Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Κορίτσια κάποια κοπέλα είχε προτείνει αντί γιαα μπούλες φυσιολογικού ορού να χρησιμοποιούμε μπουκάλι και να τοτρυπάμε με σύριγγα.

Επειδή ο μικρός έχει μυξούλες πήρα μπουκάλι αλλά πότε λήγει μετά το τρύπημά του ξέρουμε?

κ εγω χρησιμοποιώ ορο λιτρου με σύριγγα 10μλ.μια πιεση κ καθάρισες αλλιως με τις αμπουλες θες 3-4 κ δουλεια δεν κανεις + οτι ειναι πανακριβες.

το μπουκαλι το χρησημοποιω μεχρι να τελειωσει.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτια εσεις που εχετε ηδη παραλαβει τα μωρομάντηλα huggies, εχουν ωραιο διακριτικό αρωμα σαν τα παμπερσ.

γιατι εμενα αυτο που ενοχλει στα μωρομαντηλα ειναι το αρωμα τους που σε μερικα ειναι πατσουλι..

επισης γιαλακια Julbo για το μικρακι μου ,14 μηνων, ειναι αυτα?http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_102&products_id=1126

ειναι το σωστο μεγεθος ετσι.δεν φαινονται στη φωτο μην κανω καμια πατατα..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

οι τελευταια αγορα μου- εσπρεσιερα για την τσαντα.ειμαι εθισμένη με τον εσπρέσο δεν μπορω να πιω αλλον καφε.καμια φορα παω στη μαμα μου για απογευματάκι κ θελω καφε κ πινω νες κ μου πετιούνται τα ματια εξω.μπλιαξ.:shock:

σε 1 εβδομαδα ηταν εδω.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250756684850&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1390wt_1054

κοπελιάάααααα Ι λοβ γιου λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για πες πως δουλεύει αυτό το πράγμα στην ξανθιά γιατί διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρη....δεδομένου ότι ο εσπρέσο θέλει πίεση για να γίνει θα είναι καλός ή .............:(

δηλαδή το βάζεις στο μάτι και δημιουργεί ένα είδος πίεσης έτσι ώστε να γίνει σωστός ο εσπρέσο ???

edit

επισης γιαλακια Julbo για το μικρακι μου ,14 μηνων, ειναι αυτα?http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_102&products_id=1126

ειναι το σωστο μεγεθος ετσι.δεν φαινονται στη φωτο μην κανω καμια πατατα..

ναι αυτά που έβαλες γράφουν Age 1 -2 years

ειναι μια χαρα καλος,ενταξει δεν ειναι φτιαγμενος απο μηχανη 200ε αλλα μια χαρα ειναι.

βαζεις το νερο στο κατω μερος της συσκευής,τον καφε στη μεση στην ιδική θεση, βιδώνεις κ βαζεις στο ματι η στο γκαζακι(προσωπικά προτιμώ το γκαζακι γιατι ειναι γρήγορο)

οταν βρασει το νερο δημιουργείτε πιεση κ περναει απο τον καφε κ μαζεύετε στο επανω μερος της συσκευης.ετοιμος καφες πια..

στην υγειά μας.

12 λιρονια ειναι χτυπατο ..!

Albert Einstein

για πες πως δουλεύει αυτό το πράγμα στην ξανθιά γιατί διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρη....δεδομένου ότι ο εσπρέσο θέλει πίεση για να γίνει θα είναι καλός ή .............:(

δηλαδή το βάζεις στο μάτι και δημιουργεί ένα είδος πίεσης έτσι ώστε να γίνει σωστός ο εσπρέσο ???

αυτη την ειχα και εγω ομως μετα απο ενα χρονο μαυριζει τελειως.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

η τελευταια αγορα μου- εσπρεσιερα για την τσαντα.ειμαι εθισμένη με τον εσπρέσο δεν μπορω να πιω αλλον καφε.καμια φορα παω στη μαμα μου για απογευματάκι κ θελω καφε κ πινω νες κ μου πετιούνται τα ματια εξω.μπλιαξ.:shock:

σε 1 εβδομαδα ηταν εδω.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250756684850&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1390wt_1054

Έχω και εγώ μια τέτοια, αγορασμένη από την Ιταλία προ 4ετίας περίπου. Είναι πολύ απλή στην χρήση της. Όπως το περιγράφει η πεταλουδίτσα. Θέλει όμως σε χαμηλή θερμοκρασία το μάτι (το βάζω στο 4-5 όχι στο 9), γιατί αλλιώς καίει τις τσιμούχες που έχει. Ο καφές γίνεται στην ουσία με το ατμοποιημένο νερό. Μια χαρά καφές είναι, με ωραίο άρωμα, έκανα και καπουτσίνο (χτυπούσα το ζεστό γάλα με το αερολάτε για αφρόγαλα).

Όντως ψιλομαυρίζει αλλά είναι πρόβλημα αυτό ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Έχω και εγώ μια τέτοια, αγορασμένη από την Ιταλία προ 4ετίας περίπου. Είναι πολύ απλή στην χρήση της. Όπως το περιγράφει η πεταλουδίτσα. Θέλει όμως σε χαμηλή θερμοκρασία το μάτι (το βάζω στο 4-5 όχι στο 9), γιατί αλλιώς καίει τις τσιμούχες που έχει. Ο καφές γίνεται στην ουσία με το ατμοποιημένο νερό. Μια χαρά καφές είναι, με ωραίο άρωμα, έκανα και καπουτσίνο (χτυπούσα το ζεστό γάλα με το αερολάτε για αφρόγαλα).

Όντως ψιλομαυρίζει αλλά είναι πρόβλημα αυτό ?

για τη χαμηλη θερμοκρασια δεν το ηξερα.μεσα στο κουτι παντως εχει κ δευτερη τσιμουχα.

το οτι μαυριζει εμενα δεν με χαλαει καθολου ,εξαλου το πηρα για ιδική χρηση

οχι καθημερινή,ε αμα γινει κ χαλια σε ενα χρονο , παίρνω αλλο.

Albert Einstein

ευχαριστώ κόρες για τις απαντήσεις σας:D και εγώ για έξω το θέλω... στο χωριό, στην μάνα μου ...δεν θα είναι καθημερινή η χρήση του. Το θέμα είναι να πίνεται ο καφές άμα πίνεται δε με νοιάζει, στο κάτω κάτω της γραφής τι είναι 3-4 εσπρεσάκια αγορασμένα από έξω :lol::lol: αγοράζω και άλλο στον χρόνο άμα χαλάσει :P

Το χτύπησα αλύπητα πάντως, για να δούμε θα το λάβω μέχρι το Πάσχα που το θέλω για το χωριό ???

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κόρες για τις απαντήσεις σας:D και εγώ για έξω το θέλω... στο χωριό, στην μάνα μου ...δεν θα είναι καθημερινή η χρήση του. Το θέμα είναι να πίνεται ο καφές άμα πίνεται δε με νοιάζει, στο κάτω κάτω της γραφής τι είναι 3-4 εσπρεσάκια αγορασμένα από έξω :lol::lol: αγοράζω και άλλο στον χρόνο άμα χαλάσει :P

Το χτύπησα αλύπητα πάντως, για να δούμε θα το λάβω μέχρι το Πάσχα που το θέλω για το χωριό ???

Επειδή δεν πολυπίνεται ο καφές από αυτές τις εσπρεσσιέρες φρόντισε να είναι καλό το χαρμάνι. Υπόψη δεν κάνει καθόλου καϊμάκι, ένα καφέ ζουμί βγαίνει

hellooooooooo

αντε παρηγγειλα κι εγω μωρομαντηλα huggies! ελπιζω να μυριζουν ωραια.... παραδοση μου βγαλε τελος απριλη αρχεις μαιου. εσας?

επι της ευκαιριας πηρα και ενα σετ τεφαλ που ηθελα απο καιρο (αααααχ τι μου κανετε) γιατι τα εχω καταστρεψει ολα αυτα τα μικρα που ειχα απο παλια.... για δειτε

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0027P88S2/ref=oss_product

60 ευρωπουλα.

Πριν τα αγορασω εψαχνα απο ελλαδα να δω ποσο κανουν αλλα δε βρηκα πουθενα να τα πουλανε.... πολυ περιεργο δεν ειναι? γιατι γενικα αυτη τη σειρα με το κοκκινο κυκλακι της εχω δει... αλλα σα ονομασια tefal supra δε τα βρηκα σε ελληνικο εσοπ... παντως ενα τηγανι τεφαλ κανει καμια 30αρια ευρω οποτε νομιζω ηταν καλη αγορα........ ε?????

Επισης μια απορια,παροτι ειχα ανοιχτο το currency converter με χρεωσε σε λιρες, ενω παλια με χρεωνε σε ευρω...αγνωστες οι βουλες του αμαζον-ομοιως και για το ντιλιβερι

WLFfp2.png XI11p2.png

α..........ένα ένα μου τα λέτε ...:lol::lol: το χαρμάνι είναι πάντα καλό είπαμε είμαι εθισμένη και εγώ στον εσπρέσο αλλά αν δεν κάνει καθόλου καιμάκι μ@μ@τ@:cry::cry:

edit

επι της ευκαιριας πηρα και ενα σετ τεφαλ που ηθελα απο καιρο (αααααχ τι μου κανετε) γιατι τα εχω καταστρεψει ολα αυτα τα μικρα που ειχα απο παλια.... για δειτε

60 ευρωπουλα.

Πριν τα αγορασω εψαχνα απο ελλαδα να δω ποσο κανουν αλλα δε βρηκα πουθενα να τα πουλανε.... πολυ περιεργο δεν ειναι? γιατι γενικα αυτη τη σειρα με το κοκκινο κυκλακι της εχω δει... αλλα σα ονομασια tefal supra δε τα βρηκα σε ελληνικο εσοπ... παντως ενα τηγανι τεφαλ κανει καμια 30αρια ευρω οποτε νομιζω ηταν καλη αγορα........ ε?????

Επισης μια απορια,παροτι ειχα ανοιχτο το currency converter με χρεωσε σε λιρες, ενω παλια με χρεωνε σε ευρω...αγνωστες οι βουλες του αμαζον-ομοιως και για το ντιλιβερι

40 ευρά από Ελλάδα αγόρασα αυτά τα 2, (εννοώ 40 ευρώ το ένα έτσι ?) είναι από τις καλλίτερες αγορές που έχω κάνει, ιδίως η γκριλιερα μου ψήνει το ψάρι τέλεια σχεδόν χωρίς λάδι

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=104002127&LastAdd=104002127&t=TEFAL%20%D4%C7%C3%C1%CD%C9%2030%20CM%20%C1%CD%D4%C9%CA%CF%CB%CB%C7%D4%C9%CA%C7%D3%20%D3%C5%C9%D1%C1%D3%20PREFERENCE

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=104002106&LastAdd=104002106&t=TEFAL%20%C3%CA%D1%C9%CB%C9%C5%D1%C1%20%D3%D4%D1%CF%C3%C3%D5%CB%C7%20%C1%CD%D4%C9%CA%CF%CB%CB%C7%D4%C9%CA%C7%20VITALY

βασικά εδώ έχει όλη την σειρά θα βρεις νομίζω και αυτή που πήρες για να τσεκάρεις την τιμή

επιστρεφω για crocs--

βρικα τα κλασικα στο swimbabes 11.95 http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_86&products_id=277

κ στο crocs.eu 19.95-20%=15.96http://www.crocs.eu/crocs-kids-classic/10006-670-024,en_ES,pd.html?cgid=girls-footwear&sid=w

δηλαδη συμφέρει απο swimbabes, σωστα?

τα μεταφορικα ποσα ειναι στο crocs.eu?

Albert Einstein

Sas exv θεμα για ερευνα...θελω να αγορασω ενα τηγανι green pan 28 cm, kai edv to exoyn pio fuhna! Sto sklaveniti nomizo 38 ευρω...στο αμαζον ειανι πανακριβα! Εχετε καποιο αλλο σαιτ να προτεινετε?

http://www.e-multishop.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-greenpan-greenpan-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9-p-333.html

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

ααααααααα καλα ειχα φαει το τοπο να τα βρω τα τεφαλ!!!!!!!!!!!!!

θενς age!!!! βεβαια ουτε κει τα λεει "supra"....

παντως τελικα ηταν οντως φθηνα στο αμαζον, καλα το μυριστηκα....

η γκριλιερα που εχεις μαρεσει πολυ! χμ θα τη ψαξω στο αμαζον κι αυτη....

WLFfp2.png XI11p2.png

ειναι μια χαρα καλος,ενταξει δεν ειναι φτιαγμενος απο μηχανη 200ε αλλα μια χαρα ειναι.

βαζεις το νερο στο κατω μερος της συσκευής,τον καφε στη μεση στην ιδική θεση, βιδώνεις κ βαζεις στο ματι η στο γκαζακι(προσωπικά προτιμώ το γκαζακι γιατι ειναι γρήγορο)

οταν βρασει το νερο δημιουργείτε πιεση κ περναει απο τον καφε κ μαζεύετε στο επανω μερος της συσκευης.ετοιμος καφες πια..

στην υγειά μας.

12 λιρονια ειναι χτυπατο ..!

εγω την πηρα απο το cookshop 15?...το μεσαιο μεγεθος

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

α..........ένα ένα μου τα λέτε ...:lol::lol: το χαρμάνι είναι πάντα καλό είπαμε είμαι εθισμένη και εγώ στον εσπρέσο αλλά αν δεν κάνει καθόλου καιμάκι μ@μ@τ@:cry::cry:

α ναι..δεν κανει.

αλλα παρασύρθηκα απο εμενα που τον πινω λατε κ δεν με νοιαζει το καιμακι..

κ δεν το ανεφερα.:?

Albert Einstein

επιστρεφω για crocs--

βρικα τα κλασικα στο swimbabes 11.95 http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_86&products_id=277

κ στο crocs.eu 19.95-20%=15.96http://www.crocs.eu/crocs-kids-classic/10006-670-024,en_ES,pd.html?cgid=girls-footwear&sid=w

δηλαδη συμφέρει απο swimbabes, σωστα?

τα μεταφορικα ποσα ειναι στο crocs.eu?

αν θα πάρεις τα γυαλιά από το swimbabes τότε νομίζω ότι συμφέρει να τα πάρεις και τα 2 από εκεί (εγώ έτσι είχα κάνει πέρσι) ρώτησε τους βέβαια πρώτα την τιμή των μεταφορικών για αυτά τα 2 αντικείμενα

υπολόγισε το και δες πόσα σου βγαίνουν (εκτός και αν θές να αγοράσεις και κροκς για ενήλικες από το οφισιαλ σιτε)

ααααααααα καλα ειχα φαει το τοπο να τα βρω τα τεφαλ!!!!!!!!!!!!!

θενς age!!!! βεβαια ουτε κει τα λεει "supra"....

παντως τελικα ηταν οντως φθηνα στο αμαζον, καλα το μυριστηκα....

η γκριλιερα που εχεις μαρεσει πολυ! χμ θα τη ψαξω στο αμαζον κι αυτη....

κοριτσάκι μου είναι άπαιχτη σου λέω το ψήνω το ψάρι για την μικρή (όχι εγώ μην παρεξηγηθούμε ο άντρας μου) και βγαίνει λές και είναι από τον φούρνο και νοστιμότερο χωρίς πολλά πολλά και καθαρίζει και σε χρόνο ντε τε

για τον αμαζον

κάποια στιγμή μάλλον είχες αλλάξει τις ρυθμίσεις για να πληρώσεις με λίρες και έμεινε αυτό έχω κάνει εγώ και μου το βγάζει σε λίρες πάντως νομίζω ότι η ισοτιμία που δίνει η τράπεζα μου συνήθως είναι καλλίτερη από του αμαζον το το άφησα

hellooooooooo

αντε παρηγγειλα κι εγω μωρομαντηλα huggies! ελπιζω να μυριζουν ωραια.... παραδοση μου βγαλε τελος απριλη αρχεις μαιου. εσας?

60 ευρωπουλα.

τοσο καιρο πληρωνεις σε ευρω φιλεναδα????????αν ναι μην το ξανακανεις,σε λιρες να πληρωνεις!γιατι η ισοτιμια του αμαζον δεν ειναι ιδια με της τραπεζας,εχει και μια προμηθεια,το εχω καρατσεκαρισμενο.μου εβγαζε την παραγγελια 70 ευρω αλλα το αλλαξα και πληρωσα σε λιρες.η τραπεζα με χρεωσε 68,40,δεν ειναι μεγαλη διαφορα αλλα γιατι να τα δωσεις???και τσουκου-τσουκου μαζευονται.

τα μωρομαντηλα δεν ειναι σε στοκ γι"αυτο και εχει τετοιο delivery estimate.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καποια κοπελα που τα εχει ξαναπαρει τα huggies ας μας πει αν το αρωμα τους ειναι ελαφρυ?

Τωρα που προλαβαινω να τα ακυρωσω γιατι με τα αρωματα τα εντονα δεν τα [παω καθολου καλα...

q1kup2.pngza5op2.png

Μου ήρθε η απάντηση του littlewoods για το case που άνοιξα στο paypal, σχετικά με το θέμα των 5 ευρώ.

Please accept my apologies for any inconvenience caused due to an online system error whilst placing your order.

I can confirm that as a result of your contact with Littlewoods Europe, we can only arrange a refund of the 5.00e once you close your dispute and re raise it as a not as described claim within PayPal.

Μου λέει ότι θα επιστρέψει τα χρήματα αφού κλείσω την υπόθεση?

Αυτό το re raise it..........κλπ, τι σημαίνει?

οσες αγοραζετε της clarins το lift minceur για την κυτταριτιδα το εχει ενας πωλητης στο e bay uk 32,50 λιρες με τα μεταφορικα σε συσκευασια των 2 τεμαχιων.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310309352685&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Kht7p2.png

3iVPp3.png

dimitrab εμενα ελαφρυ μου φαινεται το αρωμα τους,ειναι με αρωμα αγγουρι :P,ετσι γραφει επανω.

ευχαριστω Σοφακι.Το διαβασα για το αγγουρακι. Μια κρεμα της Estee που επαιρνα ειχε αρωμα αγγουρακι και ηταν καλη.Επομενως την αφηνω και τα δοκιμαζω.

q1kup2.pngza5op2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...