Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χασατε φιλες από τότε που γινατε μανουλες????

myriam14

Recommended Posts

Της τα ειπα λίγο αφότου ανοιξα το θέμα εδώ.ή απάντηση της ήταν,ναι μωρε γαιδουρα ειμαι,πρέπει να το κανονισω να έρθω για ένα καφέ,δίκιο έχεις,κτλ....όμως δεν είναι ή πρώτη φορά.όλο κανω υπομονή,αλλά από την κουμπαρια και μετά πίστευα ότι θα αλλάξει...τζιφος!την άλλη Κυριακή έχω τα γενέθλια μου,περιμένω να δω θα έρθει?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηπως δε θελει να βγαινει όταν λειπει ο άνδρας της;(για να μη λενε τα πεθερικα πού γυρναει κ τέτοια;Το σκεφτηκες αυτο;)Εγω παντως θα σου ελεγα να κανεις αλλη μια προσπαθεια να την παρεις τηλ κ να της πεις"φιλεναδα δεν ξερω τι θα κανεις,μεσα στο επομενο 3μερο θα παμε οι δυο μας για καφε θελω να σου μιλησω"Δεν θα ερθει;Κ εκει να της πεις αυτα που μας λες,να της εξηγησεις δηλ κ να της δειξεις πώς χαθηκατε κ αν πατε ετσι θα ξεκοψετε εκ των πραγματων"

Αυτη τώρα εγινε ετσι;Παλια πώς ηταν,πριν το παιδι;Η σχεση σας,μιλουσατε ,βγαινατε,επικοινωνουσατε;Αν συνεχισει να ειναι ετσι κ δεδομενου κ του οικονομικου σου ουτε να το σκεφτεις για κουμπαρια.

Κοριτσια θελω να ρωτησω τις υπολοιπες που λετε πως δεν εχετε καθολου ωρα κλπ εσεις πώς ξεσκατε;Δεν βρισκετε καθολου χρονο για τον εαυτο σας;Πραγματικα αυτο πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο.

εγώ έχω ξεχάσει από πότε έχω να βγω μόνη μου ... αλλά βγαίνουμε παρέα και με φίλους με παιδιά.. δηλ. για φαγητό / παιδότοπο / καφε... τα συνδυάζουμε σε μαγαζιά που και τα πιο μικρά μπορεί να απασχοληθούν.. ή π.χ. mall που εγώ μπορεί να κάτσω για καφέ με τα πιο μικρά και την φίλη με τα δικά της και οι σύζυγοι να πάνε με τα πιο μεγάλα σινεμα... ανάλογα την περίσταση...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Δεν θέλω καν να το πιστέψω αυτό που μου λες hope,έπειτα ή πεθερά της με γνωρίζει.και ειλικρινά δεν είναι από τις νύφες που φοβούνται τις πεθερές τους.απλώς με θεωρεί δεδομένη επειδή πάντοτε ήμουν καταδεκτικη σχεδόν σε όλα.όσο για το πως ξεδινω εγώ προσωπικά???κομμωτήριο και ψώνια!πάω και καμία βολτιτσα από την Αδερφουλα μου.

Μηπως δε θελει να βγαινει όταν λειπει ο άνδρας της;(για να μη λενε τα πεθερικα πού γυρναει κ τέτοια;Το σκεφτηκες αυτο;)Εγω παντως θα σου ελεγα να κανεις αλλη μια προσπαθεια να την παρεις τηλ κ να της πεις"φιλεναδα δεν ξερω τι θα κανεις,μεσα στο επομενο 3μερο θα παμε οι δυο μας για καφε θελω να σου μιλησω"Δεν θα ερθει;Κ εκει να της πεις αυτα που μας λες,να της εξηγησεις δηλ κ να της δειξεις πώς χαθηκατε κ αν πατε ετσι θα ξεκοψετε εκ των πραγματων"

Αυτη τώρα εγινε ετσι;Παλια πώς ηταν,πριν το παιδι;Η σχεση σας,μιλουσατε ,βγαινατε,επικοινωνουσατε;Αν συνεχισει να ειναι ετσι κ δεδομενου κ του οικονομικου σου ουτε να το σκεφτεις για κουμπαρια.

Κοριτσια θελω να ρωτησω τις υπολοιπες που λετε πως δεν εχετε καθολου ωρα κλπ εσεις πώς ξεσκατε;Δεν βρισκετε καθολου χρονο για τον εαυτο σας;Πραγματικα αυτο πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο.

Προσωπικα σπανια θα βρω χρονο για τον εαυτο μου...εχω παρα πολύ καιρο να βγω βολτα μονη μου χωρις τα παιδια και γενικως ότι κανουμε το κανουμε ολοι μαζι....με τον αντρα μου και τα παιδια.Ωστοσο μαζι με τα παιδια ειμαστε συνεχως εξω...παμε βολτες πολλες και μονοι μας και με φιλους...και σε σπιτια και εξω.Το αν είναι ευκολο η δυσκολο δε μπορω να στο απαντησω...αυτό εξαρτάται από το πως οριζει τη ζωη του ο κάθε ενας.Αν εσυ για να ξεσκασεις πρεπει σωνει και ντε να βγειςνυχτα η να βγεις μονη σου τοτε για σενα θα ηταν δυσκολο.Εγω θα ηθελα πχ να εχω χρονο να παω γυμναστηριο...αυτό ναι μου λειπει αλλα το ότι δε βγαινω βραδυ δε μου λειπει.

myriam κι εγω θα συμφωνησω ότι η κοπελα μπορει να περναει μια φαση που να μη θελει να ξεκουνηθει...να βαριεται...να μη γουσταρει μακρυα από τον αντρα της.Γιατι οση βοηθεια και να εχει...υποθετω ότι θα προτιμουσε να είναι κοντα στον αντρα της παρα στη μαμα της και στον μπαμπα της...δε συμφωνεις?Οπως τα γραφεις τη μια αφηνεις να εννοηθεί ότι δε θελει να βγει μαζι σου...ότι νιώθεις να εχει ένα θεμα μαζι σου δλδ...την άλλη ότι γενικοτερα δε θελει να ξεκουνηθει.Οποτε προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Μπορεί να την έχει πάρει από κάτω που λείπει ο άντρας της. Είναι πολύ δύσκολο.

Κάποιες φορές απλά δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και σε απλά πράγματα. Μήπως αντί για παράπονο να προσφέρεις συμπαράσταση; Μπορεί να εκπλαγείς.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Όταν λεω να ξεσκάς δεν εννοω να βγαινεις εξω βραδυ μονη σου φυσικά.Αυτο ειναι το μονο ξέσκασμα;Εννοώ να μενεις λιγες ωρες μονη σου χωρις να κοιτάζεις γυρω σου για τα παιδια,να πας για ψωνια-καφε με φιλή να αλλαξεις παραστάσεις.Φυσικα κ ειναι θεμα του καθενος πως θα ξεσκάσει αλλά νομιζω πως λιγες ωρες για μας όλες οι μανουλες τις χρειαζόμαστε.Κ εγώ απολαμβανω τις βολτες μας οικογενειακώς αλλά κ μονη μου όταν μπορω να το κανω (που φροντιζω να γινεται μια φορα την εβδομαδα)το κανω μετα χαρας γιατι με ανανεωνει πληρως.

Όσον αφορα κοριτσια για το θεμα της θεματοθετριας εγώ πιστέυω ως ειναι κλασικο παραδειγμα ατομου που βολευτηκε σε καταστάσεις κ γι΄αυτο δεν ξεκουνιεται.Το να εχει αλλα θεματα μας το απεκλεισε σχεδον γιατι της μιλαει στο τηλ για τα προβληματα της.Το να μενεις Θεσ/νικη,να οδηγεις ,οι αποστάσεις να ειναι σχετικα κοντινες τουλαχιστον απο το κεντρο κ να μην μπορεις να δεις τη φιλη σου,συγγνωμη αλλα αυτο ολο χρειαζεται μια πολυ καλη εξηγηση.Ουτε καν στα τυπικα ,δεν πηγε στη γιορτη του άνδρα της κ το περασε ετσι ,χωρις καποια εξηγηση;

Όταν λεω να ξεσκάς δεν εννοω να βγαινεις εξω βραδυ μονη σου φυσικά.Αυτο ειναι το μονο ξέσκασμα;Εννοώ να μενεις λιγες ωρες μονη σου χωρις να κοιτάζεις γυρω σου για τα παιδια,να πας για ψωνια-καφε με φιλή να αλλαξεις παραστάσεις.Φυσικα κ ειναι θεμα του καθενος πως θα ξεσκάσει αλλά νομιζω πως λιγες ωρες για μας όλες οι μανουλες τις χρειαζόμαστε.Κ εγώ απολαμβανω τις βολτες μας οικογενειακώς αλλά κ μονη μου όταν μπορω να το κανω (που φροντιζω να γινεται μια φορα την εβδομαδα)το κανω μετα χαρας γιατι με ανανεωνει πληρως.

Καλε παρανοησες...μια χαρα θα με ανανεωνε κι εμενα και θα το εκανα αν ειχα καποιον να μου κραταει τα παιδια.Εννοειται ότι κι εγω οποτε βρω ευκαιρια τα αφηνω ακομα και με τον μπαμπα τους και παω μια βολτουλα στα μαγαζια εστω μονη μου να ξεσκασω.

Καλε παρανοησες...μια χαρα θα με ανανεωνε κι εμενα και θα το εκανα αν ειχα καποιον να μου κραταει τα παιδια.Εννοειται ότι κι εγω οποτε βρω ευκαιρια τα αφηνω ακομα και με τον μπαμπα τους και παω μια βολτουλα στα μαγαζια εστω μονη μου να ξεσκασω.
i

Έτσι μπράβο.Κ εγώ στον μπάμπα κ μονο γιατι αλλη βοηθεια δεν υπάρχει οπότε για βραδυ που έλεγες εχω χρονια να βγω ειτε μονη ειτε με τον άνδρα μου αλλα μονη για κανα καφε -ψωνια όλο κ εχω κανα τυχερο γιατι δυσκολη η καλογερικη ειδικα αν εισαι ολη μερα σπιτι

Hope, ακριβώς έτσι όπως τα λες συμβαίνουν με τη φίλη μου.ανεκαθεν ήταν λίγο βαριά ,απλώς τώρα παραγινε.και μου κακοφαίνεται πολύ πολύ περισσότερο τωρα γιατί πλέον είμαστε και κουμπαρες.αρκείται στο τηλ και στο fb.αυτο είναι το πρόβλημα μου.φυσικά αποζητω και εγώ με μεγαλύτερη λαχτάρα τη φιλία γιατί κλείστηκαν πολύ λόγω μητρότητας.οκ έγινε και ενα ξεκαθάρισμα με λοιπούς γνωστούς και φίλους,κατάλαβα στο πετσι μου ποιοι ήταν φίλοι και ποιοι όχι.αλλά με την συγκεκριμένη κοπέλα με πονάει πολύ.επίσης δεν θέλω ξενύχτια βρε κορίτσια μου,τις κουλ βολτιτσες τις χαλαρές,για ένα καφέ,για ψώνια,σε κανένα παιδότοπο....κάτι τελοσπαντων.

Hope, ακριβώς έτσι όπως τα λες συμβαίνουν με τη φίλη μου.ανεκαθεν ήταν λίγο βαριά ,απλώς τώρα παραγινε.και μου κακοφαίνεται πολύ πολύ περισσότερο τωρα γιατί πλέον είμαστε και κουμπαρες.αρκείται στο τηλ και στο fb.αυτο είναι το πρόβλημα μου.φυσικά αποζητω και εγώ με μεγαλύτερη λαχτάρα τη φιλία γιατί κλείστηκαν πολύ λόγω μητρότητας.οκ έγινε και ενα ξεκαθάρισμα με λοιπούς γνωστούς και φίλους,κατάλαβα στο πετσι μου ποιοι ήταν φίλοι και ποιοι όχι.αλλά με την συγκεκριμένη κοπέλα με πονάει πολύ.επίσης δεν θέλω ξενύχτια βρε κορίτσια μου,τις κουλ βολτιτσες τις χαλαρές,για ένα καφέ,για ψώνια,σε κανένα παιδότοπο....κάτι τελοσπαντων.

Δε θελεις κ πολλα ,φυσιολογικά πράγματα.Δηλαδη η φιλη όλη μερα μέσα καθεται;Τα ΣΚ που δε δουλευει τι κανει;Το οτι λειπει ο ανδρας της λογικα θα την εκανε πιο ευελικτη.Το μικρο της δε το βγαζει καθολου έξω;Όταν πας εσι πώς ειναι ,δειχνει κ παλι να βαριεται;Εγω λεω να προσπαθησεις ακομη λιγο αλλα παράλληλα να στραφεις κ σε αλλες φιλιες:απο δραστηριοτητες,απο τον παιδικο αργοτερα,απο τη γειτονια

Διαφημίσεις

Μπορεί να την έχει πάρει από κάτω που λείπει ο άντρας της. Είναι πολύ δύσκολο.

Κάποιες φορές απλά δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και σε απλά πράγματα. Μήπως αντί για παράπονο να προσφέρεις συμπαράσταση; Μπορεί να εκπλαγείς.

Συμφωνώ με τη Μιρίκι μόνο όσες το έχουν περάσει ξέρουν πόσο δύσκολο είναι, όση στήριξη και αν έχεις από το περιβάλλον σου η τελική ευθύνη για το παιδί πέφτει πάνω σου αποκλειστικά και αυτό δεν είναι τόσο απλό, αντιθέτως..

S02fp3.png

LnVyp3.png

Συμφωνώ με τη Μιρίκι μόνο όσες το έχουν περάσει ξέρουν πόσο δύσκολο είναι, όση στήριξη και αν έχεις από το περιβάλλον σου η τελική ευθύνη για το παιδί πέφτει πάνω σου αποκλειστικά και αυτό δεν είναι τόσο απλό, αντιθέτως..

Συμφωνώ απολύτως,για αυτό και απορω πως δεν ζητά να αποφορτιστει και να χαλαρώσει έστω μια στις 15 με μια φίλη....κι εγώ μόνη μου μεγαλώνω τη μικρή μου,μένω μακρυά από τη μαμά μου και ο άντρας μου δουλεύει ατελειωτα.

Ή κολλητή μου και κουμπάρα μου όταν βαρεθεί ίσως κατέβει στην γειτονισσα της.με ενοχλεί που περιμένει πάντα από μένα.ή ίδια της δεν προτείνει,βαριέται,βολευεται μεωτο fb,όμως εγώ θέλω ουσιαστικούς δεσμούς και με το βσφτηστηρι μου,όχι τυπικά στις υποχρεώσεις μου ως νονά να βρισκοναστε.τους αγαπώ πολύ και υπομενω,αλλά αρχίζει τελευταία και με ενοχλεί ή απάθεια....

Κai εγω το σκεφτηκα για καμια καταθλιψη αλλά λεει η θεματοθετρια οτι μιλανε για προβληματα κ γι΄αυτο το απέκλεισα.Ήταν το πρωτο που σκεφτηκα οπως ξαναεγραψα γιατι μου ετυχε με φιλη,εξαφανιστηκε κανα 2χρονια ,ελεγε οτι δεν προλαβαινει κ οπως αποδεικτιηκε η κοπελα ειχε προβληματα στο γαμο της κ μετα χώρισε.

Συμφωνώ απολύτως,για αυτό και απορω πως δεν ζητά να αποφορτιστει και να χαλαρώσει έστω μια στις 15 με μια φίλη....κι εγώ μόνη μου μεγαλώνω τη μικρή μου,μένω μακρυά από τη μαμά μου και ο άντρας μου δουλεύει ατελειωτα.

Ή κολλητή μου και κουμπάρα μου όταν βαρεθεί ίσως κατέβει στην γειτονισσα της.με ενοχλεί που περιμένει πάντα από μένα.ή ίδια της δεν προτείνει,βαριέται,βολευεται μεωτο fb,όμως εγώ θέλω ουσιαστικούς δεσμούς και με το βσφτηστηρι μου,όχι τυπικά στις υποχρεώσεις μου ως νονά να βρισκοναστε.τους αγαπώ πολύ και υπομενω,αλλά αρχίζει τελευταία και με ενοχλεί ή απάθεια....

Σε καταλαβαινω κ βρισκομαι στην ιδια θεση με σένα.Κανω υπομονη ΑΛλα μου την δινουν οι κινησεις τυπου θα γινονται όλα όπως βολευουν μονο την φιλη -κουμπαρα.Όπως εχω ξαναγραψει πριν με ειχε μια ωρα στο τηλ να μου περιγραφει τι ρουχα θελει για δωρο το παιδι κ οταν ηρθε η ωρα να τους παω τα δωρα(απο αλλη πολη εγω)με ακυρωσε για να παει την αδερφη της αγορα.Τους εχω καλεσει επανειλημμενα στο σπιτι μου κ όλο δικαιολογιες μου βρισκει την τελευταια στιγμή αλλά οταν ηθελε αυτη να ερθει κ εγω δεν μπορουσα με πηρε κ μου την ειπε κανονικα.Κατεληψα οτι δεν φταινει αυτοι αλλα εμεις που δεν μιλαμε"ειναι δυνατον να με εχεις ακυρωσει τελευταια στιγμή τοσες φορες κ οταν εγω μια φορα δεν μπορουσα να μου τη λες;

Δε θελεις κ πολλα ,φυσιολογικά πράγματα.Δηλαδη η φιλη όλη μερα μέσα καθεται;Τα ΣΚ που δε δουλευει τι κανει;Το οτι λειπει ο ανδρας της λογικα θα την εκανε πιο ευελικτη.Το μικρο της δε το βγαζει καθολου έξω;Όταν πας εσι πώς ειναι ,δειχνει κ παλι να βαριεται;Εγω λεω να προσπαθησεις ακομη λιγο αλλα παράλληλα να στραφεις κ σε αλλες φιλιες:απο δραστηριοτητες,απο τον παιδικο αργοτερα,απο τη γειτονια

Αν δλδ θελει να καθεται ολη μερα μεσα η ν αβγαινει εκει γυρω στο Σπιτι της και δεν εχει ορεξη να παει μακρυα...δεν εχει το δικαίωμα να το κανει?Δε μπορω να πιστεψω ότι αν για καποια περιοδο ειχα τις κλειστες μου και δεν ηθελα να βγω...ότι θα επρεπε να απολογηθω σε καποιον...πολύ ψυχαναγκαστικο μου κανει αυτό.

Κι εγω που βλεπω την κολλητη μου που μενει αυτή εδώ με τα παιδια και ο αντρας της λειπει συνεχως εξωτερικο λογω δουλειεας βλεπω ποσο ζορι είναι...ψυχολογικα κυριως.Εγω δε θα το αντεχα

Διαφημίσεις

Αν δλδ θελει να καθεται ολη μερα μεσα η ν αβγαινει εκει γυρω στο Σπιτι της και δεν εχει ορεξη να παει μακρυα...δεν εχει το δικαίωμα να το κανει?Δε μπορω να πιστεψω ότι αν για καποια περιοδο ειχα τις κλειστες μου και δεν ηθελα να βγω...ότι θα επρεπε να απολογηθω σε καποιον...πολύ ψυχαναγκαστικο μου κανει αυτό.

Κι εγω που βλεπω την κολλητη μου που μενει αυτή εδώ με τα παιδια και ο αντρας της λειπει συνεχως εξωτερικο λογω δουλειεας βλεπω ποσο ζορι είναι...ψυχολογικα κυριως.Εγω δε θα το αντεχα

Ψυχαναγκαστικο ποιο είναι ακριβώς?!δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.πολύ σκληρός ο χαρακτηρισμός σου.εάν δεν νιώθει καλά και πιέζεται εγώ για αυτό είμαι φίλη της.όμως δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο.αντιθέτως συνήθως εγώ ακουγομαι πεσμένη λόγω μοναξιάς.εκείνη τι κάνει για αυτό???δεν μπήκε στον κόπο ούτε μια φορά να έρθει να με δει,την έχω κάνει χρυσή.όταν όμως κατεβαινω εγώ είναι μες τα χαχανα.ούτε από κοντά που έχει πει κάτι,ότι δεν είναι καλά κτλ.κι εγώ ένα φεγγάρι είχα επιλέξει κάποιο πρόβλημα μου να το περάσω μόνη μου και κατεληξα σε ψυχολόγο....ο οποίος με συμβουλεψε πως ή καλύτερη ψυχοθεραπεία και παρηγοριά είναι οι φίλοι....

Σε καταλαβαινω κ βρισκομαι στην ιδια θεση με σένα.Κανω υπομονη ΑΛλα μου την δινουν οι κινησεις τυπου θα γινονται όλα όπως βολευουν μονο την φιλη -κουμπαρα.Όπως εχω ξαναγραψει πριν με ειχε μια ωρα στο τηλ να μου περιγραφει τι ρουχα θελει για δωρο το παιδι κ οταν ηρθε η ωρα να τους παω τα δωρα(απο αλλη πολη εγω)με ακυρωσε για να παει την αδερφη της αγορα.Τους εχω καλεσει επανειλημμενα στο σπιτι μου κ όλο δικαιολογιες μου βρισκει την τελευταια στιγμή αλλά οταν ηθελε αυτη να ερθει κ εγω δεν μπορουσα με πηρε κ μου την ειπε κανονικα.Κατεληψα οτι δεν φταινει αυτοι αλλα εμεις που δεν μιλαμε"ειναι δυνατον να με εχεις ακυρωσει τελευταια στιγμή τοσες φορες κ οταν εγω μια φορα δεν μπορουσα να μου τη λες;

Hope,δυστυχώς όπως τους εξυπηρετει...και αυτό ξεκινάει πάλι δυστυχώς από το γεγονός ότι μας θεωρούν δεδομένους και βολικους....

Κai εγω το σκεφτηκα για καμια καταθλιψη αλλά λεει η θεματοθετρια οτι μιλανε για προβληματα κ γι΄αυτο το απέκλεισα.Ήταν το πρωτο που σκεφτηκα οπως ξαναεγραψα γιατι μου ετυχε με φιλη,εξαφανιστηκε κανα 2χρονια ,ελεγε οτι δεν προλαβαινει κ οπως αποδεικτιηκε η κοπελα ειχε προβληματα στο γαμο της κ μετα χώρισε.

Εγώ δεν ανέφερα τίποτα για κατάθλιψη ούτε για χωρισμό! Μιλάω για μία δύσκολη κατάσταση που δεν συγκρίνεται με το να δουλεύει απλά ο άντρας πολλές ώρες. Σε αυτή την περίπτωση τον βλέπεις έστω και λίγο, υπάρχει η φυσική του παρουσία, σε περίπτωση ανάγκης είναι εκεί. Όταν απουσιάζει για μεγάλα χρονικά διαστήματα όλα πέφτουν πάνω σου, αρρώστιες, αποφάσεις για τα παιδιά, για το σπίτι.. γιατί όσο και να το συζητήσεις μαζί του στο τηλέφωνο δεν είναι το ίδιο.

Επίσης αν η κοπέλα είναι και λίγο σπιτόγατα και μοναχική μπορεί απλά να θέλει να κάτσει στο σπίτι της, εγώ δεν βλέπω κάτι το τραγικό - μάλλον επειδή και εγώ έτσι είμαι απλά οι δικοί μου φίλοι (κουμπάροι και μη) με ξέρουν και με αποδέχονται. Τώρα αν σε ενοχλεί τόσο πολύ και αφού το έχεις συζητήσει και μαζί της και δεν βλέπεις αλλαγή δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις ή το παίρνεις απόφαση ότι έτσι είναι ή ξεκόβεις.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Κοριτσια δεν το τοποθετειτε το θεμα στο σωστο πλαισιο.Η φιλη της θεματοθετριας δεν κλειστηκε στον εαυτο της,ουτε (μαλλον)περναει φάση γιατι μας λεει οτι θελει παρεα κ περνανε όμορφα οταν πηγαινει.Όπως κ την παίρνει τηλ κ τα λενε.Το σεβομαι κ το εχω κανει όταν καποιος θελει για δικους του λογους να μεινει μονος,να απομονωθει κ να μην βλεπει κανεναν αλλα η κοπελα φαινεται οτι θελει τη φιλη της αλλά μονο οταν εκεινη πηγαινει η ιδια δεν ξεκουνιεται."Το έτσι ειμαι εγώ¨δε το πολυκαταλαβαινω Ιζακι προφανως σε μια σχεση δεν ειναι όλα μισα -μισα οκαθενας δινει όσο κ ο,τι μπορει.Αλλα εσυ θα συντηρουσες μια σχεση μονο μονοπλευρα;Να προσπαθουσες μονο εσύ;Ενταξει δεν περιμενω το" χθες ηρθα εγω,σημερα ελα εσυ .Θα ξαναερθω εγω αν μπορω αλλα δεν θα ερχομαι συνεχεια εγω."Στο κατω κατω ολοι μας εχουμε θεματα-προβληματα γιατι πρεπει καποιοι να αξιολογουν τα δικα τους ως σημαντικοτερα;Κ η θεματοθετρια ειναι όλη μερα σπιτι με ενα μωρο,μπορει να πιεζεται ψυχολογικα ,να της λειπει η επαφη δεν πρεπει ενας φιλος να τα σκεφτει αυτα ειδικα οταν αυτος ο φιλος σου εχει δειξει οτι σε χρειαζεται;

Κοριτσια δεν το τοποθετειτε το θεμα στο σωστο πλαισιο.Η φιλη της θεματοθετριας δεν κλειστηκε στον εαυτο της,ουτε (μαλλον)περναει φάση γιατι μας λεει οτι θελει παρεα κ περνανε όμορφα οταν πηγαινει.Όπως κ την παίρνει τηλ κ τα λενε.Το σεβομαι κ το εχω κανει όταν καποιος θελει για δικους του λογους να μεινει μονος,να απομονωθει κ να μην βλεπει κανεναν αλλα η κοπελα φαινεται οτι θελει τη φιλη της αλλά μονο οταν εκεινη πηγαινει η ιδια δεν ξεκουνιεται."Το έτσι ειμαι εγώ¨δε το πολυκαταλαβαινω Ιζακι προφανως σε μια σχεση δεν ειναι όλα μισα -μισα οκαθενας δινει όσο κ ο,τι μπορει.Αλλα εσυ θα συντηρουσες μια σχεση μονο μονοπλευρα;Να προσπαθουσες μονο εσύ;Ενταξει δεν περιμενω το" χθες ηρθα εγω,σημερα ελα εσυ .Θα ξαναερθω εγω αν μπορω αλλα δεν θα ερχομαι συνεχεια εγω."Στο κατω κατω ολοι μας εχουμε θεματα-προβληματα γιατι πρεπει καποιοι να αξιολογουν τα δικα τους ως σημαντικοτερα;Κ η θεματοθετρια ειναι όλη μερα σπιτι με ενα μωρο,μπορει να πιεζεται ψυχολογικα ,να της λειπει η επαφη δεν πρεπει ενας φιλος να τα σκεφτει αυτα ειδικα οταν αυτος ο φιλος σου εχει δειξει οτι σε χρειαζεται;

Εγώ δεν θεωρώ ότι περνάει φάση, θεωρώ οτι αυτό είναι το στυλ της- κρίνοντας από εμένα πάντα. Λατρεύω τους φίλους μου αλλά είμαι γενικά πολύ κλειστός άνθρωπος. Μπορεί για εκείνη το τηλέφωνο να αρκεί, στο κάτω-κάτω η Μύριαμ έγραψε ότι "πάντα ήταν βαριά" οπότε την ξέρει τη φίλη της. Όπως έγραψα και παραπάνω "Τώρα αν σε ενοχλεί τόσο πολύ και αφού το έχεις συζητήσει και μαζί της και δεν βλέπεις αλλαγή δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις ή το παίρνεις απόφαση ότι έτσι είναι ή ξεκόβεις."

S02fp3.png

LnVyp3.png

Κορίτσια ναι ήταν πάντα λίγο βαριά. παλαιότερα που ειμασταν και οι δύο ανευ υποχρεώσεων πάντα μα πάντα έκανα εγώ τις προτάσεις για καφέ,ψώνια ,ποτο κτλ. στις οποιες συνηθως ανταποκρινοταν και περνουσαμε και τελεια.ομως εγώ πηγαινα συνήθως σπίτι της ,αν και όπως σας λεω οδηγεί,δεν με ενοχλούσε τότε ,έλεγα έλα μωρε δε βαριέσαι....τώρα όμως που περιοριστηκαμε και οι δύο,που και για τις δύο οι μετακινήσεις είναι ψιλοζορι δεν θα επρεπε να είναι λίγο αμοιβαία ή επαφή????δεν είναι κάτι τρομερό αυτό,ούτε συνεπάγεται να είσαι party animal για να το κανείς μια στις 15-20 μέρες!δηλαδή εσείς οι σπιτογατοι πως συντηρειτε τις φιλίες σας???δεχόσαστε μόνο στη ******* σας και με τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας τι γίνεται??? Πολύ τυχεροί πάντως που σας τα δικαιολογούν όλα!

Κορίτσια ναι ήταν πάντα λίγο βαριά. παλαιότερα που ειμασταν και οι δύο ανευ υποχρεώσεων πάντα μα πάντα έκανα εγώ τις προτάσεις για καφέ,ψώνια ,ποτο κτλ. στις οποιες συνηθως ανταποκρινοταν και περνουσαμε και τελεια.ομως εγώ πηγαινα συνήθως σπίτι της ,αν και όπως σας λεω οδηγεί,δεν με ενοχλούσε τότε ,έλεγα έλα μωρε δε βαριέσαι....τώρα όμως που περιοριστηκαμε και οι δύο,που και για τις δύο οι μετακινήσεις είναι ψιλοζορι δεν θα επρεπε να είναι λίγο αμοιβαία ή επαφή????δεν είναι κάτι τρομερό αυτό,ούτε συνεπάγεται να είσαι party animal για να το κανείς μια στις 15-20 μέρες!δηλαδή εσείς οι σπιτογατοι πως συντηρειτε τις φιλίες σας???δεχόσαστε μόνο στη ******* σας και με τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας τι γίνεται??? Πολύ τυχεροί πάντως που σας τα δικαιολογούν όλα!

Ένα από τα βασικά χαρακτηρισιτκά της φιλίας είναι η αποδοχή. Αν ξέρεις ποιος είναι ο άλλος και τον εκτιμάς, τότε οταν μπορείς παραβλέπεις τις αδυναμίες του και εστιάζεις στα θετικά του όταν εσύ ο ίδιος αντέχεις. Δε δικαιολογείς ούτε ανέχεσαι. Αποδέχεσαι.

Η φίλη σου δεν άλλαξε καθόλου. Οι δικές σου προτεραιότητες και αντοχές άλλαξαν. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ κα ιτο καρπούζι επομένως. Δε χρειάζεται να τσακωθείς. να αναλωθείς σε συζητήσεις. Τίποτα. Ή τη δέχεσαι όπως είναι ή προχωράς χωρις αυτήν καλωσορίζοντας τις σπάνιες φοές που η συναστρία και η ευθυγράμμιση των πλανητών θα ευοδώσει τη συνάντησή σας. Ποιος ο λόγος να πιέζεστε;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αν θέλει λοιπόν να κάθεται σπίτι της και δεν της αρέσει να βγαίνει έχει το δικαίωμα, αλλά ας μας το πει να την αφήσουμε ήσυχη να το κάνει, αφού καλοπερνάει χωρίς φίλους.

Επειδή πιστεύω πολύ στο "πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι" πες μας myriam εάν η κοπέλα αυτή έχει άλλη καλή φίλη κι αν τι γνωρίζεις τι άνθρωπος είναι; Επίσης πιστεύω στο "πες μου αν έχεις φίλους να σου πω ποιος είσαι" μήπως δεν έχει καθόλου φίλους;

Άνθρωποι που δεν πιστεύουν στη φιλία και δεν την έχουν ανάγκη ο ψυχισμός αυτων γενικά έχει θέμα, αυτό έχω δει από τη δίκη μου εμπειρία και αυτό λέει η καλύτερή μου φίλη που είναι ψυχίατρος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...