Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ

Recommended Posts

:( Είναι πολύ χάλια Ελλι μου και ψυχολογικά και σωματικά

Τι επαθε καλε? Συνεβει κατι? Ρε Σωτηρια? Τι εγινε πλι μου?......:confused::confused::confused: Μην με τρελλενετε μεσημεριατικα....το εχασα αυτο.......:shock:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά ετσι ημουν και εγώ!!!!

Νομιζα θα τρελαθώ...Νοσηλευτικα επίσης και εγώ για 2 νύχτες λόγω αφυδάτωσης απο τους πάρα πολλούς εμετούς....

Εκλεγα όλη μέρα μόνη μου και έλεγα γιατι σε μένα.....Έκλεισα την 19η εβδομάδα και σταμάτησαν.....

Σήμερα κάνω 1 εμετό κάθε πρωι.....μερικές φορές καθόλου....θέλει τρελή υπομονή και αν δεν την έχεις ΣΠΑΣ και σε παίρνει απο κάτω όπως την Σωτηρία....

σ'ευχαριστώ ψυχή μου αλλα πλεον δεν εχω υπομονη για τιποτα εσπασα......:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Σωτηρια μου....ενα εχω να σου πω...δεν σε ξερω αλλα νομιζω οτι εχω ζησει την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!!Εμενα κοριτσι μου οι εμετοι δεν σταματησαν ποτε!!!!

Θα γενναγα το πρωτο μου παιδι και δεν το χαιρομουν,δεν μπορουσα να νιωσω την απολυτη ευτυχια που νιωθουν αλλες μαμαδες επειδη περναγα αυτο που περνας κι εσυ!Πιστευω οτι στο τσακ γλυτωσα την καταθλιψη!!!!!!Εγω εχασα πανω απο 15 κιλα....

Χριστε μου,το θυμαμαι και...τρεμω ακομη!!

Σκεφτομαι οτι αν κανω δευτερο παιδακι και εχω τα ιδια θα ειμαι δεκα φορες χειροτερα γιατι ουτε το παιδι μου δεν θα μπορω να χαρω!!!!

Κανε υπομονη....στο λεει μια κοπελα που γεννησε φυσιολογικα,χωρις επισκληριδιο και ειχε να φαει και να κοιμηθει 2 ολοκληρες μερες!!!!

κουραγιο...σε νιωθω!!!!

Σωτηρία πήγαινε κορίτσι μου στο νοσοκομείο, ακολούθησε ότι σου πούνε και μη διστάσεις να πας και σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο - νευρολόγο (ότι σου πει ο γιατρός σου)....

Και όποτε θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον να μπαίνεις και εδω....

Να παίρνεις κουράγιο από την καρδούλα που είναι μέσα σου.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν 4 μήνες ξάπλα με κίνδυνο να χάσω την μικρή μου. Η ψυχολογία πάνω - κάτω … αλλά τώρα Δοξάζω για το θαύμα μου.

Οι μετρημένες μέρες όταν είναι για κάτι τέτοιο καλό αποτέλεσμα περνούν και ξεχνιούνται. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις πολύ κουράγιο και αισιοδοξία και σύντομα να χαίρεσαι την κοιλίτσα σου...

Rikiki & Καραμελίτσα

Διαφημίσεις

ειμαι χαλια........θα μπω μαλλον σημερα στο νοσοκομειο δεν μπορω να σας γραψω παραπανω ειμαι χαλια νομιζω οτι δεν θα αντεξω :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

τι συνεβει βρε καλο μου κοριτσι παλι?

αν μπεις για να σε φροντισουν, σιγουρα καλα κανεις?

ειλικρινα δεν ξερω τι να πω, ευχομαι να πανε ολα καλα...

σκεψου μονο το καλο σου παιδακι και το σπορακι που εχεις μεσα σου..

τι να πω ρε παιδια, ας βοηθησει ο θεος να πανε ολα καλα...

σε σκεφτομαι συχνα να ξερεις..

καλη τυχη..

668bab1939.png

Βρε κορίτσια, εγω γιατί νομίζω ότι η Σωτηρια έχει γεννήσει απο καιρό ? Αφού το ποστ το άνοιξε Νοέμβριο 2008!

Συγνώμη αν κανω λάθος, γιατί δεν διάβασα ολες τις απαντήσεις, αλλά έχω διαβάσει την Σωτηρία σε αλλα ποστ και δεν μου φαίνεται πια έγκυος......

Μπορει να λέω χαζομάρες βέβαια..... δεν ξέρω..... για δείτε το και εσεις....

Βρε κορίτσια, εγω γιατί νομίζω ότι η Σωτηρια έχει γεννήσει απο καιρό ? Αφού το ποστ το άνοιξε Νοέμβριο 2008!

Συγνώμη αν κανω λάθος, γιατί δεν διάβασα ολες τις απαντήσεις, αλλά έχω διαβάσει την Σωτηρία σε αλλα ποστ και δεν μου φαίνεται πια έγκυος......

Μπορει να λέω χαζομάρες βέβαια..... δεν ξέρω..... για δείτε το και εσεις....

Δίκιο έχεις, την πατήσαμε!!! :o

Πάντως η Σωτηρία ξαναείναι έγκυος, δεύτερη φορά. Δες στο προφίλ της.

http://parents.org.gr/forum/member.php?u=10178

Απλά έχει κάνα μήνα να μπει, κάποιος πέτυχε αυτό το thread και το ξαναέφερε στην επιφάνεια. Άρα ελπίζουμε όλα να είναι καλά με τη Σωτηρία και να έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που διαβάζετε σωστά...

Το θέμα αυτό ανοίχτηκε απ τη Σωτηρία στην πρώτη της εγκυμοσύνη και επειδή περνάει τα ίδια και στη δεύτερη συνέχισε το ίδιο θέμα για να μην φορτώνεται το forum με περίσσια θέματα. Τελευταία φορά έγραψε χθες και όχι πριν ένα μήνα...

ΣΩΤΗΡΙΑ, υπομονή και κουράγιο και όλα θα πάνε καλά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Έλα βρε Σωτηρία... μάνα κουράγιο ! Όλα καλά θα πάνε θα δεις ! Εμείς οι μαμάδες αντέχουμε όσα δεν μπορούμε να βάλουμε στο μυαλό μας... να δεις που σε λίγο καιρό, όταν θα έχουν περάσει όλα, και θα κρατάς αγκαλιά το νέο σας μπεμπάκι, που θα έχουν μείνει μόνο κάτι θαμπές αναμνήσεις ..... εδώ είμαστε εμείς !

Κράτα γερά !!!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Σωτηρία μου πολύ στεναχωρήθηκα που βιάβασα τις ταλαιπωρίες που πέρασες και ξαναπερνάς κορίτσι μου... Κάνε υπομονή, ελπίζω να μη σε κράτησαν στο νοσοκομείο για μέρες και να είσαι ήδη καλύτερα και στο σπιτάκι σου... Περαστικά και θα δεις που όταν με το καλό θα γεννηθεί το μωράκι σου, πάλι θα πεις ότι άξιζε κάθε ταλαιπωρία! Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και με ένα γερό και στρουμπουλό ρωζ μωρουδάκι...

Γράψε μας πώς είσαι όταν νοιώσεις καλύτερα... φιλάκια πολλά.

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια....ευχαριστω καταρχην για το ενδιαφερον σας και την ανησυχια σας και συγνωμη που χαθηκα... Μπηκα τελικα στο Αλεξανδρας καθησα 5μερες με ορους. Αυτες τις μερες δεν εκανα εμετο. Με το που βγηκα αρχισε παλι ο γολγοθας. Το προβλημα ειναι τωρα πια οχι μονο οι εμετοι αλλα το οτι καταστραφηκε το στομαχι μου. Αυτο το πραγμα ΚΑΜΙΑ γυναικα να μην το περασει. Ολες σας να εχετε μια ονειρομενη εγκυμοσυνη. Δυστυχως δεν ειμαι υπερβολικη αλλα χαλασε ολη μου η ψυχολογια . Ουτε ονειρα ουτε γελια ουτε παιχνια με το παιδι μου. Ολη μερα βογγαω , κλαιω και κανω εμετους. Συχαθηκα τις φρυγανιες. Οταν με το καλο γεννησω (μου φαινεται οτι παντα θα ειμαι εγκυος) δεν θελω να ξαναφαω φρυγανιες. Ο γιατρος μου εδωσε το Zantac . Τιποτα απολυτως. Ειναι 2 μερες που παιρνω το Losec. Πολυ δυνατο απο οτι λενε με καθησυχαζει λιγο και κατα το βραδυ φουσκωνω παλι και αρχιζω να βογγαω. Φοβαμαι οτι το στομαχι μου χαλασε και οτι μετα την γεννα θα εχω προβλημα. Γενικα εχω παθει μεγαλη φοβια..... οσο σκεφτομαι οτι τωρα μπηκα στον 3ο και ποσο δρομο εχω ακομα αν σκεφτειτε οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη τους πολλους εμετους τους σταματησα οταν ειμουν 3,5μηνων. 1,5 μηνας ακομα Θεε μου.... Στο δρομο καμια βοηθεια, περνανε ολοι απο διπλα μου και κανεις δεν με ρωταει αν ειμαι καλα. Φοβουνται.... στο μετρο ζαλιστηκα ευτυχως ηταν μια φιλη μου οπου φωναξε να μου δωσουν ενα καθισμα.... και ΦΥΣΙΚΑ η δουλεια...δουλεια.... Περναω την εγκυμοσυνη σαν να ειμαι βαρια αρρωστη. Μονο κακες αναμνησεις εχω μεχρι στιγμης... πολυ ασχημο πραγμα. Παντα ονειρευομουν και ελεγα οτι την δευτερη εγκυμοσυνη πρεπει να την ευχαριστηθω ολη και να την θυμαμαι πολυ καλα γιατι δεν θα την ξαναζησω καθως θα μεινουμε με 2 παιδακια.... Τι να πω ρε κοριτσια ... τι να πω και τι να βρειτε να μου πειτε και εσεις.... Ολοι μου λενε κουραγιο, υπομονη και εγω κλαιω απο τα νευρα μου ..... Συγνωμη αν σας κουρασα και αν σας ψιχοπλακωσα αλλα βλεπετε ο αντρας μου , η μανα μου ολοι μου απαγορευουν να εκφραζομαι δυνατα καθότι ΄΄τους τα εχω πρηξει΄΄, το ξερω οτι τους κουρασα αλλα ουτε και αυτο που μου κανουν ειναι καλο και σωστο :-(:sad:

Διαφημίσεις

Σωτηρία μου,

Μπορείς όσο και όταν θες να μπαίνεις να λες τον πόνο σου σε εμάς... δεν παρεξηγούμαστε .... κουράγιο θα σου πω κι εγώ για άλλη μια φορά... Δυστύχώς, δεν μπορώ να μπω στην θέση σου επειδή δεν το έχω ζήσει σε καμία απ τις δυο εγκυμοσύνες μου, αλλά φαντάζομαι...

Τουλάχιστον έχεις βοήθεια στο σπίτι με το παιδί και τις δουλειές ? Κάτι, κάποιος να προσφέρει ένα χεράκι για λίγο ? Κι αυτή η "ρημάδα" η δουλειά - φαντάζομαι πως θα είναι βάσανο...

Υπομονή ...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Σωτηρία μου,

Μπορείς όσο και όταν θες να μπαίνεις να λες τον πόνο σου σε εμάς... δεν παρεξηγούμαστε .... κουράγιο θα σου πω κι εγώ για άλλη μια φορά... Δυστύχώς, δεν μπορώ να μπω στην θέση σου επειδή δεν το έχω ζήσει σε καμία απ τις δυο εγκυμοσύνες μου, αλλά φαντάζομαι...

Τουλάχιστον έχεις βοήθεια στο σπίτι με το παιδί και τις δουλειές ? Κάτι, κάποιος να προσφέρει ένα χεράκι για λίγο ? Κι αυτή η "ρημάδα" η δουλειά - φαντάζομαι πως θα είναι βάσανο...

Υπομονή ...

Σ'ευχαριστώ γλυκό μου μεταξάκι σ'ευχαριστώ πολύ .... δεν μπορω να πω βοηθεια εχω στο σπιτι αν δεν ειχα δεν θα επιχειρουσα δευτερο παιδι. Αν εβλεπα ενα συζυγο να μην ασχολειται δεν υπηρχε περιπτωση... αλλα και παλι εγω νοιωθω πολυ αρρωστη. Τώρα ειμαι στην κολοδουλεια ΄΄μια χαρα μου λεει σε βλεπω σημερα΄΄ μου ειπε ο διευθυντής μου. Του λεω δεν ειμαι καθολου , η καρδια μου ξερει. Βαστα μου λεει σκεψου οτι η μανα του Κολοκοτρωνη γεννησε στα χωραφια :shock::shock::shock: (τι να του πεις απο εκει και μετα και να φανταστειτε οτι η δουλεια μου ειναι γραμματεας σε ιατρειο σε ενα νοσοκομειο) Ωραια αντιμετωπιση απο γιατρο-διευθυντη σου

γεια σου γλυκεια μου Σωτηρια,

καλα σκεφτεσαι αν θα μας γραψεις εμας τα νεα σου, οποια και αν ειναι αυτα?

αν δεν τα πεις σε εμας που καταλαβαινουμε τοτε σε ποιον?

ηθελα μονο να σου πω μια καλημερα και οχι παλι τα ιδια για υπομονη και κουραγιο...

αλλα εχω μια απορια και αν θες απνατησε μου με πμ, γιατι δεν παιρνεις αναρρωτικη? δεν εχεις ασφαλεια?

δεν ξερω αν θα σε βοηθουσε απολυτα αλλα σιγουρα θα εισουν καλυτερα..

τωρα για τον διευθυντη σου τι να πω, μην απαντας και χαλιεσαι...

πολλες αγκαλιες γλυκια μου....

668bab1939.png

Σωτηρία, εγώ θα έδινα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να είμαι στη θεση σου, γιατι αυτο θα σήμαινε ότι το μωρό μου θα ζούσε ακομη...

Να σκέφτεσαι ότι το μωρό σου είναι υγιες και οτι σε λίγους μήνες θα έχετε δυο παιδάκια και άρα διπλή χαρά! Κουράγιο...

Και στη δουλειά γράφ' τους! Εμένα από όταν έχασα το μωρό, με κοιτάνε στην κοιλιά, φοβούνται πότε θα ξαναμείνω έγκυος!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

γεια σου γλυκεια μου Σωτηρια,

καλα σκεφτεσαι αν θα μας γραψεις εμας τα νεα σου, οποια και αν ειναι αυτα?

αν δεν τα πεις σε εμας που καταλαβαινουμε τοτε σε ποιον?

ηθελα μονο να σου πω μια καλημερα και οχι παλι τα ιδια για υπομονη και κουραγιο...

αλλα εχω μια απορια και αν θες απνατησε μου με πμ, γιατι δεν παιρνεις αναρρωτικη? δεν εχεις ασφαλεια?

δεν ξερω αν θα σε βοηθουσε απολυτα αλλα σιγουρα θα εισουν καλυτερα..

τωρα για τον διευθυντη σου τι να πω, μην απαντας και χαλιεσαι...

πολλες αγκαλιες γλυκια μου....

καλημερα τριπλή σε σενα και στα μωρακια σου μαρακι μου. Αναρρωτική...δύσκολη λέξη για εδω μεσα.... δουλευω σε νοσοκομειο και εχω ΤΕΒΕ. Που σημαινει οτι αν κατσω σπιτι μου δεν πληρωνομαι απο πουθενα. Ενταξει βεβαια για να ειμαι και δικαιη την εβδομαδα που καθησα που ειμουν στο νοσοκομειο θα την πληρωθω και γενικοτερα αν πω ρε παιδι μου τελος πεθαινω θα κατσω σπιτι παλι θα πληρωθω . Το θεμα ειναι οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαι απο την φύση μου το πιο ανοητο πλασμα στον κοσμο , που φοβαται παρα πολυ μηπως χασει την δουλεια της, μηπως δυσαρεστησει τον διευθυντη της και βαζει σε κινδυνο τον ευατο της και το παιδι..... ΒΕΒΑΙΑ απο την αλλη ο διευθυντης μου δεν μου κανει καμια νυξη για να κατσω οποτε επειδη και εγω ειμαι αδυναμος χαρακτηρας το εχει καταλαβει και το εκμεταλευεται δεοντως ...για αυτο και ειμαι χαλια ψυχολογικα ...γιατι τα βαζω πιο πολυ με τον ευατο μου που δεν δεινχω δυναμισμο και πιγμη

Σωτηρία, εγώ θα έδινα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να είμαι στη θεση σου, γιατι αυτο θα σήμαινε ότι το μωρό μου θα ζούσε ακομη...

Να σκέφτεσαι ότι το μωρό σου είναι υγιες και οτι σε λίγους μήνες θα έχετε δυο παιδάκια και άρα διπλή χαρά! Κουράγιο...

Και στη δουλειά γράφ' τους! Εμένα από όταν έχασα το μωρό, με κοιτάνε στην κοιλιά, φοβούνται πότε θα ξαναμείνω έγκυος!

:-(:sad::-( σε καταλαβαινω ψυχη μου και λυπαμαι παρα παρα παρα παρα πολυ

Μην τους δίνεις σημασία στη δουλειά. Κι αν θες, κάνε μικρές ασκήσεις θάρρους, ενα βηματακι τη φορα. Για παράδειγμα, μια μέρα που δε θα νιωθεις καλα, φύγε νωρίτερα. Δε λεω να κανεις επανασταση (ουτε εσυ ουτε οι ορμονες που μαλλον κανουν κουμαντο αυτο τη στιγμη), αλλα δωσε σιγα σιγα το στιγμα σου. θα ανεβει και η αυτοεκτιμηση σου, θα νιωσεις και καλυτερα. Εαν αντεχεις, πηγαινε βολτα, δηλαδή πάρε χρόνο για τον εαυτο σου. Εαν οχι, γυρισε σπιτι και ξεκουρασου. Ό,τι σε κανει να νιωθεις καλύτερα!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Σε καταλαβαινω Σωτηρια απολυτα. Απο τοτε που μπηκα στην 5η εβδομαδα, δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο αναγουλες και εμετους. Δεν με κανει τπτ καλα, 24 ωρες το 24ωρο ειμαι σε αυτη την κατασταση... :( Σου εχουν δωσει καποιο αντιεμετικο;

h0MYp3.png

Σε καταλαβαινω Σωτηρια απολυτα. Απο τοτε που μπηκα στην 5η εβδομαδα, δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο αναγουλες και εμετους. Δεν με κανει τπτ καλα, 24 ωρες το 24ωρο ειμαι σε αυτη την κατασταση... :( Σου εχουν δωσει καποιο αντιεμετικο;

Ναι μου εχουν δωσει.... δεν με πιανει τιποτα

Καλησπερα κι απο μενα και παλι.Σωτηρια μου εχεις ακουστα τα λεγομενα βραχιολακια για τη ναυτια;Δεν τα εχω χρησιμοποιησει , σε καποιο ποστ εδω ειχα ενημερωθει κι εγω..αλλα τα εχω υποψιν για τη δευτερη εγκυμοσυνη, σε περιπτωση που εχω παλι τα ιδια..Για ψαξε το λιγο, μπορςει να ειναι σωτήρια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...