρη μου και να διωξω τα βρεφικα σου επισυναπτω φωτογραφια οχι πολυ καθαρη γιατι την τραβηξα βραδυ http://img385.imageshack.us/my.php?image=1004949ri8.jpg

Εμεις πήραμε τη σειρα vigo white από τα bebe-jou (κούνια και συρταριέρα). Εκανε γύρω στα 500 η κούνια(χωρίς το στρώμα), 600 η συρταριέρα και γύρω στα 400 τα υπόλοιπα (στρώμα, πάντα, κουνουπιέρα , παπλωματοθήκη, σεντονακια ).Τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Γίνεται μετά και κρεβατακι εως 6 χρονών. Και μάρεσει παρα παρα παρα πολύ.... αντε πότε θα ερθει η μπεμπα μου να τη βάλω μεσα......

Εμείς πήραμε τη Vigo Sand της Bebe-Jou (κούνια και συρταριέρα).

Είναι πραγματικά πανέμορφα και τόσο, μα τόσο ευρύχωρα!

Επίσης πήραμε και την μπανιερίτσα απο την ίδια εταιρεία και την προίκα για το κρεβατάκι.

Είναι λίγο ακριβά, αλλά και εγώ πιστέυω πως αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους.

Ήρθανε εχθές (μετά από 1 μήνα παραγγελίας) και από τότε όσοι φίλοι μας τα είδανε τους αρέσανε πραγματικά πολύ!

Θα βάλω φωτό από το δωματιάκι, όταν με το καλό έρθει ο μικρούλης! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καλησπερα σε ολες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΛΑΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΩΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΓΑΛΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

1) ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ( ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ)

2) ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ

ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ KAI MONO 190-200 € ΕΧΕΙ ΤΟ HΡΑ STOCK ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ SUPER MARKET CARREFOUR

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΑΝ ΧΡΕΑΙΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Καλημερα σε ολους σας

Νομιζω οτι εχουμε παρει ολες το ιδιο κρεβατι -----Vigo sand με επιπλο----

Πολυ διαφορετικο .

Οσων αφορα τις προδιαγραφες επειδη ψαχνωμε λιγο παραπανω μονο αυτη η εταιρια αναγραφει την προδιαγραφη EN πανω στο επιπλο με σφραγιδα--ολοι οι αλλοι μου ελεγαν οτι τα ειναι φταγμενα βαση προδιαγραφων....τεραστια διαφορα....

Φιλια

Κλαιρη

Αχ και εγώ αυτή έχω βάλει στο μάτι και παρόλο που κοιτάω και σε άλλα μαγαζιά καμιά δεν συγκρίνεται μαζί της σαν σχέδιο...έχω αφήσει το bebe jou τελευταίο στην λίστα γιατί νιώθω ότι εκεί θα καταλήξω (απλά λέω να μην παραδοθώ αμαχητί στην ομορφιά της!! :lol: )

Μπορείς να μου πεις από ποιο κατάστημα bebe jou την πήρες? Την έχει στημένη να πάω να την δω? Ξέρεις γενικά ποιο bebe jou έχει μεγαλύτερη ποικιλία στην έκθεση του? :)

gwggp2.png ISWTp2.png

Καλημερα σε ολους σας

Νομιζω οτι εχουμε παρει ολες το ιδιο κρεβατι -----Vigo sand με επιπλο----

Πολυ διαφορετικο .

Οσων αφορα τις προδιαγραφες επειδη ψαχνωμε λιγο παραπανω μονο αυτη η εταιρια αναγραφει την προδιαγραφη EN πανω στο επιπλο με σφραγιδα--ολοι οι αλλοι μου ελεγαν οτι τα ειναι φταγμενα βαση προδιαγραφων....τεραστια διαφορα....

Φιλια

Κλαιρη

τι σημαίνει η προδιαγραφή ΕΝ?

και για αυτούς που λένε ότι πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα:

Aπό μια αρχική έρευνα αγοράς κατέληξα στο ότι ή το στρώμα θα ανεβοκατεβαίνει ή τα κάγκελα...και τα δυο δεν γίνεται σε κανένα κρεβατάκι από αυτά που είδα μέχρι τώρα..αν εσείς γνωρίζετε το αντίθετο παρακαλώ διορθώστε με...

και βασικά αυτές που αφαιρούνται τα κάγκελα τους γιατί προορίζονται να χωράνε παιδάκια μέχρι και 5 ετών (που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει) ΔΕΝ ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα τους γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού αφαιρούνται και το παιδί πλέον ανεβαίνει μόνο του...

Διαφωνεί κανείς με τα συμπεράσματα μου? Αν κάνω κάπου λάθος στο συλλογισμό παρακαλώ διορθώστε με. :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen Καλησπερα σου

Εγω πηγα στην Ηλιουπολη ---Εχω πολυ καιρο να παω .μπες στο http://www.bebejou.gr και παρε τηλ.----ζητα την καρτα μελους----θα σου κανουν εκπτωση

Ως αναφορα την προδιαγραφη ΕΝ ειναι γενικη οδηγια της ευρωπαικης ενωσης(μπες στο google) και αναφερη τα χρωματα(υδροχωματα) ,την ποιοτητα(ξυλου) ,τα την ασφαλεια(αποστασεις στα καγκελα-σταθερες πλευρες ) ...γενικα την κατασκευη

Βαση αυτης της προδιαγραφης τα καγκελα πρεπει να ειναι σταθερα.

Εμενα παντως με εξυπηρετησε πολυ το στρωμα που ηταν ψηλα .Τωρα το εχω βαλει στην μεσαια θεση .

Κλαιρη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...