Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το λινκ για τα kidzshooz.

www.kidzshooz.co.uk

Στο ebay εχουν παρα πολυ φθηνα μεταφορικα απο 1,5 - 3,5 λίρες/. στο site τους ξεκινανε από 7 λίρες τα μεταφορικα και εξαρταται τα ζευγαρια που θα παραγγείλεις.

Μου εστειλαν και απαντηση στην ερωτηση μου αν είναι comfort (ειναι μαλλον ο ορος για τα ανατομικα παπουτισα στην Αγγλία) και σας το παραθετω., εχει πολυ ωραια κομματα κυριως στα χειμωνιατικα κ στα κοριτσιστικα

"

The sole is a flexible rubber so is not hard and rigid.

The sole also has an air pocket inside under the heel which is pressed down to expel air through the squeaker. This air pocket makes the shoes very comfortable for the child to walk on.

There is also a small amount of cushioning under the leather inner around the back of the heel and also under the leather insole."

Καλες αγορες!! Καλημερα

pQ97p3.png0YzPp3.png

Kαλημέρα! Νιώθω πολύ άσχημα και γιατί έχασα τελικά τα φορμάκια και γιατί αναγκάστηκε η κοπέλα να με αποζημιώσει μέσω paypall...

Hi I'm sorry your parcel hasnt arrived yet. It was posted within 24hours of your payment and it should have arrived weeks ago. I can only assume it is missing or delayed in the post. There isnt a tracking number because your items were sent via regular airmail which isnt a tracked service. I will send you a full refund shortly. Thanks for your patience. Kind regards "

Claire

Kρίμα και γι΄αυτή και για μένα...:-(:sad::-(:sad:

Αλλαγή θέματος:

Αν παραγγείλω από Mothercare με δ/νση Γερμανίας (θα πάει μια φίλη μου στη Γερμανία στο αγόρι της) και βάλω τη δική μου δ/νση ως billing adress και ως εκ τούτου και τη δική μου κάρτα, θα πιάσει λέτε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ταμαράκι,

Δεν νομίζω να πιάσει. Δεν έχω ψωνίσει ονλαιν από μαδερκέαρ, αλλά νομίζω ότι στέλνει μόνο εντός Αγγλίας, πουθενά έξω, οπότε .......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ταμαράκι,

Δεν νομίζω να πιάσει. Δεν έχω ψωνίσει ονλαιν από μαδερκέαρ, αλλά νομίζω ότι στέλνει μόνο εντός Αγγλίας, πουθενά έξω, οπότε .......

Στέλνει στη Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες, απ' ότι είδα στο delivery options.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

tamar θα πιάσει. Θεωρητικά το κάνεις δώρο σε φίλη σου στην Γερμανία ή είσαι στην Γερμανία και πληρώνεις και πλωρώνεσαι από Ελλάδα.

Γνωρίζεται site για πάρκο/παρκοκρέβατο? Έχω καμιά 15ριά διευθύνσεις (έψαχνα για καρότσι) αλλά δεν έχω όρεξη να μπω σε όλα αυτά πάλι. Αν θέλετε ....να με εξυπηρετήσετε

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

έχει δίκιο η tamar πρώτα έγραφε ότι έχει σταματήσει τις αποστολές παντού τώρα βλέπω ότι αυτό το note έχει εξαφανιστεί και στέλνει σε κάποιες χώρες η Γερμανία είναι μέσα σε αυτές

Tamar δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα εφόσον μπορούμε να αγοράσουμε με Ελληνική πιστωτική και διεύθυνση αποστολής Αγγλίας το ίδιο θα συμβαίνει και με διεύθυνση αποστολής Γερμανία

Καλημερα,

μηπως ξερετε που μπορω να βρω οικονομικα αμμοδοχο της little tikes?

Εκανα το λαθος και ρωτησα μια φιλη μου τι να παρω στη βαφτιση της μικρης της και μου ζητησε αυτη συγκεκριμενα.

http://www.playcity.gr/ammodochos-chelona-little-tikes-p-89.html

Επειδη επαθα εμφραγμα οταν ειδα ποσο ειχε, ειπα μηπως την ειδατε καπου αλλου.

Στο mytoys.de την ειχε 39 ευρω!!!! :shock: αλλα εξαντληθηκε και οταν ρωτησα μου ειπαν οτι δε θα την ξαναφερουν. :(

Διαφημίσεις

Εχει δοκιμασει κανεις να κανει παραγγελια απο το www.amazon.fr ?

Το διαβασα ολοκληρο και δεν πετυχα τους ιδιους περιορισμους οσον αφορα τα καροτσακια και τα παιδικα καθισματα που κυριως με ενδιαφερουν...

Καλημερα,

Εκανα το λαθος και ρωτησα μια φιλη μου τι να παρω στη βαφτιση της μικρης της και μου ζητησε αυτη συγκεκριμενα.

Στο mytoys.de την ειχε 39 ευρω!!!! :shock: αλλα εξαντληθηκε και οταν ρωτησα μου ειπαν οτι δε θα την ξαναφερουν. :(

δυστυχως δεν τη βρηκα πουθενα στο εξωτερικο που να τη στελνουν Ελλαδα. τη βρηκα, ομως εδω που θα σου κανει και 10% εκπτωση με την εγγραφη.

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=2941

XI64p2.pngtk60p2.png

Καλημερα,

Το είχα κοιτάξει κι εγώ παλιότερα για δώρο σε δίδυμα. Τα έξοδα αποστολής από το εξωτερικό ήταν πολύ περισσότερα από την τιμή του και δεν συνέφερε.

Τώρα που το ξανακοίταξα, το είχε και στο ebaby.gr με 57 ευρώ, αλλά τώρα δεν έχει απόθεμα.

Δεν τους παίρνεις τηλέφωνο μήπως μπορούν να στο παραγγείλουν;

Το είχα κοιτάξει κι εγώ παλιότερα για δώρο σε δίδυμα. Τα έξοδα αποστολής από το εξωτερικό ήταν πολύ περισσότερα από την τιμή του και δεν συνέφερε.

Τώρα που το ξανακοίταξα, το είχε και στο ebaby.gr με 57 ευρώ, αλλά τώρα δεν έχει απόθεμα.

Δεν τους παίρνεις τηλέφωνο μήπως μπορούν να στο παραγγείλουν;

Ευχαριστω πολυ.

Ρωτησα ηδη και μου ειπαν οτι δεν προκειται να το φερουν στο αμεσο μελλον.:-(

Γνωριζει κανεις Γερμανικα;

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 39,99 ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 113,46;;;!!!

ΓΙΑΤΙ?????

Μηπως, λεω μηπως, στελνει αυτο στην Ελλαδα; Για καποιο λογο δε μου βγαζει αυτοματη μεταφραση ο explorer.

http://www.otto.de/Schildkroetensandkasten-Little-Tikes/shop-de_dpip_A2G4X3P-0/

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ.

ΓΙΑΤΙ?????

Μηπως, λεω μηπως, στελνει αυτο στην Ελλαδα; Για καποιο λογο δε μου βγαζει αυτοματη μεταφραση ο explorer.

leider ausverkauft = sold out

Ευχαριστω πολυ.

ΓΙΑΤΙ?????

Δε στέλνει αλλά λέει πωλητής είναι το mytoys... γιατί δε βλέπεις κατευθείαν εκεί?

http://www.mytoys.de/Spielger%C3%A4te/KID/de-mt.ha.ca02.07/

Στέλνει Ελλάδα γενικά, γι' αυτά τα συγκεκριμένα δε ξέρω... δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνου για να το δω :|

Δε στέλνει αλλά λέει πωλητής είναι το mytoys... γιατί δε βλέπεις κατευθείαν εκει;

Στέλνει Ελλάδα γενικά, γι' αυτά τα συγκεκριμένα δε ξέρω... δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνου για να το δω :|

Ευχαριστω.

Αν ειναι το mytoys.de εχει εξαντληθει. :(

avene για επιμονη ξηροδερμια και αντηλιακη προστασια (αψογη)

η aderma εχει περιεργο αρωμα λογω βρωμης realba αλλα και τελειο αφρολουτρο και κρεμα σωματος

ειδα ομως οτι η avene εχει και τη μπλε σειρα που ειναι απλη δεν ειναι για ξηροδερμια.. γι αυτο μπερδευτηκα..

το αρωμα της aderma μου αρεσει πολυ χρησιμοποιω εγω πολυ αλλα δεν ειχα παρει ποτε τη βρεφικη σειρα.

Σορρυ για το οφ αλλα μπηκα τωρα στο parapharmacie και τα εχω βαλει ολα στο καλαθι και τα κοιταω γιατι δεν μπορω να αποφασισω. Ξερω οτι και οι δυο ειναι πολυ καλες εταιριες..

LaFHp3.png

gwUip3.png

ειδα ομως οτι η avene εχει και τη μπλε σειρα που ειναι απλη δεν ειναι για ξηροδερμια.. γι αυτο μπερδευτηκα..

το αρωμα της aderma μου αρεσει πολυ χρησιμοποιω εγω πολυ αλλα δεν ειχα παρει ποτε τη βρεφικη σειρα.

Σορρυ για το οφ αλλα μπηκα τωρα στο parapharmacie και τα εχω βαλει ολα στο καλαθι και τα κοιταω γιατι δεν μπορω να αποφασισω. Ξερω οτι και οι δυο ειναι πολυ καλες εταιριες..

χρησιμοποιω και τις 2 μαρκες μετα υποδειξη της παιδιατρου εκ περιτροπης (για να μην συνηθιζει το δερμα τους)

οτι και να διαλεξεις θα ειναι τελειο (aderma exomega ή avene trixera)

χρησιμοποιω και τις 2 μαρκες μετα υποδειξη της παιδιατρου εκ περιτροπης (για να μην συνηθιζει το δερμα τους)

οτι και να διαλεξεις θα ειναι τελειο (aderma exomega ή avene trixera)

σε ευχαριστω πολυ!

θα τα παρω μαλλον ολα... και θα δω ποιο θα μας αρεσει πιο πολυ μετα απο μερικες χρησεις.

LaFHp3.png

gwUip3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...