Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ

Recommended Posts

Όχι. Αυτό το είπαν από την αυχενική. Όταν όμως κάνεις 2 αυχενικές και σου λέει ο ένας με την μεγάλη μέτρηση: πας για άμνιο και ο άλλος όχι, όταν ρωτάς έναν άλλο 3ο γιατρό και σου λέει ότι εφόσον υπάρχει μεγάλη μέτρηση πρέπει να κάνεις άμνιο και όταν βλέπει και ένας 4ος γιατρός τον υπέρηχο και μου λέει ότι η μέτρηση μάλλον έχει γίνει λάθος, εσύ ποιον θα πίστευες? Εγώ προσωπικά κανέναν. Πέρασα μεγάλη στεναχώρια όλο αυτόν τον καιρό και έχω ανασφαλεια για τα πάντα. Δεν με νοιαζει να υποφέρω εγώ, να πονέσω, να κουραστώ. Μόνο το μωράκι μου να είναι καλά.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Μαλλον σε καποιον απο ολους αυτους δεν ξερει τι του γινεται!

Εσυ ηρεμησε και ψαξε να βρεις ενα γιατρο που να σε εμπνεει!

Πιστευω ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη δηλαδη αλλα σιγουρα εχεις μπει στην ανησυχια και αυτο δεν αλλαζει!

Σου εστειλα και πρωσοπικο μην!

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλλον σε καποιον απο ολους αυτους δεν ξερει τι του γινεται!

Εσυ ηρεμησε και ψαξε να βρεις ενα γιατρο που να σε εμπνεει!

Πιστευω ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη δηλαδη αλλα σιγουρα εχεις μπει στην ανησυχια και αυτο δεν αλλαζει!

Σου εστειλα και πρωσοπικο μην!

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Το έχω δει το μήνυμα σου και σε ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να μπω το βράδυ και θα σου γράψω ;)

Qxemp2.png

Αισθάνομαι ότι περνάω κατάθλιψη ειμαι άσχημα ψυχολογικά....... παίρνω υποτίθεται ένα πιο δυνατό χάπι (υπόθετο) αλλα δυστυχώς δεν με πιανει ουτε και αυτο :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Αισθάνομαι ότι περνάω κατάθλιψη ειμαι άσχημα ψυχολογικά....... παίρνω υποτίθεται ένα πιο δυνατό χάπι (υπόθετο) αλλα δυστυχώς δεν με πιανει ουτε και αυτο :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

βρε Σωτηρια μου, τι εχεις παθει καλη μου?

πραγματικα ανυσηχω..

ελα βρε οι πρωτες εβδομαδες ειναι, θα νιωσεις καλυτερα, που θα παει..

δουλευεις ή εισαι σπιτακι σου?

κοιτα να σκεφτεσαι θετικα και θα περασει!!!!

(πως θα τους βγαλουμε αλλιως τους εννεα μηνες???):wink::wink::wink::wink:

668bab1939.png

κοπέλα μου καλημέρα! Δεν έχω δυο βδομάδες που γέννησα την κορούλα μου και πέρασα ακριβώς τα ίδια. Σκέψου ότι έφτασα 5 μηνών να κοπούν εντελώς οι εμετοί, δούλευα 3 ώρες πριν σπάσουν τα νερά (κάνω ιδιαίτερα, πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι), είχα αποκόλληση πλακούντα από τον 1ο μήνα και αναγκάστηκα να μείνω για 1,5 μήνα κάτω και αυπνία, νευρικότητα. Μακάρι να είχα και υπνηλία να ξεκουραζόμουν. Όμως όλα πέρασαν και το αποτελεσμα σε αποζημιώνει. Είναι δύσκολα αλλά κοίτα να ηρεμήσεις για να είναι ήρεμο και το μωρό. Σε καταλαβαίνει πίστεψέ με. Εγώ όποτε στεναχωριόμουν πολύ με τάραζε στις κλοτσιές...

Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά...

Διαφημίσεις

Σωτηρία θα σου πω κάτι και μη το πάρεις στραβά...

Πολύ δικό μου άτομο πραγματικά ΥΠΟΦΕΡΕΙ και έχει να αντιμετωπίσει ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα στην εγκυμοσύνη της. Δεν έχουμε χαρεί ουσιαστικά ακόμα για το γεγονός...

Γι αυτό να σκέφτεσαι το παιδάκι που ήδη έχεις και βλέπει έτσι τη μητέρα του και αυτό που έχεις στην κοιλίτσα σου.

Τα πάντα είναι στο μυαλό σου. Προτείνω μια εκδρομή με τον ανδρούλη σου (ΝΑΙ και ας κάνεις εμετό..)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Σωτηρία θα σου πω κάτι και μη το πάρεις στραβά...

Πολύ δικό μου άτομο πραγματικά ΥΠΟΦΕΡΕΙ και έχει να αντιμετωπίσει ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα στην εγκυμοσύνη της. Δεν έχουμε χαρεί ουσιαστικά ακόμα για το γεγονός...

Γι αυτό να σκέφτεσαι το παιδάκι που ήδη έχεις και βλέπει έτσι τη μητέρα του και αυτό που έχεις στην κοιλίτσα σου.

Τα πάντα είναι στο μυαλό σου. Προτείνω μια εκδρομή με τον ανδρούλη σου (ΝΑΙ και ας κάνεις εμετό..)

Αν με βλέπατε πιστέψτε με θα με λυπόσασταν....όλη μέρα κλαιω , έχω άσχημο προαίσθημα, το παιδάκι μου σχεδόν το έχω αφήσει στην γιαγιά του περα απο τα βραδυα που θελω να ειναι σπιτι του, κανω υπομονη για την νεα ψυχη που εχω μεσα μου που τοσο πολυ ηθελα ενα δευτερο παιδάκι.... θελω τοσα να σας πω αλλα κλαιω κλαιω κλαιω........ειμαι και στην δουλεια οπου δεν μου δινουν αδεια......... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.

αχ βρε Σωτηρια μου ραγιζεις την καρδια..

παρε αδεια κοριτσι μου, και πηγαινε σπιτακι σου να ηρεμησεις και να συνελθεις.

τον γιατρο σου τον ρωτησες?

σε συμβουλεψε τι να κανεις?

μην φοβασαι για το μπεμπε ολα θα πανε καλα, τοσο καιρο περιμενες να μεινεις εγκυος και τωρα στεναχωριεσαι?

668bab1939.png

αχ βρε Σωτηρια μου ραγιζεις την καρδια..

παρε αδεια κοριτσι μου, και πηγαινε σπιτακι σου να ηρεμησεις και να συνελθεις.

τον γιατρο σου τον ρωτησες?

σε συμβουλεψε τι να κανεις?

μην φοβασαι για το μπεμπε ολα θα πανε καλα, τοσο καιρο περιμενες να μεινεις εγκυος και τωρα στεναχωριεσαι?

δεν μου δινουν......... δεν μπορω κλαιω ........... να σαι καλα και εσυ και ολα τα κοριτσια ..δεν μπορω να γραφω πια κουραζομαι και με αυτο. Σας χαιρετώ ολες σας ...

Καλές μου φίλες θα σας πω τα νέα μου. Είναι η δεύτερη εβδομάδα που μπήκα στον 4ο . Δεν ξέρω τι να πω ...... δόξα τον θεό την προγηούμενη εβδομάδα έκανα εμετό μόνο 1 φορά. Αρχίζω και νοιώθω καλύτερα. Έχω καιρό να αισθανθώ τις καούρες και το φούσκωμα . Μακάρι ρε κορίτσια..... αν και ειμαι επιφυλακτική. Προχθές είμουν ξαπλωμένη και άκουσα και το μωρό . Όταν λέω το άκουσα ένοιωσα κάτι σαν φτερούγισμα κάπου 14 φορές συνεχόμενα σαν μικρός χτύπος καρδιάς. :-)

Σας ευχαριστώ πάντως όλες για τις συμβουλές σας.

ΥΓ: Καιρός είναι να χαρώ και εγώ λίγο την εγκυμοσύνη μου.

Το τικεράκι σου λέει ότι είσαι 7 εβδομάδων, διόρθωσέ το! :-)

δεν μου δινουν......... δεν μπορω κλαιω ........... να σαι καλα και εσυ και ολα τα κοριτσια ..δεν μπορω να γραφω πια κουραζομαι και με αυτο. Σας χαιρετώ ολες σας ...

Τι θα πει "δεν σου δίνουν άδεια;" Ας σου γράψει ο γιατρός σου μια γνωμάτευση ότι έχεις κάποιο προβληματάκι και ότι πρέπει να παραμείνεις κλινήρης και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν αναρρωτική.

Κάνε λίγη υπομονή, συνήθως με το που μπαίνεις στο δεύτερο τρίμηνο, οι εμετοί υποχωρούν.

Διαφημίσεις

Σωτηρούλα κουράγιο βρε, μασάς εσύ τώρα από τέτοια? Αφού τα ξαναπέρασες και ξέρεις πως να τα χειριστείς. Περαστικά είναι και όπου νάναι θα χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου. Αισιοδοξία και υπομονή. Εδώ είμαστε εμείς να σου κρατάμε παρέα και να σε βοηθήσουμε να σκέφτεσαι θετικά. Αν σε παρηγορεί καθόλου και γω πέρασα πολύ άσχημη κατάθλιψη στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά για άλλους λόγους.

Είχα μόλις μετακομίσει με τον άντρα μου πριν παντρευτούμε στο διαμέρισμα του. Το δικό μου ακόμα είταν στα τελειώματα και έπρεπε να το τρέχω αλλά πως αφού έπρεπε να είμαι σε ακινησία στον 7ο όροφο μιας πολυκατοικίας που δεν είχε ασανσερ :?. (εκεί έμενε ο καλός μου) Πλήρης απομόνωση. Η κουζίνα δούλευε με υγραέριο και για να ανέβει μποτίλια υγραερίου εκεί ξέρεις.... Για να πάω στο γιατρό με κατέβαζαν πάνω σε μια καρέκλα σαν την Κλεοπάτρα ο άντρας μου και ο αδερφός μου. Ένα βράδυ μες το καταχείμωνο πήρε φωτιά ο πίνακας του ηλεκτρικού με όλες τις ασφάλειες πάνω. 2 μέρες μόνη μου χωρίς ζεστό νερό και χωρίς ηλεκτρικό. Ο άντρας μου έφευγε το πρωί για τη δουλειά και ερχόταν κατά τις 7. Η μάνα μου ερχόταν όποτε μπορούσε, η αδερφή μου σχεδόν καθημερινά αλλά εγώ σε πλήρη ακινησία. Σκέψου πως πέρασαν 3 μήνες έτσι. Πραγματικά ξυπνούσα το πρωί και νόμιζα ότι με κατάπινε η κατάθλιψη και ότι όλο και πιο κάτω βούλιαζα. Ως δια μαγείας μόλις έκλεισα 18 εβδομάδων όλα άρχισαν να εξαφανίζονται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά επιμένω καλή μου...Τα έχεις ξαναπεράσει και μη μασάς. Έρχεται και το 2ο με το καλό και πρέπει να σε βρει δυνατή.

Σίγουρα θα αντέξεις, έτσι είναι οι μανούλες, αντέχουν πολλά και δύσκολα.

σωτηρια μου μπορεις να συγκεντρωθεις λιγο να μας πεις τι ειναι αυτο που σε ενοχλει η ειναι απροσδιοριστο?

NDMNp3.png5oZhp3.png

Σωτηρια μου θα περασουν ολα αυτα και γω ετσι ειμουν παρακαλουσα να κανω εμετο ολη μερα ζαλαδες πονους καφε υγρα συνεχια και φοβομουν πολυ, αλλα με το που περασαν λιγες μερες απο τον 4 μηνα εφυγαν ολα.Οσο για την δουλεια ελεος οι αναρωτικες γιαυτο ειναι.Ουτε εμενα μου δινανε αδεια και ετσι ο γιατρος μου μου εγραφε αναρωτικες.

ΣΩΤΗΡΙΑ σε καταλαβαίνω απόλυτα,τα ίδια πέρασα κι εγώ...

και μόνο που τα θυμάμαι νιώθω η αναγούλα να έρχεται...

6-8 εμετούς την ημέρα,η αναγούλα μόνιμη,να δουλεύω και να κλαίω,να έχω πελάτες στο μαγαζί κι εγώ στη τουαλέτα να κάνω εμετούς!!

έχασα 5 κιλά(να και κάτι καλό)

δεν ένιωθα έγκυος,ένιωθα άρρωστη...

δεν ήθελα να βγω από το σπίτι για να μην κάνω εμετό έξω...

έκανα εμετό κάτω στη σκάλα του σπιτιού μου στο δρόμο γιατί δεν πρόλαβα να φτάσω σπίτι...

επίσης στα σκαλιά της καφετέριας και στην τουαλέτας τους...χάλια όλα...

έκλαιγα όλη μέρα...

θα δεις βελτίωση σε λίγες μέρες...

μέχρι που έκλεισα τον 4ο έκανα εμετούς,είχα μια βελτίωση στον 3ο επειδή ήμουν διακοπές...

και μετά έκανα έναν εμετό τον μήνα,έτσι για να μην ξεχνάω...

πρέπει να πάρεις άδεια,να πας στο ίκα...

καλύτερα σπίτι σου,να έχεις κοντά και την τουαλέτα...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

Σωτηρία μου συγχαρητήρια έστω και με μεγάλη καθυστέρηση εγώ τώρα το πήρα είδηση!!!!

Είδες που την αμέσως προηγούμενη φορά την πάθαμε με τον ίδιο τρόπο και να τώρα!!! αχ, επειδή και εμένα ο κύκλος μου είναι σαν τον δικό σου για πες μου βρε Σωτηρία μου πώς βρίσκεις τις γόνιμες μέρες σου? ή απλώς έτυχε κάνοντας προσπάθειες?

Μπράβο και πάλι!!!!

Υ.Γ. σε νιώθω με τους εμετούς γιατί κι εγώ στις εγκυμοσύνες μου (και στην πρώτη που έκανα διακοπή) έτσι ήμουν τους πρώτους 3-4 μήνες, μετά μου πέρασε...

Κουράγιο και υπομονή θα χαρείς την εγκυμοσύνη σου από εδώ και πέρα νομίζω.

αχ βρε σωτηρια τι τραβας κοπελα μου γιατι ετσι??ο γιατρος τι σου ειπε??εγω στην κορη μου ειχα μεχρι 5,5μηνων καθημερινους εμετους...ενα βραχιολακι που λενε οτι βοηθαει το εχεις δοκιμασει???υπομονμη κοπελα μου και οσο μπορεις ξεκουραση...

Σωτηρια καλη μου, τι κανεις?

ελπιζω και ευχομαι να εισαι καλυτερα..

γραψε μας οταν μπορεσεις.

ειμαι χαλια........θα μπω μαλλον σημερα στο νοσοκομειο δεν μπορω να σας γραψω παραπανω ειμαι χαλια νομιζω οτι δεν θα αντεξω :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Σωτηρία κουράγιο, αν είναι για να σε φροντίσουν να νιώσεις καλύτερα και να σταματήσουν οι εμετοί τότε θα είναι για καλό. Εύχομαι σύντομα και περαστικά, σίγουρα θα είναι περαστικά. Κάνε λίγο υπομονή να περάσουν οι πρώτες εβδομάδες.

Σωτηρία κουράγιο, αν είναι για να σε φροντίσουν να νιώσεις καλύτερα και να σταματήσουν οι εμετοί τότε θα είναι για καλό. Εύχομαι σύντομα και περαστικά, σίγουρα θα είναι περαστικά. Κάνε λίγο υπομονή να περάσουν οι πρώτες εβδομάδες.

σ'ευχαριστώ ψυχή μου αλλα πλεον δεν εχω υπομονη για τιποτα εσπασα......:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...